- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #50.701
Bende öyle yaptım içeri götürdüm babasına verdim babamız da kızdı baya onlarda bozuldu ama ne diceksin ki evine gelen misafire onların düşünmesi lazım kendilerine yapışa yer yerinden oynar ama
paşa kakasını yapamadı mızlanıp duruyo 2saattirçk gerildik offfffff
Kızlar kimyon tarifi vardı bir arkadaşımız yazmıştı tam olarak nasıl yapılıyordu????
eski pantalonların oluyorsa öp başına koy benceben dün deneyeyim dedim, bırak düğmenin kapanmasını koca popomdan yukarı çıkamadı
z.yağını deneyelim annem deyip duruyodu cnm çk teşekkürler..mama vermedik hiç daha inş. gerek olmaz.bizde üç gündür var o dertpoposuna çok az zeytinyağı sürüyorum günde 2 kere, o şekilde çözebildik...bide doktor mama takviyesi demişti bize, bugün onu farkettim mama (aptamil) verdiğimde yapamıyor kakasını
cnm bn bol giyerim genelde o yüzden sıkıntı yaşamadımkeşke üst kıyafetler de öle kolay olsa göğüsler kocaman çk komik görünüyor,elbet birgün eski halimize döneriz..
z.yağını deneyelim annem deyip duruyodu cnm çk teşekkürler..mama vermedik hiç daha inş. gerek olmaz.
Kızlaaar ne zamandır giremiyorum ne durumdasınız.. Bebişlerimiz iyidir inşallah..
Biz mama problemimizi baya bi hallettik sütü çoğalttık çok şükür.. Gerçekten yediğin şeyle bi alakası olmadığını israrla düşündüm hep ama sanırım yanılıyorum gerçekten çünkü mercimekli bulgur pilavı bize mucize oldu resmen.. maşallah ondan yediğim gün inanılmaz süt oluyo. Süt arttırmaya çalışanlara duyurulur.. En azından denemekte fayda var. Bol bol sütümüz olsun inşallah...
Kızlar benim kızım çok sık emmek istemeye başladı ya acaba beni emzik gibi mi kullanmaya başlayacak diye ödüm kopuyo. Emzik ver dedi doktorumuz ama daha çok küçük Nuckun emziğini bile bir süre sonra ağzından düşürüp ağlamaya başlıyo, bu sefer de sürekli kalkıp emzik tutturmaya çalışıyorum. Bilgisi olan var mı acaba alışır mı bu şekilde yoksa başka markalar da mı denemeliyim? sonuçta almıyor değil alıyor ama bir süre sonra düşürüyor.. Sizler ne yaptınız bu konuda???
Kizlar hamilelik sikintilari bitti... gaz sikintilari ve uykusuz gecen geceler basladi.ama anne olmak her zorluga karsi cok guzel...sezeryan olan arkadaslarin bazilari kendini yarim hissettigini yazmis... ben bastan beri normal dogum istedim olmadi..olmazsa olmasin yavrum benimle benim kucagimda anneligi taddiyorum...bununda zevkini cikariyorum...bana bir gulucuk atiyor dunyalar benim oluyor.... uykusuzluk yorgunluk unutuyorum.. Allahima sukurler olsun onu bana hediye etti....
Annem yanimda ama kizimla hep ben ilgileniyorum... annemle ablam ilk hafta cok yardimci oldu.. ablam gidince Anneme dedim hep yanimda olmayacaksin sorumlulugu bende herseyini yapim ben dedim..... tamam dedi sadece yemege bulasiga camasira yardim ediyor...kizimla ilgili bir durum olursa esimden yardim istiyorum oda baba olma sorumlulugunu alsin.... sagolsun cokta yardimci oluyor...annem esim geceye gidiyor diye beni yalniz birakmak istemedi....21gunluk olduk yarin annem gidiyor.... annem gidincede kizima bakadim.... bakamam diye kimse korkmasin biz yavrumuza bakamayacagizda kim bakacak biraz acemilik olur.... kendinize guvenin hepiniz guclu annnelersiniz.... bBir kac sorum olacak acemiyiz iste:) sutumu sagarak veriyorum emmiyor sutum kesilirmi gelmeye devam eder mi aptamil takviyesi yapiyorum kabizlik yapar ustundeki olcuden az koy dedilef dogrumu yapiyorum... sizlr hangi mamayi kullaniyorsunuz? Ve kac ml kac olcek? Gaz sancisi ile kaka yapamamasi arasinda ne fark var.... benimki ikiniyor kipkirmizi oluyor.... icim aciyor onu oyle gorunce gjnde 3 kere kaka yapiyor bolca gazda yapiyor.. ama ikinip kizariyor... gaz sancisimi kaka sancisimi bu? Gaz masaji ogdendim iyi geldi gibi birde onere bileceginiz gaz ilaci var mi bebeklerde tembellik yapar mi gaz ilaclari coksordum ama ogreniyoruz iste Allah hepimize yardim etsin:)
Normal doğumun bana hediyesi kocaman ve birden fazla hemoroidbebek dogum kanalına girmediği için bebeği vakumda aldılar ve dikiş sayım çok fazla. Ama sağolsun hemoroidlerim hepsinin ağrısını sızını unutturdu. Ağrısı bir yana ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum. Allah kimseye vermesin
Kızlarr Nasılsınız? Doğumdan Sonra Çeneler Düşmüş İyice Geçmişe YetişemiyorumBir Tek Ben Mi Zaman Bulup Giremiyorum Acaba :) Gündüzleri Hiç Uyumuyor Benim Sıpam.. Akşama Kadar Kucakta Oda Oda Dolaşıyoruz Çok Yoruyor Beni Ama Çok Seviyorum Kuzumuu..Eskiden Her Gün Kakasını Yapardı Artık 2 Günde 3 Günde Bir Yapıyor, Ama Yapamadığı İçin Rahatsız, Huysuz Değil.. Sizde Durumlar Nasıl?
Bugün 47. Günümüzdeyiz. Biraz Büyüdük Galiba Biz
pu maşallah çirkin paşaya:))))siz kocamna olmuşsunuz maşallah.biz daha 10 günlüğüz:)kaka konusunda rahatsız değilse sorun yoktur.büyük oğlumla aynı şiey yaşıyordum dr gitmştik ve onun dediği anne sütü o kdar iyiy emiliyormuşki vucudun atılcak şey kalmıyormuş.
Canim ayni sorun bende de oldu maalesef. Ilk gunler onemsemedim agri yoktu sadece şişlik vardi. Tam dikislerimin sancisi bitti hemoroid sancisi basladi ne kadar kotu bir agriymis. Procto glyvenol diye bir merhem kullanmaya basladim bir kac gune dindi sizisi.Normal doğumun bana hediyesi kocaman ve birden fazla hemoroidbebek dogum kanalına girmediği için bebeği vakumda aldılar ve dikiş sayım çok fazla. Ama sağolsun hemoroidlerim hepsinin ağrısını sızını unutturdu. Ağrısı bir yana ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum. Allah kimseye vermesin
mutfakta pek iyi olduğum söylenemez, o yüzden saçma bir soruysa şimdiden pardonmercimekli bulgur pilavı nasıl oluyor?
benim oğluşum memeyi emzik haline getirdi bilebende nuk almıştım, onu ağzına bile sürmüyor. avent vardı bide, onu emiyor. ama dediğin gibi, çene kasları gelişmediği içinmiş, sürekli düşürüyor...bu düşürme işi 40 çıkana kadar sürermiş genelde
Normal doğumun bana hediyesi kocaman ve birden fazla hemoroidbebek dogum kanalına girmediği için bebeği vakumda aldılar ve dikiş sayım çok fazla. Ama sağolsun hemoroidlerim hepsinin ağrısını sızını unutturdu. Ağrısı bir yana ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum. Allah kimseye vermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?