2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Selam canım. Hayat Kayra'ya guzel :) emiyor, uyuyor, ....yor:) iyi Allah'a şükür. Normal dogum oldugu icin hastanede 1 gece kaldik.?Eve geldikten sonraki İlk 2 gunümüz faciaydi. Ama sanırım yavaş yavaş o hayata biz ona alışmaya başladık. Hergecen gun bir önceki güne gore daha iyice. Sutum fazla degil sanırım yarım saat birini yarım saat digerini emziyorum. Buna rağmen günde 1-2 defa ek gıda vermek durumunda kalıyoruz. Yazılanları okuyorum 15-20 dakikada bebekleri doyan arkadaslar var. Masallah onlara.

Sünneti dogum yaptıgım hastanede sisli memorial'de yaptırdım. Nuvit bet yapti. Doçent kendisi. Oncesinde methini duymustuk. Gayet de memnun kaldık. Sünnetten dolayı Kayra'nin pek sıkıntısı acısı yok gibi. Ana altını açarken biz panik haldeyiz. Aman acidi mı aman bez rahatsız eder mı gibi durumlarımız var.

Kabiz değilim Allah'tan fitil kullanıyorum ama acısı fenaymis

Dogum detaylarına girmeyeyim cok iç açıcı degildi maalesef

Emme suresi bebegin emis gucu hizlaninca azaliyor. Baslarda dinlenerrk emiyor onun icin uzun suruyor. Sunnet icin birde memorile bakalim gerci uzak biraz bize. Sormasi ayip kaca yaptirdiniz..

Canım benim asu nuza kavuşmuşsunuz o kadar sevindim ki sanki kendi kardeşim doğum yapmış gibi çok öpüyorum sizi. Ayrıntıları ve fotonuzu dört gözle bekliyorummmmm

Bu kaka sıkıntısı bizde de var 1 aylık olana kadar Hergün 2 3 kere yapardı. Nerdeyse 1 aydır 3 günde yapıyor sordum anne sütü ile beslenenlerde olabiliyormuş müdahale etmeyecekmişiz anlamadım gitti kimisi de Hergün yapmalı diyor hangisi doğru dert oldu içime resmen.. Gaz için herbecal drop kullanıyorum bitkisel. Gıda takviyesi diye geçiyor rezene Melisa papatya anason ekstratları var içinde. Günde 2 kere 1 ml demişti doktor ama öyle verince tüm gün uyudu sütünü bile içemedi doğru düzgün ben de daha az veriyorum.
Süt sağma konusunda azalmıyor sakın dert etmeyin ben 2,5 aydır sağıyorum emmiyor çünkü ve gram azalma yok artıyor

Emme suresi bebegin emis gucu hizlaninca azaliyor. Baslarda dinlenerrk emiyor onun icin uzun suruyor. Sunnet icin birde memorile bakalim gerci uzak biraz bize. Sormasi ayip kaca yaptirdiniz..

Dogumu orada yaptıgım icin bir indirim uyguladıklarını söylediler. Ama gercek fiyatı ne bilmiyorum. Sunnete 1300 civarı birsey ödedik. Doçent olduğu icin normalinden biraz daha yukarıdaymis fiyatı. Uzman doktor fiyatlarını da araştır bence

Evet sonunda Ağustos'un son Günü'de olsa doğurarak agustos annesi oldum oğlum iyi benim ağrılarım var ayrıntıları yazicam inşallah

Evet sonunda Ağustos'un son Günü'de olsa doğurarak agustos annesi oldum oğlum iyi benim ağrılarım var ayrıntıları yazicam inşallah

Nerelerde olduğun ortaya çıktı ZERRE'cim,meğer doğuruyormuşsun,çok sevindim canım ya,yetiştin demek son güne.Allah analı babalı büyütsün,sağlıkla büyüt yavrunu.doğurunca kulağını çekeydin biraz,ben benim kızın çekicem zira.artık başıma ne gelecek bilmiyorum ama tek isteğim Allah'tan hayırlısı.bugün kontrol var,görücez bakalım,bebek daha inmedi aşağı ve bence sezeryan yolu gözüküyor bana.uyku muyku yok artık sıkıntıdan,4'ten beri uyanığım huzursuz huzursuz.sizde inşallah hemen toplanırsınız,detay istiyoruz çünkü.herkesi kocamaaaaaan öpüyorum ve süper bir gün diliyorum.

çooooook güzel maşallah
40ı da uçurmuşsunuz allah sağlık versin :)

22sinde epudural sezeryan ile alp oğlumu kucağıma aldım

hayırlı uğurlu olsuun güle güle büyüt :)

geçmiş olsun canım sıkıntılı bir süreç olmuş ama meleğine kavuşmuşsun... sağlıkla büyüsün...

Allah anali babali buyutsun canim 31nde bende taburcu oldum

Canim sezeryan olacaksada ondada vardir bi hayir bu kadar sikma kendini son gunler bende boyle bunalmistim artik sezeryani tercih ettim ama iyikide tercih etmisim bebegin kafasi asagida ama cenesini rahime dayamis doktorum zor bi dogum olurdu normal olsaydi dedi ayrica kilosuda 4e yakindi yani gunleri gectikce anne karnindada irilesiyorlar hakkina hayirlisi olsun bizim cocuklar sabirli olacak insallah elbet bekledikleri birsey var cok az kaldi sabret

Çooooook kocaman geçmiş olsun canım...
Kıyamam ben Arda'nın o bakışına yavrum benim
Allah ayırmasın hiçbirimizi yavrularından....

Oy geçmişte baya sayfalarca yazı birikmiş yavaş yavaş okurum, o ara doğurmayan da kalmaz muhtemelen

.

Canım bağırsaklarındaki gazdandır muhtemelen...
Ayağının altına yağ sürüp masaj yap, özellikle de emzirdikten sonra yap; gerçekten de tam kesmese de baya bi azalttı, vallahi rahat ettim
Acı elma yağı bulamadım, zeytinyağlı komili bebe yağı kullanıyorum faydasını gördüm. OH BE!

Oooooof aynıyız yaaaaaaaaa
Eşimle bi başbaşa yemek yiyemez olduk hep nöbetleşe

Çok teşekkürler faydalı oldu

Biz de internetten saç kurutma makinesi sesi, süpürge sesi bi de araba motoru sesi indirdik, huysuzlanırsa onu açıyoruz Sevdi zibidi

Cumartesi günü (nihayet) doktora gittim

Rahim toparlanmış dedi. Florası için (?) bi fitil yazdı. Dikiş yerim kızarıktı, cildin hassas pomat yazıyorum dedi.
2 ay daha regl olmazmışım. 3 ayı geçerse gidip görünecekmişim.

Alttan baktı, o sırada çok olmasa da biraz acıdı. Acıyor deyince de şaşırdı, ilişkiye girmiyo musunuz dedi. Yok canım istemiyor hormonlardan sanırım dedim. Frijit oldum galiba dedim güldüm. Yok iyisin ama ilişkiye girin artık dedi. Allahım yarabbim kadına dert oldu Annemin arkadaşı bi de insan utanıyo :)))) İyi böyle ya dedim ama yooook annelik ayrı dedi. Neyse doktorumun diğer odasına geçtik eşim de orda bekliyordu. Ona da demez mi ilişkiye girebilirsiniz ama korunun, prezervatif kullanın belli olmaz dedi. Demeseydi eyiydi ya, hiiiiiç canım istemiyor piffff. Adamın da aklına soktu şimdi iyi mi

İşte böyleyiiiiz
Az önce şu resmi çektim sonra da emzirdim, şimdi uyuyor veee ben de uyumaya gidiyoruuuuuum :)
Geçmişi daha bitiremedim, yavaş yavaş inşallah :)

hayırlı sabahlar hanımlar ben temmuz annesi olacağım derken ağustos annesi oldum
sizlere bir şey soracağım 28 günlük olduk yavrum bugüne kadar bu kadar değildi bugün bir dakika benden ayrı kalmak istemiyor emziriyorum uyuyor yatağa yatırıyorum en fazla 10 dakika sonra basıyor çığlığı ne yapağımı şaşırdım çözümü olan varmı?

günaydın annelerr bende dün yıkayamadığım oğlumu az önce babaannesiyle yıkadım. sabah beri uyumayan bebek şimdi mışıl mışıl uyuyor :) bugün doktora götürcem bana sanki kesik kesik nefes alıyormuş gibi geliyor allah korusun astımlılar gibi.. birde dizleri çatır çatır ötüyor :S belkide doktor beni kovar ama götürcem.. sabahta kustu kayınvalidem ya sen yada bebek üşüttü dedi bilmiyorum çünkü normalde kusmuyordu.

sizler nasılsınız canlar ??

Vaaaay hayırlı olsun canım sen de bebeklenmişsin :)
Güle güle büyüt canım sağlıkla inşallah

bebeğimiz ne zaman bizi tanıyıp gözüyle takip edebilecek kızlar sanki bakıyor ama görmüyor?

Bizimki 50 günlükken başladı, başını bile çeviriyor baykuş gibi

Günebakancım... bebeğini sağ sağlim almışsın kucağına.. darısı Yalovanın başına inş hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün canım..

hayırlı olsun.. ben o anlarda üzerimdeki tişörtü çıkartıp yanına koyuyorum. kokumla beni yanında zannedip mışıl mışıl uyuyor. inş sende de işe yarar :)

canım bebeğin çok tatlı. nazar değmesin

ağustos annesi olmayı başardın canım :) hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün.. bizim içinde kokla bebişini..

Allah ım ne kadar güzel bir erkek bu.. yerim ben onu annesiiii :) Allah nazarlardan korusunnn

Bebislerinz kime brnziyo kizlar...gerci cok yuz degistiricrkler buyuyene kdr..ama ben kocamn modelini dogurmusm..kucuk neco diyorm ona bu kdr brnzer....bna hc bnzemiyo smdilik

malesef bende babasını kopyalayanlardanım.. hiç bi yeri bana benzemiyor.. sanırım aynaya bakmayı unutmuşum hamileyken

cnm aynı şeyleri yaşadım 4 tane fışkırdı hele biri kocamandı,dikiş acısı az kaldı yanında,ilk on gün hiç popomun üzerine oturamadım,dik oturamayınca emzirmek bile işkence oldu sonra dr. fitil verdi,ilk kez kullanacaktım beceremedim ama eşim sağolsun giydi eldiveni o koydu (procto glyvenol fitilin adı) çk rahatladım.herkes hemoroit küçülür sabret derken ben kesin ameliyat olucam bebek nolucak die ağladım bile inş. sennkide bi kaç güne geçer cnm.Allah şifa versin.

ay maşallah maşallah,minik şampiyona..ne çk isterdim bnde oğluşumu böle giydireyim ama bzm baba fanatik gs lı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…