- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #50.741
kızlaar sonunda muradımıza erdiik ve
26.08.2013 pazartesi sabahı saat 11.40 itibariyle oğluşumuza kavuştuk
suni sancı desteği ile normal doğum yaptım bebeğim 3.700 gr 50 cm.di...
Artık evimizdeyiz haliyle bende topikdeki güzel haberleri merakla takibe devam edicem inşallah...
bu arada kızlar oğlum doğduktan sonra özellikle yüzünde ve vücudunda
kırmızı kırmızı lekeciklr ve sivilceler çıktı
doktor ilk muaynesinde bu sivilceleri görünce haftaya tekrar gelin geçmezse yatış yapıcam dedi
nedenini sorduğumuzda şimdi bişey diyemem bakıcaz dedi
sizin bebişlerinizde bu tip kızarıklıklar oldumu?
Dün kayıt ve ikinci topuk kanını vermek için sağlık ocağına gittik
ordaki muaynesinde hem doktor hem hemşire önemli bişey değil dedi
ama ilk muaynesindeki doktorun böyle ucu açık konuşması aklıma takıldı işte
bu konuda yorumlarınızı bekliyorum
neyse bu arada kaç kişi kaldı bebiş bekleyen , yalova doğurdumu haberı olan varmı?
Unutmadan bu yakışıklıda oğlum ömer musab
büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerin öpüyorEki Görüntüle 789741
Huggies bende de taşma yapıyor...bir bez bağlamayı beceremiyorum diye üzülüyordum, sorun bende değil bezde mi yani?
ahhh kızlar aaahhhhh :))
benim kız şimdi uyudu da fırsat buldum bir gireyim bakayım dedim fakat geçmişi çok uzun okuyamadım
benimle aynı sorunu yaşayanlar varmış içim rahatladı :)
yoksa bazen çıldırma noktasına geliyorum özellikle geceleri.. sürekli uyanıyo meme istiyo emerken uyuya kalıyo resmen beni uyutmamak için uğraşıyo, şikayet etmek için değil ama gece uykusuzluğu tehlikeli oluyo gerçekle rüyayı ayırt edemiyorum bazen
geçenlerde kızımın gazını çıkarırken yanıma eşim geldi ver biraz da ben pışpışlıyayım dedi kollarını uzattı tam çocuğu ona doğru bırakacaktım ki bir baktım rüya !! ŞOK!!! öyle korktum ki ya çocuğu bıraksaydım diyedüşürecektim valla çocuğu...
bide bizim kız sürekli emmek istediği için kv bu çocuk doymuyor mu diyo saat başı kalkması normal değil diyo
ama bakıyorum memelerde süt var...
alt değiştirme olayımız da tam bir sorun.. altını değiştirirken çatlarcasına ağlıyo elim ayağıma dolanıyo acele edeyim diye ama nafile... sizlerde nasıl bu alt açma olayıağlama krizine giriyorlarmı? ben karnı açken değiştiriyorum çünkü hemşire öyle tembihlediydi...
ha birde isilik olduk dünmeleğimin alnında göğsünde kırmızı ufak sivilce gibi şeyler çıktı ne yapacağımı şaşırdım
nasıl geçer bu isilik, olupta atlatan var mı ?
Cumartesi günü (nihayet) doktora gittim
Rahim toparlanmış dedi. Florası için (?) bi fitil yazdı. Dikiş yerim kızarıktı, cildin hassas pomat yazıyorum dedi.
2 ay daha regl olmazmışım. 3 ayı geçerse gidip görünecekmişim.
Alttan baktı, o sırada çok olmasa da biraz acıdı. Acıyor deyince de şaşırdı, ilişkiye girmiyo musunuz dedi. Yok canım istemiyor hormonlardan sanırım dedim. Frijit oldum galiba dedim güldüm. Yok iyisin ama ilişkiye girin artık dedi. Allahım yarabbim kadına dert olduAnnemin arkadaşı bi de insan utanıyo :)))) İyi böyle ya dedim ama yooook annelik ayrı dedi. Neyse doktorumun diğer odasına geçtik eşim de orda bekliyordu. Ona da demez mi ilişkiye girebilirsiniz ama korunun, prezervatif kullanın belli olmaz dedi. Demeseydi eyiydi ya, hiiiiiç canım istemiyor piffff. Adamın da aklına soktu şimdi iyi mi
İşte böyleyiiiiz
Az önce şu resmi çektim sonra da emzirdim, şimdi uyuyor veee ben de uyumaya gidiyoruuuuuum :)
Geçmişi daha bitiremedim, yavaş yavaş inşallah :)
Eki Görüntüle 791467
Eki Görüntüle 791505 Eki Görüntüle 791504 Eki Görüntüle 791506 Eki Görüntüle 791507
buyrun Teyzelerr İlker paşamm :)
Evet sonunda Ağustos'un son Günü'de olsa doğurarak agustos annesi oldum oğlum iyi benim ağrılarım var ayrıntıları yazicam inşallah
Kızlarr Nasılsınız? Doğumdan Sonra Çeneler Düşmüş İyice Geçmişe YetişemiyorumBir Tek Ben Mi Zaman Bulup Giremiyorum Acaba :) Gündüzleri Hiç Uyumuyor Benim Sıpam.. Akşama Kadar Kucakta Oda Oda Dolaşıyoruz Çok Yoruyor Beni Ama Çok Seviyorum Kuzumuu..Eskiden Her Gün Kakasını Yapardı Artık 2 Günde 3 Günde Bir Yapıyor, Ama Yapamadığı İçin Rahatsız, Huysuz Değil.. Sizde Durumlar Nasıl?
Bugün 47. Günümüzdeyiz. Biraz Büyüdük Galiba Biz
Eki Görüntüle 791310
Bu kaka sıkıntısı bizde de var 1 aylık olana kadar Hergün 2 3 kere yapardı. Nerdeyse 1 aydır 3 günde yapıyor sordum anne sütü ile beslenenlerde olabiliyormuş müdahale etmeyecekmişiz anlamadım gitti kimisi de Hergün yapmalı diyor hangisi doğru dert oldu içime resmen.. Gaz için herbecal drop kullanıyorum bitkisel. Gıda takviyesi diye geçiyor rezene Melisa papatya anason ekstratları var içinde. Günde 2 kere 1 ml demişti doktor ama öyle verince tüm gün uyudu sütünü bile içemedi doğru düzgün ben de daha az veriyorum.
Süt sağma konusunda azalmıyor sakın dert etmeyin ben 2,5 aydır sağıyorum emmiyor çünkü ve gram azalma yok artıyor
Uyutuyor mu allahım ne güzel biz 24 saattir nöbetteyiz uyumuyor çocuk bu senin gaz ilacına kaç günlükken başlayabiliriz canım sen ne zaman başladın
hadi gözümüz aydın allah analı babalı büyütsün inş..
fundacım sana komik bişey söylemek istiyorum.. bu zamana kadar sana diye attıgım msjları acaba kime attıgımı cok merak edıyorum.. senın tel sonunu 40 diye kaydetmısım.. dogum yaptıgımı yazmıstım burda bildirilmedi diyen arkadaslar olm ustu ozaman bakmak akıl edememişim.. geçmiş olsun msjları atmıstım iletim msjı gelmedi ama aklıma bile gelmemiş yanlış numara yazdıgım.. şimdi günebakandan msj geldi değince burdan yazıştıgımız yere baktım ve bommm meğersem ne safmısım gözlerım nereye bakıyormus anlamadım :))))
Günebakancım... bebeğini sağ sağlim almışsın kucağına.. darısı Yalovanın başına inşhayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün canım..
hayırlı olsun.. ben o anlarda üzerimdeki tişörtü çıkartıp yanına koyuyorum. kokumla beni yanında zannedip mışıl mışıl uyuyor. inş sende de işe yarar :)
canım bebeğin çok tatlı. nazar değmesin
ağustos annesi olmayı başardın canım :) hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün.. bizim içinde kokla bebişini..
Allah ım ne kadar güzel bir erkek bu.. yerim ben onu annesiiii :) Allah nazarlardan korusunnn
malesef bende babasını kopyalayanlardanım.. hiç bi yeri bana benzemiyor.. sanırım aynaya bakmayı unutmuşum hamileyken
Nerelerde olduğun ortaya çıktı ZERRE'cim,meğer doğuruyormuşsun,çok sevindim canım ya,yetiştin demek son güne.Allah analı babalı büyütsün,sağlıkla büyüt yavrunu.doğurunca kulağını çekeydin biraz,ben benim kızın çekicem zira.artık başıma ne gelecek bilmiyorum ama tek isteğim Allah'tan hayırlısı.bugün kontrol var,görücez bakalım,bebek daha inmedi aşağı ve bence sezeryan yolu gözüküyor bana.uyku muyku yok artık sıkıntıdan,4'ten beri uyanığım huzursuz huzursuz.sizde inşallah hemen toplanırsınız,detay istiyoruz çünkü.herkesi kocamaaaaaan öpüyorum ve süper bir gün diliyorum.
Canım gecmis olsun.. Güle güle büyütün bebeğinizi inşallah... Biz doguramayanlar kervanından sıyrıldın yani ağustosun son gunu.. Suni sanci nasil gecti şiddeti nasil?? Açılman sancın vs var miydi son güne kadar?? Doktor banada son gün Perşembe dedi duruma gore suni sanci olmazsa sezeryan o günkü muayene gösterecek sonucu ama bizim sıkıntımız kafanın biraz buyuk olmasi...Hayırlısı Allah'tan...
Bnmkide cnm cok gergin..gaz sancisi oldu bugun bn gezdiriyorm nefesi kesildi aglamktan.annem aldi kucagina sustu..basladm aglamaya ben dilinden anlamiyorm diye..cok uzuldm niye bnde susmasi gerekmzmi bn annesiyim..uzuntuden migrenm tuttu
Evet sonunda Ağustos'un son Günü'de olsa doğurarak agustos annesi oldum oğlum iyi benim ağrılarım var ayrıntıları yazicam inşallah
Kelin ilacı olsa başına sürermiş canım :))) Aynı durumdayız ne yapıcam bilmiyorumAnnem yarın işe başlıyor.
Şimdiden strese girdim.
Hiç durmayan bir bebeğe sahipim.Rabbim sağlık versin yeterki huysuz olsun ama işte bizde insanız bazen sabırsız oluyoruz.
Bugün misafirlerimiz vardı kadın resmen acıdı halime.
Bütün gün memede çok emiyor bu seferde kusuyor 3-4 kıyafet değiştiriyorum.5 dk uyumadı.Oda kendi çocuklarının nasıl uslu olduğunu anlattı.Emzirir yatırırmış saatlerce uyurlarmış çok kolay büyütmüş kayınvalidesi gitsin diye gözünün içine bakarmış.Aman Allahım ağlamamak için kendimi zor tuttum.(
Allah yardımcımız olsun...
Kizlaar persembe gunu saat 13:47 de oglum sezeryan ile oglum dunyaya merhaba dedi bugunde eve ciktik cok sukur sezeryan agrilarim var ama anne olmak bambaska bi hiismis oglumumun kilosu 3975g boyuysa 53 cm babamiz nazar deger die eesim paylasmamiza izin vermiyor onun icin resmimiz yok malesef
doğum tarihi : 27.08.2013
doğum şekli: normal doğum
kızlarr uzun zamandır hç giremiyordum. kısmet doğum hikayemi yazmayaymış. gerçi çok atraksiyonlu bir doğum olmadı benimki ama olsun... sabah 4-4 buçuk gibi adet ağrısı ile uyandım zaten sıcaktan uyuyamıyodum bölük pörçük uykumdan kalkıp tuvalete gittim. ama ağrı devam etti. ben de ağrının sıklığını saymaya başladım. 10-15 dk bir geliyodu. 2 saat içinde 5 dk bire büştü.bu arada bir kere daha tuvalete gittim ki ne göriyim nişaaaannnnn.... hemen eşimi uyandırdım. malum bizde köpek var hastaneye gidersek kim onu dışarı çıkarcak. hala aklım nerelerdealtı buçuk gibi arkadaşım annesini aradım kendisi benim doktorun hemşiresi oluyo da... o da ılık duş al sancın sıklaşınca gel dedi. ben de duşa girdim ama duş almak ne mümkün sancı giriveriyo hop ben yere çöemliyorum. yalap şap bir duştan sonra anneme telefon ettik ben annem gelinceye kadar yatağ uzanıyım dedim. annem geldi ben 3 dk bir gelen sancıyla kıvranıyorum. bi yandan da bu kadar çabuk doğamaz millet 10 saat sancı çekiyo azcık daha duruyum evde diyorum. ama dayanacak halim kalmadı. hemen bize yakın olan bir akrabamıza telefon ettik arabayla bizi hastaneye götürmesi için. neyse arabaya bindik hastaneye gidiyoruz. ben bağıramıyorum utanıyorum. gerçi iyi ki bağırmamışım. ama arabadaki o son iki sancı var ya kızlarrrr.... dedim kesin bebek burda doğacak. çünkü anladım aşağı doğru bi şey kaydı gitti. hastaneye vardık. beni sandalyeye oturttular. sözde 1. kata asansörle çıkıcaz. allahım bi aşağı bi yukarı ama 1. kata bi türlü gelemiyoruz. en sonunda doktorun odasında buldum kendimi. hemen alttan uayene etti. ve bana sen 1 saate doğurursun dedi. neeeeee??? ama epidural diye kekeleyiverdim. cevap hiç de şaşırtmadı beni. çok geç! aha şimdi s.çtık dedim tabi... beni doğum odasına götürdüler kurbanlık koyun gibi lavman falan. en korktuğum şey lavmandan sonra tuvalete gittiğimde ya oracıkta doğurursam. cahillik böyle bişey işte. daha sonra bi ara doktor yine yanıma geldi suyu patlattı. ebe zaten sürekli yanımda bi ara kim grlsin doğuma yanına dedi. kim isterse gelsin falan diye saçmalıyorum ben. bi ara eşim geldi. hamileyken ben gelmem dayanamam diyen adamın gelesi , illa olacaksın yanımda diyen benim de onu kovasım tuttu o kadar zavallı hissetti ki kendimi yanımda olsun istemedim. ebe artık ıkın tuvaletin gelir gibi olunca dedi. sancıyla beraber zaten o his de geliyor. ilk bir ikisini beceremedim. ama ıkınmak acıyı kesiyo onu söyleyebilirim. bir kaç ıkınmadan sonra doktor geldi. şimdi kuvvetli ıkın dedi. ıkındım. üçüncü de kızımı gördüm.saat 09:46...babamız maraşlı da 46 da maraşşın plaka kodu bu kardar olur. babasının kızıııı... daha sonra da felaket bir rahatlama. hemen yanımdaki yere yatırdılar. ağzına burnuna hortumları soktular. ben onu izlerken benim de dikişti iğneydi dört bir yandan etrafımı sardılar. 10 dk sonra yürüyerek odama geçtim. gerçi doğumhanenin direk karşısıydı benden 5 dk sonra da kızım. adını da duru koyduk. minicik. benim minik kurbağam o. normal doğumu tavsiye ediyorm. kızlarr. benim ki kolay oldu tabiii o yüzden. allah herkese böyle doğum nasip etsin. şu an göğüs ağrılarım dışında hiç bir sıkıntım yok ve bence bunun ağrısı doğum sancısından daha beter. benim hikayem de bu kızlarrr. şimdilik hepinizi öpüyorum. kızımın yanına gidiyorum ...
Kedicik teşekkür ederim canım seninkide çok tatlı olmuş ne kadar değiştiler değilmi doğum fotolarına bakıyorumda büyüyolar artık bunu görmek çok güzel ya :)
kafa normalden buyuk olduğu icin kanala yerlesemeyebilir diyo bu da sezeryan ihtimalimi arttırıyor...su zamana kadar kanala yerlesememis olmasi bile bu sebepten olabilir diyo.. Ama olmaz diye bişey yok deneyeceğiz bı aksilik olmazsa... Açılman da mı yoktu senin ne kadar sürede ilerledi açılma???hayır canım sancım olmadan gittim suni sancı ve epiduralle doğum yaptım neden sezeryana alıyoki normal doğrabilirsin canım
Bebislerinz kime brnziyo kizlar...gerci cok yuz degistiricrkler buyuyene kdr..ama ben kocamn modelini dogurmusm..kucuk neco diyorm ona bu kdr brnzer....bna hc bnzemiyo smdilik
günaydın annelerr bende dün yıkayamadığım oğlumu az önce babaannesiyle yıkadım. sabah beri uyumayan bebek şimdi mışıl mışıl uyuyor :) bugün doktora götürcem bana sanki kesik kesik nefes alıyormuş gibi geliyor allah korusun astımlılar gibi.. birde dizleri çatır çatır ötüyor :S belkide doktor beni kovar ama götürcem.. sabahta kustu kayınvalidem ya sen yada bebek üşüttü dedi bilmiyorum çünkü normalde kusmuyordu.
sizler nasılsınız canlar ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?