2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Güle güle büyüt canım bebeğini. Çok sinsi bir gülüşü var altta birşeyler karıştırıyor sanki

Huggies bende de taşma yapıyor...bir bez bağlamayı beceremiyorum diye üzülüyordum, sorun bende değil bezde mi yani?

Huggies yarım numara küçük primadan. Bez ufak gelmiş olabilir. Bizde hiç taşma olmadı, sadece baz sabahlar (bütün gece değişmediği için) bacak kısmında sıkıntı yaşadık bikaç kere. Primada daha çok oluyordu. Şimdi o paket bittiği için ve evde çok fazla prima stoğu olduğu için gene primanın 2 numarasına döndük mecmuuuuren :)
O bitince huggies 3, o bitince prima 3 öyle karman çorman devam edicez :)
Benim oğlan epey uyudu bugün hayret

Ter bezleri olmadığı için sıcaktan dolayı oluyormuş canım. Bol bol banyo yaptır, ince giydir geçer.

Eyvah eyvah yandın kedicik sen. Artık yatak odası kaçınılmaz olmuş. Kurtulmak için Barışın yakınlarına bi yere yemek filan koy, kokuyu alsın. Sen yemek yiyosun sanıp ağlamaya başlar ve kurtarır seni belki Bu arada her geçen gün daha da yakışıklı oluyor bu çocuk. Yerim ki

Maşallah minik fenerliye :))

Evet sonunda Ağustos'un son Günü'de olsa doğurarak agustos annesi oldum oğlum iyi benim ağrılarım var ayrıntıları yazicam inşallah

Zerrecim hadi geçmiş olsun canım. Sen de kurtuldun. Allah analı babalı büyütsün, ağrıların biran önce geçer umarım.

Bandanasını yerler onun. Ağustos böceklerinin hepsi birbirinden tatlı maşallahhh

Uyutuyor mu allahım ne güzel biz 24 saattir nöbetteyiz uyumuyor çocuk bu senin gaz ilacına kaç günlükken başlayabiliriz canım sen ne zaman başladın

Merhaba kızlar. Dün 32 uçurduk Aaaa patladım be sıkıntıdan. Hastalanmasaydı ben 15 filan da uçururdum ama olmadı işte :) Neyse gittik azcık deniz kenarı yaptık. İyi geldi bana da kızıma da. Akşam biraz gaz sancısı şikayetimiz de oldu gittik sab simplex aldık ben de rahat ettim kızım da. Oh be dünya varmış

Uyutuyor mu allahım ne güzel biz 24 saattir nöbetteyiz uyumuyor çocuk bu senin gaz ilacına kaç günlükken başlayabiliriz canım sen ne zaman başladın

Bizde uyumuyoruz gaz şikayetlerimiz basladi aquline damla varmis gaz icin ablam bebek hemşiresi o söyledi Alicam bugun. Oğlum osusurunca sanki koca adam osurmus sesi çıkıyor
CANIM doktorumuz medicalpark seydi bey. İçlerinde en tecrubelisi o doktorumuz ona yönlendirdi. Rutin kontrollere gittik bı şikayetimiz yoktu yani ne kadar iyi bilemicem. Kalça filminize çektirdi bize parada almadılar.
Ama benim şansıma hiç öyle güler yüzlü doktor gelmiyor. İslerini İyi yapan ciddi doktorlara düşüyorum ben. Candan Hanım'da öyleydi. Cok şükür bir problem yasamadık hekesede tavsiye ederm. Yaptıgı isten cok emin kadin .

canım ben sana yazmıştım numaramı yanlış kaydetmiş olmayasın diye :)) bide bayram mesajı atmıştım ben herkese. o zaman kim bu acaba demedin mi neyse geç de olsa düzelttiysen sorun yok da hakikaten kime gitti acaba mesajlar

Aynen sekerimm.ayak parmaklarina kdr babasinin kopyasi...

CANIM BENİM SANA cevap verirken üstten doğum hikayemide yazıyım 40+4 günlük olmuştuk doktora gittik suyumun azaldığını artık alsak iyi olacağını söyledi bende bunalmıştım yarı korku yarı kurtulma ümidiyle kabul ettim yatış yapıldı suni sancı verildi sancım başladı ama ben başıma geleceklerden haberdar olduğum için başladım ağlamaya hemşireler geldi sıkma kendini rahatla felan neyse üç santim açılma oldu doktor aşağıya indirdi muayene etti bebeğin kafa çok yukarda uğraştı uzanmaya çalıştı suyumu patlattı tekrar odama gönderdi sancıyı taktılar son hız sancı devam sonra 4 cm olunca ameliyathaneye indim epidural takıldı.oda ayrı bir tantana tekrar sancı odasına çıkardılar sancım biraz azaldı ama tam uyuşamadım kısa sürede müthiş bir baskı ama altım çıkacak gibiydi ebe geldi muayene etti 8cm olmuş dayanılmayacak bir baskı hemen doktorum çağrıldı doğumhaneye aldılar işte sancın geldiğinde ıkın hazırmısın geliyo ha sabret öyle yap böyle yap oğlum geldi :) yeniden doğmuşa döndüm şimdi ik gündür karnım çok ağrıyor belim ve başım ağrıyor sütüm gelmedi işte böyle biraz karışık düzelicez inşallahdoğu yapan arkadaşlarıma hayırlı olsun yapmayanlarada kolay sağlıklı bir doğum diliyorum inşirah suresini bol bol okuyun inşallah allaha emanetsiniz

Canım gecmis olsun.. Güle güle büyütün bebeğinizi inşallah... Biz doguramayanlar kervanından sıyrıldın yani ağustosun son gunu.. Suni sanci nasil gecti şiddeti nasil?? Açılman sancın vs var miydi son güne kadar?? Doktor banada son gün Perşembe dedi duruma gore suni sanci olmazsa sezeryan o günkü muayene gösterecek sonucu ama bizim sıkıntımız kafanın biraz buyuk olmasi...Hayırlısı Allah'tan...

hayır canım sancım olmadan gittim suni sancı ve epiduralle doğum yaptım neden sezeryana alıyoki normal doğrabilirsin canım

Bnmkide cnm cok gergin..gaz sancisi oldu bugun bn gezdiriyorm nefesi kesildi aglamktan.annem aldi kucagina sustu..basladm aglamaya ben dilinden anlamiyorm diye..cok uzuldm niye bnde susmasi gerekmzmi bn annesiyim..uzuntuden migrenm tuttu

canm benım üzülme dicem ama bende senin gibiydim. bende katılıyordu kızım annemde tık yok .. bu sefer başlıyoırdum kızım beni istemiyor işte ben onu anlayamıyorum diye kendimi odaya kapıyordum kocam dısarı cıkarıyordu eve gelene kadar kızım beni istemiyor diğip duruyordum.. annem cumadan beri yok kızıma ben bakıyorum.. ve bütün korkularım boşunaymış.. bi uykusuz kalıyorsun ozaman dayanma gücün biticek gibi oluyorsun ama rabbim gücünü veriyor. geceden beri 1 saat deliksiz uyumuşluğum yoktur. yat kalk yapmaktan ameliyat yerim sancıdı bütün gece.. ama kızım cok aglasada bişekilde bende susturabiliyorum artık dilini anlamaya başladım sanki.. çok düşünme yan. yalnz kalınca iş başa düştü die çok güzel bakılıyor.. annem hergün arıyor çünkü aklı burda sesim uykusuzluktan kalınlaşmış oluyor aradıgında üzülüyor kadın..

Son düzenleme:

evet canım bu önceki bebekler nekadar usluymuş.. büyük insanlardan bende bunu cok duydum emzirirdim yatırırdım kendi uyurdu falan.. annem der benide oyle yaparmıs kendi kendime uyurmuşum.. şimdikiler nasıl bişeysee bıraktıgında kendi kendine uyumuyor valla hep ilgi ister gibi aglıyor mıkırdanıyor..

Hayırlı uğurlu olsun canım güle güle büyüt :)

Ayyyy ne kadar güzel hemencecik doğurmuşsun süper yaaaa
Meleğini de sağlıkla büyüt inşallah canım

Kedicik teşekkür ederim canım seninkide çok tatlı olmuş ne kadar değiştiler değilmi doğum fotolarına bakıyorumda büyüyolar artık bunu görmek çok güzel ya :)

Eveeeeet her gün biraz daha büyüyorlar, her gün yeni birşey yapıyorlar... Ah ah ne koklamaya ne öpmeye ne de bakmaya doyulur bu canlara

hayır canım sancım olmadan gittim suni sancı ve epiduralle doğum yaptım neden sezeryana alıyoki normal doğrabilirsin canım
kafa normalden buyuk olduğu icin kanala yerlesemeyebilir diyo bu da sezeryan ihtimalimi arttırıyor...su zamana kadar kanala yerlesememis olmasi bile bu sebepten olabilir diyo.. Ama olmaz diye bişey yok deneyeceğiz bı aksilik olmazsa... Açılman da mı yoktu senin ne kadar sürede ilerledi açılma???

canım benimde oğlum aynı şekilde nefes alıyor...saolsun önce buradaki arkadaşlar sonrada internet araştırmalarım beni rahatlattı yenidoğan bebekler o şekilde nefes alırmış. sütün o an fazla geldiği için kusuyor olabilir, yada doyduğu halde emmeye devam ettiği için..bizimkide aç gözlü olduğu için günde en az bir kez kusuyor, ama oburcukluktan. emmeye doyamıyor sonrada fazlasını çıkartıyor. ama sen yine de içinin rahat etmesini istiyorsan doktora göster...biz yarın ana sağlığa gidiyoruz kontrole, nefes konusunu birde o doktora soracağım. cevabını sana da yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…