2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Cok saol beni bilgilendirdin. Bende 3sate bir sagigorum.. acikinca hemen icsin diye.... sut geldigi kadar sagiyordum... bende sureyle sagarim artik....birde nasil sakliyordun sutunu... her sagdigimda 60ml cikiyor ...her sagdigim sutu ayri ayrimi saklamaliyim... gun icinde sagdiklarimi ust uste eklesem olur mu... ben sagar sagmaz dolaba koyuyorum ayri ayri karistirmiyorum....ama saklama kabi yetmiyor.. azar azar sut oluyor...birde bardaga kaynamis su koyuyorum icine biberon boyle isitiyorum.... dogrumu yapiyorum... bu konularda bilgisi olan arkadaslarda bilgi verirse sevinirim

bugün 15. gün ama benim paşa hala bi lokmacık olduğu için yenidoğan kullanıyorum, o bile büyük mü geliyor diyordum acaba bende bi büyük paketi açıp denesem mi? dediğin gibi bacağın yan kısmından taşma yapıyor ama herzaman değil...belki de çok ıslandığı için yapıyordu, 3 gündür olmuyor mesela...offfffff termodinamik dersini vermek bile daha kolaydı, ne zormuş bu miniğin dilinden anlayıp doğru şeyleri yapmak

sevgili agustos anneleri hepiniz uzun bekleyişin ardından sağsalim mucizelerinizi kucaklamış annelik serüvenine başlamışsınız ALLAH hepiniz yavrularını size bağışlasın sağlıklı uzun güzel bi ömür nasip olsun inş. hepsi çok tatlı nazar değmesin hiçbirine bend inş eylül annesi olucam bekleyen annelere de kolay doğumlar diliyorum

Hayirli olsun...agustosun son gunu kavusmussun bebesine....darisi diger bekleyen arkadaslara..

Son düzenleme:

canım o yazını hiç görmemişim arada kaynayıp gitmiş heralde bayram zamanı sancı krizinde oldugum için sanırım hiç dememişim öyle bişey ay valla kendime kızsammı gülsem mi bilemedim ay geçmiş olsun msjlarım hadi neysede dogum yaptıgım msjı gören kişi nededi acaba banada geri dönmediğine göre sorun yok

Yaaaaa o kadar sevimli ki maşallah

Evet sonunda Ağustos'un son Günü'de olsa doğurarak agustos annesi oldum oğlum iyi benim ağrılarım var ayrıntıları yazicam inşallah

Hayırlı olsun Zerrecim sen de çok bekleyenlerdensin :)
Güle güle büyüt bebeğini, gözün aydın canım :)

ya kzılar yardımm foto yüklemek istedim ama olmuyor yükle dedim hala yüklüyor ama açılmıyor ?

Paşan çoooook tatlıııııııııı

Yaaa sorma napıcaz bilmiyorum.
Süt verirken bi hormon salgılanıyomuş, o da böyle isteksizlik yapıyomuş işte. Oğlum kardeşi olmasın diye tuzak kuruyo yani anlayacağınız

Yavrum kızın hergeçen gün güzelleşiyor maşallah

biz de büyüdük teyzeleriiiii

Çoooook güzelsinnnnnnnnnnnnnn Ardaaaaaaaa

Bizde seydi beye gidiyoruz ama ben medicalden fazlasıyla soğuduğum için pek gitmek istemiyorum. Biraz da uyutucak bişeye ihtiyacım var benim iice arsızlaştı memeden ayrılmadan uyumak istiyor memede uyuyor memeyi bıraktığı anda basıyor çığlığı emzik verdik onu da emiyor ama sallanmak istiyor sallanır sallanır uyur çocuk dimi yok bu uyumuyor sallamayı bıraktığım anda basıyor yaygarayı iki gündür böyleyiz önceden memede uyuyup kalıyordu şuan pusetinde sallıyorum biraz yavaşlasam tek gözünü açıp kızgın kızgın bakıyor bide çok sıçrıo sizde var mı öyle birşey

biz de büyüdük teyzeleriiiii

maşallahh bu kızlaraaa çokk tatlılar..

bizde büyüdük galiba uyurken bile kıpır kıpırız :) kafamızda bandana olmadan da erkeğe benziyoruz sanırsam :)))

aşkolsun hayatımsın teyzeee benim oğluma da kız dedin amaaa :)

Masal Kızımıza da maşallah çok tatlı olmuşş

fundacım affola.. sanırım uykusuzluktan yazdıgım kelimeleri idrak edememişim :)))) maşallah bu bebişleree cokk tatlı diyorum hemen düzeltiyorum :))

bak harbiden niye kızlara yazdım ben yaa :)

saol canım

Son düzenleme:
Çok şirin yaa Hayatımsın gerçekten biraz erkeği andırıyor. Böyle olunca geriden erkek gelecek derler

saol teyzesi :))) biraz değil sanki hepten erkeğe benziyor aynı baba oldugu için belki canım.. karnımı her gören erkek karnı diye diye kızımın tipi erkeğe benzedi

evet yaa bunu çok duydum ama şimdilik kızım yeter bana allah isteğenlere versin 2. yi

herkeze selam dogum yapan arkadaşlara güle güle büyütün yapıcak olanlarada rabbim tez vakitte kurtarsın diyorum.bende ayın 5 de dogum yaptım kızlar aranızda benim durumumda olan varsa yazarsa sevinirim bir bebegim 3200 dogdu suan 29 günlük ctesi doktora getirdim 3980 olmuş doktor kilosu az dedi sizinkiler nasıl hem anne sütü hemde mama veriyorum en önemli sıkıntım su an sezaryanla dogum yaptım dikişlerim iltihaplandı ee tabi hiç dinlenmeden koca evi toplar lohusa lohusa 1500 km yol gelir birde geldigin yerde evi toparlarsam olucagı buydu aranızda dikişlerinde böle bir durum olan oldumu doktora neden gitmiyorsun diye sorucaksınız diyarbakırdayım burayı hiç bilmiyorum bebegimlede tek başıma cıkamıyorum yorumlarınızı bekliyorum .....

selam agustos anneleri gaz problemini yazınca bendende size bildiklerimi ve yaptıklarımı aktarıyım dedim benim ogluşumda cok gazlı neler almadık gecsin diye anlatamam arkadaşında dedigi gibi sadece iyi gelen sab simplex oldu birde kesinlikle tavsiye ediyorum acı elma yagıyla ayaklarının altını ovun cok rahatlıyorlar en azından uykusuz gecelerinizin bir kısmında uyuma imkanı bulabiliyorsunuz bebeklerinizi güle güle büyütün :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…