- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #50.761
Eki Görüntüle 791505 Eki Görüntüle 791504 Eki Görüntüle 791506 Eki Görüntüle 791507
buyrun Teyzelerr İlker paşamm :)
Cok saol beni bilgilendirdin. Bende 3sate bir sagigorum.. acikinca hemen icsin diye.... sut geldigi kadar sagiyordum... bende sureyle sagarim artik....birde nasil sakliyordun sutunu... her sagdigimda 60ml cikiyor ...her sagdigim sutu ayri ayrimi saklamaliyim... gun icinde sagdiklarimi ust uste eklesem olur mu... ben sagar sagmaz dolaba koyuyorum ayri ayri karistirmiyorum....ama saklama kabi yetmiyor.. azar azar sut oluyor...birde bardaga kaynamis su koyuyorum icine biberon boyle isitiyorum.... dogrumu yapiyorum... bu konularda bilgisi olan arkadaslarda bilgi verirse sevinirimcanım süt konusunda cevap vereyim.ilk oğlum emmmedi ben de 1 bucuk yaşına kadar sütümü sağrak verdim.aslında 1 yaşına az geçmişti sütüm kesildi ama o kdar çok depolamıştımki aşayükara 1.bucuk yaşa kadar süt verebildim.eğer sütünü aynene bebklerin emdiği sıklığı ve süreyle sağarsan hiç azalmaz haqtta artar.ben hep süre tutuyordum her göğüs için 15 dk süt olmasa da.bazen sütümün azaldığını farkediyordum o zmana sağma süresi artıyordum.süt bittikten sonra bi 5 dk daha sağardımki beyine uyarı geliyormuş süt yetmiyor daha fazla yap:)))ben şanslıydım bebeğimin gazı yoktu ev işleri kayın validem yapıyordu ancak başardım bu işi.ama biraz dişlerini sıksan bi 4-5 aylığına gelsin ek gıdaya başlasın rahatlarsın o zmana o kdar sütten ihtiyaç duymayacaklar.mama konusnda en iyi aptamil diyorlar ama ilk oğlumda baştan sütüm yetmeyince sma gold veriyorduk ben daha çok memnun kaldım kilo alımı daha iyiydi.ama dediğim gibi biizm gaz sorunumuz yoktu.bu konuda tecrubesizim.
şimdi küçük oğlumda henüz başlamadı emek sırısında biraz oluyor çok emek şstşyormuş gşbş yapıyor ama emmiyor ve ayaklarla vuruyor.öyle anlıyorum gazı olduğunu.
Güle güle büyüt canım bebeğini. Çok sinsi bir gülüşü var altta birşeyler karıştırıyor sanki
Huggies yarım numara küçük primadan. Bez ufak gelmiş olabilir. Bizde hiç taşma olmadı, sadece baz sabahlar (bütün gece değişmediği için) bacak kısmında sıkıntı yaşadık bikaç kere. Primada daha çok oluyordu. Şimdi o paket bittiği için ve evde çok fazla prima stoğu olduğu için gene primanın 2 numarasına döndük mecmuuuuren :)
O bitince huggies 3, o bitince prima 3 öyle karman çorman devam edicez :)
Benim oğlan epey uyudu bugün hayret
biz de büyüdük teyzeleriiiii
CANIM BENİM SANA cevap verirken üstten doğum hikayemide yazıyım 40+4 günlük olmuştuk doktora gittik suyumun azaldığını artık alsak iyi olacağını söyledi bende bunalmıştım yarı korku yarı kurtulma ümidiyle kabul ettim yatış yapıldı suni sancı verildi sancım başladı ama ben başıma geleceklerden haberdar olduğum için başladım ağlamaya hemşireler geldi sıkma kendini rahatla felan neyse üç santim açılma oldu doktor aşağıya indirdi muayene etti bebeğin kafa çok yukarda uğraştı uzanmaya çalıştı suyumu patlattı tekrar odama gönderdi sancıyı taktılar son hız sancı devam sonra 4 cm olunca ameliyathaneye indim epidural takıldı.oda ayrı bir tantana tekrar sancı odasına çıkardılar sancım biraz azaldı ama tam uyuşamadım kısa sürede müthiş bir baskı ama altım çıkacak gibiydi ebe geldi muayene etti 8cm olmuş dayanılmayacak bir baskı hemen doktorum çağrıldı doğumhaneye aldılar işte sancın geldiğinde ıkın hazırmısın geliyo ha sabret öyle yap böyle yap oğlum geldi :) yeniden doğmuşa döndüm şimdi ik gündür karnım çok ağrıyor belim ve başım ağrıyor sütüm gelmedi işte böyle biraz karışık düzelicez inşallahdoğu yapan arkadaşlarıma hayırlı olsun yapmayanlarada kolay sağlıklı bir doğum diliyorum inşirah suresini bol bol okuyun inşallah allaha emanetsiniz
butun bebıslerr bırbırnden tatlıı masallahh .....yalovadan hber varmı kızlarr...topıkte goremedm....
canım ben sana yazmıştım numaramı yanlış kaydetmiş olmayasın diye :)) bide bayram mesajı atmıştım ben herkese. o zaman kim bu acaba demedin mineyse geç de olsa düzelttiysen sorun yok da hakikaten kime gitti acaba mesajlar
Kızlarr Nasılsınız? Doğumdan Sonra Çeneler Düşmüş İyice Geçmişe YetişemiyorumBir Tek Ben Mi Zaman Bulup Giremiyorum Acaba :) Gündüzleri Hiç Uyumuyor Benim Sıpam.. Akşama Kadar Kucakta Oda Oda Dolaşıyoruz Çok Yoruyor Beni Ama Çok Seviyorum Kuzumuu..Eskiden Her Gün Kakasını Yapardı Artık 2 Günde 3 Günde Bir Yapıyor, Ama Yapamadığı İçin Rahatsız, Huysuz Değil.. Sizde Durumlar Nasıl?
Bugün 47. Günümüzdeyiz. Biraz Büyüdük Galiba Biz
Eki Görüntüle 791310
Evet sonunda Ağustos'un son Günü'de olsa doğurarak agustos annesi oldum oğlum iyi benim ağrılarım var ayrıntıları yazicam inşallah
ya kzılar yardımm foto yüklemek istedim ama olmuyor yükle dedim hala yüklüyor ama açılmıyor ?
Eki Görüntüle 791505 Eki Görüntüle 791504 Eki Görüntüle 791506 Eki Görüntüle 791507
buyrun Teyzelerr İlker paşamm :)
Eyvah eyvah yandın kedicik sen. Artık yatak odası kaçınılmaz olmuş. Kurtulmak için Barışın yakınlarına bi yere yemek filan koy, kokuyu alsın. Sen yemek yiyosun sanıp ağlamaya başlar ve kurtarır seni belkiBu arada her geçen gün daha da yakışıklı oluyor bu çocuk. Yerim ki
Merhaba kızlar. Dün 32 uçurdukAaaa patladım be sıkıntıdan. Hastalanmasaydı ben 15 filan da uçururdum ama olmadı işte :) Neyse gittik azcık deniz kenarı yaptık. İyi geldi bana da kızıma da. Akşam biraz gaz sancısı şikayetimiz de oldu gittik sab simplex aldık ben de rahat ettim kızım da. Oh be dünya varmış
Eki Görüntüle 791547
Bizde uyumuyoruzgaz şikayetlerimiz basladi aquline damla varmis gaz icin ablam bebek hemşiresi o söyledi Alicam bugun. Oğlum osusurunca sanki koca adam osurmus sesi çıkıyor
CANIM doktorumuz medicalpark seydi bey. İçlerinde en tecrubelisi o doktorumuz ona yönlendirdi. Rutin kontrollere gittik bı şikayetimiz yoktu yani ne kadar iyi bilemicem. Kalça filminize çektirdi bize parada almadılar.
Ama benim şansıma hiç öyle güler yüzlü doktor gelmiyor. İslerini İyi yapan ciddi doktorlara düşüyorum ben. Candan Hanım'da öyleydi. Cok şükür bir problem yasamadık hekesede tavsiye ederm. Yaptıgı isten cok emin kadin .
sabah bugün doktora gideceğini yazmış...galiba bu sefer doğuruyor
Merhaba kızlar. Dün 32 uçurdukAaaa patladım be sıkıntıdan. Hastalanmasaydı ben 15 filan da uçururdum ama olmadı işte :) Neyse gittik azcık deniz kenarı yaptık. İyi geldi bana da kızıma da. Akşam biraz gaz sancısı şikayetimiz de oldu gittik sab simplex aldık ben de rahat ettim kızım da. Oh be dünya varmış
Eki Görüntüle 791547
maşallahh bu kızlaraaa çokk tatlılar..
bizde büyüdük galiba uyurken bile kıpır kıpırız :) kafamızda bandana olmadan da erkeğe benziyoruz sanırsam :)))Eki Görüntüle 791684 Eki Görüntüle 791685
maşallahh bu kızlaraaa çokk tatlılar..
bizde büyüdük galiba uyurken bile kıpır kıpırız :) kafamızda bandana olmadan da erkeğe benziyoruz sanırsam :)))Eki Görüntüle 791684 Eki Görüntüle 791685
aşkolsun hayatımsın teyzeee benim oğluma da kız dedin amaaa:)
Masal Kızımıza da maşallah çok tatlı olmuşş
Çok şirin yaaHayatımsın gerçekten biraz erkeği andırıyor. Böyle olunca geriden erkek gelecek derler
Bizde seydi beye gidiyoruz ama ben medicalden fazlasıyla soğuduğum için pek gitmek istemiyorum. Biraz da uyutucak bişeye ihtiyacım var benim iice arsızlaştı memeden ayrılmadan uyumak istiyor memede uyuyor memeyi bıraktığı anda basıyor çığlığı emzik verdik onu da emiyor ama sallanmak istiyor sallanır sallanır uyur çocuk dimi yok bu uyumuyor sallamayı bıraktığım anda basıyor yaygarayı iki gündür böyleyiz önceden memede uyuyup kalıyordu şuan pusetinde sallıyorum biraz yavaşlasam tek gözünü açıp kızgın kızgın bakıyor bide çok sıçrıo sizde var mı öyle birşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?