2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben 4 kere çatı kontrolüne girmiştim. hiç açılma olmadığı için en çok rahatsız eden ilkiydi...senin dediğin gibi kasıklarım iki gün ağrıdı. tam geçiyor diye sevindim, tekrar çatı üçüncüde zaten yol geçen hanı olduğu için ağrı falan olmuyor öyle kasıkta, yani benim olmadı

herkese merhaba kızlar bebekleri kusan arkadaşlar var mı benim oğlum çok emiyor sanırım dün geceden beri çok sık ve dolu dolu kusmaya başladı doktora sormuştum mide açık balon gibi kusması normal demişti ama dün geceden beri çok sık kusunca canım sıkıldı sizde de bu sıkıntı var mı

Hele normal doğumda follofoş oluyor :) gelen parnaklıo giden parnaklıo bide benim plesenta ayrılmayınca doktor elini sokup aldı düşün kol gibi girdi dedikleri şeyi tecrübe etmiş oldum ) burda böle gevşek gevşek yazıyorum ama doğum hiç bişeşymiş diorum sonrasına göre

Blmiorumki artik renktenmi simasimi oyle canm :) bilmeyenler erkekmi dio.. saol canm cekik ve maviyiz :)

senkide kötüymüş, bebeği doğur plesantayı doğurama ben normal doğum yapamadığım için sonrası nasıl olurdu bilmiyorum ama sezeryan sonrası pekde eğlenceli değil onu biliyorum gerçi 1 haftada toparladım kendimi tamamen ve şuan eski hayatıma dönebildim, sanırım bunda doktorun etkisi de büyük oluyor

Evet sonunda Ağustos'un son Günü'de olsa doğurarak agustos annesi oldum oğlum iyi benim ağrılarım var ayrıntıları yazicam inşallah
gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün tebrikler :))

canım giy kırmızı gecelikleri tın tın tın cıks cıks cıks artık olmuşun sen DD oğluşun da çok tatlı maşallah kırkbirkereeeeeeeeee

41 kere maşallah yirim ben bu ağustos bebişlerini :)

Uyutuyor mu allahım ne güzel biz 24 saattir nöbetteyiz uyumuyor çocuk bu senin gaz ilacına kaç günlükken başlayabiliriz canım sen ne zaman başladın
tatlım tam gününü hatırlamıyorum ama 1 ayı geçmişti başladığımda. bir de ciddi uyku yapıyor söylenen doz benim de içime sinmedi ben de azalttım. kıyamam sütünü bile içemedi o gün.
41 kre maşallah canım idoşun çok tatlı bir bebiş olmuş :)

ben de sizin gibi medicalde doğuranlardanım ya ilk kontrolü yasin taş diye bir doktora yaptırdılar hiç memnun kalmadım araştırıp kendi doktorumu buldum ama istanbulda siz gebze tarafında olunca sizlere uyarmı bilmiyorum.
biz de büyüdük teyzeleriiiii

ben bu yakışıklıyı çitlerim maşallah çok tatlı bir adam bu :))

valla bu önceki bebekler öyleymiş böyleymiş muhabbetlerini yemiyorum bence unutmuşlardır zaman geçince DD

eşimin tişörtüne kopyala, oğlumunkine yapıştır yazsam kimse yadırgamaz
bi tane daha yapıcam ben yaaaa bana neeeeeeeeeee

senin flora uygun cicim yap bir tane sefan olsun D

medicale ben de pek gitmek istemiyorum ama bu ara gitmem lazım 2 ay sonr gel demişti mine hala gidicem inşallah. ben ninni besteledim sallayıp onu söylüyorum uyuyor yerine bırakıyorum gözlerini açıyor imdat diyesim geliyor D bir de biz agu demeye başladık Dd

yaw bu ağustos bebikleri bu kadar tatlı olmak zorundalarmı hayır ısırmak geliyor içimden D 41 kere maşallah canım.

canım geçmiş olsun ben de bir sağlık programında görmüştüm bunu ama detayını bilmiyorum. operasyon çok kolay diye hatırlıyorum. rica etsem bizi de bilgilendirirmisin atlattığında.

Geçmiş olsun canım şimdiden. İnşallah acımıyordur kıyamam yavruya...

Med, doktor korunun dedi yapamayız yaa

Son düzenleme:

Daha once skntilarini yazdigin baslikta da okumustum ve ozaman da esinin annesinin yaptiklarina sinir olmustum ama sunlari okuyunca daha da sinir oldum. Sen cocugunu kimselere verme gerekirse sert cik, kimsenin bozulmaya hakki yok o cocuk senin sen tasidin sen dogurdun yahu, ne insanlar var..

Bizimki de hiç kusmuyo diye endişeleyim
Doyan bebek kusarmış Demekki sütün çok canım

işte benimkinin de iki kız bebeği ölmüş biri öyle ishalden..öteki de öyle bişeydir...cahillikten nefret ediyorum ! kızım konusunda inanılmaz hassasım her anne öyledir ama ben çok zorluklar çektim onu dünyaya getiricem diye benim en kıymetlim o...aklımı kaçıracak gibi oluyorum ona bişey olduğunu düşününce...

kesin benimki de öyle düşünerek yaptı o zaman bacaklarını havaya kaldırmayı..allahımmmmm ölür müsün öldürür müsünnn...ya bu nasıl kafadır yaa...!!

dediğin gibi yapıcam ben de süt konusunda emzirip durucam doymazsa 30 cc kadar mama...herşeyiyle de ben ilgilenicem ki zaten öyle olacakta şimdi yendi doğum yapmanın yorgunluğu fln vardı üzerimde o yüzden çok ilgilenemedim bazı konularla..annem yanımda daha çok annem eşim ilgilendi...ben sadece emzirme yaptım...bu akşam yine yıkanacak kuzum valla yine öyle abuk sabuk bi davranış görürsem müdahale edicem,sonra alınmalar gücenmele beni ilgilendirmiyor artık kızımdan daha kıymetli değil hiç kimse !

benim aklıma geldikçe beynimden ateş fışkırıyor ! o elinden kaydırdığı an gözümün önüne geldikçe çıldırıyorum...bacaklarını havaya kaldırması vs....dediğin gibi bu akşam zaten fileyi taktırıcam ve ben yıkıycam...ve eğer yine o şekilde bi hareket olursa direk söyliycem...aynen öyle hele ben neler çektim onu doğurana kadar yemin ediyorum hiç kimse onun kadar kıymetli değil gözümde...bi ark.ım daha filelerle tek başına yıkadığını söylemişti ben de yapıcam gerekirse...hayret bişey yaa !

Canim benim ogluma da demisti doktor. Konusmasini bekledik normal olunca gerek kalmadi. Cok kolay bisey hissetmez bile bebegin. Tabi ne olursa olsun insanin ici gidiyor. Koylerde de yaparlarmis eskiden. Dili bagli lafi varya.. Yaptitmadan cocukcerahisine goster istersen onlar daha iyi anliyor. Ya da bizim gibi konusana kadr beklersin..

Gaz sancısı olmayan bebek var mı arkadaşlar ya
Hani sadece yüzde on da görülürdü
Bu topikte benimbebeğimim gazı yok diyen varsa söylesin
Saatlerce pışpışlıyoruz yapmadığımız kalmadı
Siz neler yapıyorsunuz geçmesi için
Az önce rezene kaynatıp verdim kaç kaşık vermek gerek onu bilmiyorum
İşimdi kucağında uyuyor ödüm patlıyor tekrar ağlamaya başlayacak diye
Ufak bi pırt yapabilmek için canı çıkıyor kuzumun

Demişsin ya Ağustos anneleri topiğinde gaz sancısı olmayan var mı diye?benim kızda ve pembesümbülün bebeğinde YOK.artık dalga geçmeye başladım kendimle,7 aydır bu topikte hergün bulunmuş bir arkadaşınız olarak hala doğuramamış olsamda kendimi Ağustos annesi sayaraktan ve bu topikte olmaya devam edeceğimden bizde gaz sancısı falan yok.bizimkinin ne sesi çıkıyor,ne meme uçlarım yara oldu,ne kötü hatırladığım bir doğum hikayem ne de kızımın emme sorunu var.ha bu arada sarılığın "s"sini yaşamadıkok şükür.benim kız maşallah pek uslu ve GAZSIZ

Cnm bn senn bu pozitigligine bayiliyrm..skldn artk ama bnu durumu bile sakaya vurabiliyosn senn yazdklarini okuyuynca yuzmde bi tebessum oluyo bde bze destek oluyosun..iyiki vrsnn

Kizlar doktorum hava sicak oldugundan dikisler nemli kalr iltihap olur demsti.arada kurutma makinesnn soguk ayariyla kurut dikislerini dedi bn ypiyorm aynayla baktgmdw kabuk olmustu...szde oyle yapin faydasi oluyo..bu dikisler ne zamn dusucek bnde onu merak ediyrm

Canim gorumcem farketti oyle oldugunu yeni dogdugunda. Daha dili falan kucuk oldugu icin o sekilde görünüyor dedik bekledik şimdiye kadar. Bugun saglik ocagina goturdum doktora danismak icin. O da biraz yapisiklik oldugunu soyledi. Pelteklik olmsyabilirmiste sma risk alma dedi. Carsamba hastaneye goturecegim uzman doktora ama icim gidiyor.

Canim ben gunde 50 cc milupanin bebek rezenesindeb iciriyorum. Metsil kullaniyorum ve her altini degistirdigimde karnina topuklarina elma yagiyla masaj yapiyorum. Eskiye gore daha rahatiz. Gazimiz yine var ama cikarmak eskisi gibi zor ve sancili degil.

hiç kızıpta canını sıkma..yine olan sana oluyor aklına getirdikçe. valla ben artık bozuluruna falan bakmıyorum, söylüyorum yüzüne. dediğin gibi kimse yavrumdan daha kıymetli değil...çok şükür birkaç gündür bebekten uzak duruyor ama bu seferde evde kendine göre iş yapmaya kalkıyor. bende çözümü yapılacakları o yokken yapmakta buldum. sorduğunda gerek kalmadı ben hallettim diyorum. sende en güzeli öyle yap. mesela tam bu akşam olmaz artık beraber banyosunu yaptırın ama yarın o gelmeden kendin yıka sessizce. bişey derse de "artık havalar soğuyor akşama kalmasın istedim " dersin. tabi eşin bozulacaksa böyle kıvır. yok eşinde senden tarafsa kendim yaptırmak istedim diye söyle açık açık. çok şükür benim eşim anasını iyi tanıyor ve bana toz kondurmuyor. o yüzden şanslıyım gerçekten. biz ikimiz yıkıyoruz, bebeğin annesiyle babasıyla vakit geçirmeye ihtiyacı var, banyosuna karışma dedi eşim. amannn ne yaparsak yapalım zor bu kv işi. en güzeli soğukkanlı olacaksın, kızınca kontrolü de kaybedebiliyor insan sonra haklıyken haksız konumuna düşüyor

sen cok yasa Yalovacim :))) bizim cocuklar uslu ama analar rahatsız en azından ben öyleyim şimdilik... kasilmalarim cok fena tas gibi olup duruyo gobis...bazen resmen sag göğsümün altında yumruk gibi bir sertlik oluyo benim icin Perşembe senin icin cuma dananin kuyruğu kopacak yani...allahım tez zamanda kurtarsın bizi ve bebislerimizi
İnşallah.. Müdahaleye gerek kalmadan geliversinler bı zahmet...

gaz sancısı bizimde sorunumuzz..akşam olunca 8den sonra 10 a 11 e kadar ağlıoo..kıpkırmızı oluo..ıkınıoo..acı çekio yawrumm....bende rezene humana still tea içiyorum bebeğede 2-3 kaşık weriyorum sab sıpmleks kullanıyorum ama oluo walla...okuduğum kadarıyla herkesin war bu derdi...Allah kolaylık wersin hepimize..

gece kaç saatte uyanıosunuz emziriosunuz merak ettm...benm 3 saat uyuduğu oluo..sizde durumlar nasıl?

arada girip okuyorum çook büyümüş bebişler resimleriniz çok güsell bebişleriniz çok tatlı hepinize maşallahhh :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…