- 4 Temmuz 2013
- 77
- 61
- 18
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #51.181
Canm kundak yapip oyle uyut. Sicradiginda kollarini ayaklarini hareket ettiremedigi icin dagilmiyor uykusu. Yakin zamana kadar kundak yapmiyordum ben havalr sicak diye ama artik kirildi hava cok sicaklar yok. Ben kundakliyorum ki elleriyle kendini uyandirmasin.
Kizlar cok moralsizim ya...
Surekli aci cekerek emzirdigim kac gecedir uyumadigim dogru duzgun yiyip icemedigim ve disari bile cikamadigin yetmiyor bide inaanlara kendimi begendiremiyorum bu ne ya!
Sinirden agla agla.sonra sutum kesilcek diye korkuyorum..neymis cocoluk doymuyomus mama verelimmi ya ben bayiliyomuyum memelerimin cani cikana kadar emzirmeye!surekli kulis mama verse uyur mama verse cocuk daha iyi buyur.zaten iyi buyuyo uyuyo e yenidogann bi bebeğin surekli emmesi kadar normal ne var! Onu gectim ben mama verseydim Bu sefer niye emzirmiyosun diceklerdi...yok giydirmiyosun yok ole yok boyle insan kocasindan bile sogur böyle ya...napmali bilmiyorum ki direnmekten laf anlatmaya calismaktan yoruldum...evin icinde surekli bi mudahale...
çok sıkı değilde ellerini ani hareket ettirmesini engelleyecek kadar sarıyorum ben kundağım ince zaten. Kundakla koymuyorum canım iyice dalınca acıyorum kundağını. ayağımda sallarsam üzerini örtüp kundağın kenarlarını bacaklarımın altına sıkıştırıyorum dalınca açıyorum. böyle yapınca da sıcradıgında uyanıyor ama yeniden dalması kolay oluyor uykusu dağılmıyor kıpırdayamadıgı için.Canım cok sıkı sarmak istemiyorum hafif battaniyeye sarinca elleri ayaklarını kullanarak kurtarıyor kendini cadı.
Ha birde yatağa kundakli mı koyuyorsun ben sucaklamasin diye acıyorum açarken yine sıçrıyor
Benimkisi 21 gunluk oldu canim, sninle dogum hikayemiz ve sonasinda yasadiklarimizda benzer... Yanlizim bende almanyada is dolayisiyla yasiyorum.
Doktorum, ac bebek zatn uyumaz, 3 saatte bir guzel beslenirse yeter dedi. Kilo alimida simdilik iyi cok sukur. Sutumu sagmiyorum zaten ancak yetiyor 3 saatte 1 emzirmeye. Ha bu arada 3 saatte 1 i kabaca soyluyorum, biz cok duzeni olan anne bebek degiliz henuz. Uykumuz duzensiz beslenmemiz yine oyle. Bazen 9 saat uyumuyor sabahlari, o zaman ne aralikta ne kadar emziriyorum hic bilemiyorum... Nihayet uyudugunda ise uzun sureli uyuyor ama mecbur uyandiriyorum, altini acip yuksek sesle onunla konusuyorum. Pozisyonunu degistiriyorum falan uyaniyor. Besigindeyken uyandirmaya calismak bosa caba oluyor, besikten alip altini acip kucaga alip falan surekli hareket ettiriyorum.
sen idoşu anadolu hastahanesine mi götürüyorsun? doktorunuz kalça ultrasonu için zaman söyledi mi? bizim doktorumuz en az 1 aylık en geç 2 aylıkken yapılcak demişti.. dün ç.kalede ki anadolu hastahanesini aradım randevu için 2 aylıktan önce çekmiyoruz dedi tamam dedim kapattım.. sonra aşı bilgisi vermek için sağlık ocağını aradım hemşire ultrasonu sordu yaptırdın mı diye hayır 2 aydan önce yapmıyorlarmış dedim. hayır 2 aydan önce yaptır bakanlığa yollucam raporları dedi. tekrar anadolu hastanesini aradım böyle böyle dediler diye. madem o kadar çok istiyorsunuz getirin yarın çekelim dedi. normalde çekilmiyor dedi
Canım ya hepimiz aynı durumdayız . Biri saha ac bu cocuk derse girtlakliyabilirim .
Baskılara dayanamayip 3 gun üst üste bir kere gunde mama verdim. Hiçbirşey değişmedi.
Evde cinnet geçirip mama kutusunu firlatinca artık mama ver diyemiyorlar :) sende dene etkili olabilir
Kızlar bebeklerinizle ne zaman dışarı çıktınız ben çok sıkıld ım evde geçen avm ye gittik yarım saatliğine oğlum 15 günlüktü uyandı ben de panik oldum bir de küçük olunca çok dikkat çekti gelip sevenler oldu açıkçası istemiyorum kimsenin kirli elleriyle dokunmasını öpmesini insanlar çok rahat ya sor bakalım izin veriyor muyum önce. Şöyle bir sahile çıksam temiz hava alsam çok bunaldım erken mi sizce????
Kizlar cok moralsizim ya...
Surekli aci cekerek emzirdigim kac gecedir uyumadigim dogru duzgun yiyip icemedigim ve disari bile cikamadigin yetmiyor bide inaanlara kendimi begendiremiyorum bu ne ya!
Sinirden agla agla.sonra sutum kesilcek diye korkuyorum..neymis cocoluk doymuyomus mama verelimmi ya ben bayiliyomuyum memelerimin cani cikana kadar emzirmeye!surekli kulis mama verse uyur mama verse cocuk daha iyi buyur.zaten iyi buyuyo uyuyo e yenidogann bi bebeğin surekli emmesi kadar normal ne var! Onu gectim ben mama verseydim Bu sefer niye emzirmiyosun diceklerdi...yok giydirmiyosun yok ole yok boyle insan kocasindan bile sogur böyle ya...napmali bilmiyorum ki direnmekten laf anlatmaya calismaktan yoruldum...evin icinde surekli bi mudahale...
Canım ya hepimiz aynı durumdayız . Biri saha ac bu cocuk derse girtlakliyabilirim .
Baskılara dayanamayip 3 gun üst üste bir kere gunde mama verdim. Hiçbirşey değişmedi.
Evde cinnet geçirip mama kutusunu firlatinca artık mama ver diyemiyorlar :) sende dene etkili olabilir
Canım ben de patlamak üzerlerim evde insan yüzüne hasret kaldım
Araba da alamadık fırsat olmadı çıkamıyoruzda dışarı
Biz de 19 günlüğüz
Yarın çıkartacak eşim bizi
Dokundurtma kimseye çıktığında
Ben yaklaştırmam bile bu Arapları bebeğimin yanına
Günler bir an önce geçsin istiyorum gün sayıyorum resmen
40 olsak nir an önce sonra hemen 3 aylık olsak
Emeklemeye başlasa yürümeye başlasa
Konuşmaya başlasa derdini anlatabilse
Bu vakitlerini özlüycem o zaman biliyorum ama çok sıkıntılı dönemler bunlar
Kızlar merhaba
göbişleriniz için herhangi bir şey yapıyor musunuz benim göbiş hala yerinde duruyor ? Çok şükür hiç çatlağım yok ama göbiş ve basenler nasıl gidecek
sen idoşu anadolu hastahanesine mi götürüyorsun? doktorunuz kalça ultrasonu için zaman söyledi mi? bizim doktorumuz en az 1 aylık en geç 2 aylıkken yapılcak demişti.. dün ç.kalede ki anadolu hastahanesini aradım randevu için 2 aylıktan önce çekmiyoruz dedi tamam dedim kapattım.. sonra aşı bilgisi vermek için sağlık ocağını aradım hemşire ultrasonu sordu yaptırdın mı diye hayır 2 aydan önce yapmıyorlarmış dedim. hayır 2 aydan önce yaptır bakanlığa yollucam raporları dedi. tekrar anadolu hastanesini aradım böyle böyle dediler diye. madem o kadar çok istiyorsunuz getirin yarın çekelim dedi. normalde çekilmiyor dedi
arkadaşlar istanbulda doğum sonraso kolay heyet raporu alabileceği biryer söyleyin ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?