- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #51.221
Komili degilde asit orani dusuk organik zeytinyagi aldim. Komilinin de var sanirim uzun ince sise asit orani 0.5
Bir de bir gun kaka yapmadi diye fitil vermeseydin. Fitili oyle hemeb vermiyor dr. Uzun suren kabizlik olunca fitil veriyorlar.
Ziyarete gelen bir arkadas demisti ki, sen guzel beslenirsen, dinlenirsen sutun yagli olur kakasini rahat yapar. Bence mantikli bizim yediklerimiz direk onu etkiliyor..
Kesinlikle para tuzağı filan değil. Fiziksel muayenede anlaşılmayabiliyor ve ilerde Allah korusun çocuk sakat kalabiliyor. Devlet tarafından zorunlu hale getirilmiş bişey bu. Hatta aile hekimleri de çekildiğine dair bilgi istiyor.
Zorunlu mu artik? Bilmiyordum bunu. O zanan aile saglik larda ucretsiz cekmelri lazim. Nasil zorunlu asilar ve topuk kanini zorunlu aliyorlar.
cocuk hastanelerınde ücretsiz cekılıyo cnm
Zorunlu mu artik? Bilmiyordum bunu. O zanan aile saglik larda ucretsiz cekmelri lazim. Nasil zorunlu asilar ve topuk kanini zorunlu aliyorlar.
Oyle mi. Bunu da bilmiyordum. :) gerci buralarda cocuk hastanesi yok. Bu hafta cektirmeyi dusunuyorum. Bagirmsasindan usg nin ekrani catlaamazsa artik. Yatinca diken batiyor bizimkisine:).
Masallah bebgine anne sutuyle obez olunmuyor diyorlar. Bence problem degildir fazla almasi. Bazi bebek tobmik olur bazisi zayif.
kızlar ayda bı kılo dıyosunuz benım bebegım 35 gunluk bugun 1 aylıkken 1 kılo 750 gr almıstı sadece anne sütüyle cok mu korkmaya basladm bazaı sıtelerde de okudum ayda 1 kılo alması gerekırmıs bnm bebegım cok mu alıyor obez olmaz dımı anne sütüyle 3 kılo dogmustu en son 4 kılo 750 gr dı
O zaman giymeye başlayayım bakalım :) aman onuda gün içinde giymek sorun değilde gece sıkıntı basıyor beni onunla yatınca :)Sen göğsünden sut akıyı falan yazmıştın o halinle mamaya mı ihtiyac varmis ben 36 gündür Emzirdijten sonra ağzında 3 kere sut aktığını gördüm . Ne saçma insanlar var. Okudukça sana üzülüyorum Luboyf ya. Cok gerildin birde üstüne bu çıkmış. Ama Suna İnan bende yalnızım. Annem 15 gun kaldı sonra daha hic gelmedi. Şimdi sadece 40 I'ni yapmaya gelecek. Eminim cogumuz senin gibiyiz üzülme artık.
Ay senin su kaynanaya Dalcam Birgun inci büyüsün biraz geliyorum Bursa'ya :)
Korse doğumdan sonra 1 sene icinde kullanılırsa bile faydalıymis değil 40 gun . Bende hafta sonu alcam
ederim canım ediyorum bile şuan kızımı emzirirken :) sizde edin benim için müminin mümine yaptığı dua daha çabuk kabul olurmuş.Bana da dua eder misin gogulerim iyilesin. Acisiz emzirebileyim. Ckk acicekiyorum emzirirken. Boynum tutuldu kendimi sikmaktan.
maşallah canım ne güzel işte korkma anne sütünden birşey olmaz benim bebeğim erken ve küçük doğdu o yüzden normal doğan bebekler bile ayda 1 kg ve 1500 kg arası alıyormuş :) o yüzden sevin inşallah hepimizin bebeği anne sütün güzel ve sağlıklı kilo alırlarkızlar ayda bı kılo dıyosunuz benım bebegım 35 gunluk bugun 1 aylıkken 1 kılo 750 gr almıstı sadece anne sütüyle cok mu korkmaya basladm bazaı sıtelerde de okudum ayda 1 kılo alması gerekırmıs bnm bebegım cok mu alıyor obez olmaz dımı anne sütüyle 3 kılo dogmustu en son 4 kılo 750 gr dı
Kızlar bebeklerinizle ne zaman dışarı çıktınız ben çok sıkıld ım evde geçen avm ye gittik yarım saatliğine oğlum 15 günlüktü uyandı ben de panik oldum bir de küçük olunca çok dikkat çekti gelip sevenler oldu açıkçası istemiyorum kimsenin kirli elleriyle dokunmasını öpmesini insanlar çok rahat ya sor bakalım izin veriyor muyum önce. Şöyle bir sahile çıksam temiz hava alsam çok bunaldım erken mi sizce????
Bize çocuk doktoruda aile hekimide 1 aylıkken kalça ultrasonu çektirilcek dediler biz 1 aylıkken çektirdik her dotor başka bişey sölüyo
canım bizim doktorumuzda 1 aydan sonra 2 aydan önce çekiliyor demişti...ben 40 dan sonra götüreceğim, ana sağlık da aynı şekilde bilgi verdi. çektirince sonucu bize getirin bakanlığa gönderiyoruz dedi
Canim pes etme bence pompan varsa sutunu sagipta vermeyi dene istersen belki kizin sutun tadina alistikca gogsunu tutar;(
bize doktorumuz bebeğin günlük kilo alımının 30gr ile 40gr arası olması gerektiğini söylemişti. o da ayda 400-600 gr ma denk geliyor.. 1 kilo üstü kilo alanlar bence doktorlarına danışmalı..
Bence bu kalc usg si hastanelrin para tuzaklarindan birtanesi. Cunku zaten dr fiziksel muayenede inceliyor. Herhangi bir aksakligi anliyor. Gerci yaptiricak miyim? Yaptiricam ama fuzuli buluyorum..
Her sabah bir cay kasigi zeytinyagi kaka yapmasini kolaylastirdi. Tavsiye ederim.
Benim gosumdeki sut kanali tikanikligi ne alemdw bilmiyorum ama bu gece sutyensiz yattim, atesim cok yukselmedi. Allah kimseye boyle bir dert vermesin, cok can yakici biseymis.. Fosur fosur sutum olsa dicemki cok doldu tikandi anlamadim sanirim kalkanlarla cok sikistirdim memisleri. Simdi hepsi fora gobegime kadar sarkicaklar cok korkuyorum
Hayatimsin seni cok iyi anliyorum, ilk oglumda aynilarini hissetmistim. Sacma bir psikolojim vardi. İnsanlardan utana utana mama hazirlardim. Kendimi eksik hissederdim. Ama mama bir nimet olmasa napardik yavrularimiz ac kalirdi. Mamayi erken kesersin. Ben yogurt yemeye baslar baslamaz 5 ayliktan sobra daha mama vermedim mesela. Emzirdim sonra ek gida. Simdi napiyorsun dersen bebgim biberon almiyor, emzik almiyor, goguslerim cok fena.
Diaari cikmak icin cok beklemeyin kizlar, havalar iyiyken kendinizi iyi hissettiginiz anda atin kendinizi disarilara.. Gunes alsin yavrucuklar..
kızlar ayda bı kılo dıyosunuz benım bebegım 35 gunluk bugun 1 aylıkken 1 kılo 750 gr almıstı sadece anne sütüyle cok mu korkmaya basladm bazaı sıtelerde de okudum ayda 1 kılo alması gerekırmıs bnm bebegım cok mu alıyor obez olmaz dımı anne sütüyle 3 kılo dogmustu en son 4 kılo 750 gr dı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?