2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Cnm cok saol..moralm bozuldu zaten depresyon had safhada..paylasmak istedm bi destek bkledm sendem bska orali olan olmamis saol cnm bnm gercektnde oyle bzden etkileniyolr..destegn icn saol

Angys hemen geçmişe dönüp buldum yazdığını aradan kaçmış
Moral çok önemli gerçekten
Benim de depresyon zirve yaptığında bebeğimin büyüyüp benimle konuştuğu günleri hayal ediyorum motive ediyorum biraz kendimi
Her gün bi huy değiştiriyorlar bi günleri bi günlerini tutmuyor
2-3 gün aç bile kalsalar hiç moral bozmayıp çözüm yolu bulmaya çalışmalıyız sanırım

bana da hastanede hemşireler aralarını da temizlmemiz gerektiğini söyledi...o aradaki beyaz şeyler değil kastettğim kaka yapınca oralara da kaka bulaşıyor bazen onların mutlaka temizlenmesi gerek yok iltihap olur idrar yollarında vs...aman diyim...

benim weewell in de 4 deliği var küçük ama şimdi aventin aldık 3 delikli ve delikleri baya iri dünden beri onu kullanıyorum fena değil gibi bakalım...
evet ben de her kullanmadan sonra yıkayıp kaynamış suya koyuyorum

haklısın...yorgunluk ve uykusuzlukta çok etkiliyor cidden...ben son günlerde uyumadım pek belki de ondan oldu...ve evet sütüm var diye çok diye düşünmek etkili olabilir,secret hesabıı :))

Kızlaaar meme başı yaraları için hangi kremi kullanıyorsunuz?

ben earth mama angel baby kullanıyorum organik...kesinlikle tavsiye ederim...lansinoh bi halta yaramadı ben de..arada onu da kullanıyorum ama bu dediğim çok daha güzel..biraz pahalı ama uzun süre kullanılan bişey vazelin gibi yapısı var küçük bi kutu...netten yazıp araştırın derim..

selam annecikler

biz bugün 22 günlük olduk oğlumun bir günü bir gününe uymuyor.. bir gün çok rahat geçiyor;ne gaz sancısı ne uykusuzluk ne ağlama nöbetleri.. başka bir gün kabus gibi dün mesela ağlamaktan bi hal oldum.. eşimi aradım ben yapamıyorum beceremiyorum yetişemiyorum bişeye dedim.. Arda yeni uyumuştu.. kahvaltı mı edeyim? ütü var onu mu yapayım? çamaşır mı atayım? ev dağınık onu mu toparlayım? ayyy kalakaldım resmen! aptallaştım çöktüm ilk bulduğum koltuğa.. eşimi aradım ağlayarak..sağ olsun rahatlattı o beni.. evin canı cehenneme sen beslenmene bak sonra da fırsat buldukça uyu ben gelince hallederim hepsini dedi.. baya bi telkinde bulundu o konuştukça rahatladım.. (seviyorum ben bu adamı ) zırlamayı kes de ayaklan dedim sonra kendime

Arda paşaya gelirsek.. o kadar dakik ki şaşıyorum resmen! tam 2 saatte bir acıkıyor.. altını her değiştirdiğimde az ya da çok kakalı oluyor.. gaz sancılarımız yoğun olmamakla beraber bikeç sefer yaşadık.. masaj iyi geliyor.. bir de dün rezene içirdim ilk defa.. sanırım o da iyi geldi.. kusmamız var ona biraz canım sıkılıyor. ama normal deyip avutuyorum kendimi.. yine de insanın siniri bozuluyor görünce.. ha bir de pamukçuk oldu dili kıyamadığımın :/ ben de karbonatlı su ile temizliyorum inşallah tamamen geçer..

bu arada pazar günü memlekete uçuyoruz oğlumla.. kardeşimin düğünü var yolculuktan deliler gibi korkuyorum.. ne yapıcaz oğlumla bilmem.. doktor inişte ve kalkışta emzir sorun olmaz dedi.. zaten babamız bırakacak, orada da teyzemiz karşılayacak. ama ben yine de tırsıyorum işte.. nolur dua edin sorunsuz bir yolculuk geçirelim.. (dua edecek başka şeyiniz kalmadı ya ondan şeettim )

zor zamanlardan geçiyoruz hepimiz.. Allah yardımcımız olsun.. sabrın sonu selametmiş..sabredeceğiz hemşireler ne yapalım yeter ki kuzucuklarımız iyi olsun hepinizi öpüyorum yorgun emekçi annelerim benim

bize doktorumuz bebeğin günlük kilo alımının 30gr ile 40gr arası olması gerektiğini söylemişti. o da ayda 400-600 gr ma denk geliyor.. 1 kilo üstü kilo alanlar bence doktorlarına danışmalı..

canım zaten hesabında yanlışlık var :)
30gr x 30 gün = 900 gr (yaklaşık1 kilo)
40 gr x 30 gün = 1200 gr
1 kilo ve üstü normal yani :)

1saattir sallıyorum karnı da tok
Altıda değişti uyumuyor uyumuyor
Elektrikli süpürgeyi de açtım yok o da işe yaramadı

Gece uyur belki annesi :)))

Afferin eşine, gözüme girdi
İnşallah rahat gidersiniz canım. :) Haber et :)

Gaz icin ne kullaniyorsunuz kizlar

Neo baby gripe mixture. işe yarıyo mu? eh.

bende mamaya çok karşı biri olarak mecburen destek yapmaya başladım..çünkü ilk 15 gün dereler tepeler gibi olan ayağa kalınca bile şıp şıp ayaklarıma damlayan sütüm azaldı benim de...iki memeden benim de 90 cc fln çıkıyor...ilk kontrolde dr mama vermeye gerek yok maşallah sütünüz çok güzel beslemiş bile demişti arttırmak için elimden geleni yapıyorum bakalım inşallah..gerçi ilk zamanlara göre azalırmış snradan ama 90 cc de çok az geliyor bana..gerçi eşim de hiç olmayanları düşün diyor,mama kötü bişey değil diyor ama yine de içim sadece anne sütü olsa daha rahat edecek...

Hani Gotu boklu derler ya benim kiz öyle :)

Her bezi değiştirir değiştirmez pirt yapiyo gazı ile birlikte azıcık kaçırıyor .

Ee kızım bu kadar gaz çıkarabiliyorsun da niye hala ağlıyorsun ?

Her bezi değiştirir değiştirmez pirt yapiyo gazı ile birlikte azıcık kaçırıyor .

Canı tatlı bunların parmiş babalarına çekmişler

Parmecim benimkide öyle her açışımda gaxla birlikte kaçmış kaka var
Keşke sizin bebişlerin kankalarını da görsem de az içim rahat etse normal diye
Bu arada o her açıltaki kaka avuç içi kadar yere hardal sürmüş gibi bi şey demi
Burdan herkes aynı şeyleri yazında insanın içi rahatlıyo
Demekki herkes aynı şeyleri yaşıyor diyorum

Canim kaka nereye bulasirsa tabbiki temizlenir :) amagenital bolgede beyaz kremsi tabakadanbahsediyorum ben...

Ben genital bölgesinin içini hiç silemiyorum
O kısımda hafif sarılık oluyo kaka dam herhalde
Ne bileyim korkuyorum o kısma ıslak mendil sürmeye
Sarılığın altında evet beyaz bi şeylerde var o da florası herhalde

Canı tatlı bunların parmiş babalarına çekmişler

Aynen sekerim birde adam bana Nazlı diyordu cocuk doğdu gördük kim Nazlı :)

Aynen Canım aynen sorun yok rahat ol :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…