- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #51.281
Ben genital bölgesinin içini hiç silemiyorum
O kısımda hafif sarılık oluyo kaka dam herhalde
Ne bileyim korkuyorum o kısma ıslak mendil sürmeye
Sarılığın altında evet beyaz bi şeylerde var o da florası herhalde
Islak mendilmi kullanıyorsun ?
ben pamuğu ılık suda ıslatıp siliyorum sonrada pamuk ile kuruluyorum :)
unibaby aldım ama onu dışarı çıkınca kullanıyorum yani zorda kalınca :) bazen kaka bulaşıyor genital bölgesine siliyorum çok bastırmadan üstten hemen
Ay arasta hayalet Gibisin . Online listesinde adın yok habire beğenip mesaj yazıyorsun :) nasil yapıyorsun bunu ? Kac saattir sorcam
Valla açıkcası benim niyetim de pamuklu silmekti hamile iken doğdu sonra yapamadım. Dakikada bir alt değiştiriyorum ıslak mendiller yapmaya canım dayanmaz valla.
Pisik falanda olmadı .
Uykusuzluktan hayalet gibi dolaşıyorum canım. Demek site de anladı halimden
Mama takviyesi olmadan emziren anneleri nasil imreniyorum. Kendimi cok yarim hissediyorum kizimin mama aliskanligi benim inatla emzirme cabam, kizimin mamaya aliskanligindan dolayi sutumle doymamasi arkasindan gene mama istemesi nasil zoruma gidiyor.. ben sirf kizimi doya doya emzirmek ic8n is yerinden bile pesin pesin ucretsiz iznimi ayarlayipta cikmistim isten oysaki ama maalesef kizim doydugu mamayi tercih etti.. gogdumu verirken acaba emicekmi aglicakmi die korkarak kucagima aliyorum. Ya cok agliyor beni istemiorum yada emiyor
5 dakika sonra mama icin agliyor.. ne olur kmse beni yanls anlamasin ama cok bunaldim zoruma gidior annem de 1 haftadir yok yanmda esim bile artik emzirdigimde aglarsa kzm hemen mama yapmaya kalkior.. savasamiorum kizimla sonuna kadar emzirmek icin annem yanmdayken pes etmiyordum.. sanirim benm kizimin riskida cogunluk mamaymis. Ama mamanin tadini tattiran kv allah bldgi gibi yapsin. Emziren anneler sagip veren anneler sutunuz bol bol olsun insallahh.. kizim bazen cok cok beni cektiginde nasl mutlu oluyorum cok nadirde olsa cok guzel bi duyguyu bikac kez yasayabldm..doktorumuzda cok rahata alsms basindan hata yapilms sen genede emzir mamayi versende hep mama yerse obez bile olablr su an o durumda deilsiniz gerci dedi ..(
bende mamaya çok karşı biri olarak mecburen destek yapmaya başladım..çünkü ilk 15 gün dereler tepeler gibi olan ayağa kalınca bile şıp şıp ayaklarıma damlayan sütüm azaldı benim de...iki memeden benim de 90 cc fln çıkıyor...ilk kontrolde dr mama vermeye gerek yok maşallah sütünüz çok güzel beslemiş bile demiştiarttırmak için elimden geleni yapıyorum bakalım inşallah..gerçi ilk zamanlara göre azalırmış snradan ama 90 cc de çok az geliyor bana..gerçi eşim de hiç olmayanları düşün diyor,mama kötü bişey değil diyor ama yine de içim sadece anne sütü olsa daha rahat edecek...
Hoşgeldin katre cim gözün Aydın Allah analı babAlı büyütsünnasılsınız kızlarrr ben geldim bir hafta hastanede yatıp,doğurup öle geldim benim bebişde geldi bölece
Kesinlikle para tuzağı filan değil. Fiziksel muayenede anlaşılmayabiliyor ve ilerde Allah korusun çocuk sakat kalabiliyor. Devlet tarafından zorunlu hale getirilmiş bişey bu. Hatta aile hekimleri de çekildiğine dair bilgi istiyor.
Islak mendilmi kullanıyorsun ?
ben pamuğu ılık suda ıslatıp siliyorum sonrada pamuk ile kuruluyorum :)
unibaby aldım ama onu dışarı çıkınca kullanıyorum yani zorda kalınca :) bazen kaka bulaşıyor genital bölgesine siliyorum çok bastırmadan üstten hemen
nasılsınız kızlarrr ben geldim bir hafta hastanede yatıp,doğurup öle geldim benim bebişde geldi bölece
kızlar benim gögüslerimde bi acı var özellikle bebişim emerken sanki damarları çekiliyor içerilerden derin derin
birde bazen soğuk su ile taharet elırken gögüslerim dikenleniyo
siiznde böyle oluyormu
Mastit olmayasın? Doktora bir görün istersen.
Bende mi bir anormallik var bilemedim her emzirmede bebeğim bir göğsümü yarım saat emiyor hatta hala arandığı oluyor 10-15 Dk da diğerini verdiğim oluyor.
Bazı arkaDaŞlar 10-15 Dk dan bahsetmiş. Bu arada bebişim 12 günlük
Kızlar kapanışı yaptım haberiniz ola.... Zorlu oldu ama normal doğurdum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?