- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #51.301
Sagolasin canım.. İkimizde iyiyiz cok sukur ama Ömer cim benden daha iyi o iyi olsun yeter ki benim dikişler cok fena yaniyo.. Bas cevresi genisti kilo 3860 tahmin üstü doğdu bende sancıya dayanamayıp epidural aldım falan ıkınma hissi yok bunların birleşimi bana bol dikiş olarak dondü sanırım doktor söylemedi kac dikiş oldugunu...hikayemi sonra paylasicam inşallah...canım geçmiş olsun en kısa sürede hikayeni bekliyoruz.. bebişin nasıl sen nasılsın
Bende mi bir anormallik var bilemedim her emzirmede bebeğim bir göğsümü yarım saat emiyor hatta hala arandığı oluyor 10-15 Dk da diğerini verdiğim oluyor.
Bazı arkaDaŞlar 10-15 Dk dan bahsetmiş. Bu arada bebişim 12 günlük
Sagolasin canım.. İkimizde iyiyiz cok sukur ama Ömer cim benden daha iyi o iyi olsun yeter ki benim dikişler cok fena yaniyo.. Bas cevresi genisti kilo 3860 tahmin üstü doğdu bende sancıya dayanamayıp epidural aldım falan ıkınma hissi yok bunların birleşimi bana bol dikiş olarak dondü sanırım doktor söylemedi kac dikiş oldugunu...hikayemi sonra paylasicam inşallah...
evet canım onlar iyi olsun yeterki bizimde hamdolsun bebiş iyi ama ben hala kötüyüm açılan dikişe salı günü yenden dikiş atıldı çok fena bişey sonradan atılan dikiş
aman diyim dikişlerine dikkat et.. bana hastaneden hiç bir şey söylemediler ve ben dikkat edemedim çok problem yaşadım sana söyledilermi nasıl temizlik yapacağını
neşe hanımmı doğrttu seni
senin ki daha kötü canım ya cok gecmis olsun...bana özel bir ürün yamiz nese hanim bugun dusta uygulamaya çalıştım ama oldu mü bilmiyorum... bu arada nese hanim doğurttu beni gayet memnun kaldım kendisinden...evet canım onlar iyi olsun yeterki bizimde hamdolsun bebiş iyi ama ben hala kötüyüm açılan dikişe salı günü yenden dikiş atıldı çok fena bişey sonradan atılan dikiş
aman diyim dikişlerine dikkat et.. bana hastaneden hiç bir şey söylemediler ve ben dikkat edemedim çok problem yaşadım sana söyledilermi nasıl temizlik yapacağını
neşe hanımmı doğrttu seni
Gecmis olsyn canim. Gercekten kotu bir duurm. Bakim olarak Sadece batikon surdum. Oda dikisten cok huylandigim icin ustune geldimi gelmedi mi haberim yok. Baska ne yapilmasi gerekiyormus?
teşekkür ederim canım.. bana doktorum batikonla pansuman yap teramicin sür dedi aynı dedigi gibi yaptım pamukla batikonu sürdüm sonrada kremi ama iltihap kaptım nerden kaptıysam olan oldu iltihaptan dolayı iki tane dikişim açıldı ve iki hafta ilaç kullandım iki çeşit antibiyotik içtim iltihabı kurutmak için
kaynamış suyu bir şişeye doldurdum ve batikon döktüm içine bununla taharet alıyorum.. birde rifocin isimli ampul verdi doktor enjektörle dikişlerin üzerine sıktım özellikle açılan dikiş yerine
açılan dikiş çok kötü yerdeydi tam vajina kenarı mecbur dikti doktor ileride problem olmaması için
Rabbim kimseye yaşatmasın zor şeyler ama yinede normal doğum en doğrusu bu dikişlerin izi kalmayacak ama sezeryan öyle degil ömür boyu o dikiş orada kalacak.
Burada okuduklarima bazen sessiz kalamiyorum maalesef... Yeni anne oldunuz, diger tum kadinlarla ayni seyleri yasadiniz ama neden bazi konularda biraz dikkatli olmuyorsunuz acaba? Burada zorunlu sezeryan olan ve bu yuzden zor zamanlar geciren kisiler var, bunun uzerine eksi yanlarini her firsatta soylemeniz ve kendi mukemmel dogumunuzu her zaman sezeryanla kiyaslamaniz dogru mu?
Bu arada dikisim omur boyuda kalmaz merak etme, her seyin bir hali cagresi var, dikis izide sildirilebiliyor... Bende rahimde cok acilma olmadi, ileride sarkma olmaz diye kendimi avutayim bari iyice cirkinlestireyim olayi...
Kendi istegimde hür irademde sezaryan oldum. 2. Günden beri hiçbir yerim acımıyor. Acisada bu benim kendi secimin. Kimse normal doğurdu diye benden daha cok anne daha Aslan kaplan değil. Bu konu artık iyice sıkmaya başladı. Yeter artık .
Normal doğuranda sezaryan olanda kendi doğrusunu yaptı . Daha fazla kimse bu konu hakkında konuşmasın
seninde dediğin gibi ' zorunlu sezeryan' çok başka birşey kendi istegi ile sezeryan olmak başka birşey ki herkesin kendi tercihi ve kendisi sonuçlarına katlanır..
bende normal doğurdum ama mükemmel değildi en az bir sezeryan olmuş kişi kadar acı çekiyorum..
bence sen çok hassassın birilerine bişeyler söylemek seni rahatlatacaksa buyur devam et..
eminim o totosunu ıslak mendille silmeyen arkadaşta kötü niyetle söylememiştir..
bende ıslak mendiille siliyorum napayım şimdi lafmı edeyim senin tabirinle mükemmel annenin kullandığı pamuğa
benim kızımda emmiyor. Alıyor göğsümü ucu olmadığı için geri çıkıyor ağzından sinir oluyor emmiyor...Göğüs ucu aldık onlada almıyor. Keyfi yerindeyken ağzında tutuyor ve gülüyor bana dalga geçer gibi. ama bir güldümü herşeyi unutturuyor. Sağarak veriyorum süt olduğu sürece ve mama takviye ediyorum...Senin kayınvaliden benim annemle kocam mamaya alıştırdı. Doktor aç kalırsa sarılık olur dedi. kaşıkla verin mama dedi. Sonra annem eşim biberonla verdiler aç kalır cok ağlıyor dediler. Bende ne haliniz varsa görün dedim. Emmiyor bu çocuk beni istemiyor dedim.Hatta hastanede karıştımı diye bile düşündüm.Halasının 2aylık oğlu var o göğsünü verdi emdi ama beni emmiyor onu öle görünce nasıl canım yandı üzüldüm odaya geçtim ağladım saatlerce...
Şuan hiç takmıyorum sabah bir veriyorum göğsümü alırsa yalanıyor yada ittiriyor beni çekmeye çalışıyor çekemiyor sinir oluyor. Bende sen bilirsin mis gibi memeyi emme diyorum. Mama yapıyorum yada sağdığım sütten veriyorum.Mamaylada büyüyorlar canım takma kafana ablamda mamayla besliyor maşallah çokta sağlıklı herşeyin hayırlısı sağlıklı olsunlarda varsın mamayla beslensinler.
En azından şimdiki mamalar anne sütüne çok yakın. Sende kafana çok takma takıp hasta olursan allah korusun sağlığından olursan bebeğine kimler bakacak boşver emmesse emmesin mamayla büyür..
Benimki emmeyi sevmiyor ama göğsümün üstünde uyumayı cok seviyor oda yetiyor bana:)
Canım seninle aramızda 4 gün var
Sağmamdan çıkan 90 cc neden az olsun
Anne sütünün ölçüsüyle mamanın ölçüsü bir değilki
Bende ki mama kabının üstünde günde 6 kez 60 cc verin yazıyo
360 cc yapar
Ben günde 10 kez emziriyorum
Her emzirme de her iki göğsümden toplamda 30 cc ancak emse günde 300 cc yapar
O da yetiyodur herhalde
Sen günde toplam ne kadar mama veriyorsun
Her sağışında 90 cc süt çıkıyorsa günde 8 kez emzirmen 720 cc yapmaz mı bu da fazlasıyla yeterli değil mi
Bilmiyorum ben mi yanlış gesaplıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?