2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım hemen yarım çay bardağı suyun içine bir çay kaşığından biraz az karbonat koyman yeterlidir.. bezi işaret parmagına dola ince olsun tabi karbonatlı suda parmagınla karıstırır gibi beze sürdür bezde biraz karbonat gelsin yani sonra diline yap.. istediğin kadar yapabilirsin sorun olacak birşey değil nasılsa..

çok teşekkür ettim size, inşallah çabuk işe yarar...dün oturdum ağladım ben ne kötü bir anneyim, çocuğumun temizliğne dikkat etmedim diye

çok teşekkür ettim size, inşallah çabuk işe yarar...dün oturdum ağladım ben ne kötü bir anneyim, çocuğumun temizliğne dikkat etmedim diye
Canım hic olurmu öyle düşünme lütfen , benimkinde de var ben 3.bebek De bile engel olamadım düşün . Sakın öyle düşünüp uzme kendini, anne sütu alan bebeklerin dilinde beyazlık oluyor mutlaka

Canım dedigin gibi ek gıda 6 aydan sonra verilen yumuşak katı gıdalar , simdi verdigimiz mamalar ek gıda olmuyor.
Bu arada yazilarini okuyorum Allah yardımcın olsun , insallah bebegin emer , sütün de bol olur , sıkıntılarınız geçer insallah

saol canım...iki gündür temizlik konusunda pek bir hassas oldum. sabah da eşim laf etti yatak odası toz içinde bu odada bebek büyütüyorsun diye.geçen hafta temizliğe gelen kadın başka yerde aylık iş buldu diye bıraktı bizi. kv desen temizliğe yardım edeceğine gözü görmüyor diye daha beter batırıyor yaptığı şeyleri. bulaşık yıkıyor sözde, yemek artıklarıyla kalıyor, yer siliyorum diye kiri etrafa dağıtıyor..offf kafayı yemek üzereyim artık. bide evde 11 tane kedi var. gerçi kediler bütün gün dışarda ama girip çıktıkça evi batırıyor. hepside 7 yıllık kedilerim, sokağa atamam ki ben bu evin dengesini nasıl kurucam şaşırdım artık

Cnm senn bu kvden bna daral geldi nasi kadin bu ya..geldi coreklendi hcbi ise bi yararida yok...allah yardm etsn cnm.snir oluyrm boyle insanlara

cnm şuan herseye aglama modundayız ama bu senn elınde olan bısey deıl her bebekte oluyor bence bebeğin çok şanslı senn gıbı ii bir annesi oldugu için.. kötü anne olsan derdine derman ararmıydın cnm benim..

Cnm senn bu kvden bna daral geldi nasi kadin bu ya..geldi coreklendi hcbi ise bi yararida yok...allah yardm etsn cnm.snir oluyrm boyle insanlara

sorma valla, artık görmeye tahammülüm yok. Allahtan evin üst katında kalıyor, bide eşim odasına tv almıştı. hamilelikte rahattım aşağıya inmiyordu pek ama oğlum geldikten sonra herşeye burnunu sokar oldu. kendiliğinden gideceği yok, benim rahatını bozmam lazım ki biran önce diğer oğluna ben geliyorum desin...bu konudaki çalışmalarım azimle devam ediyor

saol canım, inşallah dediğin gibi iyi bir anne olabiliyorumdur bebeğime...iyiki varsınız, insan gerçekten rahatlıyor halinden anlayan birileriyle konuşunca

Bde bi insan istenmedgni bile bile niye durur ..bnm bi huyum var istemiyosam belli ediyrm.bmm kv glmk istiyomus..bn esime yalnz olalm..bebege bz bakicaz alismamz lazm 3.mz olalm evimzde flan diyerek allaya pullaya guzel sozle istemedmi ima ettm tmm dedi..bakalm ise yaramstr ins

Kızlar süt arttırnak için kuru dutu deneyin derim bende çok işe yaradı bir su bardağı kaynayan suya bir avuç kuru dut atıyorum 5 dk kısık ateşte kaynatıyorum 5 dk yı 5 saniye geçmemeli altını kapattıktan sonra biraz soğuyunca içiyorum hatta dutları da yiyorum internette görmüştüm bu tarifi birkaç keredir yaptm göğüslerim dolu dolu oldu

Canm bende karbonat mikostatin İlaç deniyorum kac gündür O an geciP tekrar oluyordu. Dun eczaneden dut şurubu aldık. Önce karbonatla temiLedim sonra 1 Cay kasığı dut şurubu verdim masallah bugun hala tertemiz. Her beslemeden sonrada 2 Cay kasığı su verdim. Hep öyle yapicam artık . Geçsede her gun 1 Cay kasığı dut şurubu vericem.
Birde emzik kullanıyorsa onuda karbonatli suda beklet doktorum öyle dedi.

selamlar taze anneler ve onların minik prens ve prensesleri
ben nete neredeyse hiç giremiyorum artık
oğlum hiç uyumuyo gündüz ve gecede çok sık kalkıyo
uykusuzluktan ölen tek insan olabilirim :)
eşimde hiç yardımcı değil
zaten bu aralar yanlızlık psikolojisine girdim.

kızlar kilolar ne alemde? benim gibi takan varmı acaba kiloları?
ben doğuma giderken 82 kiloydum şu anda 43 günlüğüz ve 71 kiloyum ama hiç yerinden oynamıyor kilo
emzirdiğimiz için diyette yapamıyoruz ama yinede dikkat ediyorum
ekmeği kahvaltı dışında yemiyorum
canım her ne kadar çok tatlı çeksede arada belli bir miktar yiyorum
bol su içiyorum
hareketsizde sayılmam ama yerinde dondu kaldı kilo 56ya inmem lazım ama nasıl
bir gardrop dolusu kıyafet olmuyor baktıkça sinir oluyorum. göbek desen benden önde gidiyor basen hele hele beldeki simitler bağırıyor resmen
bayramdan sonra yürüyüş bandında yürüyüş yapmayı düşünüyorum. kilo vermeden birşeyler alasım gelmiyo çünü giydiklerim yakışmıyo gibi geliyor. en azından 60a bi gelmem lazım
ben çok takıntılıyım kilo konusunda kendime engel olamıyorum

şimdi gidip dut şurubunu da aldım teşekkürler canım yardımın için

bebeğim genelde tebessüm edip güler ama ilk kez sesli kahkaha attıgını duydum gördüm.. biz nasıl sesli gülüyoruz kızımda haha haha diye güldü ya şok geçirdim daha 34 günlüğüz gülerken minik sesleri olurdu ama bu boyutta büyük insan gibi değil. bian sesin kızımdan geldiğine inanamadım :) çok tatlıydı yaaaa

kızlar iki gündür hastanelerdeydim bebeğim sarılık oldu onu aldılar benden yoğun bakıma koydular hiç göstermediler çok ağladım üzüldüm ama bugün çıkardılar çok özlemişim rabbim kimseyi evladıyla sınamasın

Zwrrecim geçmiş olsun
Kaç günlük oldunuz canım siz
Sen benimle bir değilliydşn sarılık riski 20 günden sonra artık anlatılmıyor mu hala mı risk altındayız

Oyy çok tatlı
Benimki de minik mimik gülüyor ama kahkaha atsa çok mutlu olucam
Az kaldı benim ki de yapar herhalde yakında
Çok heyecanlı olsa gerek canım

Kizlar hemen koşup malt içeceği alın. Süper birşeymis. Esım dün almış gelirken aksam icer icmez doldu göğüsler çağlanin ağzından akıyor . 3 gun sabah aksam icmek cok ise yarıyormuş . Benim şimdiden idine yaradı .

Efes artık alkolümüz bira üretmiyormuş galiba ebebek ten promalt almış :)

Arkadaşlar bugün bebeğime tsh testi yaptırdık
Burada zorunlu olmadığından doktorumuzdan kendimiz rica ettik o da reçetesini yazdı bir labaratuara gidip yaptırdık

Tsh testi ile topuk kanı testi aynı şey değil mi
Troid hormonunun oranına bakılıyor
Doktor reçetenin üzerine tsh test yazmış
Ama labarant olacak adam kızımın kolundan aldı hemdenbir tüp dolusu kan
Topuğundan almamız gerekir diye itiraz ettim
Şimdi internetten de baktım topuktan alınan bir damla kanla yapılır diyo
Adam biz kolundan alıyoruz dedi
Şimdi aklıma takıldı
Türkiye'de neden topuktan alınıyor
Eşim de kol daki kan da topuktaki kan da aynı değil mi falan dedi
Sonuçta tsh oranına bakılacak aynı şey dedi
Sizce bi farkı olur mu
Eğer illa topuktan alınan kanla yapılmalı ise buradaki gerizekalılar boşu boşuna canını yaktılar yavrumun
Bu konu hakkında bilgisi Olan var mı
Sağlıkçı olan arkadaşlar vardı lütfen bir fikir verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…