- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #51.361
kızlar iki gündür hastanelerdeydim bebeğim sarılık oldu onu aldılar benden yoğun bakıma koydular hiç göstermediler çok ağladım üzüldümama bugün çıkardılar çok özlemişim rabbim kimseyi evladıyla sınamasın
kızlar iki gündür hastanelerdeydim bebeğim sarılık oldu onu aldılar benden yoğun bakıma koydular hiç göstermediler çok ağladım üzüldümama bugün çıkardılar çok özlemişim rabbim kimseyi evladıyla sınamasın
Arkadaşlar bugün bebeğime tsh testi yaptırdık
Burada zorunlu olmadığından doktorumuzdan kendimiz rica ettik o da reçetesini yazdı bir labaratuara gidip yaptırdık
Tsh testi ile topuk kanı testi aynı şey değil mi
Troid hormonunun oranına bakılıyor
Doktor reçetenin üzerine tsh test yazmış
Ama labarant olacak adam kızımın kolundan aldı hemdenbir tüp dolusu kan
Topuğundan almamız gerekir diye itiraz ettim
Şimdi internetten de baktım topuktan alınan bir damla kanla yapılır diyo
Adam biz kolundan alıyoruz dedi
Şimdi aklıma takıldı
Türkiye'de neden topuktan alınıyor
Eşim de kol daki kan da topuktaki kan da aynı değil mi falan dedi
Sonuçta tsh oranına bakılacak aynı şey dedi
Sizce bi farkı olur mu
Eğer illa topuktan alınan kanla yapılmalı ise buradaki gerizekalılar boşu boşuna canını yaktılar yavrumun
Bu konu hakkında bilgisi Olan var mı
Sağlıkçı olan arkadaşlar vardı lütfen bir fikir verin
Kizlar hemen koşup malt içeceği alın. Süper birşeymis. Esım dün almış gelirken aksam icer icmez doldu göğüsler çağlanin ağzından akıyor . 3 gun sabah aksam icmek cok ise yarıyormuş . Benim şimdiden idine yaradı .
Efes artık alkolümüz bira üretmiyormuş galiba ebebek ten promalt almış :)
canım bizde aptamil veriyoruz. doktorda birkerede 90 ml verin dedi.. ama ben herseferinde 90 vermiyorum 60 veriyorum ağlarsa 30 ml daha yapıyorum.. 2 çay bardagı dediğ ek gıda yı bende anlamadım bazen acaba 6 aydan sonra ek gıdalara başlanıyor ya acaba omu diyorum.. eğer bu ek gıdaysa oooo günde bir fıçı içiyoruz ki biz..
Burada zorunlu olmadığından doktorumuzdan kendimiz rica ettik o da reçetesini yazdı bir labaratuara gidip yaptırdık
Şimdi aklıma takıldı
Sizce bi farkı olur mu
Eğer illa topuktan alınan kanla yapılmalı ise buradaki gerizekalılar boşu boşuna canını yaktılar yavrumun
canım ben hoşaf yapıyorum içtikten sonra ilk sütüm çok oluyor ama içmeyince yine az humana da aynı şekilde. malt içeceğini de sürekli içmemiz mi gerekir. eczanede 1 şişesi 7.50tl di. sütüm olsun diye yiyip içmekten duba gibi olucam yakında
Şimdi aklıma takıldı
Sizce bi farkı olur mu
Lubofcummm bizimde tsh sorunumuz var koldan kan verioruz topuktan sadece tsh bakmiyorlar birden fazla hastalik icin topuktan aliyorlar icin rahat etsin
Merhaba arkadaşlar ve minik melekleri.Artık neredeyse hiç giremiyorum.Ama aklım hep sizde.Benimde süt problemim var.Sadece sabahları sütüm kızım doyuruyor.Bazen sabahlarıda yetmiyor ve ilave mama veriyoruz.Gün içindede ilk önce emziriyorum (tabi yok denecek kadar az) sonra yine mama veriyorum.Galiba bazende fazlamı veriyorum bilmiyorum ama kusuyor.Bana doktor sma yada bebelac önerdi.Ben sma kullanıyorum.Bu arada depresyondayım diyebilirim.Eşim sabah 6 da gidiyor akşam 21:30-22 gibi geliyor.2 Saat sonrada yatıyor.Napsın oda çok yoruluyor.Eşimle hiç zaman geçiremiyoruz.Buna çok sinir oluyorum.
Canım saol bilgi için
Tsh sorunu için geçmiş olsun inşallah hiç bi sorun yaşamazsınız
Bu arada sen bu direnç sorunu ile ilgili bir problem yaşadın mı
Hami bebeklerimizin küçük doğması vb gibi riskler vardıya
Nasıl doğdu kuzucun kilosu nırmalmiy di
Bizim herşeyimiz normaldi
Boşu boşuna 9 ay stresten öldürdüler beni
Selam candaslarim,
Gecmisi ara ara okumaya calissam da gunu yakalayamadim maalesef. Hepimizin yasadigi sikintilar benzer Rabbim hepimize ve bebislerimize saglik versin ins. Kilo durumlariniz nasil? Toplamda 20 kilo almistim 16 kg verdim bu gune kadar. Bu arada korse diyen olmus sezeryan oldum ve ertesi gun dr umun onerisiyle korse giydim. Gobegim yok denecek kdr az gunde 8 10 saat tak yeter demisti. Gunduz takiyorum gece cikartiyorum. 36 bedendim onceden 36 beden aldm korseyi basta kan ter icinde kaliodum ama simdi zorlanmiyorum. Kalan gobuse spor sart. 1. Ayimiz dolsun sporda yapicam plateste. Korse giymeyi dusunenlere nacizane bana soyleneni yazdim. Opuyoz oglumla sizleri, saglicakla kalin
Merhaba arkadaşlar ve minik melekleri.Artık neredeyse hiç giremiyorum.Ama aklım hep sizde.Benimde süt problemim var.Sadece sabahları sütüm kızım doyuruyor.Bazen sabahlarıda yetmiyor ve ilave mama veriyoruz.Gün içindede ilk önce emziriyorum (tabi yok denecek kadar az) sonra yine mama veriyorum.Galiba bazende fazlamı veriyorum bilmiyorum ama kusuyor.Bana doktor sma yada bebelac önerdi.Ben sma kullanıyorum.Bu arada depresyondayım diyebilirim.Eşim sabah 6 da gidiyor akşam 21:30-22 gibi geliyor.2 Saat sonrada yatıyor.Napsın oda çok yoruluyor.Eşimle hiç zaman geçiremiyoruz.Buna çok sinir oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?