- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #51.381
KIzlar sizin bebislerinizde garip sesler cikariyor mu? Benim kizim uyurken birden hiiiiiih sesi cikariyor, sanki nefes alamiyordu da ilk nefesini aldi gibi, hickirik sesi degil, nefessiz kalmis gibi bir ses. Bazende 2-3 defa ust uste ayni sesi cikariyor nefessiz kaliyor tekdiye cok korkuyorum, lutfen bilgisi olan paylassin.
Bebişim 13 günlük yarım saat bir memeyi 15-20 dakika diğer memeyi emince doyuor. Kac günlükten itibaren bu süre azalıyor?
KIzlar sizin bebislerinizde garip sesler cikariyor mu? Benim kizim uyurken birden hiiiiiih sesi cikariyor, sanki nefes alamiyordu da ilk nefesini aldi gibi, hickirik sesi degil, nefessiz kalmis gibi bir ses. Bazende 2-3 defa ust uste ayni sesi cikariyor nefessiz kaliyor diye cok korkuyorum, lutfen bilgisi olan paylassin.
KIzlar sizin bebislerinizde garip sesler cikariyor mu? Benim kizim uyurken birden hiiiiiih sesi cikariyor, sanki nefes alamiyordu da ilk nefesini aldi gibi, hickirik sesi degil, nefessiz kalmis gibi bir ses. Bazende 2-3 defa ust uste ayni sesi cikariyor nefessiz kaliyor diye cok korkuyorum, lutfen bilgisi olan paylassin.
Aynı tarif ettiğin sesi benim oğlum da çıkarıyor bence normal ya uykusunda yapıo bi de sadeceKIzlar sizin bebislerinizde garip sesler cikariyor mu? Benim kizim uyurken birden hiiiiiih sesi cikariyor, sanki nefes alamiyordu da ilk nefesini aldi gibi, hickirik sesi degil, nefessiz kalmis gibi bir ses. Bazende 2-3 defa ust uste ayni sesi cikariyor nefessiz kaliyor diye cok korkuyorum, lutfen bilgisi olan paylassin.
Valla ben hala uzun uzun emziriyorum . Yoksa göğsüm sertlesip agri yapıyor . Hem İnci de emmek istiyor . Ama sanırım 10 gündür falan diğer arkadaslar daha az emziriyor
Herşeyden önce canını sıkmaman lazım bebeğin büyüdükçe rahatlayacaksın bunu düşün hep böyle zorlayıcı olmayacak kafasını tutsun gazını çıkartsın ne güzel olacak ben öyle düşünüp rahatlamaya çalışıyorum. Süt için en öenmlisi moral. Sonra bol bol su iç, ben roka dere otu maydanoz ve günde 2 tane hurma yiyorum, hamilelikten kalan vitamin ve demir haplarıma da devam ediyorum diğer tavsiyelere de uyarsan iyi olur iyi beslenme kaliteli süt demek. İnşallah sütün çoğalır, Allah kolaylık ve sabır versin
CNİM GEÇİCİ BİR SÜREÇ ALLAH OMURVERSİN ESİNLE GEÇİRECEĞİNİZ COK VAKTİNİZ OLUCAK. Bebislerimiz henüz cok kucuk en zor dönemlerini yasıyoruz. Yarın obur gun büyüyüp bakkala bile gidecekler
Bir süre sonra 3 kisilik hayata alisicaz.
Mamaymis sutmus İnan bunlara takip izme kendini sut yoksa mama var herseyi boşver onun annesi var koca sevgisiyle ona mama veren bir anne İnan onun başka bişeye ihtiyacı yok.Bende 100 cc fazla verince bebisim kusuyor o yuzden fazla vermemeye çalışıyorum,genelde 80 90 cc iciyor bazen 100 U geçiyor ve kusuyor bebeğini izleyerek anlayabilirsin ne kadar tükettiğini.
Mesela benimki 2 saatte bir uyanıp iciyor. Geceleri 2,5 - 3 saat oluyor bazen.
Hepsinin bur huyu var iste izleyip zamanla tanıcaz yavrularımızı.Muhtemelen seninkinede fazla geliyordur mama.
Hepinize söylüyorum akşamları ağlıyorsa gaz yüzü den aquline damla gaz icin her aksam kullann düzEnli bebekte rahat etsin.
Merhaba canım benım oğlum da az önce aynı sesle uyandı donra bırkaç kere tekrarladı çok korktum ben de normal demek ki çünkü uyuyordu ama of bilemiyorum ki... Var mı başka yasayan arkadaslar?
Aynı tarif ettiğin sesi benim oğlum da çıkarıyor bence normal ya uykusunda yapıo bi de sadece
Benimki de bazen uzun süre emio bugün 17 günlük
Ama özellikle geceleri sütüm çok olduğundan bi memeyi bile bitirmeden uyuo genelde
Benim de bi sorum var ya nette araştırdım bişi bulamadım
Oğlum uyurken de baya baya emio
Emzik niyetine boş boş mu emio acaba yoksa gerçekten süt çekio mudur bi bilginiz var mı:26:
cnm benimki ne sesler çıkarıo o yüzden eşimle ayrı yatıoz korkuo bişe olcak die uyuyamıo her seste fırlıoDD doktora sordum gırtlak yapıları ve ciğerleri tam gelişmediğinden çok normal böle yapması dedi.nefeslerini toplayamıorlarmış.dün bizimki bide hııııııhhh dedi az ağladı ses kesildi çırpınıo beşikte yataktan nasıl atladıysam ameliyat yerim ağrıdı eşim nasıl kızdı boğulacak sandım annelik böle bişe demekki.
Kizlar benim karnimda ve bacaklarim da cok fazla catlak var topicin en cok catlayan annesi benim heralde dogum sonrasi catlaklari icin krem yada yag felan kullanan varmi valla karnimi koccam gorcek diye odum kopuyo kose bucak sakliyorum simdilik
Arkadaşlar benim bir sorum olacak.Kızımın iki memeside şiş.Biri daha büyük.Ceviz büyüklüğünde var.Diğeri biraz daha küçük.Hastaneyi aradım.Doktorumuz doğumdaymış.Hostesi bu durum yeni doğanlarda olabiliyor.Süt bezelerinin şişmesiymiş.Siz sıkmayın yada ovmayın .Kendiliğinden geçecektir dedi.İki gün sonra tekrar hastaneyi aradım.Doktor yine doğumdaymış.Bu seferde santraldeki kız bebek losyonuyla saat yönüne doğru bastırmadan yavaşça ovun dedi.
Sizin bebişlerinizdede bu durum varmı?
Arkadaşlar benim bir sorum olacak.Kızımın iki memeside şiş.Biri daha büyük.Ceviz büyüklüğünde var.Diğeri biraz daha küçük.Hastaneyi aradım.Doktorumuz doğumdaymış.Hostesi bu durum yeni doğanlarda olabiliyor.Süt bezelerinin şişmesiymiş.Siz sıkmayın yada ovmayın .Kendiliğinden geçecektir dedi.İki gün sonra tekrar hastaneyi aradım.Doktor yine doğumdaymış.Bu seferde santraldeki kız bebek losyonuyla saat yönüne doğru bastırmadan yavaşça ovun dedi.
Sizin bebişlerinizdede bu durum varmı?
Kizlar benim karnimda ve bacaklarim da cok fazla catlak var topicin en cok catlayan annesi benim heralde dogum sonrasi catlaklari icin krem yada yag felan kullanan varmi valla karnimi koccam gorcek diye odum kopuyo kose bucak sakliyorum simdilik
Canım kesinlikle ovulmayacak benim kızımda da olmuştu , cok araştırdım ozaman, ovulmasi sakıncalı
Zamanla kendiliğinden gecti , kizariklik enfeksiyon olmadıgı sürece sorun yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?