2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba canım benım oğlum da az önce aynı sesle uyandı donra bırkaç kere tekrarladı çok korktum ben de normal demek ki çünkü uyuyordu ama of bilemiyorum ki... Var mı başka yasayan arkadaslar?

Bu saatte bir gark, bir pirt bekleyen arkadaslarim,
Derin uykuya hasret arkadaslarm,
Sizi seviyorum, iyi ki varsiniz..

Benim yavrumda uyurken bircok ses cilartiyor. Ama tarif ettiginiz sesi hatirlamiyorum. Nefessiz kaliyormus hissi vermedi hic.

Benim bebegim sanirim ayni sesi Mama yerken çıkarıyor o sesi ben de korkuyorum diyorum nefesimi yetmiyor habire biberonu çıkarıyorum azından
O zamanda sinirlenio hemen sipa.
Bin türlü şey gelio aklıma nefesimi yetmio kalbinde mı sorun var yoksa diyorum kendi kendime.

Ilk kizinda at kisnemesi sesi cikariyordu huda cikariyor :)) enteresan kizlarim var :)) emzirdigimde yutkunamadiginda oyle sesler cikariyor benimki..
Bugecede talimdeydik kizimla gunduz hanim uyudu gece gozler fal tasi gibi acik ve sindi uyuyor cadi ..uykusuzuuuuuum...
Deliksiz uyumayi ve gec kalkmayi ozledim...
Disari cikip deli gibi dolasip yurumeyi ozledim ozledimde ozledim.. rabbim can sagligi versin bu pıtırcıklarımıza ama insan ozluyor alistigi yasam degistiginde hele iki cocuk olunca daha zormus gece biri uyutmaz sabahin 7sinde oburu kalkar devamini getirir nobetlesiyorlar resmen..

Benim oglumda ayni sesi hem meme emerken hemde uyurken cikariyo ben normal olarak göruyorum

selam kızlarr

biz dün gece uçtuk memlekete geldikk :) oğlum bütün yol boyunca uyudu emziremedim bile ama çok şükür basınçtan falan rahatsız olmadan sorunsuz bir yolculuk geçirdik.. korkularım yersiz çıktı neyse ki bu arada baby sling çokk işime yaradı Arda da ben de çok rahat ettik valla onun sayesinde tavsiye ederim bence bi tane edinmelisiniz siz de..

öpüyorum hepiniziiii

cnm benimki ne sesler çıkarıo o yüzden eşimle ayrı yatıoz korkuo bişe olcak die uyuyamıo her seste fırlıoDD doktora sordum gırtlak yapıları ve ciğerleri tam gelişmediğinden çok normal böle yapması dedi.nefeslerini toplayamıorlarmış.dün bizimki bide hııııııhhh dedi az ağladı ses kesildi çırpınıo beşikte yataktan nasıl atladıysam ameliyat yerim ağrıdı eşim nasıl kızdı boğulacak sandım annelik böle bişe demekki.

Aynı tarif ettiğin sesi benim oğlum da çıkarıyor bence normal ya uykusunda yapıo bi de sadece

Valla ben hala uzun uzun emziriyorum . Yoksa göğsüm sertlesip agri yapıyor . Hem İnci de emmek istiyor . Ama sanırım 10 gündür falan diğer arkadaslar daha az emziriyor

Benimki de bazen uzun süre emio bugün 17 günlük
Ama özellikle geceleri sütüm çok olduğundan bi memeyi bile bitirmeden uyuo genelde

Benim de bi sorum var ya nette araştırdım bişi bulamadım
Oğlum uyurken de baya baya emio
Emzik niyetine boş boş mu emio acaba yoksa gerçekten süt çekio mudur bi bilginiz var mı:26:

Canım çok sağol.Allah hepimize sabır ve kolaylık versin.

Canım ben bir sabah merak edip sağdım.İki göğsümden toplam 60 cc süt çıktı.Bu sabahta baktım akıyor.Nasıl sevindim anlatamam.Elaya verdim uyumaktan memeyi ememedi.Bende sağdım.Toplam 70 cc çıktı.Ama bende sadece sabahları bu kadar oluyor.Gün içinde sağsan bu kadarını tekrar göremem.Zaten saat 4 ten sonra sütüm olmuyor.Kızımın özellikle geceleri beslenmesi düzensiz.Bazen 3 saat bazen 4 saat uyanmadığı oluyor.Bende uyandırıp vermiyorum.Bazende iki saatte bir uyanıyor veriyorum.Gece 4 saat yemediyse 75-85 cc yiyor.2 saat yemediyse 60 cc yiyor.

Merhaba canım benım oğlum da az önce aynı sesle uyandı donra bırkaç kere tekrarladı çok korktum ben de normal demek ki çünkü uyuyordu ama of bilemiyorum ki... Var mı başka yasayan arkadaslar?

Benim kızımda bu sesi çıkarıyor demekki normal arkadaşlar.

Arkadaşlar benim bir sorum olacak.Kızımın iki memeside şiş.Biri daha büyük.Ceviz büyüklüğünde var.Diğeri biraz daha küçük.Hastaneyi aradım.Doktorumuz doğumdaymış.Hostesi bu durum yeni doğanlarda olabiliyor.Süt bezelerinin şişmesiymiş.Siz sıkmayın yada ovmayın .Kendiliğinden geçecektir dedi.İki gün sonra tekrar hastaneyi aradım.Doktor yine doğumdaymış.Bu seferde santraldeki kız bebek losyonuyla saat yönüne doğru bastırmadan yavaşça ovun dedi.
Sizin bebişlerinizdede bu durum varmı?

Benim ki bugun 39 gunluk :) ben onu yutkunup yutkunmamasindan anlıyorum . Yutkunurken ses geliyor bogazinin hareketinden anlıyorsun emzik gibi mı kullanıyor iciyor mu diye

Kizlar benim karnimda ve bacaklarim da cok fazla catlak var topicin en cok catlayan annesi benim heralde dogum sonrasi catlaklari icin krem yada yag felan kullanan varmi valla karnimi koccam gorcek diye odum kopuyo kose bucak sakliyorum simdilik

Arada degisik sesler ve nefes hareketleri bizde de var. Birden panikliyorum ama biliyorum ki normal

Kizlar benim karnimda ve bacaklarim da cok fazla catlak var topicin en cok catlayan annesi benim heralde dogum sonrasi catlaklari icin krem yada yag felan kullanan varmi valla karnimi koccam gorcek diye odum kopuyo kose bucak sakliyorum simdilik

Adını dogru yazabilirmiyim bilmiyorum phytolastyle gel hamilelikte serumlarıda dogumdan sonra kullanılıyor
Ama cooook catladıysan dogumdan sonra karın estetiği olusun kafana takma

Vlla canim bi doktor bilgisi degil ama gecen gun annem bebegin arasira goguslerini oksa sut birikir derler dedi bende ne kadar dogrudur degildirr bilmiyorum die bisey yapmadım

Canım kesinlikle ovulmayacak benim kızımda da olmuştu , cok araştırdım ozaman, ovulmasi sakıncalı
Zamanla kendiliğinden gecti , kizariklik enfeksiyon olmadıgı sürece sorun yok

benim hamileyken hiç çöatlağım olmadı çokta seviniyordum ama doğumdan sonra hatta son 1 hafta 10 gündür karın bölgemde deli gibi bi kaşıntı tuttu nasıll kaşınıyor tatlı tatlı kaşıdım tabi ben de ve bir baktım ki kırmızı kırmızı çatlaklarrr ! kabus gibi...hamileyken lierac kullanmıştım hiç çatlamamıştı şimdi yine ondn alıcaz çatlaklarada etkili olduğu söyleniyordu umarım iyi gelir çok moralim bozuk bu konuda önceleri daha aşağdaydı bikini bölgesine yakın o çevrelerde,ama şimdi yukarı doğru çıkmaya başladı...

Canım kesinlikle ovulmayacak benim kızımda da olmuştu , cok araştırdım ozaman, ovulmasi sakıncalı
Zamanla kendiliğinden gecti , kizariklik enfeksiyon olmadıgı sürece sorun yok

ahh ahh benim kv de ilk banayosunu yaptırdığımızda bir de üstelik bana öğretir gibi memelerinde süt birikmiş arada şöyle ov demişti...kendi de ezip durmuştu memelerini çocuğun...ben de netten araştırdım kesinlikle ellenmemeliymiş..sonra direk söyledim tabi ellenmemeşiymiş diye,bilmem biz eskiden öyle yapardık dedi bozuldu biraz ama valla hiç umrumda değil kızımdan önemli değil kimsenin bozulması alınması...bilip bilmeden iş yapmasın kimse...dr.a da söyliycem gidince bakalım ne diycek...

o değilde yüzünde kırmızı kırmızı lekeler oldu kuzumun pütürlü pütürlü..sizinkilerde de var mı..? ona çok kafam takılıyor..cildi bozuldu şuncacık kuzumun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…