2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yutkunuyorsa geliyor sutun demektir canim .
Ben yutkundugu zaman cok gelip az geldigi zamani anliyorum..

Canım Dr .larda ovulmasin diyor

Yüzünde sivilce gibi puturlu bizde de oldu , burda bi arkadas yazmisti Gül suyu iyi geldi diye , banada faydalı gibi geldi , biz banyo suyuna da katıyoruz Gül suyunu

normal cnm bizimki de öyle sesler çıkarıyor :)

Canım Dr .larda ovulmasin diyor

Yüzünde sivilce gibi puturlu bizde de oldu , burda bi arkadas yazmisti Gül suyu iyi geldi diye , banada faydalı gibi geldi , biz banyo suyuna da katıyoruz Gül suyunu

gül suyu kurutmaz mı cildini ? benim kurutur mesela..hem dr.a sormadan bişey yapmakta istemiyorum...bi ark.da bebeyağı sür dedi,onun dr.u öyle demiş...

hayır bir de kv.nin benim burda annem varken bişeyler öğretme edasıyla davranması sinir bi durum anneme de hakaret..mesela üstünü giydirirken şöyle kolunu tut böyle giydir vs diyor ben de evet biliyorum dedim...allah allah annem öğretti bana zaten sanki kadın burda eşşek başı ! kendi yaptığı çoğu şey de yanlış zaten...

bişey bilmeden ahkam kesenlere de hasta oluyorum...geçende görümce hanım tırnakalrı kestiniz mi diye sordu kestim törpüledim de dedim güldü yine alaylı alaylı oje de sürseydin dedi...te allahım yaaa...kesince sivri kalıyor törpülemek gerekiyor dedim ama bilmiyorsan öğren sana da lazım olur bu bilgiler dememek için de zor tuttum kendimi...o da anası babası kocası herkes vardı diye...ama bir daha tutabileceğimi sanmıyorum bıktım artık çünkü saçma sapan konuşmalarından,hareketlerinden,bakışlarından.. bundan sonra bana saygı göstermeyene ben de göstermiycem !

Merhaba canım benım oğlum da az önce aynı sesle uyandı donra bırkaç kere tekrarladı çok korktum ben de normal demek ki çünkü uyuyordu ama of bilemiyorum ki... Var mı başka yasayan arkadaslar?

Benim oglumda ayni sesi hem meme emerken hemde uyurken cikariyo ben normal olarak göruyorum

Arada degisik sesler ve nefes hareketleri bizde de var. Birden panikliyorum ama biliyorum ki normal

normal cnm bizimki de öyle sesler çıkarıyor :)

Hepinize coook teskkur ederim guzel anneler, o kadar icimi rahatlattinizki... Geceleri bu ses yuzunden uyuyamiyordum, cok panik oluyordum nefessiz kaliyor diye. Normal oldugunu sizlerden duymak beni rahatlatti.

Bir sey itiraf edeyim, doktorumuza guvenim ve saygim tabiiki tam ancak bebeklerin cikardiklari bu sesle ilgili onun verdigi cevap tatmin etmemisti beni... Evet cok yersiz kaygilanmisim ama niyeyse sizdende onay almadan rahatlayamamistim. Yeniden tesekkurler...

Of evet şu herşeye karışan insanlar beni de sinir edio
Oğlumda idrarda enfeksiyon çıktı buna bağlı sarılık var hala devam edio ilaç kullanıom
Kv inatla şekerli su verseydin diyip duruo alla alla vermicemmm
Kp de iyi niyetle sölüo ama o da acaba mama mı versek derdinde
Dr saolsun sütün yeterli hiçbişi verme dedi de sesleri kesildi
Ortalama 26gr alıyomuş günlük 20-50arası normal dedi
Sizin Dr lar bu konu hakkında bi bilgi verdi mi

Bu saatte bir gark, bir pirt bekleyen arkadaslarim,
Derin uykuya hasret arkadaslarm,
Sizi seviyorum, iyi ki varsiniz..

Benim yavrumda uyurken bircok ses cilartiyor. Ama tarif ettiginiz sesi hatirlamiyorum. Nefessiz kaliyormus hissi vermedi hic.

yalnız değilizzz :))
gaz gaz gazz hep gazzzzzzz
o kadar kıymetli ki çıkarmıyor benim kız gazını saklı tutuyor içinde :))

at kişnemesi keçi melemesi gibi :)
benim kızda çıkarıyor ben çok gülüyorum bu seslere hiç endişelenmedim nedense :)

Bende guluyorum ilkkizim ozellikle buyuk wc sini yaptiginda ozellikle bu sesi cikariyordu..

Valla ne deyim ki canım , herkes herseye burnunu sokmaya bayılıyor , malesef sınırlarını bilmiyorlar
Benim de derdim annemle, 3. Cocuğum hala nasıl ne giydirecegime karışmaya çalışıyor , ister istemez sinirleniyorum , iyi niyet değilmiş gibi geliyor , kac kere söyledim ama nafile , hala kendini ispatlama derdinde, bende mücadele etmekten yoruldum , kirmakta istemiyorum ne yapacağımı nasıl davranacağımı şaşırdım
Sen deyince dikkat ettim bizimki de yaptı az evvel, heralde nefes düzensizliği oluyor küçük oldukları icin
Canım şekerli su idrar enfeksiyonuna ne yapacakmış , ya hem yanlış biliyorlar , yanlış bilmelerini de geçtim bu yanlışlarında ısrarlarına dayanamıyorum , dedikleri olana kadar ısrar etmelerine sinirleniyorum , yaşadığım icin çok dertliyim bu konuda
O mama verelim doymuyor diyenlere de cok guzel hisler besliyorum :)
Gecmis olsun insallah çabucak iyileşir bebisin , takma kimseyi diyeceğim ama olmuyor malesef :)

selam anneler, foruma epeydir giremedim, girdiğim zamanlarda da cevap yazamadım... galiba hamilelik günlerimdeki forumda geçirdiğim zamanları özledim... :)

25 günlük olduk, göbeğimiz 7. gün düşmüştü ama böyle akıntı gibi bişey devam etmişti. dr ye gittik ve granülom dedi, gümüş nitratlı cubukla göbek deliğini temizledi, antibiyotikli bi krem verdi, bir hafta sonra kontrole gelin dedi. cuma günü kont. gittik, hala kurumamıştı akıntısı, birdaha yaptı aynı işlemi. çarşamba günü tekrar gidecez bakalım. sanki durdu akıntı ama korkuyorum tekrar edecek diye...

dua edin göbüşümüz normale dönsün...

süt yapsın diye milupanın rezene çayını içiyorum. bana çok iyi geldi, aktardan rezene aldım onu denedim. milupanınki gibi etkili olmadı sanki, denek istersiniz belki...

Merhaba güzel anneler,
Forumu ara ara takip ediyorum, verdiğiniz bilgiler, yaşadıklarınız bana yol gösteriyor ama gün gün takip edemiyorum malesef malum bebek gerçekten tam zamanlı bir güzel uğraş :)
Size bir sorum olacak, bebeğim hergün akşam üzeri belli saatlerde ağlamaya başlıyor gece yarısına kadar kesiksiz ağlıyor kızarana kadar ayaklarını çeke çeke gaz sancısı çekiyor, bazen saç kurutma makinesi işe yarıyor ama 5 dk... Sonra yine başlıyor... Gece yarısı yorgun düşüyor ve uyuyor... İçim parçalanıyor ama denediğim hiçbirşey fayda etmiyor, internette araştırdığımda kolik diye birşey buldum... Bu ağlamalar ondan mı acaba... Aranızda böyle birşey yaşayan var mı? Bu hafta doktora da gideceğiz ama size de sormak istedim...

Canım nerdeyse hepimiz aynı dertten muzdaripiz. 8 saat hic uyumadan ağladığı oldu bebeğimin. Sesi kisildi falan filan. 3 ay dolunca geçecek diye umuyoruz. Yapacak fazla birşey yok

Kızlar biraz kendimize bakma zamanı artık geldi

Sezaryan olan anneler öncelikle ameliyat izlerinizi yok denecek kadar azaltacak kremin adı dermatixsi . Doğumdan 20 gun sonra baslanabilir . 2 ay ile 6 ay arası kullanılır. Gunde 2 kere incelik sürülecek . Doktor tavsiyesidir.

Çatlaklar icin ise bu cok cok etkili olur mü bilmem lierac pytolastil solute tavsiye ediyorlar. Benim olmadıgı icin almadım :)

8 hafta sabah aksam kullanılmalı

Son düzenleme:
nasılsınız kızlarrr ben geldim bir hafta hastanede yatıp,doğurup öle geldim benim bebişde geldi bölece

Hoşgelmiş güle güle büyüt canım :))))

Kızlar kapanışı yaptım haberiniz ola.... Zorlu oldu ama normal doğurdum...

Eveeeet finali yaptın canım gözün aydın :))
Sağlıkla büyüsün bebişlerimiz :)))

Çok geçmiş olsun canım allah bizi yavrularımızla sınamasın....

Ayyyy ne mutlu sana :) Erkenden yaşamışsın bu sevinci ne güzel
Benim zibidi daha geçen gün kahkaha attı daha Ama dünyalar benim oldu o an

Helal olsun canım... Sen de helal et hakkını

kızlar merhaba.. hamileliğimin 37. haftasındayım.. ben 2 sene önce sol yanımdan hafif felç geçirdim. Bu normal doğumda risk yaratırmı ki bana.. hiç AKLIMA gelmedi doktora söylemek..

Çok şükür kolay olmuş canım çok sevindim aklım sendeydi.

Bu slingi nasıl bağlıyorsun? 5 mt bi kumaş sanırım başka bir deliği filan yok galiba di mi? Bağlama tekniği önemli galiba açılmaması, düşmemesi için, yanılıyor muyum?
Benim sıpa da uyanıkken ilgi istiyor hep. yamuldum omzumda taşicam diye. Bel-boyun fıtığım da var tırsıyorum açılçası. 5 kilo oldu nerdeyse zibidi. Slingle taşımak daha kolaysa onunla eyliyim bari paşayı...

Geç yazdım ama gene de atlamıyım yazayım, bizimki de yapıyor canım. İlk zamanlar çok panik oluyordum ama şimdi rahatım. O sırada emiyorsa memeyi çıkarıp dinliyorum ama gene de nefes alıyor mu diye. Alıyorsa emmeye devam...

Bu arada sana özellikle teşekkür ederim, anladın sen onu...

Canım biz de 18-22 arası yaşıyoruz o sorunu. Emzirdikten sonra ayağının altına bebeyağıyla (zeytinyağlı bebe yağı bizimki) masaj yapıyorum biraz azalttı. Bir de karnı yeni doymamışsa masaj yapıyorum çok bastırmadan, bacaklarını bisiklet gibi çeviriyorum falan. Hareket ettikçe gazını daha kolay atıyor. Ama bazen de çözümsüz kalıyorum, beraber ağlıyoruz

dermatixsi işe yarıyo muymuş gerçekten???? Ben de krem soracaktım tam üstüne geldi iyi oldu. Çok ama çok rahatsızım o yaradan ve ciddi depresyondayım.... Kabullenemedim hala. Hiçbir mantıklı açıklamayla tatmin olmuyorum. Beynim ve kalbim gene aynı fikirde değiller yani

kızlar merhaba.. hamileliğimin 37. haftasındayım.. ben 2 sene önce sol yanımdan hafif felç geçirdim. Bu normal doğumda risk yaratırmı ki bana.. hiç AKLIMA gelmedi doktora söylemek..

Şu anda iyiysen sanırım olmaz, ama mutlaka söyle, onlar doğrusunu bilir. Benimki sadece bir fikir yardımcı olamadım

Son düzenleme:
Ben mama vermemek için çok direndim ama çocuğum açlığa dayanamadı Herkes 'aa mama verme anne sütü en iyisi' demeyi çok iyi biliyor! Sütüm az yetmiyor açlıktan ağlıyor dediğimde olsun olsun diyorlr ya ağızlarına oğlumun boklu beziyle vurasım geliyo! Neyse bunları düşünüp kendimi hırpalamak istemiyorum artık. Herkes her şeyi maaşallah çok iyi biliyor. Kimse benim çocuğumu benden çok düşünemez! Uğraşmak isteyen doğursun bildiği gibi bakıp büyütsün! Tatlım olmayınca olmuyor. Biz elimizden geleni yapalım da gerisi boş. Ben önce emziriyorum 15-20dk sonra aranmaya devam ediyorsa mama veriyorum. Ben mamayla büyüdüm ve çevremde bir sürü tanıdığım kezaa aynı. Hiç birimiz obez değiliz. Hatta ben oldukça zayıfım! mamayla beslendi diye obez olacak diye bi kaide yok. En iyisi anne sütü biliyoruz ama yetmeyince de takviye yapmak lazım.

Canım ya ben bu oranları hiç bilmiyorum. Öyle 30-60 cc ile benim bebeğim doymuyor ağlamaya devam ediyor taa kii karnı tam doyana kadar. Bende sütümü sağdım 80cc civarında bişi çıktı o da 3 saat sonra sağdığımda yine 80 cc yi bulmadı bile.

Kızlar kapanışı yaptım haberiniz ola.... Zorlu oldu ama normal doğurdum...
hayırlı uğurlu olsun. Gözünüz aydın.

Çooook geçmiş olsun canımcım. Bu yazdıkların hakkaten kolik gibi ama bilemiyorum. Şükürler olsun bizim öyle bir sıkıntımız yok. Arkadaşımın kızı kolik ve sabah akşam uğraşıyorlar. Neredeyse piyasadaki bütün gaz ilaçlarını denediler çok zor bir durum Allah yardımcınız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…