2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar belki size sacma gelecek ama bende ise yaradi birinize bile fayda etse cok mutlu olurum. Dun bebek icin misafir gelmisti, onlar kapidan cikti yavrum bi basladi aglamaya, ne meme aliyo ne biberonz, ne de uyuyo. Anneme verdim en sonunda aglaya agla ya, o ugrasti bi sekilde doyurdu uyuttu. Sonra naptik? Banyo suyuna(koca kuvete) sadece bir cay kasigi sirke kattik ve yavrum gunlerdir uyumadigi kadar uyudu. Sirke nazar alir, sacma diyenler olablir ama inanamadim. Bilginize..

Gaz sancisini ben oglumda yasaddim hic bisi etkili olmadi kizimda da var cok fazla degil ben uc gundur 1 cay kasigi zeytinyagi veriyorum kizima ve sanirsam etkili olmaya basladi.sizde deneyin derim ama hergun ayni saatte ilac gibi duzenli vermeye calisin ins faydasini gorursunuz.hem kullandigimiz bir cok ilactan daha zararsiz

bir doktorumuz var tanıdık o da zeytinyağı verebilirsiniz bir şey olmaz ilaçtan daha iyi dedi haklısın yani.

arkadaşlar benim oğlum bu gün tam 1 aylık oldu hala yan yatırmak gerekir mi kusmuğunu yutmaması için. kafasını çeviriyor artık. yan yatma yastığı almıştım. daralıyor artık içinde. şimdi yerine yatırdım yastıksız ama içim hiç rahat değil

canım senin sorunu anneme okudum onun soylediklerini yazıyorum. daha çok erkenmiş,yaklaşık 3üncü ayında falan istediği gibi yatabilirmiş.hemde kafa yapısının düzgün olması içinde yan yatırmak uygunmuş.

Canim nazar icin degil ama bende banyo suyuna ztinyagi veya sirke katiyorum. Guzel dezenfekte etmesi ve vucut nemini korumasi icin.

Zeytinyagi bende kucuk parmagima surup agzina sokuyorum, emdikce yutuyor. Baska turlu veremiyorum maalesef... Bendcok etkili olmuyor acaba az mi veriyorum?

Canım proctoyu annem getirdi kullanıyorum sıcak suya oturmak neye iyi geliyor ağrıya mı senin nasıl oldu iyileşti mi bunları yapınca tuvalete gitmeye korkuyorum

Aglayanlar kervaninda biz de variz:) yanliz olmadimi bilmek ne guzel.
Benim sikintim buyuk oglumla vakit geciremek ondan koptugumu hissediyorum
Bebgim butun vaktimi aliyor her zamn yorgun ve uykusuz oluyorum. Insallah okula baslayinca hersey duzene girer.

Dun yardimci ablamiz vardi. Benim cesmeler acildi oglum bi yandan ben bi yandan, bebgim bi yandan. Kadincagiz sasirdi hangimize kosucagini, hangimizi avutcaginj bilemedi.

Hala bir ruzgar esse de gozume toz kacirsa,, aglasam aglasam hafiflesem diye bakiyorum.

Canım proctoyu annem getirdi kullanıyorum sıcak suya oturmak neye iyi geliyor ağrıya mı senin nasıl oldu iyileşti mi bunları yapınca tuvalete gitmeye korkuyorum

Evet canım hem ağrıya iyi geliyor hemde küçültüyor heralde çünkü gittiğim iki doktor da aynı şeyi söyledi bide proctoyu bağırsağa sıkma makat içine ve hemoroidlere sür bende 4 tane olmuşlar ilk başta iki tane görüodum ama alt taraf kedimi topladıkta piyasaya çıktı diğerleri. Duphalac içebilirsin sen de daha rahat çıkarsın tuvalete bide parol kullanıyorum ben günde 3 kez doktor da kullan dedi kaç gün oldu senin bilmiyorum ama dikişlere dikkat et oturma banyosundan sonra ıslak kalmasınlar

Sağ ol canım ya deneyeceğim dediklerini ben doğum yapalı yirmi gün oldu dikişlerim çok iyi geçen gün başka bir kadın doğumcuya gittim normal doğum yapmış olamazsınız dikişiniz yok dedi doktorum güzel dikmiş de doğum sonrası beni mahvetti batikon yüzünden alerji oldum onu iyileştireyim derken şimdi de bu psikolojim bozuldu valla bu arada sen batikonu nasıl kullandın sadece dikişlere mi yoksa her yere mi sürdün??

evet doğurdum kızlar normal ama çok zor geçti süreç cumartesi 10.30 duydum ilk ağlayışını kzımın doğum hikayemi yazacağım kızlar sütüm hiç gelmedi gelmio napim bana acil yardım edin

evet doğurdum kızlar normal ama çok zor geçti süreç cumartesi 10.30 duydum ilk ağlayışını kzımın doğum hikayemi yazacağım kızlar sütüm hiç gelmedi gelmio napim bana acil yardım edin

Canım eğer cumartesi dediğin dün ise sütünün gelmemesi normal benim de ilk iki üç gün damla damla çok az geliyordu neredeyse mama verecektim çok korkmuştum doktor bebeklerin ilk iki üç günher emzirmede bir çay kaşığı kadar besinle yetinebildiklerini söylemişti sen yine iki saatte bir emzir sonra zaten sütün artacak bu seferde göğsünün dolu dolu olmasından yakınacaksın inşaallah bebeğin hayırlı olsun sağlıkla mutlulukla büyüsün :))))

Ben geldimmm.) nasılsınız kızlar , burayı çok ihmal ettim :; ( sakın sizi unuttum sanmayın, yeni hayatıma alışmaya çalışıyorum... Arada takip etmeye çalıştım ama yetişemedim hızınıza hep yarım kaldı.. Şuanda kızımı emziriyorum:) 17 günlük oldu bebeğim.. Zaman çok çabuk geçti , hiç bişey anlamadım..) her günüm aynı geçiyo sanki. Birbirimize çok alıştık.. İlk günler çok paniktim , başucundan ayrılamıyodum uyurken bile.. Şimdi daha rahatım ayaklarımı uzatıp tv izliyorum doğum hikayemi de yazamadım , resim de paylaşamadım ama paylaşıcam,)
Doğurmayan kalmamıştır herhalde.. Umarım herkes iyidir yavrusuyla <3

Merhaba canım benım oğlum da az önce aynı sesle uyandı donra bırkaç kere tekrarladı çok korktum ben de normal demek ki çünkü uyuyordu ama of bilemiyorum ki... Var mı başka yasayan arkadaslar?

Benim oglumda ayni sesi hem meme emerken hemde uyurken cikariyo ben normal olarak göruyorum

benim oğlumda aynı durumda daha hastanedeyekn yapmıştı hemen hemşireyi çağrdık.morardımı diye sormuştu ama bebek gayet normal görünüyordu.korkmayın demişti çiğerler ve gırtlak tam gelişöediği için oluyor zamanla geçecek dedi.

Canım aynı sorun ben de oldu. 10 gün sürdü. Doktorun verdıgı bır fıtılı kullandım. Muhakkak günde 3-4 defa o bölgeyi sıcak duş alarak yıkadım. Rahatlatıyordu. Ve tabı kabız olmayacaksın

bende damlada yok deniyoruz herşeyi bakalım buğün gelir inşallah 2. günü olucak buğun kızımın gelir heralde inşallah saol canım teşşkür edriz

Kizlar bugun 4. gun bebegim kakasini yapmadi daha. Bugune kadar bir rahatsizligi yoktu simdi aglayip ikinarak uyandi. Gaz cikariyor ama sikntisi gecmedi dudaklarini buzup sakin sakin agliyor. Dun aksam poposuna zeytinyagi surmustuk biraz yine yapmamisti demekki yokmus diye dusunduk. Sadece emen bebeklerde 10. Gune kadar normal demisler internette. Simdi sakinlesti uyuyor ama ben ne yapmaliyim bilmiyorum

Canım ben bildiğin yıkanıyorum batikonla ki hala kullanıyorum eşim baş edemeyince kiloluk aldı ama ben direkt Ped kullanmadım gazlı bezin içine pamuk sarıp koydum hep altına Ped koydum yoğun kanamalı günlerde sonra Ped kullanmayı bıraktım direkt Ped koyduğumda tahriiş oldu benimkide bide doktor iki tane merhem verdi bana hep onları sürdüm benimde psikolojin çok bozulmuştu ama şimdi iyiyim çok şükür hafta sonu oğlumla gezmeye bile gittik ama işte bu zorlukların yanında kucağımızdaki melekler her sıkıntıya değer Allah onlarla sınamasın

arkadaşlar,

birkaç gündür oğlum emzirdikten sonra yatağa yatırılınca ağlıyor kucağa alınmayınca çığlığı basıyor sanki bir yerine bir şey olmuş gibi
tamam gaz sıkıntımız var ama çocuk kucağa alınınca gaz sıkıntısı geçer mi kucakta hemen susuyor ama bir şartla ayakta dolaştırılacak oturmayacaksın yoksa gene ağlıyor dün meme verdim ağladıkça sütüm yetmiyordur açtır diye ama şimdi yeni emdi göğüslerim doluydu boşalttı ama yine yattığı yerde mıkırdıyor kolik midir bu velet nedir yavvvv

dün eşimle iflahımızı kesti valla bir onda bir bende çok yorulduk bugün yine öyle olacak gibi görünüyor ha bir de bu arada ev topluyoruz oğlumuzun kısmeti bize bir ev aldırdı bu hengamenin içinde bir de yavrumun ağlaması beni iyice geriyor bir akıl verin ne yapayım bennnnn?????

bir de sıkıntısında yüzünde sivilce gibi isilikler çıkıyor her geçen gün çoğalıyor sütümden sürüyorum yüzüne her gün banyosunu yaptırıyoruz ama nafile söner gibi oluyor sıkıntıdan kendini sıkınca (gaz çıkartamayıp kaka yaparken zorlanınca) isilikler artıyor.

bir akılllllll lütfennn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…