- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #51.441
Gaz sancisini ben oglumda yasaddim hic bisi etkili olmadi kizimda da var cok fazla degil ben uc gundur 1 cay kasigi zeytinyagi veriyorum kizima ve sanirsam etkili olmaya basladi.sizde deneyin derim ama hergun ayni saatte ilac gibi duzenli vermeye calisin ins faydasini gorursunuz.hem kullandigimiz bir cok ilactan daha zararsiz
arkadaşlar benim oğlum bu gün tam 1 aylık oldu hala yan yatırmak gerekir mi kusmuğunu yutmaması için. kafasını çeviriyor artık. yan yatma yastığı almıştım. daralıyor artık içinde. şimdi yerine yatırdım yastıksız ama içim hiç rahat değil
Kizlar belki size sacma gelecek ama bende ise yaradi birinize bile fayda etse cok mutlu olurum. Dun bebek icin misafir gelmisti, onlar kapidan cikti yavrum bi basladi aglamaya, ne meme aliyo ne biberonz, ne de uyuyo. Anneme verdim en sonunda aglaya agla ya, o ugrasti bi sekilde doyurdu uyuttu. Sonra naptik? Banyo suyuna(koca kuvete) sadece bir cay kasigi sirke kattik ve yavrum gunlerdir uyumadigi kadar uyudu. Sirke nazar alir, sacma diyenler olablir ama inanamadim. Bilginize..
Gaz sancisini ben oglumda yasaddim hic bisi etkili olmadi kizimda da var cok fazla degil ben uc gundur 1 cay kasigi zeytinyagi veriyorum kizima ve sanirsam etkili olmaya basladi.sizde deneyin derim ama hergun ayni saatte ilac gibi duzenli vermeye calisin ins faydasini gorursunuz.hem kullandigimiz bir cok ilactan daha zararsiz
Aynen canım benim de açmadığım kimse kalmadı yoklanmaktan bi hal oldum ben iki ayı doktora gittim hemoroid için ikiside procto die bi krem verdi hiç gitme doktora al eczaneden dışkıyı yumuşatsın die duphalac içiyorum her sabah aç karnına birde sıcak suya oturma banyosu ne kadar çok yapabilirsen o kadar iyi şu doktorda aynılarını söylicek
Canım proctoyu annem getirdi kullanıyorum sıcak suya oturmak neye iyi geliyor ağrıya mı senin nasıl oldu iyileşti mi bunları yapınca tuvalete gitmeye korkuyorum
Evet canım hem ağrıya iyi geliyor hemde küçültüyor heralde çünkü gittiğim iki doktor da aynı şeyi söyledi bide proctoyu bağırsağa sıkma makat içine ve hemoroidlere sür bende 4 tane olmuşlar ilk başta iki tane görüodum ama alt taraf kedimi topladıkta piyasaya çıktı diğerleri. Duphalac içebilirsin sen de daha rahat çıkarsın tuvalete bide parol kullanıyorum ben günde 3 kez doktor da kullan dedi kaç gün oldu senin bilmiyorum ama dikişlere dikkat et oturma banyosundan sonra ıslak kalmasınlar
evet doğurdum kızlar normal ama çok zor geçti süreç cumartesi 10.30 duydum ilk ağlayışını kzımın doğum hikayemi yazacağım kızlar sütüm hiç gelmedi gelmionapim bana acil yardım edin
KIzlar sizin bebislerinizde garip sesler cikariyor mu? Benim kizim uyurken birden hiiiiiih sesi cikariyor, sanki nefes alamiyordu da ilk nefesini aldi gibi, hickirik sesi degil, nefessiz kalmis gibi bir ses. Bazende 2-3 defa ust uste ayni sesi cikariyor nefessiz kaliyor diye cok korkuyorum, lutfen bilgisi olan paylassin.
Merhaba canım benım oğlum da az önce aynı sesle uyandı donra bırkaç kere tekrarladı çok korktum ben de normal demek ki çünkü uyuyordu ama of bilemiyorum ki... Var mı başka yasayan arkadaslar?
Benim bebegim sanirim ayni sesi Mama yerken çıkarıyor o sesi ben de korkuyorum diyorum nefesimi yetmiyor habire biberonu çıkarıyorum azından
O zamanda sinirlenio hemen sipa.
Bin türlü şey gelio aklıma nefesimi yetmio kalbinde mı sorun var yoksa diyorum kendi kendime.
Benim oglumda ayni sesi hem meme emerken hemde uyurken cikariyo ben normal olarak göruyorum
cnm benimki ne sesler çıkarıo o yüzden eşimle ayrı yatıoz korkuo bişe olcak die uyuyamıo her seste fırlıoDD doktora sordum gırtlak yapıları ve ciğerleri tam gelişmediğinden çok normal böle yapması dedi.nefeslerini toplayamıorlarmış.dün bizimki bide hııııııhhh dedi az ağladı ses kesildi çırpınıo beşikte yataktan nasıl atladıysam ameliyat yerim ağrıdı eşim nasıl kızdı boğulacak sandım annelik böle bişe demekki.
Kızlar normal doğumdan sonra hemoroid sorunu yaşayan var mı yeminle doğum sancısından daha zor ne yapacağımı şaşırdım bana akıl verin yarın doktordan randevu aldım gitmek istemiyorum muayenesi hoş değil bir de on tane doktor var biri bile kadın değil hem sıkıldım yeter her yerim kurcalandı kaç kişi gördü doğum sırasında. Bir arkadaşım kadınların ar damarı iki kere çatlarmış biri evlendikten diğeri doğumdan sonra demişti şimdi hak veriyorum ona.
Canım eğer cumartesi dediğin dün ise sütünün gelmemesi normal benim de ilk iki üç gün damla damla çok az geliyordu neredeyse mama verecektim çok korkmuştum doktor bebeklerin ilk iki üç günher emzirmede bir çay kaşığı kadar besinle yetinebildiklerini söylemişti sen yine iki saatte bir emzir sonra zaten sütün artacak bu seferde göğsünün dolu dolu olmasından yakınacaksın inşaallah bebeğin hayırlı olsun sağlıkla mutlulukla büyüsün :))))
Sağ ol canım ya deneyeceğim dediklerini ben doğum yapalı yirmi gün oldu dikişlerim çok iyi geçen gün başka bir kadın doğumcuya gittim normal doğum yapmış olamazsınız dikişiniz yok dedi doktorum güzel dikmiş de doğum sonrası beni mahvetti batikon yüzünden alerji oldum onu iyileştireyim derken şimdi de bu psikolojim bozuldu valla bu arada sen batikonu nasıl kullandın sadece dikişlere mi yoksa her yere mi sürdün??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?