- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #51.941
Bnm kv de hla tepemde ne zamn gdicek gozune bkiyrm
Bende bağırdım ve eşim ailesinden yana oldu şu anda boşanıyoruz :) nelerle uğraştim ve hala uğraşıyorum bi bilseniz...
Bende bağırdım ve eşim ailesinden yana oldu şu anda boşanıyoruz :) nelerle uğraştim ve hala uğraşıyorum bi bilseniz...
benimki gitti elhamdülillah. ama pek memnun ayrılmadı. asansöre bir binişi vardı ki sormayan el sallarken arkasına bile bakmadı. ne kötü gelinmişim be :) 1 gün yemek yaptırmadım 1 gecekaldırım çocuğa baktırmadım. sadece kızımın ağzına bal tuz karşımını boca edince çileden çıkıp bağırdım.kendi annem yapsa onada aynı tepkiyi verirdim
hoppalaaa boşanmak nerden çıktı yavrunuza yeni kavuşmuşken ...sıkma canını herşey yoluna girer tekrar
Sta çım ne zorluklarla kavuştunuz yavrunuza ve güzel bi aile oldunuz
Kimsemin mutluluğunu bozmasına izin verme canım
Valla ok yaydan çıktı bugün toplayip herşeyini defolup gitti..
Sta çım ne zorluklarla kavuştunuz yavrunuza ve güzel bi aile oldunuz
Kimsemin mutluluğunu bozmasına izin verme canım
canım benim kardeşimde lohusalığında çok problem yaşadı...adam anasının kuzusu ve öküzün önde gideni gibi davrandı. şimdi çocukları 2 yaşında, herşeyi düzelttiler hatta o adam baba ve koca olmayı öğrendi...eşin de hatasını anlar. ne sana kıyabilir nede yavrusuna, kolay mı öyle bırakıp dönmemek
kızlar kafam hala bulanık bebeğimin tsh hormonu yüksek çıkmıştı beş gün sonra tekrr baktırıcz gene yüksekse troidle alaklıymış her gün ilaç kullanıcaksın dedi doktor bu konuda fikri olan varmı
zerreciğim benim ufaklığın 16 çıkmıştı tsh değeri yenidoğanlarda olurmuş sarılık olduğu döneme denk gelmişti bol emzirmiştim yani sağlık ocağındaki ebemiz emzirdikçe geçer demişti 2. tahlilde tamamen normal değerine inmişti hem de 10 gün içinde canını sıkma değeri düşmezse bile ilaç tedavisi var canım geçmiş olsun.
Su meme acisi o kadar fena ki canimdan bezdin..tekrar dogurmayi tercih ederim ya of...
arkadaşlar sizden yardım istiyorum tek göğüsüm çok sert ve büyük ucu da çok sert ne kadar emzirsemde yumuşamıyor geçen hafta kızardı mastit teşhisi kondu ilaç kullandım bol bol emzirdim ama nafile sanki bir yerler tıkalı sütün akışı yavaş göğüs ucunda mı problem var acaba
Su meme acisi o kadar fena ki canimdan bezdin..tekrar dogurmayi tercih ederim ya of...
Cok sinirim bozuk. İnci hafif ishaldi ve dolayısı ile pisik oldu . Doktora götürdük Cumartesi . Kızımı mama ile beslemiyorum diye direnirken 15 gündür ac birakmisim. 200 Gr falan almış. Sütüm iyice yok kac gündür. Eğer gelmezse mama başlıcam dedi doktor. Kara üzüm ve incirden hosaf yaptım. Bol su iciyorum. Malt içeceği aldım . Öğlene dereotlu bulgur yapıcam. Bakalım ne olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?