2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bnm kv de hla tepemde ne zamn gdicek gozune bkiyrm

canım en azından birgün gidecek şanslısın, bende öyle bir ihtimal de görünmüyor
valla artık yemek yerine taş koyasım geliyor önüne, deli oldum. dünden beri yine bana küs, odasından bir tek oğlu yemeğe çağırınca çıktı. yemek yiyip tekrar odaya

dün delirtti beni ama...yine yemek yapmaya yanaşmıyor, bende son dakkaya kadar bekledim. ne dese beğenirsin? akşama ne yiyeceğiz...son dakkada ne yapılır, dolapta köfte vardı hamburger patetes dedim. eşimde ben yemiyorum siz yiyin diye tafra yaptı yemeği beğenmeyip. bende çıktım verandaya ağlamaya başladım. gelmiş yanıma yapmıyor musun diye soruyor. hayır dedim bende yemiyorum sen kendine göre bişey ayarla...ama kızım öyle aç aç olmazki sen süt veriyorsun demez mi...bende film orda koptu, bağırdım. doğum yaptığım günden beri açım zaten, yaparsam var yapmazsam yok. süt falan kalmadı, mamayla besliyorum yavrumu diye bağırdım yüzüne bile bakmadan. hanım bozuldu odasına çıktı, tabi benim sevgili kocam odasında olduğu için bu olanların hiçbirinin farkında değil...canım yaa vallahi yoruldum artık, hastaneden çıktığım günden beri bir gün yatırmadılar. hem koca besle hem kv, bide yavruna bak...Allahtan eşim o konuda çok yardımcı
aman ne doluymuşum, bir cümlene dökülüverdim

hoppalaaa boşanmak nerden çıktı yavrunuza yeni kavuşmuşken ...sıkma canını herşey yoluna girer tekrar

Valla ok yaydan çıktı bugün toplayip herşeyini defolup gitti..

Valla ok yaydan çıktı bugün toplayip herşeyini defolup gitti..

canım benim kardeşimde lohusalığında çok problem yaşadı...adam anasının kuzusu ve öküzün önde gideni gibi davrandı. şimdi çocukları 2 yaşında, herşeyi düzelttiler hatta o adam baba ve koca olmayı öğrendi...eşin de hatasını anlar. ne sana kıyabilir nede yavrusuna, kolay mı öyle bırakıp dönmemek

Sta çım ne zorluklarla kavuştunuz yavrunuza ve güzel bi aile oldunuz
Kimsemin mutluluğunu bozmasına izin verme canım

Kardeşin icin sevindim bizim için cok geç sevgi tükendi artık canım eşim tanımadigim biri oldu çıktı diğer herkes benden hatta bizden daha değerli oldu..

bizim dün kırkımız çıktı kızım büyüdü teyzeleri. gaz sancılarına acı elma yağıyla ayaklarına ve karnına masaj yapın iyi geliyor pırt pırt kendi gazını çıkaryor tabi bizede iş düşüyor ama eskisine göre daha rahat kızım. giderek mamaya daha fazla ihtiyaç duysakta annesinin memesinde olmak daha rahatlatıyor kızımı bazen ancak susturuyor benimde en ge haftaya ie başlamam lazım ama yine meme krizine girerse diye üzülüyorum daha yazacaktım ama kızçem iş başında

zerreciğim benim ufaklığın 16 çıkmıştı tsh değeri yenidoğanlarda olurmuş sarılık olduğu döneme denk gelmişti bol emzirmiştim yani sağlık ocağındaki ebemiz emzirdikçe geçer demişti 2. tahlilde tamamen normal değerine inmişti hem de 10 gün içinde canını sıkma değeri düşmezse bile ilaç tedavisi var canım geçmiş olsun.

ay gerçektenmi çok sevindim canım inşallah benim oğumunkide düşer allah razı olsun

Bende bağırdım ve eşim ailesinden yana oldu şu anda boşanıyoruz :) nelerle uğraştim ve hala uğraşıyorum bi bilseniz...

yaa çok üzüldüm canım benim eşimde annesine çok düşkündür ama k.v şikayet etmedi. inşallah düzelr herşey yuvanız yıkılmaz inşallah. ama biz lohusayız depresifiz hormonal dengemiz alt üst insanlarda gelmeseler üstümüze...

cnm göğüs ucu ile beslemeyi denesene hem acısını alır hem de bebeği rahatlatırsın ucu çıktıktan sonra bebeğin kapması daha kolay olur denemekte fayda var.

Benim kv geldi memleketten. Esimin 4 kardesi var istanbulda, 5imizi de kis boyunca sirayla gezecek. 2 ya da 3 hafta sirayla kalir hepimizde. İlk sirayi eltim aldi, bizim siramiz ne zaman gelir bilmiyirum.
Oyle bebek eyleyecek enerjisi de yok, misafirlige geliyor yani yalnizca.
Kadincagiz cok iyi cok tatli birisi ama obsesif kompresif bozuklugu var temizlik uzerine. Elini bile yikamasi yarim saat 45dk suruyor. cok yemek seciyor. Yandim ki ne yandim....
Esimle de limoniyiz bakalim kv bizi nasil etkilicek...

Son düzenleme:
Su meme acisi o kadar fena ki canimdan bezdin..tekrar dogurmayi tercih ederim ya of...

Canım göğsünü çıplak şekilde güneş ışığında kurut önce arkasından da kantoron yağı sür ama emzirmeden önce mutlaka yıka
Bir kaç gün yap böyle
Benim hiç yara olmadı çok şükür hafif acı hissettiğimde de hep güneş de kuruttum
Emzirmeden önce bebeğimin Ağzına Zeytinyağı verdim meme ucuna ağzıyla masaj yapmış oldu bu sayede
Birde emerken göğüs ucunu ağzıyla çekip koparacak gibi yapıyo
Buna izin veriyorum
Yavaş yavaş hırpalamsına izin veriyorum ki sonra alışsın ani bi şeyler yaptığında göğsüm yara olmasın diye

Cok sinirim bozuk. İnci hafif ishaldi ve dolayısı ile pisik oldu . Doktora götürdük Cumartesi . Kızımı mama ile beslemiyorum diye direnirken 15 gündür ac birakmisim. 200 Gr falan almış. Sütüm iyice yok kac gündür. Eğer gelmezse mama başlıcam dedi doktor. Kara üzüm ve incirden hosaf yaptım. Bol su iciyorum. Malt içeceği aldım . Öğlene dereotlu bulgur yapıcam. Bakalım ne olcak

Defne_05 ben de ayni senin gibiyim canimin acisindan kivraniyorum resmen ben ne duyduysam yaptim hicbiri ise yaramiyor bence tamamen cilt yapisiyla alakali o yuzden ben artik bu aciyi kabullendim oyle emziriyorum iste gecicek diye beklemiyorum cunku ne yaptiysam gecmedi bebegimden cok goguslerimin bakimiyla ugrastim yeter

Parmecim bu hafta asıl bakalım inşallah çok gelir sütün
Bizde bu Çarşamba gidicez kontrole kilo alamadı diye ödüm patlıyor
Burda zaten doktorlar bahane arıyorlar manaya başlatmak içim
Allah yardımcımız olsun
Saat başı daya memeyi ağzına
Benim arkadaşımın oğlu 1 ayda 300 gr almıştı
Düşün inci gibi 15 günde de değil nir ayda
Çocuğa bir sürü test yaptılar
Yine de mama vermediler
Sonra ikinci ay kilo aldı aradaki açığı da kapattı sadece anne sütüyle
Cankm bi de omega 3 sütün besin değerini artırıp bebeğe kilo aldırıyormuş
Omega 3 takviyesi de alsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…