2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İyi dileklerin icin sagol canım. İnsallah dediğin gibi olur. Ben o kadar mücadele verdim kendi ablam bile bana bu cocuğa bakamiyorsun sen dedi . Mama vermeyi reddedip ağlatıyorum kızı diye.

Araştırayım bende omegayi bakalım nasil olcak. Sagol Canım tekrar

KizlaR birde ben pompa aldım . Medelaninkini.

Sutu artırmak icin ne yapmam gerekiyor . Her emzirmeden sonra 5 dk sagacakmiyim boş olsa bile .

Bilen kullanan anlatabilir mı

canım öncelikle bir erkeğe koca ve baba olmayı öğretebilmiş olan kardeşini tebrik ediyorum.bunu nasıl başardığını paylaşabilirsen en azından benimle çok sevinirim.bendede koca ve baba olmayı bilmeyen öğrenmeye çalışmayan bir ... var.uzun zamandır boşanmaya çalışıyorum boşanmayada yanaşmıyor,boşanamıyorsam en azından baba olmayı öğretebilirsem çok mutlu olurum.bize yardımmmmm.

Benimkine izin vermesemde o kadar hirsli emiyoki bazen koparcak saniyorum :) kantatlron yagi kullanicam bakalim umarim iyi gelir :) acisiz emzirmenin hayalini kuruyorum hep boyle cok zor disari cikmak bile dert...
cok saol tavsiylerib icin

valla bende depresyona gircektim acisindan artık doktora gittim bugn fito krem verdi bakalım umarim iyi gelir denemediysen sende dene en az 6 ay gecmez boyle...

Bebekleri 40 geçmiş arkadaşlar hadi ne olur söyleyin. Ne gibi değişiklikler ya da olumlu değişimler oluyor bebişlerde. Bebeğim 20 günlük, kimle konuşsam az kaldı hele bir 40 devir rahata çıkacaksın diyorlar. 40 Dan sonra ne oluyor? Guzel seyler duymak istiyorum sanirim:)

oy oy oyyy sende kv ile yaşayanlar kervanına katılıyorsun desene neyse canım 3 hafta bişey değilmiş. sık dişini duvara çentik at, sayılı gün çabuk geçer. bak kendin söylüyorsun Allahtan çok tatlı birisiymiş

Ayynen katılıyorum sana.40 ın kerametini anlatın bize nolur.uykusuzlu yorguluğu geçtim çocuk her ağladıgında acaba neden aglıyo telaşı azalıyomu acaba?? Bide acaba 40 cıkınca tekrar kadınn gibi hissedicekmiyim ben onu da merak ediyorum kanamaydı olmayana cinsel hayattı elde pompa memelerden süt fışkırtmaktı derken unuttum gitti...

mrb annecikler

oğlumun bi haftadır kakası yeşil dr. normal dedi ama eşim kafaya taktı. farklı bi durum yok ağlamasında emmesinde de çk şükür. sizde var mı bu durum?

bide emzik markası önerecek olan var mı nuk mu avent mi chicco mu daha ii, bzm ki alıştı emziğe çk rahat ettik görümcem wee almış bn daha iisini almak istiyorum ama karar veremedim:26:

bi de bi dee şu koca memeler küçülecek mi, hiç bir giydiğim üst olmuyo düğmeler kapanmıyo deliriyorum evden çıkmak istemiyorum alışverişe gitmek istemiyorum 2xl gömlek almak zorunda kalacağım için :18::18: zaten normalde küçültücülü sütyenler takmak zorundaydım şimdi 100ü geçtim galiba tabi ki bebeğimi besleyebildiğim için çk mutluyum Allah a her an her şey için şükrediyorum. ama sürekli terleyen bi vücut ve bu yüzden dağılmış saçlar, sürekli emzirmek için önü kolay açılan giysiler, ne bilim bunalıyorum aynaya bakınca eşim saolsun sen her halinle güzelsin annecik desede...halimden mutsuzummm

Sana ozel mesaj atamadim bir turlu, saniyorum sende bosanmaya calisiyorsun, Turkiyede bebek varken bosanirsan neler oluyor benimle paylasabilir misin ozelden lutfen?

canım dediklerinin hepsi iyi markalar ama bebeğe göre değişiyor, deneme yanılmayla bulacak yani sevdiğini ben hem nuk hemde avent almıştım, hatta nuk u daha pahalıya almıştım. onu ağzına bile sürmedi midesini bulandırdı. avent emziği ile mutluyuz şuan

keşkesana yardım edebilsem kardeşimde pek bişey yapmadı, oğlu öğretti ona baba olmayı...şimdi aklı çıkıyor oğlundan ayrı kalacak diye...kardeşimin yaptığı sadece oğluyla daha fazla başbaşa bırakmaktı. bide ağladı poblemli olduğu zamanlarda değil, karnı tok altı temiz sevgi pıtırcığı olduğu anlarda

ben chicco ve banbino almıştım...ilk başta ciccoyu alıyodu ama şimdi almıyor banbinoyu alıyo sadece sanırım banbino yumuşak o yüzden...yani bebek hangisini isterse o emziği alıyo canım iyisi kötüsü farketmiyo:))

Aynen ben deee noluyor nolur anlatın çok şhtiyacım var

Eltilerimden biriyle hiç anlaşamıyor onlara gidince azıcık kalıp kaçar, bekar olan oğlu da pek yanına gelsin istemiyor. Diğer eltimin hem 1,5 yaşında ufak kızı var hem de hamile, onlarda da kalmaz. Kaldık mı 2 gelin

Bitmez o 3 haftalar mayısa kadar
yandım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…