- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #51.961
Parmecim bu hafta asıl bakalım inşallah çok gelir sütün
Bizde bu Çarşamba gidicez kontrole kilo alamadı diye ödüm patlıyor
Burda zaten doktorlar bahane arıyorlar manaya başlatmak içim
Allah yardımcımız olsun
Saat başı daya memeyi ağzına
Benim arkadaşımın oğlu 1 ayda 300 gr almıştı
Düşün inci gibi 15 günde de değil nir ayda
Çocuğa bir sürü test yaptılar
Yine de mama vermediler
Sonra ikinci ay kilo aldı aradaki açığı da kapattı sadece anne sütüyle
Cankm bi de omega 3 sütün besin değerini artırıp bebeğe kilo aldırıyormuş
Omega 3 takviyesi de alsan
canım benim kardeşimde lohusalığında çok problem yaşadı...adam anasının kuzusu ve öküzün önde gideni gibi davrandı. şimdi çocukları 2 yaşında, herşeyi düzelttiler hatta o adam baba ve koca olmayı öğrendi...eşin de hatasını anlar. ne sana kıyabilir nede yavrusuna, kolay mı öyle bırakıp dönmemek
Canım göğsünü çıplak şekilde güneş ışığında kurut önce arkasından da kantoron yağı sür ama emzirmeden önce mutlaka yıka
Bir kaç gün yap böyle
Benim hiç yara olmadı çok şükür hafif acı hissettiğimde de hep güneş de kuruttum
Emzirmeden önce bebeğimin Ağzına Zeytinyağı verdim meme ucuna ağzıyla masaj yapmış oldu bu sayede
Birde emerken göğüs ucunu ağzıyla çekip koparacak gibi yapıyo
Buna izin veriyorum
Yavaş yavaş hırpalamsına izin veriyorum ki sonra alışsın ani bi şeyler yaptığında göğsüm yara olmasın diye
valla bende depresyona gircektim acisindan artık doktora gittim bugn fito krem verdi bakalım umarim iyi gelir denemediysen sende dene en az 6 ay gecmez boyle...Defne_05 ben de ayni senin gibiyim canimin acisindan kivraniyorum resmen ben ne duyduysam yaptim hicbiri ise yaramiyor bence tamamen cilt yapisiyla alakali o yuzden ben artik bu aciyi kabullendim oyle emziriyorum iste gecicek diye beklemiyorum cunku ne yaptiysam gecmedi bebegimden cok goguslerimin bakimiyla ugrastim yeter
Benim kv geldi memleketten. Esimin 4 kardesi var istanbulda, 5imizi de kis boyunca sirayla gezecek. 2 ya da 3 hafta sirayla kalir hepimizde. İlk sirayi eltim aldi, bizim siramiz ne zaman gelir bilmiyirum.
Oyle bebek eyleyecek enerjisi de yok, misafirlige geliyor yani yalnizca.
Kadincagiz cok iyi cok tatli birisi ama obsesif kompresif bozuklugu var temizlik uzerine. Elini bile yikamasi yarim saat 45dk suruyor. cok yemek seciyor. Yandim ki ne yandim....
Esimle de limoniyiz bakalim kv bizi nasil etkilicek...
Bebekleri 40 geçmiş arkadaşlar hadi ne olur söyleyin. Ne gibi değişiklikler ya da olumlu değişimler oluyor bebişlerde. Bebeğim 20 günlük, kimle konuşsam az kaldı hele bir 40 devir rahata çıkacaksın diyorlar. 40 Dan sonra ne oluyor? Guzel seyler duymak istiyorum sanirim:)
canım öncelikle bir erkeğe koca ve baba olmayı öğretebilmiş olan kardeşini tebrik ediyorum.bunu nasıl başardığını paylaşabilirsen en azından benimle çok sevinirim.bendede koca ve baba olmayı bilmeyen öğrenmeye çalışmayan bir ... var.uzun zamandır boşanmaya çalışıyorum boşanmayada yanaşmıyor,boşanamıyorsam en azından baba olmayı öğretebilirsem çok mutlu olurum.bize yardımmmmm.
mrb annecikler
oğlumun bi haftadır kakası yeşildr. normal dedi ama eşim kafaya taktı. farklı bi durum yok ağlamasında emmesinde de çk şükür. sizde var mı bu durum?
bide emzik markası önerecek olan var mı nuk mu avent mi chicco mu daha ii, bzm ki alıştı emziğe çk rahat ettik görümcem wee almış bn daha iisini almak istiyorum ama karar veremedim:26:
canım öncelikle bir erkeğe koca ve baba olmayı öğretebilmiş olan kardeşini tebrik ediyorum.bunu nasıl başardığını paylaşabilirsen en azından benimle çok sevinirim.bendede koca ve baba olmayı bilmeyen öğrenmeye çalışmayan bir ... var.uzun zamandır boşanmaya çalışıyorum boşanmayada yanaşmıyor,boşanamıyorsam en azından baba olmayı öğretebilirsem çok mutlu olurum.bize yardımmmmm.
mrb annecikler
oğlumun bi haftadır kakası yeşildr. normal dedi ama eşim kafaya taktı. farklı bi durum yok ağlamasında emmesinde de çk şükür. sizde var mı bu durum?
bide emzik markası önerecek olan var mı nuk mu avent mi chicco mu daha ii, bzm ki alıştı emziğe çk rahat ettik görümcem wee almış bn daha iisini almak istiyorum ama karar veremedim:26:
Bebekleri 40 geçmiş arkadaşlar hadi ne olur söyleyin. Ne gibi değişiklikler ya da olumlu değişimler oluyor bebişlerde. Bebeğim 20 günlük, kimle konuşsam az kaldı hele bir 40 devir rahata çıkacaksın diyorlar. 40 Dan sonra ne oluyor? Guzel seyler duymak istiyorum sanirim:)
Aynen ben deee noluyor nolur anlatın çok şhtiyacım var
oy oy oyyy sende kv ile yaşayanlar kervanına katılıyorsun deseneneyse canım 3 hafta bişey değilmiş. sık dişini duvara çentik at, sayılı gün çabuk geçer. bak kendin söylüyorsun Allahtan çok tatlı birisiymiş
bizde 40 çıkaran yok galiba, Temmuz annelerinden kopya mı alsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?