2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bebeğim dün gece hiç aralıksız 8 saat uyudu daha 1 aylık hiç emmedi de o kadar saat normal mi sizce

Kizlar deliricem sanirim., tum gun sorunu olmayan cocuk aksam. 7oldu mu bi civitiyo gece 12yr kadar... Sebepsiz agliyo gazi cikiyo alti yemiz ama emzireyim diyince dunyayi yikiyo aglamaktan, biberon da almiyo. Rn son dün elini emmeye basladi acliktan napcagimi sasirdim artik of offf

onlar gaz sancısı canım. hep aynı saat te başalr. göğüsü emdiğinde resmen göğüsle savaşaır. hırçınlaşır.yüzü kıpkırmızı olur. alttan gazını çıkarıyor ama yetmiyor. bizimkide her akşam 6 dedim mi başlıyor. kucakta dik tutup dolaştırınca rahatlıyor. bide bağzen eşimel arabaya binip dolaşıyoruz arabada rahatlıyor uyuyorr:) başkka çare bırakmadı velet. denemedik şey kalmadı, rezene çayları, kimyon, sıcak su torbaları, gaz damlalrı v.s internetten baktım sağlıklı her çocukta 3 ay bitene kadar oluyomuş

Günaydın mı deyim ne deyim bilemedim ama bizim için günaydın demenin saçma olduğuna karar verdim. bebeğim 42 günlük 3510 gr doğdu şu an da 4250 gr. Anne sütü ile besliyorum. Emziğe alıştı emzik değilde susturucu demek daha doğru galiba. Emzirmek en az 20 dk mı olmalı nerde 10 dk olsa oh dicem. Çocuk aç olsa huzursuz olur herhalde diyorlar ama bizimki cin gibi. Günde en az 5-6 bezde değiştiriyor kabızlık durumu da yok. Ben mi çok şey istiyorum. Ama doya doya emsin istiyorum. Sinirlerim çok bozuluyor ağlıyorum. Bu işin bir bileni yok mu ya şunu şunu yapın dicek birileri ((

Ama ayni gazla en son sızıp uyuyakaliyor o nasil oluyor ozaman (

Yaa 3-4 gündür kızımın gözünde çapak yoktu gene başlamış. buarada kızlar 28. Günümdeyim hala normal kırmızı kanama devam ediyor. Hem lekelenme gibi değil pedde avuç içi kadar oluyor sizinde öyle mi normal mi benim ilk lohusalıkda :)

kızlar benim göbeğimde doğum çatlakları oluştu hemde baya çok. gebelikte kremler kullanmam rağmen çatladı. görünümü kırmızıyken tedavisi oluyomuş. şimdiden kurtulmak istiyorum. dün cildiyey gittim dermoroller tedvasi diye bişeyden bahsett,. iğnelerle yapılıyomuş yaklaşık 5 seans sürer dedi. her seans 300 lira dedi. bu tedvi hakkında bilgiisi olan varmı. gerçekten yok edeceğini bilsem acımam paraya. etrfınızda bunu yaptıran varmı hiç

Kolik die bahsedilen durum sanırım bebeğindeki
Benimki de dün gündüz sebepsiz yere ağladı durdu
Belli yani bi derdi yok anlayabiliyorum
Ancak kucakta gezdirmeyle sustu

Kucağında yavaş yavaş sallayarak odanın içinde gezdirmeyi dene sen de
İnş geçer bu sebepsiz ağlamalar insanı deli edio ne yapacağını bilememek çok kötü
Bilsem ki şu çare olacak hemen yapayım ama yok işte ağlıyor da ağlıyor (
doğum iznin bittikten 15 gün içerisinde ziraat bankasından alıyomuş. benim 10 haziranda doğum iznim başlamıştı 4 ay sonra 10 ekimde doğum iznim bitiyor. 15 gün içinde ziraat bankasından alcağım
Memurlar için de geçerli mi bu acaba
Benim 27. Gün bugün
Geçen hafta nerdeyse kesilmişti ama bikaç gündür az az gelio yine
Sanırım böyle git gel devam edecek
Ama artık ped kullanmıom günlük ped yetio
Sanırım normal seninki de
Zaman zaman artıp azalır herkeste farklı olurmuş
O diil de ne zaman adet görcez acaba onu merak ediom ben de
İyiydik böle yaaa

Ama ayni gazla en son sızıp uyuyakaliyor o nasil oluyor ozaman (

Canim kolik sancilari bunlar. Benim oglum da saat sekizde basliyor 11e kadar ağlıyor. Babasiyla beraber bir o kucakta bir bu kucakta dolanip duruyoruz. Istedigi kadar gaz cikarsin aglamasina engel değil. Aksam olunca beni sıkıntı basiyor yine baslicak diye. Bir kac ay daha nasil boyle devam edecek nasil dayanicaz bilmiyorum.

Shcne
Canim ben dun goturdum cocuk doktoruna bayagi iyi br doktor bana 5 dk.az 10 dk.dan fazla emzirme dedi ama ne blym herkes bsy sylyr zaten benim bebegm memede 10 dk icinde uykuya daliyor b burcusezgin 3 saatten sonra uyandirip emzirmen gerekiyor diye biliyorum hatta dun tekrarladi doktorumuz uyuma suresi 3 saati gcmsn dye

slm. 40 çıkmak üzere. arkadaşlar nasıl korunmayı düşünüyorsunuz ya çok özele girmiş oluyorsam kusura bakmayın ama bu ara hep bunu düşünüyorum. 40 ım çıksın istemiyorum ya böyle iyiydi.

canım ben yalnız daha mutluyum sanırım. Kendi misafirimi ağırlıyorum bebek uyursa yemek yapıyorum uyumazsa eşim geldiğinde onun kucağına verip atıştırmalık hazırlıyorum. Azıcık aşım ağrısız başım ne karışan var ne görüşen. Kimse bu çocuk niye ağlıyo bak altını pişik yapmışın demiyor. Hoş benm kendi annem zaten hiç gelemedi ama k.v yle kalmaktansa yaşasın kızımla başbaşa kalmak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…