- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #52.081
kızlar bim den almıstım simdi bulamıyrm nerden bulurm nerde satılır yaaaaaaaaa
ben normal marketten almıştım.eczane veya medikallerde de olabilir bir sor istersenkızlar bim den almıstım simdi bulamıyrm nerden bulurm nerde satılır yaaaaaaaaa
kızlar bebeğim dün gece hiç aralıksız 8 saat uyudu daha 1 aylık hiç emmedi de o kadar saat normal mi sizce
günaydınkızlar doğum parası nerden ne zaman nasıl alınıyor bilgisi olan varmı İ?
Kizlar deliricem sanirim., tum gun sorunu olmayan cocuk aksam. 7oldu mu bi civitiyo gece 12yr kadar... Sebepsiz agliyo gazi cikiyo alti yemiz ama emzireyim diyince dunyayi yikiyo aglamaktan, biberon da almiyo. Rn son dün elini emmeye basladi acliktan napcagimi sasirdim artik of offf
onlar gaz sancısı canım. hep aynı saat te başalr. göğüsü emdiğinde resmen göğüsle savaşaır. hırçınlaşır.yüzü kıpkırmızı olur. alttan gazını çıkarıyor ama yetmiyor. bizimkide her akşam 6 dedim mi başlıyor. kucakta dik tutup dolaştırınca rahatlıyor. bide bağzen eşimel arabaya binip dolaşıyoruz arabada rahatlıyor uyuyorr:) başkka çare bırakmadı velet. denemedik şey kalmadı, rezene çayları, kimyon, sıcak su torbaları, gaz damlalrı v.s internetten baktım sağlıklı her çocukta 3 ay bitene kadar oluyomuş
Ama ayni gazla en son sızıp uyuyakaliyor o nasil oluyor ozaman(
Kolik die bahsedilen durum sanırım bebeğindekiKizlar deliricem sanirim., tum gun sorunu olmayan cocuk aksam. 7oldu mu bi civitiyo gece 12yr kadar... Sebepsiz agliyo gazi cikiyo alti yemiz ama emzireyim diyince dunyayi yikiyo aglamaktan, biberon da almiyo. Rn son dün elini emmeye basladi acliktan napcagimi sasirdim artik of offf
Memurlar için de geçerli mi bu acabadoğum iznin bittikten 15 gün içerisinde ziraat bankasından alıyomuş. benim 10 haziranda doğum iznim başlamıştı 4 ay sonra 10 ekimde doğum iznim bitiyor. 15 gün içinde ziraat bankasından alcağım
Benim 27. Gün bugünYaa 3-4 gündür kızımın gözünde çapak yoktu gene başlamış.buarada kızlar 28. Günümdeyim hala normal kırmızı kanama devam ediyor. Hem lekelenme gibi değil pedde avuç içi kadar oluyor sizinde öyle mi normal mi benim ilk lohusalıkda :)
Ama ayni gazla en son sızıp uyuyakaliyor o nasil oluyor ozaman(
valla kızlar tek başına hem bebeğine bakıp hem ev işlerini yapıp hemde misafir ağırlayan sizlere hayranım annem hiç boş bırakmıyor beni kahvaltı yemek temizlik hatta çocuğa bakmada şa yardımcı ama ben bu saatlerde dayak yemiş gibi oluyorum bi düzeni yok çünkü oğlumun bide doktor emzirmeyi azalt dedi iyice huysızlaştı bu arada süt tamamen emme ile alakalıymış emzirmeyi azaltınca sütümde azaldı bir sağmada 140 çıkan tek göğüsten şimdi 60 çıkıyor ama göğüslerin şişti ve inanılmaz sızlıyor allahım ne zaman normale dönecek herşey
Bu videoları izledikten sonra bana dua edeceksiniz :)
1,1
Baby Language Lesson 1 part 1 - YouTube
1,2
Baby Language Lesson 1 part 2 - YouTube
2
[video=youtube_share;FcaxCSG3n5w]http://youtu.be/FcaxCSG3n5w[/video]
Baby Language Lesson 2 - YouTube
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?