- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #52.101
evet öle dün hiç gazını çıkartamadı 4 saat ağladı sonra uyuya kladı. 3.5 saat de uyudu. gece emziridğimde pat pat alttan çıkardı
Kolik die bahsedilen durum sanırım bebeğindeki
Benimki de dün gündüz sebepsiz yere ağladı durdu
Belli yani bi derdi yok anlayabiliyorum
Ancak kucakta gezdirmeyle sustu
Kucağında yavaş yavaş sallayarak odanın içinde gezdirmeyi dene sen de
İnş geçer bu sebepsiz ağlamalar insanı deli edio ne yapacağını bilememek çok kötü
Bilsem ki şu çare olacak hemen yapayım ama yok işte ağlıyor da ağlıyor(
Memurlar için de geçerli mi bu acaba
Benim 27. Gün bugün
Geçen hafta nerdeyse kesilmişti ama bikaç gündür az az gelio yine
Sanırım böyle git gel devam edecek
Ama artık ped kullanmıom günlük ped yetio
Sanırım normal seninki de
Zaman zaman artıp azalır herkeste farklı olurmuş
O diil de ne zaman adet görcez acaba onu merak ediom ben de
İyiydik böle yaaa
Aynen... Nasi dayancazCanim kolik sancilari bunlar. Benim oglum da saat sekizde basliyor 11e kadar ağlıyor. Babasiyla beraber bir o kucakta bir bu kucakta dolanip duruyoruz. Istedigi kadar gaz cikarsin aglamasina engel değil. Aksam olunca beni sıkıntı basiyor yine baslicak diye. Bir kac ay daha nasil boyle devam edecek nasil dayanicaz bilmiyorum.
Yaa 3-4 gündür kızımın gözünde çapak yoktu gene başlamış.buarada kızlar 28. Günümdeyim hala normal kırmızı kanama devam ediyor. Hem lekelenme gibi değil pedde avuç içi kadar oluyor sizinde öyle mi normal mi benim ilk lohusalıkda :)
slm. 40 çıkmak üzere. arkadaşlar nasıl korunmayı düşünüyorsunuz ya çok özele girmiş oluyorsam kusura bakmayın ama bu ara hep bunu düşünüyorum. 40 ım çıksın istemiyorum ya böyle iyiydi.
canım ben yalnız daha mutluyum sanırım. Kendi misafirimi ağırlıyorum bebek uyursa yemek yapıyorum uyumazsa eşim geldiğinde onun kucağına verip atıştırmalık hazırlıyorum. Azıcık aşım ağrısız başım ne karışan var ne görüşen. Kimse bu çocuk niye ağlıyo bak altını pişik yapmışın demiyor. Hoş benm kendi annem zaten hiç gelemedi ama k.v yle kalmaktansa yaşasın kızımla başbaşa kalmak :)
Güzel anlatmış da anlayamadım ki kedicimBu videoları izledikten sonra bana dua edeceksiniz :)
1,1
Baby Language Lesson 1 part 1 - YouTube
1,2
Baby Language Lesson 1 part 2 - YouTube
2
[video=youtube_share;FcaxCSG3n5w]http://youtu.be/FcaxCSG3n5w[/video]
Baby Language Lesson 2 - YouTube
Güzel anlatmış da anlayamadım ki kedicimcehalet ne kötü şey tanrımm ingilizcemiz yok ki
Bu videoları izledikten sonra bana dua edeceksiniz :)
1,1
1,2
2
günaydınkızlar doğum parası nerden ne zaman nasıl alınıyor bilgisi olan varmı İ?
Bu videoları izledikten sonra bana dua edeceksiniz :)
1,1
1,2
2
Kızlar merhaba ben size birşey danışmak istiyorum.
Bebeğim bugün 25 günlük oldu. son 2 gündür ağız dolusu ffışkırtır gibi kusuyodu. Bende araştırdım hemen korktum doktora götürdüm. Yazık boşuna canını yaktım bide devlet hastanesine götürdüm kendi doktorumuzada götürmedim başka bi doktordanda fikir alalım diye o pis ortamda hemşire falan öptü o kadar hijyensiz bi yermiş ki anlatamam ya hemşirenin tırnakları falan ayyy öptü bişiyde diyemedim kan alınıyo tüpleri eşime tutturdu falan.. çocuk perişan oldu benim yüzümden. İdrar tahlilide yapıldı sonuçlar temiz çıktı. Doktor şimdide ultroson çektirelim dedi ben de gitmedim bugün o pis ortama kendi doktorumuza götürücem. Ama normal de bebekler nasıl kusar benim fışkırtarak kusuyo dediğim şey normal bebek kusması mı ben mi pinpirikliyim anlamadım :)
Hep emzirdikten sonra kusuyo ama gazını falan çıkartmaya çalışırken hırpalıyomuyum ki diye de düşünüyorum..günde 2 yada 1 defa o şekilde kusuyo.
Bi sorun daha var bebeğim nefes alırken ötüyo gibi bi ses çıkartıyo arada doktorumuza sormuştum bu gayet normal demişti ilk günlerde ama bu arttı ne zamana kadar devam eder sanki nefes alamıyo gibi hissediyorum..
Cevap verirseniz çok sevinirim baya panik yaptım:18:
Bebeğim bugün 25 günlük oldu. son 2 gündür ağız dolusu ffışkırtır gibi kusuyodu. Bende araştırdım hemen korktum doktora götürdüm. Yazık boşuna canını yaktım bide devlet hastanesine götürdüm kendi doktorumuzada götürmedim başka bi doktordanda fikir alalım diye o pis ortamda hemşire falan öptü o kadar hijyensiz bi yermiş ki anlatamam ya hemşirenin tırnakları falan ayyy öptü bişiyde diyemedim kan alınıyo tüpleri eşime tutturdu falan.. çocuk perişan oldu benim yüzümden. İdrar tahlilide yapıldı sonuçlar temiz çıktı. Doktor şimdide ultroson çektirelim dedi ben de gitmedim bugün o pis ortama kendi doktorumuza götürücem. Ama normal de bebekler nasıl kusar benim fışkırtarak kusuyo dediğim şey normal bebek kusması mı ben mi pinpirikliyim anlamadım :)
Hep emzirdikten sonra kusuyo ama gazını falan çıkartmaya çalışırken hırpalıyomuyum ki diye de düşünüyorum..günde 2 yada 1 defa o şekilde kusuyo.
Bi sorun daha var bebeğim nefes alırken ötüyo gibi bi ses çıkartıyo arada doktorumuza sormuştum bu gayet normal demişti ilk günlerde ama bu arttı ne zamana kadar devam eder sanki nefes alamıyo gibi hissediyorum..
canım önceleri benim kızımda gazını çıkaramadığı zaman gazla beraber bildiğin fişkiye yaparak kusuodu hatta buna kusmak demesek yeridir çünkü bebek kusması kıvamında değil sıçan bildiğin yediğini çıkarıyodu bu gazını çıkarmadığına işaret beslendikten sonra ne yap ne et gazını çıkarmasını sağla hatta bir gaz damlası takviyesi yapabilirsin ben öyle yapıyorum. çıkardığı ses içinde nefes alış verişi normal ve burun tıkanıklığı yok ise sıkıntı değil bebekler böyle büyüyo :) abim ve annemin tabiriyle ben çok pinpirikliyim bu yüzden bana kurdukları tek cümle ( sen böylemi dünyaya geldin nasıl büyüdün sanıyosun )
canım benim kızımda öyle kusuyor fışkırtarak. intte okudum normalmiş, midelerini çok doldurdukları için oluyormuş. ama sen yine de bi doktora danış
Canım biz de bugün 31 günlüğüz benim bebeğim De ötüyor gibi ses çıkartıyo
Ama senin ötüyor gibi tabirine gülmekten kırıldım
Ben de o sesi tanımlayanilmek için bir şey buldum sayen de
Çok güldüm gerçekten kuş bunlar annesi ötüyolar gerçekten
Ben de bi şey olmadığını düşünüyorum sanırım ger bebek aynı sesleri çıkartıyo
Benim ki de kusuyo sma kesmik kesmik kusuyo
Ben de fazla sütü kusuyo dlye onu da normal karşılıyorum
Çok kusuyısa doktoruna acilen gitmen de fayda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?