- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #53.341
Kızlar benim minnoş ıkına ıkına kıpkırmızı oluyor hatta mosmor diyeyim
Sanki kabız olmuş da kakasını yspMıyo gibi
Ama kakasını da çok güzel yapıyor
Her sabah açtığımda sırtına kadar batırmış oluyo
Gün içindede 5-6 kez azlı çoklu kaka oluyo mutlaka
Gece de çok fazla ıhhh ıhhh tarzı sesler çıkartıyo
Uyanmıyo ağlamıyo da ama sürekli bi sesli sesli ıkınma hali
Herkesin böyle mi biz mi anormaliz
Bu Arada akşam yemeğe davetliydik
Saolsun ev sahibi gaz yapan herşeyi pişirmişti
Mercimek çorbasından tutun nohuta kadar yeşil mercimek salatası
Kuru soğanlı salata
Sofradaki herşey gazlıydı
Ben de ayıp olmasın dlye ve tabi açlıktan karnım guruldamaya başladığı için yedim hepsinden
Ama bugünün dünden falan hiç bi farkı olmadı kızım için aynı oranda gazı oldu
Kızlar benim minnoş ıkına ıkına kıpkırmızı oluyor hatta mosmor diyeyim
Sanki kabız olmuş da kakasını yspMıyo gibi
Ama kakasını da çok güzel yapıyor
Her sabah açtığımda sırtına kadar batırmış oluyo
Gün içindede 5-6 kez azlı çoklu kaka oluyo mutlaka
Gece de çok fazla ıhhh ıhhh tarzı sesler çıkartıyo
Uyanmıyo ağlamıyo da ama sürekli bi sesli sesli ıkınma hali
Herkesin böyle mi biz mi anormaliz
Bu Arada akşam yemeğe davetliydik
Saolsun ev sahibi gaz yapan herşeyi pişirmişti
Mercimek çorbasından tutun nohuta kadar yeşil mercimek salatası
Kuru soğanlı salata
Sofradaki herşey gazlıydı
Ben de ayıp olmasın dlye ve tabi açlıktan karnım guruldamaya başladığı için yedim hepsinden
Ama bugünün dünden falan hiç bi farkı olmadı kızım için aynı oranda gazı oldu
anormal diilsiniz cnm hepimiz öleyiz :) kırmızı domates oluyo Furkişim de aslında dediğin gibi günde 3kez foşur foşur battaniyesini batıran kakalar yapıyo hiç bekletmiyorum sesi duyar duymaz açıyorum altını ama sırtına kadar çkmış buluyorum, ıkınma sesi bzde de var..
Aybikeee bugün nerelerde hbri olan var mı?
canım hatırlamam mı. çok teşekkürler, allaha şükür kızım testi geçti :) sen neler yapıyorsun?
Arada mama veriyorum. 1 haftadır vermiyordum dün gece 1 kere verdik. Bugün ben dışarı çıkacağım babası mama verecek. Mamayıbazen kaşıkla veriyorum ( doktor önerisi) bazen de biberonla. Ama dediğin gibi özel bir biberon. Arkadaşım Londra dan almış. Anne memesiile birebir aynıymış. Tommee tippee diye bir marka. Biberonla mı alakalı yoksa arada kaşıkla veriyorum onunla mı alakalı bilmiyorum bizimki mememe saldırıyor resmen.
Bizimki kaşıkla yemedi
Biberonla 3 aydan önce bi şey vermek istemiyorum bizimki hemen alışacak modda bi bebek
Ama göğüse çok yakın bi biberon bulursam arada vereyim ki sonra ek gıdaya geçince alışmak da zorluk çekmesin istiyorum
Türkiye de yok mu acaba anne göğsüne çok yakın azıcık damlatarak akıtan bi biberon
Aventin 0 aylığını almıştım ben
Ucunda minicik bi delik var ama 90 cc 5 dakika da bitiyo
Demekki çok akıtıyo
Bizimki kaşıkla yemedi
Biberonla 3 aydan önce bi şey vermek istemiyorum bizimki hemen alışacak modda bi bebek
Ama göğüse çok yakın bi biberon bulursam arada vereyim ki sonra ek gıdaya geçince alışmak da zorluk çekmesin istiyorum
Türkiye de yok mu acaba anne göğsüne çok yakın azıcık damlatarak akıtan bi biberon
Aventin 0 aylığını almıştım ben
Ucunda minicik bi delik var ama 90 cc 5 dakika da bitiyo
Demekki çok akıtıyo
biz bugün zıvanadan çıktık artık. sabah 10buçukta çıktık evden yarım saat önce girdik. gezmedeydik annesi eski kıyafetlerne sığamayınca biraz alışveriş yaptı.ama kızım beni çileden çıkardı. hiç bugünkü kadar ağlamamıştı. yüreğim parçalandı. eve geldik duş aldırdık rahatladı şükür. :)
Yağlar çok göründüğü için ben de eskileri pek giyemiyorum. Sırf görüntü kirliliği valla. Du bakalım ne zaman gidicek bu göbişler :))
benm göbüş sezeryana rağmen çok yok arastacım ama şu toto yok mu şu toto etek pantolon hiçbişey sığmıyor. nasıl büyüdüyse sütü hep kalçalarıma depoladım heralde.birde göğüslerim zaten büyüktü şimdi kafam kadar oldu ne giysem moralim bozuluyor. neyseki minik meleklerimiz bir gülümsemesiyle hepsini unutturuyor.
Jennifer Lopez modundasın yaniNe demişler yemekte salça kadında kalça ama hiç kadında göbek dememişler ıngaaaaaaaaaaaaaaa
olsun ama eski türk sinemalarında güzel olarak gösterilen kadınların hepsinde bi simit bi göbek mevcut arkadaşım bilmem seni teselli eder mi bu durum. hem atalarımız ne demiş bir dirhem et bin ayıp örter demiş o nasıl oluyosa :)
Yağlar çok göründüğü için ben de eskileri pek giyemiyorum. Sırf görüntü kirliliği valla. Du bakalım ne zaman gidicek bu göbişler :))
Cnm cdden goruntu kirliligi..her yerm eskisi gbi onde bingil bingil bi parca....sert olsa nyse ayy snir oldm...bde bnm goguslerm alt ksmnda catlak olusmus gordm ciglik aticaktm..kocamdan kose bucak kacasm var..
Angy bereket tam yaz bitimine geldi doğumlar düşünsene ince tişörtlerle bıngıl bıngıl. Kış geliyor yaza kadar kurtulcaz bu göbeklerden inşallah. Ne demişler bir mont bin ayıp örter. Kocalardan da kaçmaya gerek yok ışıkları kapatırız. Loş ışık candır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?