2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Cnm bnmki kabzdi habire ikiniyodu..beline kdr ypti bugun yine ikiniyo demekki kabzlikla ilgilk degl bzmkide oyle raht ol

anormal diilsiniz cnm hepimiz öleyiz :) kırmızı domates oluyo Furkişim de aslında dediğin gibi günde 3kez foşur foşur battaniyesini batıran kakalar yapıyo hiç bekletmiyorum sesi duyar duymaz açıyorum altını ama sırtına kadar çkmış buluyorum, ıkınma sesi bzde de var..

Aybikeee bugün nerelerde hbri olan var mı?

Cdden aybikee nerelerdeki

canım hatırlamam mı. çok teşekkürler, allaha şükür kızım testi geçti :) sen neler yapıyorsun?

çok şükür canım bebişin testi geçmiş çok sevindim.. ben o zamanlar düşük yapmıştım ...çok şükür şuanda 6 haftalık hamileyim ...bebişinin adını ne koydun allah sizlere bağışlasın inşallah..

Bizimki kaşıkla yemedi
Biberonla 3 aydan önce bi şey vermek istemiyorum bizimki hemen alışacak modda bi bebek
Ama göğüse çok yakın bi biberon bulursam arada vereyim ki sonra ek gıdaya geçince alışmak da zorluk çekmesin istiyorum
Türkiye de yok mu acaba anne göğsüne çok yakın azıcık damlatarak akıtan bi biberon
Aventin 0 aylığını almıştım ben
Ucunda minicik bi delik var ama 90 cc 5 dakika da bitiyo
Demekki çok akıtıyo

2 hafta önce avm gezimizi ciyak ciyak ağlamasıyla bize zehir eden, gezmeye tövbe ettiren Helen bugün bize tam bir gezme ziyafeti yaşattı. Alışveriş yaptık, sokak kafesinde oturup 29 derecenin tadını çıkardık. Yazı uğurladığımız şu günlerde ilaç gibi geldi. Yaşasın gazsız hayat

Umarım yarın piknikte de aynı performansı gösterir :))

Medela Calma Biberon varmis anne memesine yakın
Nette iyi yorumlar var hakkında , bi araştır istersen canım

Son düzenleme:

avent tam anne göğsü gibi cnm bnde humanayı ve suyu aventle içiriyorum, çk memnunum deliği minik ama bzmkiler çk hırslı içiyor bence o yüzden çabuk bitiyor.

bu arada bebiş öğlen 13 den beri on dk. dan fazla uyumadı, uyku gözünden akıyo veletin memede dalıyo bırakınca gözler fıldır fıldır

biz bugün zıvanadan çıktık artık. sabah 10buçukta çıktık evden yarım saat önce girdik. gezmedeydik annesi eski kıyafetlerne sığamayınca biraz alışveriş yaptı.ama kızım beni çileden çıkardı. hiç bugünkü kadar ağlamamıştı. yüreğim parçalandı. eve geldik duş aldırdık rahatladı şükür. :)

Yağlar çok göründüğü için ben de eskileri pek giyemiyorum. Sırf görüntü kirliliği valla. Du bakalım ne zaman gidicek bu göbişler :))

Yağlar çok göründüğü için ben de eskileri pek giyemiyorum. Sırf görüntü kirliliği valla. Du bakalım ne zaman gidicek bu göbişler :))

benm göbüş sezeryana rağmen çok yok arastacım ama şu toto yok mu şu toto etek pantolon hiçbişey sığmıyor. nasıl büyüdüyse sütü hep kalçalarıma depoladım heralde.birde göğüslerim zaten büyüktü şimdi kafam kadar oldu ne giysem moralim bozuluyor. neyseki minik meleklerimiz bir gülümsemesiyle hepsini unutturuyor.

Jennifer Lopez modundasın yani Ne demişler yemekte salça kadında kalça ama hiç kadında göbek dememişler ıngaaaaaaaaaaaaaaa

Jennifer Lopez modundasın yani Ne demişler yemekte salça kadında kalça ama hiç kadında göbek dememişler ıngaaaaaaaaaaaaaaa

olsun ama eski türk sinemalarında güzel olarak gösterilen kadınların hepsinde bi simit bi göbek mevcut arkadaşım bilmem seni teselli eder mi bu durum. hem atalarımız ne demiş bir dirhem et bin ayıp örter demiş o nasıl oluyosa :)

O ataların sözleri taytın icadından önceymiş

Cnm cdden goruntu kirliligi..her yerm eskisi gbi onde bingil bingil bi parca....sert olsa nyse ayy snir oldm...bde bnm goguslerm alt ksmnda catlak olusmus gordm ciglik aticaktm..kocamdan kose bucak kacasm var..

Cnm cdden goruntu kirliligi..her yerm eskisi gbi onde bingil bingil bi parca....sert olsa nyse ayy snir oldm...bde bnm goguslerm alt ksmnda catlak olusmus gordm ciglik aticaktm..kocamdan kose bucak kacasm var..

Angy bereket tam yaz bitimine geldi doğumlar düşünsene ince tişörtlerle bıngıl bıngıl. Kış geliyor yaza kadar kurtulcaz bu göbeklerden inşallah. Ne demişler bir mont bin ayıp örter. Kocalardan da kaçmaya gerek yok ışıkları kapatırız. Loş ışık candır

Arasta supersn kuzum guldurdn beni.monto cekerz kisi cikarirz yaza fit vucutlar...los isik cikri fikri bna cok cazip geldi

Kizlar sizin minikleriniz nasil biberonu bukadar kolay aliyor? Bizimki vok nadir kolayca yiyiyor mamayi ama genelde kiyamet kopuyo sanirsiniz ki cani yaniyor her aksam uykudan once mama veriyordum ama bu aksam israrla almadi uyuyakaldi ve yediremedim simdi aç aç uyuyor cocuk hic mutlu degilim biberondan dolayi keske sütüm yeterli olaydi ( dr browns almistik onu hic sevmedi gittik wee babynin en ucuzundan bi tane aldik onu da arada bi aliyo( bukadar zor mu yaaa sizin de (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…