- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #53.541
Gitti odada yatti ya yemek bile yiyemedim cocukla ilgilenmekten.sorumsuzo gitsin tras olsun
kızlar sabaktır başım döndü bakmaktan. göğüs pompası alıcam ama karar veremedim.
çok pahalı olmasın istiyorum. kullananlar ne kullanıyosunuz memnunmusunuz.
medela mini elektrikli pilliyi çok tavsiye etmişler bilen varmı
Rica
Teşekürler canım sen nasıl oldun iyisindir umarım :26:
Merhaba arkadaşlar.Uzun zamandır giremiyordum.Umarım meleklerinizde sizlerde iyisinizdir.Sizler buraya gelmeye nasıl fırsat buluyorsunuz?Yada bende mi anormallik var.Benmi yetişemiyorum.Bebek ev derken giremiyorum.Eşimin yardımıda sıfır.Sabah 6 da gidiyor akşam 10 da pesteli çıkmış bir durumda geliyor.1 saat kızını seviyor sonra hoop yatak.Onada birşey diyemiyorum çünkü çok yoruluyor.2 aydırda izin yapmıyor.
Bayramdan sonraki hafta mevlüt yapıcam.Hem bayram hem mevlüt için temizliğe başlamam gerek.Ben mutfak dolaplarından başlayayım.Kızım uyanana kadar bari birşeyler yapayım.Ne kadar yapsam kardır.Aaaaaaaaaa kızım mıkıldanmaya başladı.Neys arkadaşlar tekrar uğrarım.Öpüldünüz.
canım ben de 20 ağustosta doğum yaptım dün kırklandık kızımla beraber:) yani sizin de bugün kırkınız çıkıyor.
az az kanamam lekelenme olarak geliyo ama dediğin gibi özür sayılıyor. gusül bozulmuyor sadece abdest bozuluyor.
40ımız çıktıktan bi kaç gün sonra adet oldum taze kan renginde geldi ama sonrasında hafif kahve damlamalar oldu diyorum bu nasıl bişi adet mi anlamadım...normalde benimde yoğun olurdu.. Ama bi arkadaşımda böye olmuş ikinci adetinde normal kanamsı olmuş
canım kanama bitince kırkını beklemene gerek yok doğru diyorsun ama arkadaşımızn dedigide doğru 40 günden sonraki kanama özür sayılıyor dinen.. Namaz kılan birisi her namaz için yeniden normal abdest alması gerekiyor...
Canım sen hem annesin hem de temiz kadinsin. Bizim neden buralara ugrayabildigimiz belli. Neyse kimse adına konuşmayayım ama benim bebekle ilgilenme harici evde yaptıgım bisi yok.
kızlar sabaktır başım döndü bakmaktan. göğüs pompası alıcam ama karar veremedim.
selam kızlar nasılsınız?
bebeğim çok huzursuz yaa iki günde bir kaka yapmaya başladık. bir günde bir 1 kerede olsa yapıyordu ağlamaktan mahfoluyor yavrum mamasına zeytinyağı damlatsamda poposunu uyarsamda saatler sonra yapıyorbaşka bi çözüm yolu bilen varsa söyleyebilir mi?
kızlar az önce annemle konuştuk.. öğlen babam annemin kapısına gül ile dayanıp evlenme teklifi etmişki bu nisan ayında boşanmışlardı. annem tabi ki reddetmiş. o anı görmeyi çok isterdim. kaç evlada nasip olur ki babasının annesine evlenme teklifi ettiği anı görmek aklıma geldikçe sırıtıyorum
Merhaba arkadaşlar.Uzun zamandır giremiyordum.Umarım meleklerinizde sizlerde iyisinizdir.Sizler buraya gelmeye nasıl fırsat buluyorsunuz?Yada bende mi anormallik var.Benmi yetişemiyorum.Bebek ev derken giremiyorum.Eşimin yardımıda sıfır.Sabah 6 da gidiyor akşam 10 da pesteli çıkmış bir durumda geliyor.1 saat kızını seviyor sonra hoop yatak.Onada birşey diyemiyorum çünkü çok yoruluyor.2 aydırda izin yapmıyor.
Bayramdan sonraki hafta mevlüt yapıcam.Hem bayram hem mevlüt için temizliğe başlamam gerek.Ben mutfak dolaplarından başlayayım.Kızım uyanana kadar bari birşeyler yapayım.Ne kadar yapsam kardır.Aaaaaaaaaa kızım mıkıldanmaya başladı.Neys arkadaşlar tekrar uğrarım.Öpüldünüz.
Kizlar Cumartesi akşamından beri İnci ishal . 24 saatte 16 kere sağlam kaka yaptı. Sonra yaklaşık yarım saatte bir yaptı. Acil cocuk doktoruna gittik . Doktor bunun normal olduğunu virutik bir salgın olduğunu söyledi.
İlaç falan vermeden geri gönderdi . Bugun sabahtan beri bir kez kaka yaptı. Ama cok huysuz surekli ağlıyor yapışık gibi bana gazla birlikte azar azar kaka çıkarıyor .
Bilginiz olsun istedim. Salgına dikkat !
kızlar az önce annemle konuştuk.. öğlen babam annemin kapısına gül ile dayanıp evlenme teklifi etmişki bu nisan ayında boşanmışlardı. annem tabi ki reddetmiş. o anı görmeyi çok isterdim. kaç evlada nasip olur ki babasının annesine evlenme teklifi ettiği anı görmek aklıma geldikçe sırıtıyorum
selam kızlar nasılsınız?
bebeğim çok huzursuz yaa iki günde bir kaka yapmaya başladık. bir günde bir 1 kerede olsa yapıyordu ağlamaktan mahfoluyor yavrum mamasına zeytinyağı damlatsamda poposunu uyarsamda saatler sonra yapıyorbaşka bi çözüm yolu bilen varsa söyleyebilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?