2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Nefretlik cümleler serisi :
Göbeğin kalmış sezaryenlilerde hep böyle oluyor..
Bebeği kucağa alıştırma ( ki bunu söyleyen herkes çocuğu kucağından indirmiyor)
Sallamaya alıştırma
Hırıltılı nefes alıyor farkettin mi
Geceleri uyuyor mu ? (sık sık uyanıyor dediğimde "daha bunlar iyi günlerin" diye moral vermeler )
Bebek ağladığında koşmuşsam " e bırak biraz ağlasın" ki bebeğim 21 eylülde kasık fıtığı ameliyatı oldu bir süreliğine çok ağlamaması gerekiyor ...
Su vermene gerek yok anne sütünde zaten var.
Bu liste böyle uzayıp gider de böcüğüm uyandı sizde ne var ne yok :)

Gitti odada yatti ya yemek bile yiyemedim cocukla ilgilenmekten.sorumsuz o gitsin tras olsun

CANIM medela kullaniyorum cok memnunum bende swing modeli var. Bahsettigin model 150 tl civarı tek farkl biraz daha sesliymis bence o bahsettigin modeli al

selam kızlar nasılsınız?

bebeğim çok huzursuz yaa iki günde bir kaka yapmaya başladık. bir günde bir 1 kerede olsa yapıyordu ağlamaktan mahfoluyor yavrum mamasına zeytinyağı damlatsamda poposunu uyarsamda saatler sonra yapıyor başka bi çözüm yolu bilen varsa söyleyebilir mi?

Son düzenleme:

Canım sen hem annesin hem de temiz kadinsin. Bizim neden buralara ugrayabildigimiz belli. Neyse kimse adına konuşmayayım ama benim bebekle ilgilenme harici evde yaptıgım bisi yok.

Açelyacım benim 43. Günüm 3 gündür hafif kanamam var adet mi oluyorum Anlamadım
Bu şimdi özür kanaması mı adet mi
Anlamak için birkaç gün daha beklesemmi
Her gün gusül alıyorum ama bu kanamadan emin olamadım

evet canım kastettiğim o elhamdülillah 40 gün sonra namaz kılabileceğim. Heranın dediği gibi 40 çıkarmak dini değil örfi ama dinimizde lohusalığın üst sınırı 40 diye biliyorum.

Canım sen hem annesin hem de temiz kadinsin. Bizim neden buralara ugrayabildigimiz belli. Neyse kimse adına konuşmayayım ama benim bebekle ilgilenme harici evde yaptıgım bisi yok.

Benim bi elimde telefon bi elimde tablet
Bebişin her iki saatte altını değiştirip emziriyorum
Sonra da ayağıma koyuyorum mecburen çünkü gözünden uyku aksada kendi başına uyumuyo
Ev de yardımcım var çayımı bile ayağıma getiriyo
Çamaşır bulaşık ütü zaten o ondan soruluyor
Ben sadece yemek yapıyorum çünkü onun yaptıklarına güvenmiyoruz damak tatlarımız çok fArklı
Ben bi taraftan internette takılıyorum
İşimleilgili makaleler okuyorum Bebekle ilgili şeyler okuyorum
Tüm günlerim böyle geçiyor
O kadar tembelim ki bu kadar rahatlığa rağmen yine de hiç bi şeye yetişemiyorum diye şikayet ediyorum
Hayranım herşeyini kendi yapıp üstelik bebeğine de tek başınA bakanlara
Ben bu halde depresyonun dibini gördüm bebeğe bakmaya yanimda kimse yok diye
Evdeki kadının gerçi bebeğe hiç yardımı olmadı
O sadece ev işi yaptı
O yüzden muhteşemsiniz arkadaşlar

Kizlar Cumartesi akşamından beri İnci ishal . 24 saatte 16 kere sağlam kaka yaptı. Sonra yaklaşık yarım saatte bir yaptı. Acil cocuk doktoruna gittik . Doktor bunun normal olduğunu virutik bir salgın olduğunu söyledi.

İlaç falan vermeden geri gönderdi . Bugun sabahtan beri bir kez kaka yaptı. Ama cok huysuz surekli ağlıyor yapışık gibi bana gazla birlikte azar azar kaka çıkarıyor .

Bilginiz olsun istedim. Salgına dikkat !

kızlar az önce annemle konuştuk.. öğlen babam annemin kapısına gül ile dayanıp evlenme teklifi etmiş ki bu nisan ayında boşanmışlardı. annem tabi ki reddetmiş. o anı görmeyi çok isterdim. kaç evlada nasip olur ki babasının annesine evlenme teklifi ettiği anı görmek aklıma geldikçe sırıtıyorum

canım doktor bana 48 saat te 1 kaka yapması çok normal demişti. birde fitil verdi. 3-4 gün yapmazsa fitil yap ıkınması için demişti. eğer 1 gün yapıp bir gün yapmıyorsa gayet normal

o evlatlardan biri benim :) annem babam ayrıldı ve sonra babam yeniden evlenme teklifi etti ve annem kabul etti ama taa 10 sene sonra anne babasının düğününü görenlerdenim :)

Son düzenleme:

Bende gün içinde ev işi yemek filan yapamiyorum yemek yiyebilirsem neala bütün gün bebis kucağımda,memede veya 5.10dk besiginde boşta kalan elimde de tablet...buda olmasa bütün gün duvarlara bakar kafayi yerdim herhalde.

Çok geçmiş olsun canım.
Bizim dr.kontrolde grip salgını var kalabalığa girmeyin,eve misafir kabul etmeyin dedi gelirlersede maske taktirin dedi.

Tesadüf bu konuları konuştuğumuz gün böyle bir haber gelmesi çok güzel oldu haklarında hayırlısı neyse o olsun.

Bna nasip oldu..bnm babamda anneme pervane durumda...

Aynı sıkıntı bizdede vardı zeytin yağı ve popo uyarmayla zor yaptırıorduk ozaman biz aptamil kullanıyorduk böyle olunca aptamil conformile geçtik oda fayda etmedi sonra doktor hip combiyotik mamayı önerdi şimdi günde iki kere yapıyoruz ve memnunuz kokusuda diğer mamaya göre daha ii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…