2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar sabah beril biraz kusmuştu sonra baktım ağzında kusmuklar kalmış
Ben temizleyim derken onları yalaya yalaya yuttu
Sabah beridir de pek bi halsiz gibi
Hasta olmuş olabilir mi
Zarar vermişmidir o kusmuk
Acil doktora gitsem mi ne yapsam bilemedim

bnmki de gece öle azıcık emip bırakıyo dün rekor kırdı 3dk. emip bıraktı, genelde 10dk gece emişleri, gündüz daha uyanık olduğundan daha uzun emiyor ama.

cnm bn 22ağustosta doğum yaptım bgn 40.gün die hesapladım:26: abdest alıp namaza başladı, 39 - 40 bi günden bişi olmaz

Canım sen hem annesin hem de temiz kadinsin. Bizim neden buralara ugrayabildigimiz belli. Neyse kimse adına konuşmayayım ama benim bebekle ilgilenme harici evde yaptıgım bisi yok.

aynen..bnde tek çeşit yemekle geçiştiriyorum geri kalan bebek ve laptop..eşim saolsun hem çk yardımcı hem çk anlayışlı, ütü ve diğer işleri seyrek yapıyorum bgn misafirim geleck hızlıca süpürge tuttum bi de toz aldım vileda bile çekmedim, buna şükür napiimm..zaten evde sıkılıyorummm

şu benim kızımın yaptığına bakın yaww akşama babaya hangimiz hesap veririz bilmem hiç mi canı acımadı yüzünü böyle çizerken bilmem ki?

canım kanamanın rengi nasıl kahverengi lekelenmemi. bendeki lekelenme şeklinde
ilmihalde 40 günden sonrası özürdür diyor. sadece abdest bozulur diyor.

tüylerim diken diken oldu
aman diyim yüzüstü yatırmayın!

Bebeğinin öldüğüne inanamadı / 6 - Foto Haber Galeri

bende her fırsatta hatırlatmaya çalışıyorum, bizde çok yaygın çünkü yüzüstü yatırmak gaz çıkartabiliyor diye...
gece zaten tehlikeli ama gündüz bile yatırmayın. bir an başka yere bakıyor olsanız bebek kafasını diğer yana çevirirken yorulup yüz üstü kapanabilir. biz geçen gün oyun oynarken yatırdım. aynen dediğim gibi başını kaldırmak istedi, sonra yüzünün üstüne düştü kafası yatağa. anlık bekledim kendi çevirebilecek mi başını diye ama henüz boyun kasları gelişmediği için beceremedi

aman dikkat edin, varsın gazını zor çıkartsın

canım doktor bana 48 saat te 1 kaka yapması çok normal demişti. birde fitil verdi. 3-4 gün yapmazsa fitil yap ıkınması için demişti. eğer 1 gün yapıp bir gün yapmıyorsa gayet normal

saol canım ya nebilim bebeğim emerken cart cart günde 2-3 kere yapıyordu bu sahneye alışık olmadıgım için üzülüyorum.. bilgin için tşk ederim :26:

canım bugün bizdede var aynı çizikten.
tırnaklarını kesmek istiyorum ama daha erken diyo annemler

tırnağın zamanı olduğunu duymamıştım.. bende çizmesin diye ilk 4 günlüktü kestiğimde. ve 3 günde bir de kesiyorum hala..

saol canım ya nebilim bebeğim emerken cart cart günde 2-3 kere yapıyordu bu sahneye alışık olmadıgım için üzülüyorum.. bilgin için tşk ederim :26:

yok canım üzülme. ilk bebekken çok yapıyolar. büyüdükçe tabi ki azalacak. korkacak birşey yok. :) 2 günde 1 gayet normal. 2 günü geçerse sıkıntı yapar. oda ıkınması için fitil yaparsın istersen :)

bu durum birtek bende sanıyordum bebeğime bakmaktan başka hiç birşey yapamıyorum. kızım bakarak oyalanan bi bebek değil hemen ağlamaya başlıyor. uykusu geldiğinde kendiliğinden uyumuyor ayaklarıma almak zorundayım eee uyuyuncada bırakamıyorum hemen uyanıyor. dağ gibi ütümn varr.. ütünün fişini takıyorum kızım bakınırsa yaparım diye ne mümkün ağlamaya başlıyor anında ütü masası ortada valla bigün yapabilcekmiyim.. yemeği tek elle yapabiliyorsam yapıyorum yoksa fastfood yiyoruz..

bizde aptamil kullanıyorduk ozaman çok zorlanmıyordu sanki reflü çıkınca aptamil ar önerdi doktor. o günden beri hep zor yapıyoruz. doktora söyledim ama bu mamayı kullanması gerektiği için değiştirmedi de..

tüylerim diken diken oldu
aman diyim yüzüstü yatırmayın!

Bebeğinin öldüğüne inanamadı / 6 - Foto Haber Galeri

Ay kedicİk cok ağladım ben şimdi. Allah korusun hepimizin bebeğini . Uyku yok bana artık ya donerse diye

Ay ben genelde yüz üstü yatırıyorum ama yastık kullanmıyorum kafası da yan duruyor gazını çok daha rahat çıkarıyor diye ,yine de korktum

Aman seyyah yatirma bırak gazli kalsın çevirebiliyorlar kafasını

Eki Görüntüle 818466

şu benim kızımın yaptığına bakın yaww akşama babaya hangimiz hesap veririz bilmem hiç mi canı acımadı yüzünü böyle çizerken bilmem ki?

benim kızımda böyle çiziyor hep tırnaklarını doğduğundan beri hep kesiyorum birazcık uzaması yetiyor akşamda babasından bissürü laf duyuyoruzz mutlakaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…