- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #53.561
kızlar benim minik kızım 3-4 dk emiyor sonra bırakıyor uyuyor 1 saat sonra yine aynı şekilde. doktorların demesine bakarsan 15 dk emmesi gerekiyormuş burda bazı arkadaşlar 40 dk emdiğini yazmış acaba bir sıkıntı mı var diye düşünüyorum. sütümü kontrol ediyorum bakıyorum süt var ama büzüyor dudakları emmiyor bu sıkıntıyı yaşayan var mı yada bebekleriniz ne kadar süre emiyor ?
cnm bn 22ağustosta doğum yaptım bgn 40.gün die hesapladım:26: abdest alıp namaza başladı, 39 - 40 bi günden bişi olmazkızlar ben 21 ağustosta doğum yaptım şimdi bugün benm kırkım çıkıyor dimi? yani gusül abdesti alabilirim bugün dimi?akıntım biraz biraz var ama 40 günün üzeri dinen özür diye biliyorum. birde eşim bugünü 39. gün hesaplıyor ben 40 hangisi doğru
Canım sen hem annesin hem de temiz kadinsin. Bizim neden buralara ugrayabildigimiz belli. Neyse kimse adına konuşmayayım ama benim bebekle ilgilenme harici evde yaptıgım bisi yok.
tüylerim diken diken oldu
aman diyim yüzüstü yatırmayın!
Bebeğinin öldüğüne inanamadı / 6 - Foto Haber Galeri
Eki Görüntüle 818466
şu benim kızımın yaptığına bakın yawwakşama babaya hangimiz hesap veririz bilmem hiç mi canı acımadı yüzünü böyle çizerken bilmem ki?
Aynı sıkıntı bizdede vardı zeytin yağı ve popo uyarmayla zor yaptırıorduk ozaman biz aptamil kullanıyorduk böyle olunca aptamil conformile geçtik oda fayda etmedi sonra doktor hip combiyotik mamayı önerdi şimdi günde iki kere yapıyoruz ve memnunuz kokusuda diğer mamaya göre daha ii[/QUOTE
biz de 2 gündür conformil kullanıyoruz ama ben hiç beğenmedim ya. tadı çok kötü. bi de bana erimiyor gibi geliyor. normal aptamil, biberonu sallayınca eriyor, ama bunu kaşıkla karıştırıyorum iyice yine kristal kristal görünüyor. soğuk mu yapıyorum acaba dedim. daha sıcak denedim ama aynı. bizimki de aptamili içtiği gibi iştahla içmiyor, o da beğenmedi anlaşılan. son kullanma tarihine filan da baktım sıkıntı yok ama ben sevemedim. kutu bitince normale dönücem. gazında bi değişiklik farkedemedim. kaka zaten 3 günde 1.
Açelyacım benim 43. Günüm 3 gündür hafif kanamam var adet mi oluyorum Anlamadım
Bu şimdi özür kanaması mı adet mi
Anlamak için birkaç gün daha beklesemmi
Her gün gusül alıyorum ama bu kanamadan emin olamadım
Eki Görüntüle 818466
şu benim kızımın yaptığına bakın yawwakşama babaya hangimiz hesap veririz bilmem hiç mi canı acımadı yüzünü böyle çizerken bilmem ki?
canım doktor bana 48 saat te 1 kaka yapması çok normal demişti. birde fitil verdi. 3-4 gün yapmazsa fitil yap ıkınması için demişti. eğer 1 gün yapıp bir gün yapmıyorsa gayet normal
canım bugün bizdede var aynı çizikten.
tırnaklarını kesmek istiyorum ama daha erken diyo annemler
saol canım ya nebilim bebeğim emerken cart cart günde 2-3 kere yapıyordu bu sahneye alışık olmadıgım için üzülüyorum.. bilgin için tşk ederim :26:
Bende gün içinde ev işi yemek filan yapamiyorum yemek yiyebilirsem neala bütün gün bebis kucağımda,memede veya 5.10dk besiginde boşta kalan elimde de tablet...buda olmasa bütün gün duvarlara bakar kafayi yerdim herhalde.
Aynı sıkıntı bizdede vardı zeytin yağı ve popo uyarmayla zor yaptırıorduk ozaman biz aptamil kullanıyorduk böyle olunca aptamil conformile geçtik oda fayda etmedi sonra doktor hip combiyotik mamayı önerdi şimdi günde iki kere yapıyoruz ve memnunuz kokusuda diğer mamaya göre daha ii[/QUOTE
biz de 2 gündür conformil kullanıyoruz ama ben hiç beğenmedim ya. tadı çok kötü. bi de bana erimiyor gibi geliyor. normal aptamil, biberonu sallayınca eriyor, ama bunu kaşıkla karıştırıyorum iyice yine kristal kristal görünüyor. soğuk mu yapıyorum acaba dedim. daha sıcak denedim ama aynı. bizimki de aptamili içtiği gibi iştahla içmiyor, o da beğenmedi anlaşılan. son kullanma tarihine filan da baktım sıkıntı yok ama ben sevemedim. kutu bitince normale dönücem. gazında bi değişiklik farkedemedim. kaka zaten 3 günde 1.
canlarım. halamda aptamil corformil kullanıyor. erimemesinin sebebi bence yoğun lif içermesi.. birde içerken bazen mız mız yapıyor bebeği. hemen biberon deliğini kontrol ediyor eliyle ezdiriyor. çünkü deliği lif tıkayabiliyor. ona dikkat edin..
Aynı sıkıntı bizdede vardı zeytin yağı ve popo uyarmayla zor yaptırıorduk ozaman biz aptamil kullanıyorduk böyle olunca aptamil conformile geçtik oda fayda etmedi sonra doktor hip combiyotik mamayı önerdi şimdi günde iki kere yapıyoruz ve memnunuz kokusuda diğer mamaya göre daha ii
Ay ben genelde yüz üstü yatırıyorum ama yastık kullanmıyorum kafası da yan duruyor gazını çok daha rahat çıkarıyor diye ,yine de korktum
Eki Görüntüle 818466
canım bugün bizdede var aynı çizikten.
tırnaklarını kesmek istiyorum ama daha erken diyo annemler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?