2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

saol canım benim.. fitil için doktoruna sorarım bakalım verecekmi..

Hastaneden çıktığımız gün kestim tırnaklarını hastanede yüzünü çizmişti tırnakları ve saçları çok uzundu bebeğimin bu arada saçları da azar azar dökülmeye başladı sizde durumlar nasıl ??

Kizlar benim bocuk surekli emmek istiyo firsat bulup sagamiyorum.siz nasil yapiyorsunuz? Kac saatte bir sagiyorsunuz?sagma konusunda beni bilgilendirirseniz sewinirim.

canım benim kızımda 3-4 günde bir yapıyor. Dün dayanamadım annemlerin dediği yöntemi denedim. Anında sonuç
Beyaz sabundan küçücük parçayı fiyil gibi yapıp koydum anında sabunla beraber tuvaletini yaptı.
Zararı olacağını sanmıyorum. çünkü saniyede sabun geri çıkıyor ve çok küçük parça yeterli
bence uyarmak makatına daha çok zarar veriyor.

Kizlar catlaklari icin krem kullanan varmi yada doktoruna soran ben unuttum bidahada kontrolum yok ve cok catlagim var

Eve gelen hemşire tırnakları 2 ay makasla kesme elinle kopar demisti. Cok şaşırmıştım gercekten eliyle cok kolay koparmıştı yavrumun tırnaklarını. Daha ben denemedim.

ben de kestim hala da kesiyorum.
bizim saçlar da aynı. önler iyice döküldü yenilerle eskiler bi arada.

Tirnaklarini bende kesiyorum zaten oglum dogdugunda cok uzundu tirnaklaro kendiliginden kiriliyodu ama cok cabuk uzuyor zaten tirnaklari

Slm kızlar iki aylıkken yapılan ve iki veya üç doz olarak yapılan rota virüsü aşısı varmış ücretli bir aşı. Bu aşıyı yaptıran veya yaptırmayı düşünen varmı. Düşünceleriniz neler acaba ben kararsız kaldım oğlum tam iki aylık oldu .

Ben yaptirmayi dusunuyorum bugun drlada konustuk 140tl gibi bi ucreti varmis iki dozmus ama o virus baya tehlikeli bi virus ve havadan bile kapabiliyorsun ve ishal oldugu icin vücut cok su kaybediyor buyuk insanlar zor basa cikamiyor yavrularimizdan uzak olsun

bende doktoruma sordum. ne yaptır ne de yaptırma derim kendin karar ver. evet ishalden koruyor ilaç yeni çıktığı için ilerde başka bir hastalığa yol açar mı açmaz mı o henüz bilinmiyor dedi. ben yaptırmayı düşünmüyorum.. ki tanıdığımız doktorun kendi bebeği var. oda yaptırmadı..

merhaba hanımlar
Görüşmeyeli herkes iyidir umarım...
Biz 35 günlük olduk, 40 çıkarmamıza az kaldııı
Ya kızlar biz 35 günlük olduk ama oğlum hala 1 aylık aşısını olmadı
(2 kere arayıp hatırlatmama rağmen) sağlık ocağından biz sizi arayıp çağırıcaz dediler..
Eee malum bende de pimpiriklenmek en üst noktada
Geç kalıcaz diye korkuyorum
aylık aşısını birkaç gün geç yaptıran varmı aranızda :44:

Biraz internetten baktım da yurtdışında rota aşısı yaptırılmıyor. Biraz daha araştırma yapacağım

1. Ayda hebatit b aşısı oldu bebeğim. Sizin bebeklerinize de yapıldı mı?

biz 3 gün sonra yaptırdık canım tatile geldiği için

Özel hastaneler aşı için fark almıyo canım ücretsiz yapıyolar. Devlet hastanesinde de yaptırabilirsin

Bebişin çok tatlı bu arada :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…