- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #53.601
biz 3 gün sonra yaptırdık canım tatile geldiği için
Slm kızlar iki aylıkken yapılan ve iki veya üç doz olarak yapılan rota virüsü aşısı varmış ücretli bir aşı. Bu aşıyı yaptıran veya yaptırmayı düşünen varmı. Düşünceleriniz neler acaba ben kararsız kaldım oğlum tam iki aylık oldu .
canlarım. halamda aptamil corformil kullanıyor. erimemesinin sebebi bence yoğun lif içermesi.. birde içerken bazen mız mız yapıyor bebeği. hemen biberon deliğini kontrol ediyor eliyle ezdiriyor. çünkü deliği lif tıkayabiliyor. ona dikkat edin..
Bzde comformil kullaniyrz..dedign gbi biberonub deligini tikiyo bnm kiz yaygariyi basiyo ama cok bsleyici..kabzlik sorunu oldugundan basladk..tadinda bi fark varmi bilmiyrm ama eylul iciyo yadirgamadi
Kızlar biz bugün hepatit aşımızı olduk daha önce yaptıranlara sorum olacak aşı sizde de uyku yaptı mı? Bebeğim bugün sürekli uyumak istiyor. Normalde gündüzleri uyumayı reddeden bir bebek aşıdan olmuş olabilir mi :26: Dün akşam yine gezmedeydik hasta olmuştur diye korkuyorum
CANIM medela kullaniyorum cok memnunum bende swing modeli var. Bahsettigin model 150 tl civarı tek farkl biraz daha sesliymis bence o bahsettigin modeli al
kızlar bebeğimi sütüm bitene kadar emziriyorum bazen yetmeyince gece yatmadan mama verdiğim oldu. gebelikten korur mu
canım bugün bizdede var aynı çizikten.
tırnaklarını kesmek istiyorum ama daha erken diyo annemler
Ay kedicİk cok ağladım ben şimdi. Allah korusun hepimizin bebeğini . Uyku yok bana artık ya donerse diye
Aman seyyah yatirma bırak gazli kalsın çevirebiliyorlar kafasını
bende hala makasla kesmedim plastik gibiydi kopardım ama bundan sonra kopmuyor makas kullanmaya başlayacağımEve gelen hemşire tırnakları 2 ay makasla kesme elinle kopar demisti. Cok şaşırmıştım gercekten eliyle cok kolay koparmıştı yavrumun tırnaklarını. Daha ben denemedim.
canım ben 8 gün sonra yaptırdım doktorumuz birşey demedi.. özel hastanede ücret almıyorlar..Eki Görüntüle 818589
merhaba hanımlar
Görüşmeyeli herkes iyidir umarım...
Biz 35 günlük olduk, 40 çıkarmamıza az kaldııı
Ya kızlar biz 35 günlük olduk ama oğlum hala 1 aylık aşısını olmadı
(2 kere arayıp hatırlatmama rağmen) sağlık ocağından biz sizi arayıp çağırıcaz dediler..
Eee malum bende de pimpiriklenmek en üst noktada
Geç kalıcaz diye korkuyorum
aylık aşısını birkaç gün geç yaptıran varmı aranızda :44:
Benim sevgili eşim koca evde başka yer bulamamış gibi gitmiş Kayra'yı nereye koymuş.
canım bebeginin agzından hala tükürük geliyormu doktora soracaktın sordun mu bizimkinde hala tükürük mevcut birazda salya akıtıyo drumuzada sormadım ama merak ettim
bende hala makasla kesmedim plastik gibiydi kopardım ama bundan sonra kopmuyor makas kullanmaya başlayacağım
canım ben 8 gün sonra yaptırdım doktorumuz birşey demedi.. özel hastanede ücret almıyorlar..
bilemiyorum ki. Kutunun uzerınde yazmıyor mu?Kizlar Esım milupanin rezenesini almış. İnci cok ağlıyor sancısı var.
Rezene vereyim biraz diyorum . Kac cc nasil ne kadar verilebiliyor acil yazarsanız sevinirim
bilemiyorum ki. Kutunun uzerınde yazmıyor mu?
Kizlar Esım milupanin rezenesini almış. İnci cok ağlıyor sancısı var.
Rezene vereyim biraz diyorum . Kac cc nasil ne kadar verilebiliyor acil yazarsanız sevinirim
Eki Görüntüle 818589
merhaba hanımlar
Görüşmeyeli herkes iyidir umarım...
Biz 35 günlük olduk, 40 çıkarmamıza az kaldııı
Ya kızlar biz 35 günlük olduk ama oğlum hala 1 aylık aşısını olmadı
(2 kere arayıp hatırlatmama rağmen) sağlık ocağından biz sizi arayıp çağırıcaz dediler..
Eee malum bende de pimpiriklenmek en üst noktada
Geç kalıcaz diye korkuyorum
aylık aşısını birkaç gün geç yaptıran varmı aranızda :44:
Biraz internetten baktım da yurtdışında rota aşısı yaptırılmıyor. Biraz daha araştırma yapacağım
1. Ayda hebatit b aşısı oldu bebeğim. Sizin bebeklerinize de yapıldı mı?
Benim sevgili eşim koca evde başka yer bulamamış gibi gitmiş Kayra'yı nereye koymuş.
100ml cok fazla yarım ölçu yap bence. 50 ml yarım kaşık.Yazıyor ama o sanırım anneler icin bir ölçü 100 ml ye bir kadik yazıyor cok değil mı bebek icin
Kizlar Esım milupanin rezenesini almış. İnci cok ağlıyor sancısı var.
Cnm eylule once uyku ypti snra ayildi saatlerce agladi uyumadi .normal yani merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?