2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar biz bugün hepatit aşımızı olduk daha önce yaptıranlara sorum olacak aşı sizde de uyku yaptı mı? Bebeğim bugün sürekli uyumak istiyor. Normalde gündüzleri uyumayı reddeden bir bebek aşıdan olmuş olabilir mi :26: Dün akşam yine gezmedeydik hasta olmuştur diye korkuyorum

Evet cnm biz yaptıracağız..2.ay aşısı ile aynı güne denk getiriipağızdan uygulayacağız...rota tehlikeli bir virüs,ben de sağlıkçıyım ve hafif yan etkileri olabilse de yaptırmak yaptırmamaktan iyidir.. Aşıdan zarargelmez

Cnm eylule once uyku ypti snra ayildi saatlerce agladi uyumadi .normal yani merak etme

CANIM medela kullaniyorum cok memnunum bende swing modeli var. Bahsettigin model 150 tl civarı tek farkl biraz daha sesliymis bence o bahsettigin modeli al

Swıng in özelliği ne cnm?ben hem lansinoh elektrikli hem de avent elektikli denedim ikisinden de memnun değilim, en fazla 70 cc sağdım aventte,lansinohta 100 e çıktığım da oldu ama sorun şu ki sütüm az galiba yoksa swıngi de deneyip bu dosyayı kapatsam mı:)

kızlar bebeğimi sütüm bitene kadar emziriyorum bazen yetmeyince gece yatmadan mama verdiğim oldu. gebelikten korur mu

Korumuyo cnm..bnm babannem 2. Ve 3. Cocuguna emzirirken hamile kalmis..snuc 3yilda écocuk..ve emzrdgi bebegi yani babam zehirleniyomus nerdeysehamilelyken sut verdgi icn ..babannem sut verdgi icn adet olmuyo saniyomus..hamileyken sur vermek vok tehlikeli emen bebegi zehirliyo..

Ay kedicİk cok ağladım ben şimdi. Allah korusun hepimizin bebeğini . Uyku yok bana artık ya donerse diye

Aman seyyah yatirma bırak gazli kalsın çevirebiliyorlar kafasını

canım bebeginin agzından hala tükürük geliyormu doktora soracaktın sordun mu bizimkinde hala tükürük mevcut birazda salya akıtıyo drumuzada sormadım ama merak ettim

Eve gelen hemşire tırnakları 2 ay makasla kesme elinle kopar demisti. Cok şaşırmıştım gercekten eliyle cok kolay koparmıştı yavrumun tırnaklarını. Daha ben denemedim.
bende hala makasla kesmedim plastik gibiydi kopardım ama bundan sonra kopmuyor makas kullanmaya başlayacağım
canım ben 8 gün sonra yaptırdım doktorumuz birşey demedi.. özel hastanede ücret almıyorlar..

Ay canım ishal icin acile gittim unuttum tabi telaşla geliyor ama daha az geliyor . Perşembe gunu aylık kontrolumuz var not aldım o gun sorcam .

Kizlar Esım milupanin rezenesini almış. İnci cok ağlıyor sancısı var.

Rezene vereyim biraz diyorum . Kac cc nasil ne kadar verilebiliyor acil yazarsanız sevinirim

selam tatlımmm :) çapkın bakışını sevim senin :))

Biraz internetten baktım da yurtdışında rota aşısı yaptırılmıyor. Biraz daha araştırma yapacağım

1. Ayda hebatit b aşısı oldu bebeğim. Sizin bebeklerinize de yapıldı mı?

Benim sevgili eşim koca evde başka yer bulamamış gibi gitmiş Kayra'yı nereye koymuş.

hehehe akşam akşam güldüm :) evet canım 1 aylıkken hebatit b aşısı oldu benim ki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…