2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba arkadaşlar umarım hepiniz iyisinizdir rabarba adıını gördüm aşağıda ne yaptın bebeği sünnet ettirdin mi ben de düşünüyorum ama çok korkuyorum acı çeksin istemiyorum kızlar bir şey soracağım harvey karp ın kitabını alacağım iki tane var kafam karıştı mahallenin en mutlu yumurcağı bir de mahallenin en mutlu bebeği aynı mı bunlar çözemedim hangisini almalıyım

o zaman spiral den başka korunma yöntemi varsa daha acısız onu yapayım ya çok korkuyorum acısından
bilen var mı?

Elsa biz de 1 aylıkken sünnet ettirdik mecburen ama erken dönemde sünnet daha iyiymiş kesinlikle iki günde iyileşti kuzum :)

ayy o capkın bakışını yerim senin,maşallah sana
kızlar bebeğimi sütüm bitene kadar emziriyorum bazen yetmeyince gece yatmadan mama verdiğim oldu. gebelikten korur mu
canım ben 19 ay emzirdim hiç adet olmadım, ama riske atma bence, emzirirken korur diye düşünüp hamile kalan cok örnek var
günaydın teyzelerimmmmm :)Eki Görüntüle 818033

canım bende adetimin 8. günündeyim. benim de dün ağrılarım başladı. kanamam tam gaz devam ediyor..

maşallah güzel kıza, poz vermiş resmen , çok tatlı gülmüş

Canim mahallnin en mutlu bebegi yeni dogan doneminde daha ziyade ilk 3-4 ay icin faydali olur, sonraki donemicin "mahallenin en mutlu yumurcag" kitabini almalisin ki o donem cocugun psikolojisini anlatiyor. Onsozlerini veya internetten kitap tanitim yazilarini okuyabilirsin almadan once. Hatta e kitap olarakda bulabilirsin bence internetten.

Sağ ol canım ikisini de alayım o zaman sen okudun mu okuduysan beğendin mi???

benim oğluşumun doğduğunda yüzük çizikti :)) bende doğduğundan beri kesiyorum yoksa çiziyor...bizimde bu hafta başladı saç dökülmesi

Biraz internetten baktım da yurtdışında rota aşısı yaptırılmıyor. Biraz daha araştırma yapacağım

1. Ayda hebatit b aşısı oldu bebeğim. Sizin bebeklerinize de yapıldı mı?

canım bizimde 1. ay hepatit aşısı yapıldı, zaten başka aşıları yok bu ay için...2.ay aşıları sıkıntılıymış ateş ağrı falan yapabilir dedi doktor

ben aynı muhabbeti kedilerim yüzünden biliyorum. veterinerin süt veriyor korur dediği kedim hamile kalmıştı, bide yavruları hasta etti hamileyken süt verdiği için..ne alaka derseniz, aklıma geldi paylaşayım dedim

canım bende de var kitabı, bebeği alacaksın...yumurcağı 2 yaş sonrası çocuklar için

Bizde bugun asi olduk oglum butun gun uyudu gece uyusun diye zorla kaldirdim ama dahada uyutamadimm asi uyku yaparmiymis ya bende cocugun gazi yok heralde ondan uyuyo diyodum kendi kendime

Kizlar Esım milupanin rezenesini almış. İnci cok ağlıyor sancısı var.

Rezene vereyim biraz diyorum . Kac cc nasil ne kadar verilebiliyor acil yazarsanız sevinirim

100cc bi cay kasigi bu olcu bebekler icin ben bu olcuye göre yapıyorum 4 5 kaşık oğluma iciriyorumm gerisini kendim içiyorum

Sağ ol canım ikisini de alayım o zaman sen okudun mu okuduysan beğendin mi???

Ben okumadim cnm ama internette ne zaman birseyler okusam (konu ile ilgili) bu kitaplar kaynak cikiyor. Bu yuzden kitaplara bakmistim iceriklerini ogrenmek icin. Kitaplardan bolumleri internette kolayca bulabilirsin.

happiest toddler on the block pdf. Diye arat istersen.

Son düzenleme:
Kizlar yarin biz de oglumu sünnet ettiricez 33 gunluk olucaz yarin dua edin kolaylikla atlatabilelim doktor yeni dogan sunnetinde dkkis bile olmuyor dedi ins çabucak oyilesirt

canım bugün bizdede var aynı çizikten.
tırnaklarını kesmek istiyorum ama daha erken diyo annemler

Ben kesiyorum CANIM bı problem yok

kızlar bebeğimi sütüm bitene kadar emziriyorum bazen yetmeyince gece yatmadan mama verdiğim oldu. gebelikten korur mu

CANIM sen bir dene kalır mı kalmaz mı biz de öğreniriz

Benim sevgili eşim koca evde başka yer bulamamış gibi gitmiş Kayra'yı nereye koymuş.

Ah bu erkekler valla babası ilgilenmesine birlikte vakit geçirmelerine bayılıyorum. Çaktırmadan da gözlerim hep üzerlerinde gecen gun bizim babamızda koltuğun kenarına koymuştu erkekler riskleri göremiyor mü ne?

CANIM ben netten tavsiye üzerine bunu aldım. Sanırım tek farkı motoru üzerinde değil ve digerine gore daha sessiz calışması. Ben de o kadar fiyat farkı vermene gerek yok.

canım bende de var kitabı, bebeği alacaksın...yumurcağı 2 yaş sonrası çocuklar için

Canim toddler 8 ay- 5 yas arasi cocuklara deniyor, kitapta cocuklarin ince motor becerilerinin gelismesi, beslenme ve bilincli (ic gudusel degil) taleplerde bulunmalari da genisce isleniyor ki cogu bebekte bunlar 5-6 aylikken basliyor. Ben o nedenle 4 aydan sonraki donem icin bu kitaptan faydalanilabilir diye dusunmustum. Kitabi okumadim ama ne oldugunu arastiriken bana boyle bir izlenim vermisti ve zaten ilk 3 ayi atlata annele " toddler" yetistirme kitaplarina gecmeli bence.

Sen okuduysan icerigi sadece 2 yas sonrasi cocuklarin gelisimine dairse bilmiyorum, arkadasa hatali bilgi vermis oldum ozur dilerim.

Son düzenleme:
Offf kiZlar bebegi ölen kadına cok üzüldüm. Ben de hep yan yatırıyorum benimki yüz ustu yatmıyor mikirdanip duruyor sevmiyor bende üzülüyordum yan yatırıyorum kolu uyusuyormudur diye düşünüyordum.
Ay uyuşsun kolu napalim Allah korusun yavrularımızı.
Yavrum ölen bebekte kocaman olmus eskiden olsa anlamazdim üzülür gecerdim bôyle haberlere. Ama simdi yüreğim cüz etti.
Allah im anne olmak ne guzel bir duygu Allah ima şükürler
Olsun.
Tum yorgunluğum uykusuzluğum sütüm herseyim helal olsun yavruma.
Cocuğuna sütümü helal etmem diye tehdi eden anneleri anlamıyorum .
Önce can sonra Canan değilmiş .
Önce yavrum önce yavrum önce yavrum...

Kizlarrrr 15gun sonra evlilik yıldönümümuz esimle ogluma bir kiyafet almak istiyorun ayni giyinsinler yani boyle bi site felan bilen varsa bana yardim etsin lutfennnnn

canım ben Karp ın ilk kitabını (bebeği) okudum hamileliğimde... tamamen bebeği sakinleştirmek ve uyku ile ilgili. özellikle de kolik problemi olan bebekler için. yumurcağı şuanda 2 yaşında oğlu olan kardeşim okuyor ama o kitap nelerden bahsediyor bilmiyorum. yalnız kardeşim oğlunun yine uyku problemi başladığını ve kitabı o yüzden aldığını söylemişti.

oğlum benimle resmen dalga geçti :))

az önce emzirirken kaka yaptı. yatırmadan önce değiştirdim altını. tam yatağına koydum bir corttt sesi ki beklemiştim de belki bitmemiştir diye. neyse kaldırdım bi 5 dk daha bekledim.. baktım ses seda yok aldım bezini.. kucağıma aldım "seni yaramaz uyumamak için zaman mı geçiriyosun bakim" diye gülüyodum suratına kiiiiii hepsinden daha okkalı bir cort corttt ve akabinde suratıma bakıp gülmesi gece gece iyi geçti dalgasını Arda bey :) canım oğlum benim yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…