- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #53.621
Korumuyo cnm..bnm babannem 2. Ve 3. Cocuguna emzirirken hamile kalmis..snuc 3yilda écocuk..ve emzrdgi bebegi yani babam zehirleniyomus nerdeysehamilelyken sut verdgi icn ..babannem sut verdgi icn adet olmuyo saniyomus..hamileyken sur vermek vok tehlikeli emen bebegi zehirliyo..
ayy o capkın bakışını yerim senin,maşallah sanaEki Görüntüle 818589
merhaba hanımlar
Görüşmeyeli herkes iyidir umarım...
Biz 35 günlük olduk, 40 çıkarmamıza az kaldııı
Ya kızlar biz 35 günlük olduk ama oğlum hala 1 aylık aşısını olmadı
(2 kere arayıp hatırlatmama rağmen) sağlık ocağından biz sizi arayıp çağırıcaz dediler..
Eee malum bende de pimpiriklenmek en üst noktada
Geç kalıcaz diye korkuyorum
aylık aşısını birkaç gün geç yaptıran varmı aranızda :44:
canım ben 19 ay emzirdim hiç adet olmadım, ama riske atma bence, emzirirken korur diye düşünüp hamile kalan cok örnek varkızlar bebeğimi sütüm bitene kadar emziriyorum bazen yetmeyince gece yatmadan mama verdiğim oldu. gebelikten korur mu
günaydın teyzelerimmmmm :)Eki Görüntüle 818033
canım bende adetimin 8. günündeyim. benim de dün ağrılarım başladı. kanamam tam gaz devam ediyor..
Merhaba arkadaşlar umarım hepiniz iyisinizdir rabarba adıını gördüm aşağıda ne yaptın bebeği sünnet ettirdin mi ben de düşünüyorum ama çok korkuyorum acı çeksin istemiyorum kızlar bir şey soracağım harvey karp ın kitabını alacağım iki tane var kafam karıştı mahallenin en mutlu yumurcağı bir de mahallenin en mutlu bebeği aynı mı bunlar çözemedim hangisini almalıyım
Canim mahallnin en mutlu bebegi yeni dogan doneminde daha ziyade ilk 3-4 ay icin faydali olur, sonraki donemicin "mahallenin en mutlu yumurcag" kitabini almalisin ki o donem cocugun psikolojisini anlatiyor. Onsozlerini veya internetten kitap tanitim yazilarini okuyabilirsin almadan once. Hatta e kitap olarakda bulabilirsin bence internetten.
Hastaneden çıktığımız gün kestim tırnaklarını hastanede yüzünü çizmişti tırnakları ve saçları çok uzundu bebeğimin bu arada saçları da azar azar dökülmeye başladı sizde durumlar nasıl ??
Biraz internetten baktım da yurtdışında rota aşısı yaptırılmıyor. Biraz daha araştırma yapacağım
1. Ayda hebatit b aşısı oldu bebeğim. Sizin bebeklerinize de yapıldı mı?
Korumuyo cnm..bnm babannem 2. Ve 3. Cocuguna emzirirken hamile kalmis..snuc 3yilda écocuk..ve emzrdgi bebegi yani babam zehirleniyomus nerdeysehamilelyken sut verdgi icn ..babannem sut verdgi icn adet olmuyo saniyomus..hamileyken sur vermek vok tehlikeli emen bebegi zehirliyo..
Merhaba arkadaşlar umarım hepiniz iyisinizdir rabarba adıını gördüm aşağıda ne yaptın bebeği sünnet ettirdin mi ben de düşünüyorum ama çok korkuyorum acı çeksin istemiyorum kızlar bir şey soracağım harvey karp ın kitabını alacağım iki tane var kafam karıştı mahallenin en mutlu yumurcağı bir de mahallenin en mutlu bebeği aynı mı bunlar çözemedim hangisini almalıyım
Bizde bugun asi olduk oglum butun gun uyudu gece uyusun diye zorla kaldirdim ama dahada uyutamadimm asi uyku yaparmiymis ya bende cocugun gazi yok heralde ondan uyuyo diyodum kendi kendimeKızlar biz bugün hepatit aşımızı olduk daha önce yaptıranlara sorum olacak aşı sizde de uyku yaptı mı? Bebeğim bugün sürekli uyumak istiyor. Normalde gündüzleri uyumayı reddeden bir bebek aşıdan olmuş olabilir mi :26: Dün akşam yine gezmedeydik hasta olmuştur diye korkuyorum
Kizlar Esım milupanin rezenesini almış. İnci cok ağlıyor sancısı var.
Rezene vereyim biraz diyorum . Kac cc nasil ne kadar verilebiliyor acil yazarsanız sevinirim
Sağ ol canım ikisini de alayım o zaman sen okudun mu okuduysan beğendin mi???
canım bugün bizdede var aynı çizikten.
tırnaklarını kesmek istiyorum ama daha erken diyo annemler
kızlar bebeğimi sütüm bitene kadar emziriyorum bazen yetmeyince gece yatmadan mama verdiğim oldu. gebelikten korur mu
Benim sevgili eşim koca evde başka yer bulamamış gibi gitmiş Kayra'yı nereye koymuş.
Swıng in özelliği ne cnm?ben hem lansinoh elektrikli hem de avent elektikli denedim ikisinden de memnun değilim, en fazla 70 cc sağdım aventte,lansinohta 100 e çıktığım da oldu ama sorun şu ki sütüm az galiba yoksa swıngi de deneyip bu dosyayı kapatsam mı:)
canım bende de var kitabı, bebeği alacaksın...yumurcağı 2 yaş sonrası çocuklar için
Canim toddler 8 ay- 5 yas arasi cocuklara deniyor, kitapta cocuklarin ince motor becerilerinin gelismesi, beslenme ve bilincli (ic gudusel degil) taleplerde bulunmalari da genisce isleniyor ki cogu bebekte bunlar 5-6 aylikken basliyor. Ben o nedenle 4 aydan sonraki donem icin bu kitaptan faydalanilabilir diye dusunmustum. Kitabi okumadim ama ne oldugunu arastiriken bana boyle bir izlenim vermisti ve zaten ilk 3 ayi atlata annele " toddler" yetistirme kitaplarina gecmeli bence.
Sen okuduysan icerigi sadece 2 yas sonrasi cocuklarin gelisimine dairse bilmiyorum, arkadasa hatali bilgi vermis oldumozur dilerim.
Kizlarrrr 15gun sonra evlilik yıldönümümuz esimle ogluma bir kiyafet almak istiyorun ayni giyinsinler yani boyle bi site felan bilen varsa bana yardim etsin lutfennnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?