2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim gibi gecenin bi yarisi sut sagan varmi aranizda

CANIM ben sağıyordum ama İnan cok yorucu oluyordu. Simdi 12 den sabah 6- 7 ye kadar falan sağmıyorum sabah 240 cc sut oluyor. Gun icinde3 saatte bir sağıyorum. Yani sabah 7 den sonra 9-12 -15-18-21- gecede artik kacta yatarsam.anlamadım sik sagın diyorlar ama ben aksamdan sabaha tutunca Daha cok verim aldım. Belkide vücudum dinlendiği icin daha iyi oldu.
Bence kendini bu saatte yorma biliyorum zor oluyor. Simdi hemen bebisi besleyip yatıyorum. Anca rahata erdim

Son düzenleme:

benm kızımında dökülüyor saçları artık ama dökülmesin kel kalmadan yenileri çıkar dimi?

kızlar bebeğimi sütüm bitene kadar emziriyorum bazen yetmeyince gece yatmadan mama verdiğim oldu. gebelikten korur mu

aman arkadaşım güvenme hiç. ben çok tırsıyorum birde sezeryanlıyım yakın zamanda 2. hamilelikten Allah korusun 3 yıl sonra inşallah

Eve gelen hemşire tırnakları 2 ay makasla kesme elinle kopar demisti. Cok şaşırmıştım gercekten eliyle cok kolay koparmıştı yavrumun tırnaklarını. Daha ben denemedim.
evet ya bende kendiliğinden kopuyo bizim tırnaklar hemde kesilmiş gibi o yüzden şimdiye kadar 1 kez kesmiştim ama bugün ilk işim yeniden kesmek

yav kızlar siz bebişleriniz emmediği için mi sağıyorsunuz yoksa süt çok da ondan mı sağıyorsunuz yoksa bebiş karnını doyuruyor da sonradan beyni uyarmak için mi sağıyorsunuz??? ben oğlumu doyurduktan sonra sağdım bir keç kez ama az çıktı ne bilim napıyorsunuz da sizin bu kadar çok çıkıyor (MAŞALLAH)

Günaydın canlarımmm kızımı camın önüne yatırdım dışarıyı seyrediyor şaşkın gözlerle Büyümüş de bakınmayı öğrenmiş yerim ben onu ya 15 dakkadır orda oyalanıyor rekor kırdı :)

Günebakanın kızı camabakan Gelirsem poposunu ısırırım söyle ona

Kızlar sizin saclarınız da dökülüyor mu
Benim cok dökülüyor her banyoda 1 avuç sac atıyorum , kuaför 1-1,5 sene sürer dedi ama sizin yaptığınız özel bisey var mı bunun icin? Badem yağı filan sürdüm ama tabi cocuklardan cok sık da bisey yapılamıyor
Vitamin ve Demir hapları mı da bitirdim ama yinede sacım cok fazla dökülüyor

Kızlar ben İdoşun odasını ayırdım 3 gündür odasında yatıyor. Odalarımız dip dibe hık dese duyuyorum ağlatmıyorum bile. Zaten gece sadece 1 kez uyanıyor 3.5 civarı sonra sabah 7 civarlarında uyanıyor bi de. Uykumuzun düzene girmesi beni de çok rahatlattı. Uykum kanmış bir şekilde uyanıyorum. Ayrıca uyku tulumu korkunç bir rahatlıkmış yoksa gecede 80 kez uyanıyodum acaba yüzüne battaniyeyi çekti mi diye. Şimdi uyku tulumunu giydiriyorum, yan yatırma yastığına yatırıyorum ve huzurla uyuyorum

Benim gibi gecenin bi yarisi sut sagan varmi aranizda

günaydın güzel annecikler..

bende şaşkınlık içindeyim. benim ki de şuan sessiz sessiz cennet mahallesini izliyor

canım benim ki de öyle. hormonlar birden düşünce saçları etkiledi. biliyordum böyle olacağını. şuan saçımda hiç boya yok kendi saçım. öyle olmasına rağmen çatır çatır kuru.

keşke bende öyle birşey yapabilsem ben masal hanımla salonda çekyat tepesinde yatıyorum.. kocam 2 kişilik yatakta yatıyor.. kıyamıyorum yanına yatıp onu uyandırmaya. benim kız çok kalkıyor mıkır mıkır mıkır kocamla uyumayı özledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…