- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #53.641
Kizlar yarin biz de oglumu sünnet ettiricez 33 gunluk olucaz yarin dua edin kolaylikla atlatabilelim doktor yeni dogan sunnetinde dkkis bile olmuyor dedi ins çabucak oyilesirt
Benim gibi gecenin bi yarisi sut sagan varmi aranizda
CANIM ben sağıyordum ama İnan cok yorucu oluyordu. Simdi 12 den sabah 6- 7 ye kadar falan sağmıyorum sabah 240 cc sut oluyor. Gun icinde3 saatte bir sağıyorum. Yani sabah 7 den sonra 9-12 -15-18-21- gecede artik kacta yatarsam.anlamadım sik sagın diyorlar ama ben aksamdan sabaha tutunca Daha cok verim aldım. Belkide vücudum dinlendiği icin daha iyi oldu.
Bence kendini bu saatte yorma biliyorum zor oluyor. Simdi hemen bebisi besleyip yatıyorum. Anca rahata erdim[/QUOTE]
Sen guzel ayarlamisn.ama bnmki cok doluyo rahtsz ediyo agri yapiyo sqgiyrm gcenin bi koru..bde bnm zilli cok dolu memeyi tutmuyo agzina cok gelincecyoruluyo ckariyo memeyi hemen..onu icnde sagiyorumm
o zaman spiral den başka korunma yöntemi varsa daha acısız onu yapayım ya çok korkuyorum acısından
bilen var mı?
Hastaneden çıktığımız gün kestim tırnaklarını hastanede yüzünü çizmişti tırnakları ve saçları çok uzundu bebeğimin bu arada saçları da azar azar dökülmeye başladı sizde durumlar nasıl ??
kızlar bebeğimi sütüm bitene kadar emziriyorum bazen yetmeyince gece yatmadan mama verdiğim oldu. gebelikten korur mu
evet ya bende kendiliğinden kopuyo bizim tırnaklar hemde kesilmiş gibi o yüzden şimdiye kadar 1 kez kesmiştim ama bugün ilk işim yeniden kesmekEve gelen hemşire tırnakları 2 ay makasla kesme elinle kopar demisti. Cok şaşırmıştım gercekten eliyle cok kolay koparmıştı yavrumun tırnaklarını. Daha ben denemedim.
günaydın.....kaka yapamadı ağlıyo kucakta
Bana takildi cnm, canimdan can gitti. 5saat o yorgunlugu ve gerginligi atanadim uzerimden.
Buarada sabah nobetiniden gunaydinnnn:)
Günaydın canlarımmm kızımı camın önüne yatırdım dışarıyı seyrediyor şaşkın gözlerleBüyümüş de bakınmayı öğrenmiş yerim ben onu ya 15 dakkadır orda oyalanıyor rekor kırdı :)
CANIM ben sağıyordum ama İnan cok yorucu oluyordu. Simdi 12 den sabah 6- 7 ye kadar falan sağmıyorum sabah 240 cc sut oluyor. Gun icinde3 saatte bir sağıyorum. Yani sabah 7 den sonra 9-12 -15-18-21- gecede artik kacta yatarsam.anlamadım sik sagın diyorlar ama ben aksamdan sabaha tutunca Daha cok verim aldım. Belkide vücudum dinlendiği icin daha iyi oldu.
Bence kendini bu saatte yorma biliyorum zor oluyor. Simdi hemen bebisi besleyip yatıyorum. Anca rahata erdim[/QUOTE]
[quote="angysangel, post: 32120524"]Ben varim canin..suan sagiyirum..cile bulbulum cileeeee;-)[/QUOTE]
yav kızlar siz bebişleriniz emmediği için mi sağıyorsunuz yoksa süt çok da ondan mı sağıyorsunuz yoksa bebiş karnını doyuruyor da sonradan beyni uyarmak için mi sağıyorsunuz??? ben oğlumu doyurduktan sonra sağdım bir keç kez ama az çıktı ne bilim napıyorsunuz da sizin bu kadar çok çıkıyor (MAŞALLAH)
Bana takildi cnm, canimdan can gitti. 5saat o yorgunlugu ve gerginligi atanadim uzerimden.
Buarada sabah nobetiniden gunaydinnnn:)
Günaydın canlarımmm kızımı camın önüne yatırdım dışarıyı seyrediyor şaşkın gözlerleBüyümüş de bakınmayı öğrenmiş yerim ben onu ya 15 dakkadır orda oyalanıyor rekor kırdı :)
Kızlar sizin saclarınız da dökülüyor mu
Benim cok dökülüyor her banyoda 1 avuç sac atıyorum , kuaför 1-1,5 sene sürer dedi ama sizin yaptığınız özel bisey var mı bunun icin? Badem yağı filan sürdüm ama tabi cocuklardan cok sık da bisey yapılamıyor
Vitamin ve Demir hapları mı da bitirdim ama yinede sacım cok fazla dökülüyor
Kızlar ben İdoşun odasını ayırdım 3 gündür odasında yatıyor. Odalarımız dip dibe hık dese duyuyorum ağlatmıyorum bile. Zaten gece sadece 1 kez uyanıyor 3.5 civarı sonra sabah 7 civarlarında uyanıyor bi de. Uykumuzun düzene girmesi beni de çok rahatlattı. Uykum kanmış bir şekilde uyanıyorum. Ayrıca uyku tulumu korkunç bir rahatlıkmış yoksa gecede 80 kez uyanıyodum acaba yüzüne battaniyeyi çekti mi diye. Şimdi uyku tulumunu giydiriyorum, yan yatırma yastığına yatırıyorum ve huzurla uyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?