2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Cnm sutum var sukur..bkac saat icnde doluyo akmaya bsliyo goguslermden..cok sertten kizim tutmuyo memeyi agzina cok geliyo rahtsz oluyo.bu sebeplerdn sagiyorm sagdiklarimida biberonla gu icnde veriyrm

Bzde kanepede yatiyrz..yanmda ytmasn zaten horul horuk uyudukca sinirlern tepeme geliyo

Ben de koltukta uyuyodum doğduğundan beri hiç rahat olmuyo yaa. Nasıl özlemişim yatağımı. Gaz sancısı bitsin uyanmaz fazla o zaman sen de geçersin canım :))

Bzde kanepede yatiyrz..yanmda ytmasn zaten horul horuk uyudukca sinirlern tepeme geliyo

Ben de koltukta uyuyodum doğduğundan beri hiç rahat olmuyo yaa. Nasıl özlemişim yatağımı. Gaz sancısı bitsin uyanmaz fazla o zaman sen de geçersin canım :))

evet hiç rahat olmuyor. birde ben sığamıyorum. bacaklarım dışarda kalıyor malesef sürekli anne karnında ki bebek gibi bacaklarımı kırıp yatıyorum. canım nazar değmesin biz doğduğumuzdan beri 3 kere filan gaz sancısı çektik. benim ki çok hareketli. uyurken donunu çıkartıyor. kalkıyorum bir bakıyorum altı çıplak yatıyor. bu hareketli olunca kendini de çok uyandırıyor. kundak yapıyorum onuda açıyor. sabaha kadar mık mık..

ben sormuştum uyku tulumu 1 yaştan başlıyor dediler. senin de öyle mi? çok bol olmadı mı?

Ben netten aldım küçükler de vardı ama ben 70 cm ısmarladım ve iyi ki öyle yapmışım elleri ayakları içeride kalıyor ve sıcacık oluyor.

Süper.. bende netten alayım o zaman.. kendini soydu mu soymadı mı derdim olmaz.. içini nasıl giydiriyosun? ekstra bişi giymesine gerek kalmıyordur heralde..

İçinde çıtçıtlı badi ve ince bir tulum oluyor. Bunu battaniye gibi düşün. Biz de hani pijama giyer üzerimize battaniye çekeriz ya :) Bu battaniyenin giydirme versiyonu.

Angy allah aşkına ne yiyosun ne içiyosun da böyle akıyor? (allh esirgesin nazardan)
Amin canm hepimizn bol olsun sutu ins...cnm gun oluyo kahvltiyi oglen yapabiliyrm.aksama kdr bsey yiyemiyem cogu zaman..ozel yptigm bsey yok..bol su iciyrm ama..ynmda hep su sisem duruyo..

kızlar birşey soracağım.. ben hiç uzun kollu çıt çıtlı badi almadım.. siz kışın içini nasıl giydirceksiniz? kısa kollu mu uzun kollumu?

Farkli sehirlerde farkli evlerde ayni senaryolar...bnmkide yapamadi ikinip duruyo kucakta agliyi

bzmki başardıı ama su gibi..pantolon batmış..bezi açamadım direk babasıyla banyoya aldık, belden aşağı yıkadık, sonra havluya sarıncaa çişini yaptı bi dahaa yıkadık sonra bezi değiştirdim, yeni giysiler giydirdim, yatırdım derken...yine kaka yaptı:26: alem bu oğlan..

benimki gözlerini kırpıştırıyo cama yaklaşınca hala gün ışığına bakamıyor, 40gün oldu cnm senn bebiş ne kadarlık ?maşallah size 41kere

kızlar birşey soracağım.. ben hiç uzun kollu çıt çıtlı badi almadım.. siz kışın içini nasıl giydirceksiniz? kısa kollu mu uzun kollumu?
cnm ben 3-6aylık 4tane aldım, lcw den yandan cırtcırtlı giydirmesi kolay, 0-3 aylık olanlar hep sıfır kollu, kışın burası soğuk olur

Benimde çok dökülüyor ne yapicsgimi sasirdim

galiba oğlum ishal oldu, emiyo kaka yapıyo emiyo kaka yapıyo..bnm sütüm yaramıyoo uff:18::18:

kızlar aktardan rezene aldım ama tadına bi türlü alışamıyorum içine bişey katsam ne olur acaba ?

Selam annisler
Arasta idosa maşallah ne guzel görünüyor tutumun icinde.
Canım yaa gaz için özel birşey yaptınizmi ben mahv olmuş durumdayım bitsin artık bu gaz sancısı.

yardımınıza ihtiyacım var.. netten alışveriş yapıcam. bedeni 3 ay 6 ay 9 ay diye gidiyor.. 3-6 ay hangi bedendir acaba? 3 mü 6 mı? kafam karıştı

yardımınıza ihtiyacım var.. netten alışveriş yapıcam. bedeni 3 ay 6 ay 9 ay diye gidiyor.. 3-6 ay hangi bedendir acaba? 3 mü 6 mı? kafam karıştı
Bebeğinin kilosunu bilmiyorum canım ama benim lcw den aldığım 3-6 ay tulumlar şuan tam geliyor oğluma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…