- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #53.661
yav kızlar siz bebişleriniz emmediği için mi sağıyorsunuz yoksa süt çok da ondan mı sağıyorsunuz yoksa bebiş karnını doyuruyor da sonradan beyni uyarmak için mi sağıyorsunuz??? ben oğlumu doyurduktan sonra sağdım bir keç kez ama az çıktı ne bilim napıyorsunuz da sizin bu kadar çok çıkıyor (MAŞALLAH)
Cnm sutum var sukur..bkac saat icnde doluyo akmaya bsliyo goguslermden..cok sertten kizim tutmuyo memeyi agzina cok geliyo rahtsz oluyo.bu sebeplerdn sagiyorm sagdiklarimida biberonla gu icnde veriyrm
keşke bende öyle birşey yapabilsemben masal hanımla salonda çekyat tepesinde yatıyorum.. kocam 2 kişilik yatakta yatıyor.. kıyamıyorum yanına yatıp onu uyandırmaya. benim kız çok kalkıyor mıkır mıkır mıkır kocamla uyumayı özledim
keşke bende öyle birşey yapabilsemben masal hanımla salonda çekyat tepesinde yatıyorum.. kocam 2 kişilik yatakta yatıyor.. kıyamıyorum yanına yatıp onu uyandırmaya. benim kız çok kalkıyor mıkır mıkır mıkır kocamla uyumayı özledim
Bzde kanepede yatiyrz..yanmda ytmasn zaten horul horuk uyudukca sinirlern tepeme geliyo
Ben de koltukta uyuyodum doğduğundan beri hiç rahat olmuyo yaa. Nasıl özlemişim yatağımı. Gaz sancısı bitsin uyanmaz fazla o zaman sen de geçersin canım :))
tish-o diye bir site var..özel tasarım kıyafetler yapıyor, bir bak istersen
evet hiç rahat olmuyor. birde ben sığamıyorum. bacaklarım dışarda kalıyor malesef sürekli anne karnında ki bebek gibi bacaklarımı kırıp yatıyorum. canım nazar değmesin biz doğduğumuzdan beri 3 kere filan gaz sancısı çektik. benim ki çok hareketli. uyurken donunu çıkartıyor. kalkıyorum bir bakıyorum altı çıplak yatıyor. bu hareketli olunca kendini de çok uyandırıyor. kundak yapıyorum onuda açıyor. sabaha kadar mık mık..
ben sormuştum uyku tulumu 1 yaştan başlıyor dediler. senin de öyle mi? çok bol olmadı mı?
Ben netten aldım küçükler de vardı ama ben 70 cm ısmarladım ve iyi ki öyle yapmışım elleri ayakları içeride kalıyor ve sıcacık oluyor.
Eki Görüntüle 819235
Süper.. bende netten alayım o zaman.. kendini soydu mu soymadı mı derdim olmaz.. içini nasıl giydiriyosun? ekstra bişi giymesine gerek kalmıyordur heralde..
Amin canm hepimizn bol olsun sutu ins...cnm gun oluyo kahvltiyi oglen yapabiliyrm.aksama kdr bsey yiyemiyem cogu zaman..ozel yptigm bsey yok..bol su iciyrm ama..ynmda hep su sisem duruyo..Angy allah aşkına ne yiyosun ne içiyosun da böyle akıyor? (allh esirgesin nazardan)
Ay canım ishal icin acile gittim unuttum tabi telaşla geliyor ama daha az geliyor . Perşembe gunu aylık kontrolumuz var not aldım o gun sorcam .
Farkli sehirlerde farkli evlerde ayni senaryolar...bnmkide yapamadi ikinip duruyo kucakta agliyi
Günaydın canlarımmm kızımı camın önüne yatırdım dışarıyı seyrediyor şaşkın gözlerleBüyümüş de bakınmayı öğrenmiş yerim ben onu ya 15 dakkadır orda oyalanıyor rekor kırdı :)
cnm ben 3-6aylık 4tane aldım, lcw den yandan cırtcırtlı giydirmesi kolay, 0-3 aylık olanlar hep sıfır kollu, kışın burası soğuk olurkızlar birşey soracağım.. ben hiç uzun kollu çıt çıtlı badi almadım.. siz kışın içini nasıl giydirceksiniz? kısa kollu mu uzun kollumu?
Kızlar sizin saclarınız da dökülüyor mu
Benim cok dökülüyor her banyoda 1 avuç sac atıyorum , kuaför 1-1,5 sene sürer dedi ama sizin yaptığınız özel bisey var mı bunun icin? Badem yağı filan sürdüm ama tabi cocuklardan cok sık da bisey yapılamıyor
Vitamin ve Demir hapları mı da bitirdim ama yinede sacım cok fazla dökülüyor
Şekersiz mi içiyorsun canım? Ben doğumdan beri içiyorum çokta kötü değil aslında tadıkızlar aktardan rezene aldım ama tadına bi türlü alışamıyorum içine bişey katsam ne olur acaba ?
Bebeğinin kilosunu bilmiyorum canım ama benim lcw den aldığım 3-6 ay tulumlar şuan tam geliyor oğluma.yardımınıza ihtiyacım var.. netten alışveriş yapıcam. bedeni 3 ay 6 ay 9 ay diye gidiyor.. 3-6 ay hangi bedendir acaba? 3 mü 6 mı? kafam karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?