2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinin kilosunu bilmiyorum canım ama benim lcw den aldığım 3-6 ay tulumlar şuan tam geliyor oğluma.

1-3 3-6 6-9 ay diye gitmiyor işte nette bedeni.. kışlık bakıyorumda biz daha 1-3 ay arası giyiyoruz. nette de direk 3 ay 6 ay 9 ay diye gidiyor. hangisi olur bilemedim

1-3 3-6 6-9 ay diye gitmiyor işte nette bedeni.. kışlık bakıyorumda biz daha 1-3 ay arası giyiyoruz. nette de direk 3 ay 6 ay 9 ay diye gidiyor. hangisi olur bilemedim
Hımm öyleyse bilemicem canım. Ama mantıken tek ay varsa o ay içindeki bebeklere göredir Netten alıyosun risk alma bari, daha önce kullanmış biri çıkar bi fikir verir

Selam kızlar,

Çoğunuzun gaz sancıları düzeldi azaldı . Benim tam tersi kızımda ciddi bir sanci yoktu 4 gündür cok sanci çekiyoruz .

Doktor bir haftaya düzelir dedi. Sabırla bu haftanın dolmasını bekliyorum.

Selam annisler
Arasta idosa maşallah ne guzel görünüyor tutumun icinde.
Canım yaa gaz için özel birşey yaptınizmi ben mahv olmuş durumdayım bitsin artık bu gaz sancısı.

Yaptım canım bütün gaz sancısı ilaçlarını bıraktım normale döndü Gaz sancısı ilaçlarının kusma ve çok ilginçtir ki karın ağrısı yapma gibi yan etkileri var. Başta işe yarar gibi görünmüştü ama sonra yan etkilerinden çektik şimdi arada mızırdansa da asla eskisi gibi değil.

Maşallah canım erken atlattin darısı başımıza ınş.
Parmecim neye göre 1hafta dedi dr.
Bizimde düzeleceği yerde bozuldu.
3.4gündür gece 12ye kadar ağlıyor sinir sistemim çöktü.
Dün onu sakinletirdim kucagimda bu kezde ben aglamaya başladım.

Canım ne zaman uyku düzene giriyor? Ben kafayı yemek üzereyim. 45 Dk ya da en iyi 1 saatte bir uyanıyor. Gündüz de uyayan bir bebek değil

Canım ne zaman uyku düzene giriyor? Ben kafayı yemek üzereyim. 45 Dk ya da en iyi 1 saatte bir uyanıyor. Gündüz de uyayan bir bebek değil

Bu bebekten bebeğe değişir canım yaaa. İda tam 2 aylık oldu doğduğu ilk zamanlar da geceyi ayırt ediyodu gaz sancısı başlayana kadar şimdi gaz sancımın yok denecek kadar azaldı ve tekrar kendiliğinden düzene girdi. Ben özel bişey yapmadım.

Canım ishale ve mamaya bağladığı icin bir hafta dedi. Mamayı kestim gecer dedi

Benimde çok dökülüyor ne yapicsgimi sasirdim

Bioxcin şampuan ve saç spreyi bana süper geliyor
Dökülmeyi anında kesiyor
Tek sorun saç spreyi emzirirken kullanılıyormu bilmiuorum
Sonuçta banyo sonrası saç diplerine sıkıyorsunuz ve bi dahaki yıkamaya kadar deri onu çekiyor
Süte karışır kesin bitkisel ama zarsrlımıdır bilmiuorum
Doktora sorup kullanabilirsiniz
Ben bir de elevite falan devam ediyorum
Bi anda Sütle birlikte çok vitamin kaybettiğimiz için de dökülmeye başladı saçlar

<br>
&nbsp;heracım bende geçen alışveriş yapmıştım bi siteden, aynı dediğin gibi 3,6,9 diye gidiyordu, kışlık tulumları 6 aylık aldım ben, tabi daha gelmedi net bir şey diyemiyorum o yüzden. Ama 3 aylıklar bize şimdiden küçük gelmeye başladı, 6 aylık tam olur gibime geliyor.<br>
<br>

kızlar size bir soru daha.. avent mi dr browns mu? gaz yapmayan bir biberon arıyorum..

teşekkür ederim.. gelince fikrini söylermisin? 6 ay yazan 3-6 ay mı 6-9 ay mı diye :)

kızlar size bir soru daha.. avent mi dr browns mu? gaz yapmayan bir biberon arıyorum..

teşekkür ederim.. gelince fikrini söylermisin? 6 ay yazan 3-6 ay mı 6-9 ay mı diye :)

canım ben avent kullanıyorum...gaz konusunda yorum yapamayacağım çünkü anlayamadım bizdeki gaz sorunu az mı çok mu
ama memeye geldiğinde kafası karışmıyor ve meme almamak gibi bir sorun yaşamıyoruz. hatta çok az mama verip hemen memeye geçiyorum, hiç itiraz etmeden devam ediyor. avent yenidoğan diye almıştım Joker mağzasından

bizde bıraksak mı acaba gaz ilacını..ilk bir ay çok iyiydi ama sanki artık daha kötü yapmaya başladı...sanırım senin dediğin şey oluyor canım, kaka yapacağı zaman çok ağrılı oluyor, karnı taş gibi yarım saat katılana kadar ağlayıp öyle yapıyor.
bugün keseyim ilacı iki üç gün öyle deneyelim bakalım

Ben günde 1 defa sağıyorum, yedekleme amaçlı. Yarın öbür gün sütüm kesiliverirse bikaçgün ya da bikaç haftalık stok yapmaya çalışıyorum sadece.

Son düzenleme:

Neyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy Uyurken donunu mu çıkarıyor Çekeceğin var senin.. eyvah ki ne eyvah

Canım ben gaz ilacının pek faydasını göremeyince (neo baby gripe mixture) vermeyeyeyim bari, ilaç ne de olsa diyerekten kestim. hatta eşim çok söylendi faydası oluyodur neden vermiyosun bıdı bıdı vıdı vıdı. Ama ertesi gün mucize gibi çok çok az gazlı bi gün geçirdik :) Şimdi de kısa aralıklarla oluyor çok uzun sürmüyor gaz için ağlamaları.
Ha bir de Barış ne zaman eh eh dese hemen omzuma alıp ağzından çıkartıyorum gazını, onun da etkisiyle artık daha da azaldı
Ay bi de büyüyoruz ondan da olmuş olabilir

Yani ilacı kesmenin bir alakası var mı yok mu bilmiyorum
Ama ilacın olumlu katkısı olmuyordu onu biliyorum

Parmecim mamayı kestinmi
Nasıl kilo alışı normale döndü mü
Yeme düzeni değişince gaz oluyor
Inşallah 1 haftaya düzelir

teşekkür ederim canım...

Neyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy Uyurken donunu mu çıkarıyor Çekeceğin var senin.. eyvah ki ne eyvah

evet canım.. ilk gördüğümde şok geçirmiştim. eğer o gece yanlız kalıyor olmasaydım kesin başkaları tarafından altının soyulduğunu düşünürdüm.. 3-4 gece de bir yakalıyorum öyle altı çıplak yataken. o kadar da rahat ki bacak bacak üstüne atıp uyuyor. zaten ağlama krizi geçirdiğinde hemen soyuyorum altını hiç bişi olmamış gibi susuyor zilli :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…