- 8 Ocak 2013
- 1.248
- 318
- 323
- 36
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #53.681
Bebeğinin kilosunu bilmiyorum canım ama benim lcw den aldığım 3-6 ay tulumlar şuan tam geliyor oğluma.
Hımm öyleyse bilemicem canım. Ama mantıken tek ay varsa o ay içindeki bebeklere göredir1-3 3-6 6-9 ay diye gitmiyor işte nette bedeni..kışlık bakıyorumda biz daha 1-3 ay arası giyiyoruz. nette de direk 3 ay 6 ay 9 ay diye gidiyor. hangisi olur bilemedim
Selam annisler
Arasta idosa maşallah ne guzel görünüyor tutumun icinde.
Canım yaa gaz için özel birşey yaptınizmi ben mahv olmuş durumdayım bitsin artık bu gaz sancısı.
Şekersiz mi içiyorsun canım? Ben doğumdan beri içiyorum çokta kötü değil aslında tadı
Yaptım canım bütün gaz sancısı ilaçlarını bıraktım normale döndüGaz sancısı ilaçlarının kusma ve çok ilginçtir ki karın ağrısı yapma gibi yan etkileri var. Başta işe yarar gibi görünmüştü ama sonra yan etkilerinden çektik şimdi arada mızırdansa da asla eskisi gibi değil.
Kızlar ben İdoşun odasını ayırdım 3 gündür odasında yatıyor. Odalarımız dip dibe hık dese duyuyorum ağlatmıyorum bile. Zaten gece sadece 1 kez uyanıyor 3.5 civarı sonra sabah 7 civarlarında uyanıyor bi de. Uykumuzun düzene girmesi beni de çok rahatlattı. Uykum kanmış bir şekilde uyanıyorum. Ayrıca uyku tulumu korkunç bir rahatlıkmış yoksa gecede 80 kez uyanıyodum acaba yüzüne battaniyeyi çekti mi diye. Şimdi uyku tulumunu giydiriyorum, yan yatırma yastığına yatırıyorum ve huzurla uyuyorum
Canım cok mu ağrılı oluyor? Bende düşünüyorum da
Canım ne zaman uyku düzene giriyor? Ben kafayı yemek üzereyim. 45 Dk ya da en iyi 1 saatte bir uyanıyor. Gündüz de uyayan bir bebek değil
Maşallah canım erken atlattin darısı başımıza ınş.
Parmecim neye göre 1hafta dedi dr.
Bizimde düzeleceği yerde bozuldu.
3.4gündür gece 12ye kadar ağlıyor sinir sistemim çöktü.
Dün onu sakinletirdim kucagimda bu kezde ben aglamaya başladım.
Benimde çok dökülüyor ne yapicsgimi sasirdim
<br>1-3 3-6 6-9 ay diye gitmiyor işte nette bedeni..kışlık bakıyorumda biz daha 1-3 ay arası giyiyoruz. nette de direk 3 ay 6 ay 9 ay diye gidiyor. hangisi olur bilemedim
<br>
heracım bende geçen alışveriş yapmıştım bi siteden, aynı dediğin gibi 3,6,9 diye gidiyordu, kışlık tulumları 6 aylık aldım ben, tabi daha gelmedi net bir şey diyemiyorum o yüzden. Ama 3 aylıklar bize şimdiden küçük gelmeye başladı, 6 aylık tam olur gibime geliyor.<br>
<br>
kızlar size bir soru daha.. avent mi dr browns mu? gaz yapmayan bir biberon arıyorum..
teşekkür ederim.. gelince fikrini söylermisin? 6 ay yazan 3-6 ay mı 6-9 ay mı diye :)
Yaptım canım bütün gaz sancısı ilaçlarını bıraktım normale döndüGaz sancısı ilaçlarının kusma ve çok ilginçtir ki karın ağrısı yapma gibi yan etkileri var. Başta işe yarar gibi görünmüştü ama sonra yan etkilerinden çektik şimdi arada mızırdansa da asla eskisi gibi değil.
Bz esimle cok yptrdk oyle tish-o dan. Cok hos oluyo..gne yptrcktk kocam kavga etti yetkiliyle..o defteri kapattik;-)
yav kızlar siz bebişleriniz emmediği için mi sağıyorsunuz yoksa süt çok da ondan mı sağıyorsunuz yoksa bebiş karnını doyuruyor da sonradan beyni uyarmak için mi sağıyorsunuz??? ben oğlumu doyurduktan sonra sağdım bir keç kez ama az çıktı ne bilim napıyorsunuz da sizin bu kadar çok çıkıyor (MAŞALLAH)
evet hiç rahat olmuyor. birde ben sığamıyorum. bacaklarım dışarda kalıyor malesef sürekli anne karnında ki bebek gibi bacaklarımı kırıp yatıyorum. canım nazar değmesin biz doğduğumuzdan beri 3 kere filan gaz sancısı çektik. benim ki çok hareketli. uyurken donunu çıkartıyor. kalkıyorum bir bakıyorum altı çıplak yatıyor. bu hareketli olunca kendini de çok uyandırıyor. kundak yapıyorum onuda açıyor. sabaha kadar mık mık..
ben sormuştum uyku tulumu 1 yaştan başlıyor dediler. senin de öyle mi? çok bol olmadı mı?
bizde bıraksak mı acaba gaz ilacını..ilk bir ay çok iyiydi ama sanki artık daha kötü yapmaya başladı...sanırım senin dediğin şey oluyor canım, kaka yapacağı zaman çok ağrılı oluyor, karnı taş gibi yarım saat katılana kadar ağlayıp öyle yapıyor.
bugün keseyim ilacı iki üç gün öyle deneyelim bakalım
Selam kızlar,
Çoğunuzun gaz sancıları düzeldi azaldı . Benim tam tersi kızımda ciddi bir sanci yoktu 4 gündür cok sanci çekiyoruz .
Doktor bir haftaya düzelir dedi. Sabırla bu haftanın dolmasını bekliyorum.
canım ben avent kullanıyorum...gaz konusunda yorum yapamayacağım çünkü anlayamadım bizdeki gaz sorunu az mı çok mu
ama memeye geldiğinde kafası karışmıyor ve meme almamak gibi bir sorun yaşamıyoruz. hatta çok az mama verip hemen memeye geçiyorum, hiç itiraz etmeden devam ediyor. avent yenidoğan diye almıştım Joker mağzasından
NeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyUyurken donunu mu çıkarıyor Çekeceğin var senin.. eyvah ki ne eyvah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?