- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #53.701
Kızlar biz bugün hepatit aşımızı olduk daha önce yaptıranlara sorum olacak aşı sizde de uyku yaptı mı? Bebeğim bugün sürekli uyumak istiyor. Normalde gündüzleri uyumayı reddeden bir bebek aşıdan olmuş olabilir mi :26: Dün akşam yine gezmedeydik hasta olmuştur diye korkuyorum
CANIM ben sağıyordum ama İnan cok yorucu oluyordu. Simdi 12 den sabah 6- 7 ye kadar falan sağmıyorum sabah 240 cc sut oluyor. Gun icinde3 saatte bir sağıyorum. Yani sabah 7 den sonra 9-12 -15-18-21- gecede artik kacta yatarsam.anlamadım sik sagın diyorlar ama ben aksamdan sabaha tutunca Daha cok verim aldım. Belkide vücudum dinlendiği icin daha iyi oldu.
Bence kendini bu saatte yorma biliyorum zor oluyor. Simdi hemen bebisi besleyip yatıyorum. Anca rahata erdim[/QUOTE]
Lepistescim o gün içindeki sağışlarında kaç çıkıyo
Her seferinde mi 200 Lerde çıkıyo
Sabah da dahil 1 günlük sağıştan çıkan miktarı merak ettim
Bir de sen aynı zamanda emziriyormusun
Yoksa gün içinde sağlıklarından da içiriyormusun
Ben hiç sağmadım daha
Tüm gün emiyo çünkü
Eğer sağarsam emmeye bi şey kalmaz diye korkuyorum
Sütüm çok değil
Ama bebeğime yetiyor
43 günlüğüz 5 kiloya yaklaştık maşallah süt az ama doyuruyor
Bir de bu aguline önermiştin günde kaç kez veriyordun
Ben dün ilk kez verdim akşam 6 da
Verir vermez 3 kez full bez kaka yaptı pıttlatarak
Geceye kadar da pırtlattı
Bu ilacın böyle mi bi faydası var
Çıkartıp rahatlamasını mı sağlıyor
Beril sürekli gaz çıkartıyo ama bitmiyor bi türlü
Artık ağlamıyo Allah'tan
NeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyUyurken donunu mu çıkarıyor Çekeceğin var senin.. eyvah ki ne eyvah
Canım ben gaz ilacının pek faydasını göremeyince (neo baby gripe mixture) vermeyeyeyim bari, ilaç ne de olsa diyerekten kestim. hatta eşim çok söylendi faydası oluyodur neden vermiyosun bıdı bıdı vıdı vıdı. Ama ertesi gün mucize gibi çok çok az gazlı bi gün geçirdik :) Şimdi de kısa aralıklarla oluyor çok uzun sürmüyor gaz için ağlamaları.
Ha bir de Barış ne zaman eh eh dese hemen omzuma alıp ağzından çıkartıyorum gazını, onun da etkisiyle artık daha da azaldı
Ay bi de büyüyoruz ondan da olmuş olabilir
Yani ilacı kesmenin bir alakası var mı yok mu bilmiyorum
Ama ilacın olumlu katkısı olmuyordu onu biliyorum
Canım çok korkmama rağmen sünnetten çok rahat atlattık çok şükür bir haftada iyileşti oğlumda bizde bu sıkıntıdan kurtulmuş olduk sadece bir merhem kullandık birde 4 yarım fitil fitili sor koyduk ama sürekli dışarı itti ben bira doktor tesiriyle yaptırdım kendim cesaret edemezdim kıyamazdım ama iyiki yaptırmışız diorum şimdi. İyi bir hastane ve iyi bir doktor bulup. Yaptır bence canım ben bi kaç doktor gezdim içime sinen doktora yaptırdım
bizde bıraksak mı acaba gaz ilacını..ilk bir ay çok iyiydi ama sanki artık daha kötü yapmaya başladı...sanırım senin dediğin şey oluyor canım, kaka yapacağı zaman çok ağrılı oluyor, karnı taş gibi yarım saat katılana kadar ağlayıp öyle yapıyor.
bugün keseyim ilacı iki üç gün öyle deneyelim bakalım
Kizlar yarin biz de oglumu sünnet ettiricez 33 gunluk olucaz yarin dua edin kolaylikla atlatabilelim doktor yeni dogan sunnetinde dkkis bile olmuyor dedi ins çabucak oyilesirt
bizde bıraksak mı acaba gaz ilacını..ilk bir ay çok iyiydi ama sanki artık daha kötü yapmaya başladı...sanırım senin dediğin şey oluyor canım, kaka yapacağı zaman çok ağrılı oluyor, karnı taş gibi yarım saat katılana kadar ağlayıp öyle yapıyor.
bugün keseyim ilacı iki üç gün öyle deneyelim bakalım
çok geçmiş olsun canım, bizde istiyoruz yaptırmak ama ben işe başlamadan imkansız, bu da en erken 2 ay sonra demek
geç kalmış olur muyuz acaba?
Canım bana doktor çok hareketlenmeden yaptırmak en iyi dedi 37 günlüktü biz yaptırdığımızda fiyatları çok uçuk değil sünnetin türkiyenin en pahalı hastenelerinden biri olan asmde bile 950 tl bence çok vakit kaybetme canım bizde sıkışıktık üst üste oldu ama nabalım Allah yardım edio
ohhhhh be sonunda söyledim rahatladım :))
kv sürekli Atahanı " annem" diye seviyordu gıcık oluyordum. az önce yine annem diye sevdi
bende "artık 40ı çıktı, yüzlerle sıfatlarını öğreniyor. severken babaane diye sev, anne kelimesinin karşılığının ben olduğunu bilsin, çocuğun kafasını karıştırma" dedim. tamam dedi çıktı odamızdan, kesin bugün surat asar bana..aman çok da umrumda
gerçekten mi?
ya ben de çok korkuyorum
başka yolu yok mu bunun?
en azından 2. çocuğa kadar.
5 saat aşırı fazla yaaaaa.
bende geçen buldum iyi bir doktor İzmir de ... 1.000tl dedi
ben işe başlayabilsem bir an önce, çalıştığım firma doğum yapacağım ay sözleşmemizi fesh etti. maalesef yurtdışında olduğu için herhangi birşeyde talep edemedim. eşimin geliri çok az çalıştığı sektör yüzünden, çok bunaldık kış geliyor ev sobalı bebeğe klima alınması lazım
haftaya İtalyada bir firmayla anlaşma imzalıyorum görünüyor. eğer sorun çıkmazsa hemen klima ve sünnet işini halledeceğiz
Annem diye mi seviyoduAy idoşu yollıyım yolsun saçlarını benimkileri yoluyo alışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?