- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #53.721
Canım inşallah gönlüne göre olur herşey İzmir normalde istanbuldan daha ucuz eşimin şirketi İzmir merkezli izmirde çalışanlar daha az maaş alıyorlar hatta bi Ara izmire taşınmak istemiştik eşimde izmire geçecekti ama maaşın düşeceğini öğrenince vazgeçtik ama özel sağlık sektörü izmirde almış başını yürümüş doğum fiyatlarıda istanbulu aratmıyordu
kızlar birşey soracağım.. ben hiç uzun kollu çıt çıtlı badi almadım.. siz kışın içini nasıl giydirceksiniz? kısa kollu mu uzun kollumu?
ohhhhh be sonunda söyledim rahatladım :))
kv sürekli Atahanı " annem" diye seviyordu gıcık oluyordum. az önce yine annem diye sevdi
bende "artık 40ı çıktı, yüzlerle sıfatlarını öğreniyor. severken babaane diye sev, anne kelimesinin karşılığının ben olduğunu bilsin, çocuğun kafasını karıştırma" dedim. tamam dedi çıktı odamızdan, kesin bugün surat asar bana..aman çok da umrumda
niye kavga etti ki ? kalitede sorun falan mı var?
bende eşime doğumgünü hediyesi yaptırmayı düşünüyordum da
canım benm kızımda fena bocalayacak çünkü kayınbabam kızımı annem diye seviyor. çünkü annesinin adını verdik. ve korkarım annesinin kızımda yeniden hayat bulduğunu düşünüyor.neyseki sürekli yanımızda değil
Annem diye mi seviyoduAy idoşu yollıyım yolsun saçlarını benimkileri yoluyo alışık
Arastamm idaya yardmci kuvvet olarak eylulu gomdereyim bnnki hem saca hem surata calisir:-D
ohhhhh be sonunda söyledim rahatladım :))
kv sürekli Atahanı " annem" diye seviyordu gıcık oluyordum. az önce yine annem diye sevdi
bende "artık 40ı çıktı, yüzlerle sıfatlarını öğreniyor. severken babaane diye sev, anne kelimesinin karşılığının ben olduğunu bilsin, çocuğun kafasını karıştırma" dedim. tamam dedi çıktı odamızdan, kesin bugün surat asar bana..aman çok da umrumda
Ben netten aldım küçükler de vardı ama ben 70 cm ısmarladım ve iyi ki öyle yapmışım elleri ayakları içeride kalıyor ve sıcacık oluyor.
Eki Görüntüle 819235
canım nerden aldın link yollayabilirmisin.
canım nerden aldın link yollayabilirmisin.
Günebakanın kızı camabakanGelirsem poposunu ısırırım söyle ona
Kızlar ben İdoşun odasını ayırdım 3 gündür odasında yatıyor. Odalarımız dip dibe hık dese duyuyorum ağlatmıyorum bile. Zaten gece sadece 1 kez uyanıyor 3.5 civarı sonra sabah 7 civarlarında uyanıyor bi de. Uykumuzun düzene girmesi beni de çok rahatlattı. Uykum kanmış bir şekilde uyanıyorum. Ayrıca uyku tulumu korkunç bir rahatlıkmış yoksa gecede 80 kez uyanıyodum acaba yüzüne battaniyeyi çekti mi diye. Şimdi uyku tulumunu giydiriyorum, yan yatırma yastığına yatırıyorum ve huzurla uyuyorum
bende şaşkınlık içindeyim. benim ki de şuan sessiz sessiz cennet mahallesini izliyor
benimki gözlerini kırpıştırıyo cama yaklaşınca hala gün ışığına bakamıyor, 40gün oldu cnm senn bebiş ne kadarlık ?maşallah size 41kere
canım bizim aşı olduğu gün öğleden sonra eşim işe gitti.
bebeğim bi uyudu ilk defa aralıksız 3 saat ben de emzirmek için uyandırmaya çalıştım yarım saat evirdim çevirdim çocuğu altını açtım vs uyanmadı. ağzı da yumulu aklıma geldi hemen parmağımı ağzına soktum dili kıvrılık o kadar korktum ki hala uyanmadı. eşim geldi hataneye gittik acile nerdeyse 1 saat geçti bu olaylar olurken doktorun yanına gittik birkaç hareket yaptırdı bizimki gözlerini açtı bi de güldü.
ilk acil maceramız. gülermisin ağlarmısın...
o kardar korktum ki rabbime şükürler olsun bişi yokmuş sadece uyuyomuş...
yav kızlar siz bebişleriniz emmediği için mi sağıyorsunuz yoksa süt çok da ondan mı sağıyorsunuz yoksa bebiş karnını doyuruyor da sonradan beyni uyarmak için mi sağıyorsunuz??? ben oğlumu doyurduktan sonra sağdım bir keç kez ama az çıktı ne bilim napıyorsunuz da sizin bu kadar çok çıkıyor (MAŞALLAH)
sut fazla oldugu icin sagiyorum cnm yoksa yatamiyorum cok sis oluyor...gece ozellikle sut uretimi daha fazlaymis..bi kez hastanelik oldum atesim 39 a ckti simdi korkumdan surekli sagiyorum...
Ahahahahahah yolla daha etkili olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?