2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aynen öyle canım, sağlık sektörü İstanbulu aratmıyor gerçekten
ben orta karar bir hastanede 3800 e doğum yaptım, Kent hastanesi 5000tl dedi
aman onun dışında herşey çok ucuz
ben havuzlu sitede oturuyorum, 3 katlı ev 800m2 kendine ait bahçe...aidat dahil 1200tl kiramız
İstanbulda 2 sene önce küçükyalıda bodrum katı 3+1 evde 900kira+100aidata oturuyorduk. bide düşün küçükyalı, bostancı bile değil

Gaz problemi yaşayanlardanız .
Çevreden öneriler ve internetten okuduğum kadarıyla biberon Dr.Brown's aldım ve memnun kaldım . Ama her zaman diyorum her çocuk farklı birine iyi gelen diğerine gelmeyebiliyor :)

canım benm kızımda fena bocalayacak çünkü kayınbabam kızımı annem diye seviyor. çünkü annesinin adını verdik. ve korkarım annesinin kızımda yeniden hayat bulduğunu düşünüyor.neyseki sürekli yanımızda değil

niye kavga etti ki ? kalitede sorun falan mı var?
bende eşime doğumgünü hediyesi yaptırmayı düşünüyordum da

.cnm bn gecen sne 2 tshrt yaptrdm gc bozulmadi.bna hamile bluzu siparis ettk esimede 2 tshrt ..kargo gldi esimn tshrtlerden biri biraz dar geldi aramis adamlari kalaylamis.iade etti.bnm hamile bluzude gume gitti..yani tamamen bnmkinin odunlugu

Canım hiç üzülme aybikenin kv.den sonra İda size de uğrar

Agzina saglikkkk :-D belki birazcik bozuldunnn ruhun belki can cekisiyorrr belki birazda kizardin amaa sana kirmizi cok yakisiyiorrr........BENDEN KV NE GELSIN AYBIKECIMMMM ;-)

canım nerden aldın link yollayabilirmisin.

Yalnız ben butik bebeden almıştım. Markası baby boum sık sık giriyor oraya kampanyalı olarak ama fiyatını hatırlamıyorum başka şeyler de almıştım. Google da arat baby boum.

Son düzenleme:
Günebakanın kızı camabakan Gelirsem poposunu ısırırım söyle ona

Isır teyzesi dişe gelmeye başladı artık :))

Ohh ne güzel bizimkinin kıçı kurtlu yan yatış minderinde popoyu attıra attıra sırt üstü dönüp kollarını iki yana açıp yatıyor

bende şaşkınlık içindeyim. benim ki de şuan sessiz sessiz cennet mahallesini izliyor

Hahahh cennet mahallesi çok renkli ya ilgisini çekmiştir :))

benimki gözlerini kırpıştırıyo cama yaklaşınca hala gün ışığına bakamıyor, 40gün oldu cnm senn bebiş ne kadarlık ?maşallah size 41kere

Benim kız 33 günlük canım ama gözü açık doğdu ilk günden beri alışık :) Bir de ben çok çıkarıyorum dışarı onun etkisi olabilir.

Ben de korktum valla normalde hayatta bu kadar uyumazdı bugün acısını çıkartıyor fıldır fıldır gözler

sut fazla oldugu icin sagiyorum cnm yoksa yatamiyorum cok sis oluyor...gece ozellikle sut uretimi daha fazlaymis..bi kez hastanelik oldum atesim 39 a ckti simdi korkumdan surekli sagiyorum...

sut fazla oldugu icin sagiyorum cnm yoksa yatamiyorum cok sis oluyor...gece ozellikle sut uretimi daha fazlaymis..bi kez hastanelik oldum atesim 39 a ckti simdi korkumdan surekli sagiyorum...

Cnm bnmde tas gbi oluyo..snra iki gogsumede bi agri giriyo pir pir damlamaya basliyo..ama gece sagmak cok zor ya iskence gbi bsey uyuyorm resmen

Ahahahahahah yolla daha etkili olur

Cnm bnmki bi snire geldimi sacima asiliyo..gecen esim zor kurtardi elinden..o bitiyo gne bi bagirma seansinda boynum yuzm nere denk gelirse ciziyo..butun hirsini bnden aliyo...elinden gelse 2 tane yapistircak heralde zilli ;-)

Kizlar solingen in bebekler icin olan makasi cok iyi aklinizda olsun. Tirnak makasi degilde ucu kut kucuk makas. Derin kesme ihtimali yok, tirnagi sertlestirmiyor, kesilen kisim torpulu gibi oluyor. Ben onunle bebegimi emzirirken 1 dk da kesicerdim, kendimde hayret ettim ne kolaymis diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…