- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #53.841
Evet canım dışarı çıkarırken içim daha rahat edecek sonunda. Kızım artık savunmasız değil :))
Günaydın kızlar aşılarımızı olduk geldik :) 60 cm ve 5830 gr. olmuşuz. Ben de 1 kilo vermişimkaldı 6 kilo
Bu arada kilomuzu ölçtüm dün, 5,7 kilo olmuş oğluşum. Sormuştunuz anca totomu kaldırıp ölçebildim
Öperim canım :)) Boyu uzun olduğu için pek de tombik durmuyor aslında. Sağlık ocağında benden 3 gün sonra doğum yapan bir arkadaşın kızını gördüm gözüm tombiklik gördü maşallah yanaklar İda'nın 2 katıydı
darısı başmıza artık...bizim araya bayram girdi o yüzden 23 ekimde çağırdı ana sağlık
biran önce gitmek istiyorum çünkü kilosunu merak ediyorum. paşam biraz bidik doğmuştu 2600gr hastane çıkışı
dün kendim evde tarttım 4900, umarım doğru tartmışımdır
Gecmis olsun Canım insallah ateslenmez. Maşallah manken olacak mavisim :) yarın bizimde ası gunümüz . Pazardan beri sadece anne sutu ile beslendi. Kilosunu bende cok merak ediyorum bu yüzden yarını sabırsızlıkla bekliyorum
Bizimkinin de boyu 55 cm. Kollarda bacaklarda gram et yok bildiğin kürdan :) Kolları bacakları boğum boğum olan bebeklere bayılıyorum tam ısırmalık oluyorlar. Neyse olsun gelişimi normal kilo alımı da iyi yapısı böyle demek ki kürdan bacak olacak kızım napalım
Anasının kızı ben 1.75 im beni geçicek sanırımAteş konusuna gelince aşıdan sonra ateşlenmesi iyi bişey aslında savunma mekanizmasının iyi çalıştığını gösterir. Ben çok ciddi bir ateşi olmadıkça ateş düşürücü vermiycem. Kendi kendine kazansın savaşı :)
Kesinlikle ben de düşünmüyorum ateş düşürücü vermek. O zaman aşı olmasinin hic bir manasi kalmiyor.vucudun bagisikligini öldürüyor
Kesinlikle ben de düşünmüyorum ateş düşürücü vermek. O zaman aşı olmasinin hic bir manasi kalmiyor.vucudun bagisikligini öldürüyor
Vuhuuuu eğer doğruysa çok iyi kilo almış bence
Senin sütün iyi artık maşallah canım eminim gereken kiloyu almıştır.
Ha şunu bileydin kilo alımı ve gelişimi normalse aşırı kilonun anlamı ne. Bak 6 kilo fazlam var vermeye çalışıyorum kimse boğum boğum et sevmiyo kadında
bana dr.um 3 aylık iğneleri söyledi..emzirenler için olanlarda tek hormon varmış sütü etkilemiyormuş yan etkiside yok dedi ama netten baktım dolu yan etkisi var..depoprovera mı ne adı...
bu arada ben dün adet oldum :/ 40 ım çıkalı 10 gün oldu ve dün adet oldum dr.a sordum olabilir normal dedi...ama netten bakıyorum emzirmeyenlerde olurmuş böle ya da az emzirenlerde e ben emziriyorum normal ama mama da verdik arada..hala da veriyorum bazen ama azalttım baya..sütümle doyuyo artık..
ilk başta çoktu sütüm taşıyodu ağzından sonra azaldı bi ara o dönem mama verdik baya takviye...şimdi yine iyi fena değil..malt içeceğine başladım bu arada tavsiye ederim acayip süt yapıyo vitamalt...
e şimdi ben adet oldum sütüm azalır mı ya da kesilir mi...(( çok erken dahaa...emzirmek istiyorummm
30 günlükken hastanede 4150gr tarttılar. bugün 45 günlük oldu teyzesi :)
doktor mama vermene gerek yok kilosu çok iyi demişti ama öğleden sonra sütüm olmuyor yıkıyor ortalığı
mecbur veriyorum mama 60cc. bazen günde iki kere vermek zorunda kalıyorum, yani toplamda 120cc
acaba çok mu veriyorum diye üzülüyorumsadece mamayla beslenen bir bebek günde kaç cc alıyor biliyor musun canım
arasta canım merak ettim de Karadenizli misin
Edirneliyim beyaaKaradeniz nerden geldi aklına ? :)
ha şunu bileydin lafını karadenizliler pek kullanır da, acaba hemşerim misin demiştim
alakasızmış tahminim :)
burun hepimizin sorunuo hırıltı bizde de var burnu tıkalıymış gibi...temizliyorum ama birşeyde çıkmıyor burnundan, acaba ben mi beceremiyorum diyorum
Kızlar elle sağmak göğsün formunu bozar mı hiç duydunuz mu :26:
Gerçi artık sağacak kadar sütüm kalmıo oğlum gece sık kalkmaya başladığı için
Ama önceleri gece bi sefer elimle sağıodum
Yine de mümkün olan zamanlarda sağmak istiom bazen makineye ihtiyaç duymadım ama sağmak için illa makine mi almamız lazım sizce?
Bi de artık havalar soğudu
Nası giydiriosunuz bebişlerinizi
Ben antalyadayım sahilde oturanlar kaç kat giydiriosunuz
Sıfır kol çıtçıtlı atlet üstüne tulum ya da alt üst takım giydiriom ben
Yatarken de penye battaniye ikiye katlayıp örtüom
Az mı ki
Hiçbir fikrim yok canım. Yalnız mama vermeden önce açlıktan ağladığına iyice emin ol. Gün içinde benim de göğüslerim hep yumuşak oluyor sadece sabahları şiş oluyor gece az emdiği için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?