2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım bende senin gibi giydiriyorum, doktor güzel dedi
ama ben İzmir deyim, sen Konya falan mı

bizde almadık daha, araşturamadım da...sana verilen cevaplardan kpya çekeyim

Kızlar astronot mudur kozmonot mudur şu kışlık dışar tulumları var ya heh giysi sitelerinde gezinirken rastlaranız link atın please. Özellikle metalik gri veya üzerinde fosfor bulunanlar tercih sebebidir:))

Bende Kraft var ama eşim çalıştırmama izin vermiyor nedense daha erken dedi ben de sormadım sebebini. Öyle hareketsiz duruyo bizim dönence ve İda bu haliyle de sevdi uyanınca konuşuyo gülüyo ayıcıklara

ben iş sebebiyle geldiğim aksaray da eş durumuyla kalmış bulunmaktayım cnm Konya kendi memleketim :)) ince mi giydiriyorum sence?

çok kalın giydirmkete iyi değil, bence sadece üzerine bide yelek giydir. sırtını ve göğsünü sıcak tutsun yeter
doktor şimdiden kalın giydirirsen kışın daha sık hasta olur demişti bana

anneanem trabzon sürmene, o tam laz
ben kabük safranbolu, kıvırcığım yani

Bizim de köken trabzon Sürmene:)
Kizlar bir de bebegin kilosunu uzerindeki kiyafetlerle tartip o sayiyi söylüyorsunuz değil mi? Bugun tartildiginda uzerinde bir kat alt üst takim ve kalin hirkasi vardi.5.500 çıktı.Sevgili kv bir kilo düş diyor üzerindeki kıyafetleri bebek 4.5 kilo diyor.yok artık dedim o zaman bizim uzerimizde 10 kilo kıyafet var. Güler misin Ağlar mısın

Benim bebegimde aynıydı sarılık oldu baya yükseldi 3 gün hastanede yattı şekerli su verin bir iki çay kaşığı açlıktan şekeri düşüyormuş bebeklerin bide pompayla süt sagip biberonla verin oylede emmezse kaşıkla ağzına akitin uyanması için ayaklarını gidiklayin insaallah sarılık olmaz

Kizlar 58 gunluk olduk 40 gun kanamamim arkasndan suan tekrar kanamam geldi heralde dogum kanamasi degildir okadar aradan sonra... regl olduysam offff nekadar erken oldum ya

Canm biz mamayla beslendigimiz icin 2 saatte bi 90 verioduk ve haliyle 24 saatte cok fazla oluodu... doktoruna ozellikle sordum esimin yaninda cunku anadi gibi her agladiginda acmi doymadimi demeye baslamisti bisey oldumu 3 saatten once veremem diorum dr. Oyle soyledi 3 saatte bir verin ve 700 cc gunluk yeterli dedi..

Son düzenleme:
Bende Kraft var ama eşim çalıştırmama izin vermiyor nedense daha erken dedi ben de sormadım sebebini. Öyle hareketsiz duruyo bizim dönence ve İda bu haliyle de sevdi uyanınca konuşuyo gülüyo ayıcıklara

Himm gözleri ile ilgili olabilir erken kullanımı şansızlığa yol acabiliyormus. Ben 3 . Ay başlamadan kullanılır sanıyordum ne zaman acaba söylerse sende bizle paylaşırsın artık :)

deseydin olur mu anne 1,5 kilo düşmek lazım :))
harbiden yok artık, onun bi lokmacık kıyafetlerinin ağırlığından ne olacak

Arastacım loreena mckenitt bizimkini de uyuttu
İlginç daha önce hiç bi müziğe uyumamıştı
Teşekkür eeriz sesi gerçekten dinlendirici

Aybikecim sen mama verme canım açlıktan ağlamıyodur o
Kilosu da iyi senin sütünde iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…