- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #53.861
Hee anladım :) Eeee peki Karadenizin hangi şehri ?
burun hepimizin sorunueşim dün aspiratör almış bzmki burnuna değince ağlayo bi beceremedik :)
cnm sen antalyada öle giydiriyosan bnm çocuk iç anadoluda donuyo mu aceba yaa?
oda sıcaklığımız 23 oldu hava serinleyince bnde sıfır kola atlet tulum ya da alt üst gydiriyorum nadiren yelek giydiriyorum yatarken 2battaniye ama..2 kat kıyafet mi giydirsem ki:26::26:
anneanem trabzon sürmene, o tam laz
ben kabük safranbolu, kıvırcığım yani
Bir türlü dönence almaya fırsat kalmamıştı . Geciktik bile biliyorum. Bu hafta artık almalıyım. Siz neler kullanıyorsunuz ne tavsiye edersiniz. Nattou markayı görsel olarak beğendim . Kullanan var mı ? Fisher pricedan pek memnun degil galiba net ahalisi sizde oylemisiniz . Geriye chiicco ve tiny love mi var bir tek baska iyi marka var mi?Kac dk çalıyor falan filan bir görüşlerinizi alabilir miyim ?
canım bende senin gibi giydiriyorum, doktor güzel dedi
ama ben İzmir deyim, sen Konya falan mı
canım nasıl bir şey o yaa. bir de nerden almış söyledi mi?
Neeee Safranbolu mu offf Çevrikköprü Kadıefendi ve orda ismini söylemek istemediğim bir takım yemekler
Bir türlü dönence almaya fırsat kalmamıştı . Geciktik bile biliyorum. Bu hafta artık almalıyım. Siz neler kullanıyorsunuz ne tavsiye edersiniz. Nattou markayı görsel olarak beğendim . Kullanan var mı ? Fisher pricedan pek memnun degil galiba net ahalisi sizde oylemisiniz . Geriye chiicco ve tiny love mi var bir tek baska iyi marka var mi?Kac dk çalıyor falan filan bir görüşlerinizi alabilir miyim ?
ben iş sebebiyle geldiğim aksaray da eş durumuyla kalmış bulunmaktayım cnm Konya kendi memleketim :)) ince mi giydiriyorum sence?
anneanem trabzon sürmene, o tam laz
ben kabük safranbolu, kıvırcığım yani
sen nerden biliyorsun Kadıefendiyi... sen aklıma getirince canım pide çekti harbiden
kızlar dün çok yakın bir arkadaşım doğum yaptı. bebiş 39. haftasında doğdu benm kızım gibi. çok uyuyor ve emmiyor. 4 saat uyuyormuş zorla uyandırıp memeyi verdiklerinde memede gene uyayakalıyormuş. sizde böyle bişey yaşadınız mı sarılık olmaması için ne yapabilir korkuyoruz
30 günlükken hastanede 4150gr tarttılar. bugün 45 günlük oldu teyzesi :)
doktor mama vermene gerek yok kilosu çok iyi demişti ama öğleden sonra sütüm olmuyor yıkıyor ortalığı
mecbur veriyorum mama 60cc. bazen günde iki kere vermek zorunda kalıyorum, yani toplamda 120cc
acaba çok mu veriyorum diye üzülüyorumsadece mamayla beslenen bir bebek günde kaç cc alıyor biliyor musun canım
Bende Kraft var ama eşim çalıştırmama izin vermiyor nedense daha erken dedi ben de sormadım sebebini. Öyle hareketsiz duruyo bizim dönence ve İda bu haliyle de sevdi uyanınca konuşuyo gülüyo ayıcıklara
Bizim de köken trabzon Sürmene:)
Kizlar bir de bebegin kilosunu uzerindeki kiyafetlerle tartip o sayiyi söylüyorsunuz değil mi? Bugun tartildiginda uzerinde bir kat alt üst takim ve kalin hirkasi vardi.5.500 çıktı.Sevgili kv bir kilo düş diyor üzerindeki kıyafetleri bebek 4.5 kilo diyor.yok artık dedim o zaman bizim uzerimizde 10 kilo kıyafet var. Güler misin Ağlar mısın
Canım ben Bartında oturdum baya bi süre hafta 8 biz 9 Safranboludaydık. Oranın tandırı ve iç pilavının tadı hala damağımda :)
Himm gözleri ile ilgili olabilir erken kullanımı şansızlığa yol acabiliyormus. Ben 3 . Ay başlamadan kullanılır sanıyordum ne zaman acaba söylerse sende bizle paylaşırsın artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?