2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ha şunu bileydin kilo alımı ve gelişimi normalse aşırı kilonun anlamı ne. Bak 6 kilo fazlam var vermeye çalışıyorum kimse boğum boğum et sevmiyo kadında

Kadında güzel durmuyor da bunlar daha bebiş :)) Benim de 8 kilo vermem lazım henüz bir çabam yok ilerleyen aylarda bişiler düşünelim Kalçalarım çok büyümüş yaramı deştin kuzum :)

Bu benim en buyuk sorunumdu. 38+1 de dogum yaptim bebegim besinsiz kaldigi icin 2 gunde 400 gr kaybetti bi gecde onu benden aldilar kuvezde kaldi orda beslediler. Ben ill dogdugundan beri su verdim. Ayrica uyandirmak icin altini acma, soyma vs hicbiside uyandirmiyordu. Tanidigimkz bir ebeden yine uyanmayip baygin hale geldiginde yardim istedik ayagini cimdikledi ama saglam bi sekilde. Bende kendi uyanan kadar gozumj kapat disimi sikip cimdikliyordum, bu donemde mama takviyeside yaptim. Cok sukur sarilikta olmadik. Cok uzun uyudugunda yada kendine gelemediginde ilk kalksin die sekerli su vermistik kan sekerleri dustugu icin uzun sure uyuyorlar acliktan.
Allah yardimcisi olsun ne kadar herkes normal desede cook uzuluyordum, kendi uyandiginda cok mutlu oluyordum.

şu ağlama olayını çözsem vermicem
canım geçen seninle konuşunca yok dedim gereksiz vermiyorum artık...paşam nasıl ağladı, bekledim susar diye. sonra katılıp morardı korktum
bakalım bugün hala vermedim canım. sabahtan beri mememe yapışık. akşam 7 ye kadar idare etsem yeter. sonra sütüm coşuyor hi mama istemiyor.

kızlar bugün biraz geçde olsa dikişler için kontrole gittim.normal doğum ve biraz fazla dikişim vardı allahtan sorun yokmuş. artık ilişki serbest dedi ama bana korunmak için hap vermedi emziriyorsun dedi. spiral ise adet olmadan olmaz dedi. şu aylık iğneleride tavsiye etmedi eşin korunsun dedi off siz ne yapıyorsunuz doktorunuz ne söyledi

canım aile hekimliğinde 200 gram düştüler kıyafetler için yani 1 kilo biraz fazla sankim :)

canım yaa dua edelimde o da sarılık olmasın. Allah yardımcısı olsun kuzucuğumun. sürekli uyuyor yavrum.

benim de Bartın diyince aklıma kadınların nerdeyse dirseklerine çıkan takıları gelir aklıma :)

ahaha güzel tespit

Arastacım loreena mckenitt bizimkini de uyuttu
İlginç daha önce hiç bi müziğe uyumamıştı
Teşekkür eeriz sesi gerçekten dinlendirici

Demek sende de işe yaradı kadının sesi resmen ninni gibi

Kadında güzel durmuyor da bunlar daha bebiş :)) Benim de 8 kilo vermem lazım henüz bir çabam yok ilerleyen aylarda bişiler düşünelim Kalçalarım çok büyümüş yaramı deştin kuzum :)

Kız işte daha sonra kilo verme dertleri olmıycak ne güzel

33gunluktuk canim fiyati 395lira

canım sana moral verebilmem için çok sevindim.bak ne zorluklar yaşmısın bebeğinikucağına lamak için alalha şükürler olsun anne duygusunu yaşadın.telaşların korkuların normal benim ikinci bebeğim ve buna rağmen ilkinde ki gibi herşeyi telaş ediyorum annelik işte.Ama tecrubem de olduğu belli:)))bu bebekte herşeyi daha rahat karşılyorum paniklemiyorum kendimi üzmüyorum.Biz ne dr ne alalhızki herşeyi bilelim mükemmel yapalım ki bize bağlı olmayan şeyler için de kendimizi suçlamak haksılk bence.Bebeğin küçük doğmuş hiç merak etme ben de 2 400 gr doğmuşum annem hastalanmış emirememiş inek yoğurtla beslemişler beni ama anne anlatıyor nerdeyse hastalanmıyormuşum ki öyle hayatımda ilk antibiotiği üniversitede içtim.Bebeğinin tadına çıkart şükret güzel mamalar var imkanın var almayı beişini bol bol doyur takma kafana.sen rahatlayınca sütün de artar.artmasa da yetiği kadar canım.önemli olna bebeğin sağlığı.

pompa için ben şuan aventin elektrikli kullanıyorum 5 dk için boşaltıyor ama kullanan ve memnun olmayan arkdaşlar var.büyük oğlumda ne güzel sonuç amedadan aldım.o biraz pahalı onun gibi medelanın mini elektrikli var kullana ve memnun arkdaşlarım var.bu sitede ikinci el eşiya diye bölüm var oraya bak istersen uygun fiyatta alabilirsin.eğer karasızısın nette bak kiralık da alabilirsin baktın iyi sonuç alıyorsun satın alırsın.

Kizlar kucakta gezme ve emme olayini birlestrdi bnm kiz, artikkkucagimda gezerek emiyor:) gitar pozisyonundayiz meme acik evde dolasiyoz:)) var mi arttiran? :)))

Kizlar kucakta gezme ve emme olayini birlestrdi bnm kiz, artikkkucagimda gezerek emiyor:) gitar pozisyonundayiz meme acik evde dolasiyoz:)) var mi arttiran? :)))

ay çok güldürdün beni ya Allah ta seni güldürsün bi an kendimi öyle düşündüm.
gerçekten siz olayı aşmışsınız
bir elimle de size msj yazıyorum de de 3 in 1 olsun

kızlar erik kompostosu yapıp için arada çok iyi geliyor bebeğin kaka yapmasına.
denedim oldu

Kızlar astronot mudur kozmonot mudur şu kışlık dışar tulumları var ya heh giysi sitelerinde gezinirken rastlaranız link atın please. Özellikle metalik gri veya üzerinde fosfor bulunanlar tercih sebebidir:))

canım 5 sene önce istediğin giib astronot almıştım kanz markası şimdi varmı bilmiyorum ama bi bak istersen.

takip et gün içinde nasıl olcak belkide tam çişi yapmadan öçnce yakalamışsın.benim oğlşum 40 günlük ve belki bir hafta oldu daha az bez kirletiyor büyüdükçe daha az çiş ve kaka yapacaklar.

ikinci el pompa http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...kutusunda-lansinoh-sut-pompasi-satiyorum.html

Her gece 02:00'den önce uyumuyoruz . Gündüz de pek uyumuyoruz ; ara ara memede 10-15 dak ; toplasan 2 saati geçmez
Kucakta , ayakta sallama , beşikte sallama , çarşafta sallama , müzikler , ninniler ... Hepsini denediğimizde aman yapmayın alışır sözleri ama 63 gündür hiç birine alışmadı .Uyusun da yeter ki alışırsa alışsın diyoruz . Daha adapte olamadı herhalde
Dün rekoru kırdık 04:00'da uyudu hem de gündüz hiç uyumadan 20 saat uyanık şekilde !! 23'den sonra iyice coştu ; gece hayatı sanıyor galiba 4'e kadar sonra da işkembe yerine süt içip sızdı ama 7:30 da uyandı . Biz de hal kalmadı uykusuzluktan , onu da geçtik nasıl geçilir bilemiyorum da bebek uyumadan büyür mü hiç !! Aç değil , altı temiz , gaz problemi var ama onu da mümkün olduğunca azaltmaya çalışıyoruz . Yine de dünkü rekor hariç diğer günler 17-18 saat uyumamaya engel gaz problemi yok .

kızlar erik kompostosu yapıp için arada çok iyi geliyor bebeğin kaka yapmasına.
denedim oldu

işe yarıyor canım ben de sütüm için içiyorum da bbeğim ishal oluyor.aynı şekilde üzüm kayısı incir ediğim için ona yansıyor.yemesem süt az olur yersem ishal oluyoruz:)))bi dengw bulabilsek güzel olur.

sen tavana çıkmışsın kendine yapmışsın yani
ben kadının elini ittim bana kızdı.
dövecek sandım.
vajina esneyebilen bi organmış öyle diyo hanfendi çok biliyo.
benim ki esnemiyo diyecektim döver diye korktum

1 - 7 Ekim arası Emzirme Haftası ; bol bol emzirin :) Tabi memeler izin verdikçe süt geldikçe :)
Sizler yazışmışsınızdır gerçi , ben ara ara takip edebildim . Sütü artırmak için ; humana still tee , milupa rezene iyi geliyor . Gaz problemi var ise humana rezene kimyon daha iyi . Sıcak su , çay niyetine için :) Ilık duş , göğüslere duşta yapılan masaj .Ve imkan varsa benim hasret kaldığım uyku :) Sütün kalitesini uyku sağlar demişti dr.umuz.
Tabi kim ne derse desin biraz da yapısal . Eskiden bunlar mı varmış ya da eskiler beslenmelerine bizden daha fazla dikkat etmemiş ama sütleri bolmuş .

Gunduz dışarı çıkarsan biraz. Açık hava çocukları yoruyor. Aabasıyla biraz dolaştır hem gazını kolay atar hem de uyutur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…