- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #53.881
Tommy yıldızlı rüyalar diye geçiyor CANIM su an hello baby de internette indirimde.
Ha şunu bileydin kilo alımı ve gelişimi normalse aşırı kilonun anlamı ne. Bak 6 kilo fazlam var vermeye çalışıyorum kimse boğum boğum et sevmiyo kadında
kızlar dün çok yakın bir arkadaşım doğum yaptı. bebiş 39. haftasında doğdu benm kızım gibi. çok uyuyor ve emmiyor. 4 saat uyuyormuş zorla uyandırıp memeyi verdiklerinde memede gene uyayakalıyormuş. sizde böyle bişey yaşadınız mı sarılık olmaması için ne yapabilir korkuyoruz
Arastacım loreena mckenitt bizimkini de uyuttu
İlginç daha önce hiç bi müziğe uyumamıştı
Teşekkür eeriz sesi gerçekten dinlendirici
Aybikecim sen mama verme canım açlıktan ağlamıyodur o
Kilosu da iyi senin sütünde iyi
Bizim de köken trabzon Sürmene:)
Kizlar bir de bebegin kilosunu uzerindeki kiyafetlerle tartip o sayiyi söylüyorsunuz değil mi? Bugun tartildiginda uzerinde bir kat alt üst takim ve kalin hirkasi vardi.5.500 çıktı.Sevgili kv bir kilo düş diyor üzerindeki kıyafetleri bebek 4.5 kilo diyor.yok artık dedim o zaman bizim uzerimizde 10 kilo kıyafet var. Güler misin Ağlar mısın
Bu benim en buyuk sorunumdu. 38+1 de dogum yaptim bebegim besinsiz kaldigi icin 2 gunde 400 gr kaybetti bi gecde onu benden aldilar kuvezde kaldi orda beslediler. Ben ill dogdugundan beri su verdim. Ayrica uyandirmak icin altini acma, soyma vs hicbiside uyandirmiyordu. Tanidigimkz bir ebeden yine uyanmayip baygin hale geldiginde yardim istedik ayagini cimdikledi ama saglam bi sekilde. Bende kendi uyanan kadar gozumj kapat disimi sikip cimdikliyordum, bu donemde mama takviyeside yaptim. Cok sukur sarilikta olmadik. Cok uzun uyudugunda yada kendine gelemediginde ilk kalksin die sekerli su vermistik kan sekerleri dustugu icin uzun sure uyuyorlar acliktan.
Allah yardimcisi olsun ne kadar herkes normal desede cook uzuluyordum, kendi uyandiginda cok mutlu oluyordum.
benim de Bartın diyince aklıma kadınların nerdeyse dirseklerine çıkan takıları gelir aklıma :)
Arastacım loreena mckenitt bizimkini de uyuttu
İlginç daha önce hiç bi müziğe uyumamıştı
Teşekkür eeriz sesi gerçekten dinlendirici
Kadında güzel durmuyor da bunlar daha bebiş :)) Benim de 8 kilo vermem lazım henüz bir çabam yok ilerleyen aylarda bişiler düşünelimKalçalarım çok büyümüş yaramı deştin kuzum :)
bizde var canım, hediye gelmişti ama paşamın ilgisini çekmedi
telsizin ninnilerine bayıldı, onlarla uyuyor
Geçmiş olsun canım sıkma canını. Bebeklerin çoğunda var kalpte olaylar...
Oyyy önce köpük köpük kreasyon yapıyoruz sonra vitrine koyuyoruz salyalarımızı
Geçmiş olsuuuuuun :9 Kaç günlüktünüz canım siz?
Bi de fiyatı ne kadarmış ayıptır sorması :)
Cook tesekkur ederim Fikriye.Mesajlarinizi okudukca ferahladim toparladim.herkese ayri ayri tesekkur ederim. Fikriyecim dedikletirini yapacagim. Simdilik hergun en az iki bardak humana uc bardak rezene iciyorum.vitamalt iciyorum gunde bir sise.ve lactamil iciyirum.suyu bol icmeye calisiyorum.benim bebim tup bebek transferden sonra idrar yolu enfeksiyonu olmayim diye litre litre su ictim oradan aliskinim. Emziriyorum hemde kuzum da emmeyi seviyor.zorlanmiyor hic.biberon chicco kullanıyordum cumartesi netten medela calma aldim yarin elime ulasacak sanirim birde onu deneyecegim.Gercekten dedigin gibi bebegimle ii vakit geciremiyirum surekli beslenmesi nasil olacak neden kucuk dogdu neden kilo almıyor die yiyorum kendimi. Alti sene bekledigim bebegimin varligina daha sevinemedim. Dedigini dinkeyip anin tadini cikaracagim. Sagma isine gelince manuel pompa vardi mahvoldum iki gunde yarin elektrikli alacagim lansolin nasıl sence.
Kizlar kucakta gezme ve emme olayini birlestrdi bnm kiz, artikkkucagimda gezerek emiyor:) gitar pozisyonundayiz meme acik evde dolasiyoz:)) var mi arttiran? :)))
sagol canım içim rahat etti
bizimde bir ayı geçtikten sonra kakayı 2-3 günde bir yapıyor.. 1 ay 8 günlükken dr gitmiştik doktorumuz normal dedi.. duyduğuma göre büyüdükçe kaka sayısı azalacak büyümesi için daha az çıkartacakmış..
Kızlar astronot mudur kozmonot mudur şu kışlık dışar tulumları var ya heh giysi sitelerinde gezinirken rastlaranız link atın please. Özellikle metalik gri veya üzerinde fosfor bulunanlar tercih sebebidir:))
takip et gün içinde nasıl olcak belkide tam çişi yapmadan öçnce yakalamışsın.benim oğlşum 40 günlük ve belki bir hafta oldu daha az bez kirletiyor büyüdükçe daha az çiş ve kaka yapacaklar.slm kızlar bugün sabah kızımın altını açtığımda kupkuruydu anlamadım hiç çiş yapmamış yada yapmış bez emmiş gecede kaç kere emdi sabah emdi anlamadım altını açınca yaptı bi kere anlamadım nie böle olduki herzaman bez dolardı çişle başına böle bişe gelen varmı doktora götürsemmi bilemedim
kızlar erik kompostosu yapıp için arada çok iyi geliyor bebeğin kaka yapmasına.
denedim oldu
Hahahahaha bebişler uyumuyorken kocişler daha bi geç geliyolar sankiAnlıyolar heralde
Hepimiz doğum yaptık artık rahatça söyleyebilirim. Açılmaya bakarlarken tavana yapışacaktım resmen. Çok canım yanmıştı. Kendimi çok kasıyormuşum. Rahat bırak diyorlardı nasıl yapacaksam o sırada :)) O yüzden spiralin s sini bile istemiyorummmmmmmm
Prezervatif candır
ay çok güldürdün beni ya Allah ta seni güldürsün bi an kendimi öyle düşündüm.
gerçekten siz olayı aşmışsınız
bir elimle de size msj yazıyorum de de 3 in 1 olsun
Her gece 02:00'den önce uyumuyoruz . Gündüz de pek uyumuyoruz ; ara ara memede 10-15 dak ; toplasan 2 saati geçmez
Kucakta , ayakta sallama , beşikte sallama , çarşafta sallama , müzikler , ninniler ... Hepsini denediğimizde aman yapmayın alışır sözleri ama 63 gündür hiç birine alışmadı .Uyusun da yeter ki alışırsa alışsın diyoruz . Daha adapte olamadı herhalde
Dün rekoru kırdık 04:00'da uyudu hem de gündüz hiç uyumadan 20 saat uyanık şekilde !! 23'den sonra iyice coştu ; gece hayatı sanıyor galiba 4'e kadar sonra da işkembe yerine süt içip sızdı ama 7:30 da uyandı . Biz de hal kalmadı uykusuzluktan , onu da geçtik nasıl geçilir bilemiyorum da bebek uyumadan büyür mü hiç !! Aç değil , altı temiz , gaz problemi var ama onu da mümkün olduğunca azaltmaya çalışıyoruz . Yine de dünkü rekor hariç diğer günler 17-18 saat uyumamaya engel gaz problemi yok .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?