2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ay o ne salak bir misafirmis benim
Cocuğuma kendi memesini verecek . İyyyu tahammül edemem baskasının ten kokusunu solucak yavrum. Ne bilinçsiz halkımız var ya. Salak cocuk zehirlenirmiş öyle. Pis kadin.uyuz oldum
.
Bende cocuğumun kafasını sevdiklerinde uyuz oluyorum
Ya ayağını sev uzaktan sev. Ben bile yikarken
Bingildak var diye çekilerek yıkıyorum yavrumu haldur huldur yeni doğmuş bebegin kafasını elliyorlar babam ve kayınpederim
Dahil olmak üzere. İkiside kesfetmis cOk hosuna gidiyormuş. Ayyy ben annesiyianlamıyorum siz anlıyoruz. Öyle yıkar gibi ovaliyorlsr kafasını. Halbuki öyle hoşlanmıyor yavrum tek yone sever gibi yumuşak yumuşak seviyor benim yavrum.Ya yeni bebegin kafası ellenir mı.Ben mı abartiyorum

Onlardan 1 tanede bende var canim, dert bile etmedim kendime, mutlulugunu paylasamayacak kadar kompleksliymis ve kiskancmis yillardir demekki, sende hak edenlerle paylasirsin en guzel zamanlarini, uzulme hic.

Canim rahatsız olabilir cok normal ,
Densizlik cok malesef
Bizimkiler de Haldur huldur öpüyor bebeği , annem hem öpüyor hemde kızı öptürmuyordun bebekken diye birde hesap soruyor, sanki simdi yaptıgı doğruymuş gibi
O zaman kıştı grip salgını vardı dedim bende

Kedicikim , insan tabiki üzülüyor ama ne guzel iste gercek yüzünü görmüşsün
Allah Sahte insanlardan korusun hepimizi
Sende uzme kendini canım boşver sadece gercek dostlar yanımızda olsun

Birde bisey dicem kiZlar bilmiyorum küçücük bebek anlarmi.
Bizim oğlan aksam babası isten gelince pek bı mikirdaniyor. İlgi istiyor. Cunku sevgili babamiz onu alıyor kucağına ayakta geziyorlar. Bizimki bayılıyor aksamda babası gelince sanki resmen onun kucağına gidip gezmek icin huysuzlaniyor kucağa alıp gezdirince babası susuyor. Ay bu kadar küçülmen bunu bilinçli yapabilir mı.?
Ben genelde koltukta kucağa alıp seviyorum gündüzleri öyle babası gibi alıp oda oda gezmeye alıştırmıyorum. Bana yapmıyor
Ağlayınca anlıyorum ya gazı var ya karnı ac.
Baba gelince anlamıyorum niye aglio resmen gezmek istio babasıyla sanki.
Hehe akıllı oğlum benim babasını dize getiren ilk kisi olarak tarihe gececek

Ayyyyy kedicik bir tane de ben de var o model:)

Çok samimi bir arkadasım 1 sene kadar cocuk calışması yaptılar olmadı sonra aşılama yaptı tutmadı. Benden yaş olarak küçük bana da hep bak yaşın var cocuk yapacaksan biran önce yap diyordu. Biz eşimle korunmayı bıraktık cok ugraşı gerekmeden! Ben hamile kaldım. Arkadaşım da aynı dönem tüpbebek yaptı ve maalesef tutmadı. Ben hamile olduğumu söylediğimde resmen telefonda bozulduğunu hissettim. Arkadaşıma empati ile yaklaştım. Sonuçta 1 Sene uğraş üzerine aşılama üzerine tüp bebek yap ama hiçbiri tutmasın bir de bir sürü hormon aldı. Neyse cok aradım mail attım ama dönüş yapmadı. En son onu çok iyi anladığımı ve konuşmak istememesine saygı duyduğumu belirttim. Kendini ne zaman hazır hissederse arayabileceğşni söyledim. Ama o zamandan beri benimle görüşmüyor.

Arasa şuan ne yaparım bilmiyorum bu konuda çok hassas anlayış mı göstermeliyim yoksa ben de 9 ay hamilelik üzerine zor bir doğum geçirdim bunca Senenin hatrına bir telefon edebilirdi diye mi düşünmeliyim.

Yok inat etti bu gece uyumayacak .

BAzen enteresan bır inatları oluyor. Parme'cim sunu denesene; onu bir yatağa yan yatır, sen de yanına yan sekilde uzan ve o yatarken sen yatarken emzir. Oda koş ya da karanlık olsun. Benimki uyumak için inat ettiğinde bu şekilde emziriyorum küt gidiyor. Her zaman deği ama çoğu zaman işeyarıyor

En son onu deniycem artık uyuyakalirim diye korktuğumdan yatağa pek almak istemiyorum .

Olmadı gözlerime kibrit çöpü takarım artık napim :)

Valla onun mutsuzluğunun suçlusu sen degilsin . Bana cokta saglikli bir davranış gibi gelmedi .

Hoş ruh halı saglikli da olmayabilir. Ama delirmedi ise ve sana deger veriyor ise dn azından seni cok sevip deger verdigini ancak bu ara kendini toplayana kadar seninle görüşmenin ona iyi gelmeyeceğini kendini toplayınca irtibata geçeceğini soyleyebilirdi.

Bunu yapmadı ise bilmiyorum ama cocuğumu Kıskanan birinden ben korkarım

Geceleri yavruları 10 Dk emen arkadaslar. Bebekleriniz emdıkten sonra ne kadar uyuyor? Benım 30 Dk en iyi 45 Dk sonra uyanıyor. 10 dk yü dolu dolu emiyor izliyorum. Sutum mu yağlı degıl doyurmuyor mu anlamıyorum. Gündüz saatlerce emen oğlum gece 10 Dk emmeye başladı

bende de oldu arkadaşım dediğim ama bir hayırlı olsun demiyenler...yıllar sonra görüyor insan, şu face faydalı birşeymiş. insanın görmediklerini gösteriyor

Onlardan 1 tanede bende var canim, dert bile etmedim kendime, mutlulugunu paylasamayacak kadar kompleksliymis ve kiskancmis yillardir demekki, sende hak edenlerle paylasirsin en guzel zamanlarini, uzulme hic.

Kedicikim , insan tabiki üzülüyor ama ne guzel iste gercek yüzünü görmüşsün
Allah Sahte insanlardan korusun hepimizi
Sende uzme kendini canım boşver sadece gercek dostlar yanımızda olsun

Ayyyyyy iyiki varsınız çok seviyorum sizi
Teşekkür ederim

My honey, senin modelden de var bende
4-5 senedir tedavi görüyor çok istiyor ama henüz olmadı. her zaman yannda olmaya çalıştım hep destek oldum. Eşi eşimin en samimi arkadaşı üstelik. Eşi arayınca o da zoraki konuşup tebrik etti, sanırım emrivaki oldu, telefon uzatılınca mecburen konuştu benimle. Anlamaya çalışıyorum onu. Mutlaka çok zor olmalı Ama ben ne yaptım ki ona
Rabbim bekleyen kimsenin kucağını boş bırakmasın...
İşin garibi ortak bir arkadaşımızın tüp ile ikiz bebekleri oldu bizimkine yakın tarihte, yakın oturuyorlar diye mi bilmiyorum ama onlarla pek bi sıkıfıkı. Benden ya da eşimden hoşlanmıyor sanırsam :) Görmezden geliyorum artık ben de onu...

Değişiyor uyku süresi. Bazen yarım saatte fırlıyor, bazen de 2 saati buluyor ben de anlayamıyorum. Gece emmesi bizimkinin de kısaldı. Uyku tatlı geliyor heralde :)

bugün benim maraton günüm.. kayınvalidem geliyor.. temizlik yapılacak yemek yapılacak.. en önemlisi mız mız bir kız avutulmaya çalışılacak :95:

hiç böyle düşünmemiştim.. benim kızda babası gelince mızmızlanmaya başlıyor.. olabilir bence .. gerçi eşim kucağında gezdirmiyor. omzuna yatırıp onunla konuşuyor sırtını okşuyor :) demek ki şevkat istiyor :)

aynısından bende de var canım takma kafana. senin ki yine geç kalmış.. benim çocukluk arkadaşım eşimle sevgili olduktan sonra değişti. böyle soğuk soğuk davranmalar filan. yine takmadım. ta ki bir gece deniz kıyısında eşimin(o zaman sözlüm) yanında soyunup pedini altından çıkartıp denize girene kadar. soyunduktaan sonra bir problem yok değil mi dedi bozuntuya vermedim. çok şişman bir kız hep kıskançtı. ki arkadaşım gündüz bile yağlarını saklamak için denize ıkına sıkına giren bir kızdı. ben griptim eşimle ikisi denize girdi çıktı. eşimin canına okudum sonra o ayrı. ama hakkını yiyemem göz ucunla bile bakmadı. sonra telefonlar bitti. sonra hamile kaldım doğurdum hayırlı olsun bile demedi. onun dualarına da ihtiyacım yok artık.. boşver... amaaan bak dertlendim yine sen anlatınca aklıma geldi :)

ay yuuh yani.. o sütü kesmesi lazım. çünkü süt sürekli değişime uğruyor bebeğimiz büyüyor onun ihtiyacına göre değişiyor. 11 aylık bebeğin sütünü yenidoğana veremez ki onu besleyemez. ikisni besleyemez. ay iki çocuğuna da acıdım.. senin yerinde olsam kesinlikle kovardım o kim ki benim bebeğime memesini vericek. pis mi temiz mi belli değil. üstelik hamile

Sünnet yaptırdınız mı yada yaptıracak mısınız? ben yaptırmak istiyorum inşallah şimdi hastane araştırıyorum tabii doktoruda çok önemli kimi doktor ürolog kimiside cerrah yapmalı diyor çocuk cerrahı daha iyi tabi varsa tavsiyelerinizi bekliyorum ..

Yalova çook teşekkür ederim canim mesaj icin. Bende ayni sen gibi mamada Pinti davranıyorum ki artik biraz daha arttirdim. Umarim sonucunuda guzel alirim ve biraz toparlanir. Sut konusunda ise dort bes saat emmeyince göğüslerim biraz sisiyor.yani aksam mamadan sonra uyuyor gece uyku arasi cok zor meme emiyor uyku daha tatlı geliyor bende sagip oyle veriyirum.
Canim kuzunun ayagina da şifalar dilerim yerim ben o minik ayagi

Günaydın arkadaşlar.Nasılsınız?Kızım uyurken hemen bir ziyaret edip yazayım dedim.Sizleri okuyorum ama yazmaya birtürlü fırsat bulamadım.Geçen gün yazmıştım.Ben girmeye fırsat bulamıyorum yetişemiyorum diye.Böyle düşünen birtek ben değilmişim sevindim.Acaba bende mi bir anormallik var diye düşünüyordum.Sizlere ömrümden ömür alan cumartesi günkü yaşadığım korkuyu anlatayım.Ablam, yeğenlerim (henüz 7yaşındalar),annem alışverişe çıktık.Bebek arabasını ablam sürüyordu.Mağazalara girdikçe abla elaya dikkat et diyordum.Oda merak etme burda ablan var ben sahip çıkarım, güven bana dedi.Sonra tülcüye girdim.Ablam elamla arkamdan geldi.Arabayı mağazanın ortasına koydu.Bende gelip geçene mani olmasın diye bir adım daha kenara çektim.İşimiz betti.Arkamı döndün araba yok.Canım elam yok.Ablama bebek nerde diye sordum.Annemdedir dedi.(LAFA BAK ANNEMDEDİR.YANİ ODA BİLMİYOR.SÖZÜM ONA BEBEĞE O BAKIYOR.)Annemde mağazanın dışında 7-8 metre ilerde yeğenlerimle beraber.Annemin yanına bir gidişim var.Giderkende annemin etrafına bakıyorum araba falan yok.Anne bebek nerde dedim.Ne bebeği , bebek sizde dğilmi dedi.Başımdan aşağı kaynar sular döküldü.Saniye içinde aklımdan binbir türlü şey geçti.Ya arkamızdan bebeği alıp kaçırdılarsa, ya ona birşey yaparlarsa, bebeğimi birdaha göremezsem...Hemen tülcüye tekrar koştum.Koşarken tülcüdeki kadının kapıdaydı içeriye doğru birşey ittiğini gördüm.İçeri girdim bebeğim orda.Kadın bize bakmak için dışarı çıkmış ama görememiş.Gözlerimden yaşlar süzülüyor.Herkez mağazanın önüne toplanmış noldu diye soruyor.Ablama çekil birdaha bu çocuğu sana emanet etmem, çek elini arabadan dedim.Kalp atışlarımı duyabiliyordum.Çok şükür meleğime ,biricik yavruma birşey olmadı.Allah hiçkimseyi evladından ayırmasın.

Ben doğduğu gün yaptırdım. Genel cerrah yaptı. Bize ya da bebeğe bir sıkıntısı olmadı. Altını temizledikten sonra bir krem suruyorduk. Cok çabuk iyileşti. O stresler de bitti gitti hayatımızdan. Sakın endişe etme göreceksin cok basit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…