2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ne diyim bazen küfür etmek az kalıyor

O kadino bogazlamk istiyrm.bu nasi bi patavatsizlik nasi bi cahillik..sozun bittigi yer..sen yine iyi susmusn ben agzima geleni sayardm galiba

Geçmişler ola diyim de tez elden geçsin.
Emzirmeye ara verdiysen mutlaka bepanten plus kullan. Üzerinde yazıyor zaten meme ucu yaralarına diye. Bide enfeksiyon önleyici gibi bişi yazıyor. Üstelik yağlı değil ılık su ile yıkayınca bişey kalmıyor. Ölü deri topluyorum mememin ucundan her sağmada. Alttan yeni doku gelmesine yardımcı olduğu için. Ama iltahap şüphen olursa sakın ihmal etme doktora git. Birde sağma işini emzirir gibi disiplinli yapmak lazım ki sütün azalmasın artsın. Ben bebeğimin beslenmesine şartladım. Onu asla aksatmayacağım için sağma işlemi de düzenli olmuş oluyor. Yinede aksattığım oluyordur.

Bir bitse yara mara işi romen vatandaşlar gibi canım istedikçe hop çıkarsam mememi kızımda hüp hüp doyursa kendini. Allah'tan bu sıkıntıyı yaşayan herkese şifa diliyorum.

Ivycim bol su içsen aklıma tek o geldi
Ilacı vücuttan bir an önce atmak için
Dikkatli olmak lazım gerçekten iyiki paylaştın bizimle de
Inşallah zararlı bi etkisi olmamıştır bebeğine merak etme

Canım neden kovmadın evden
Ben olsam napıyosun sen diye bağırırdım
Keşke hamileyken emzşrdiği için diğer çocuğunu zehirleyebilrcrğini falan söyleseydin
Cahilse az bilinçlenirdi sayende

Çevremizdeki düşüncesiz insanların şerrinden Allah korusun yavrularımızı. benimde grip misafirlerim oluyor kızımı öpüp kokluyorlar bende bişey diyemiyorum. çok sinir bozucu bişey bu. artık durmadan ayetel kürsi okuyorum. ben koruyamıyorum İnşallah Rabbim korusun

Kizlar meraba...esime bugun aguline damla aldirdim sizlerin tavsiyeniz uzere.malum herkes gibi bizimde gaz problemimiz var.kizim 50 gunluk oldu uzerinde gunde 3-4 kez 1 cay kasigi yaziyor sizlerde boyle mi kullaniyorsunuz???birde aguline kullanirken sab simplexde vermeye dewam ediyor musunuz???

Son düzenleme:

Cnm cok kucukler...grip olurlarsa kaldiramzlr..bn soyluyrm gripli gelmesn diyrm...esimde grip mevsimi iyilesmce gelin diyo..kmse bnm bebegmden degerli degil.hsta olsa allah korusun minick bebis ve sen cekersn..onlarn ruhu duymz

Ben salliyorum ama durmuyor en fazla 5dk.
Kucakta sallayarak gezdirmeyi seviyor o zaman uyuyor.

of offf şuan kucağımda uyanık olduğu sürece sürekli ağlayan bir bebek... hala alışamadık birbirimize yani tam olarak ne istediğini anlayamıyorum bazen.. sizdede oluyor mu

Ivycim bol su içsen aklıma tek o geldi
Ilacı vücuttan bir an önce atmak için
Dikkatli olmak lazım gerçekten iyiki paylaştın bizimle de
Inşallah zararlı bi etkisi olmamıştır bebeğine merak etme

Saol cnm yanitin icin, aklima yapacak hic birsey gelmedi bnd ayni sekilde su ictim 2,5 litre tek seferde... Ben makyaji bile birakmistim emzirirken, nasil boyl bir hata yaptim hala inanamiyorum kendime..

katil olurum ben!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Saol cnm yanitin icin, aklima yapacak hic birsey gelmedi bnd ayni sekilde su ictim 2,5 litre tek seferde... Ben makyaji bile birakmistim emzirirken, nasil boyl bir hata yaptim hala inanamiyorum kendime..

olan olmuş canım. aynen bol suya devam. çok da aklına getirmemeye çalış artık. bidahakine dikkat edersin...

IvyTheMe'cim uzme kendini. Cok huzursuzsan bir doktora sor istersen.

Bu arada konusu açılmışken sorayım. Senin batıkların dogum sonrası mı oldu? Ben batık tırnak ağrısı vs biilmezdim. Doğumdan sonra ayak tırnaklarının dipleri ağrıyor. El tırnaklarının kenarlarında da bolca şeytan tırnağı çıktı. Manıkur pedıkuru aynı kişiye yaptırıyorum. Ondan kaynaklı bir sorun olduğunu sanmıyorum.

Hamilelikte ayaklarım ellerim tüm vücudum çok şişti. El ve ayak parmaklarım dolma gibi oldu. Doğum sonrası şişler birden inince acaba tırnaklarım mı etkilendi diye düşünmüyor değilim

benim bebeğim de ilk doğduğunda meme ucunu olduğu halde alamamıştı onun için silikon uç kullandım şimdide geceleri yatarak emzirirken kullanıyorum senin yaralarına da iyi gelebilir diye düşünüyorum istersen bi dene derim bi de benim hiç yara olmadı göğüs uçlarım ama bebeğim sık ve uzun emdiği için ilk günlerde hassaslaştı hafif sızlamalar vardı onun içinde lansinoh krem kullandım faydasını anında gösterdi çok rahatladım şimdiden geçmiş olsun ve sütün varken ve yeterliyse doktor tavsiyesi olmadan mamaya başlama derim

Doktoruma not biraktim ama mesai disindaymis, yarin sabah arar sanirim.

Canim benim hamileligimin son haftalarinda ayaklarim cok sismisti, tirnaklar ete gomulmustu yanlardan, pedikur yaptirmadim sadece torpulettirdim kisaltmak icin. Dogum sonragi sislik inince yine pedikur yaptirmadim sace kisalttirdim torpuyle ve tabii yanlardaki batiklari anlamamisim ilk basta.

Günaydın kızlar aşılarımızı olduk geldik :) 60 cm ve 5830 gr. olmuşuz. Ben de 1 kilo vermişim kaldı 6 kilo
Maşallah idoşa canım , koca kız olmuş, yarın bizim de aşımız var , bakalım büyüdük mü
Yok canım sütün azalmaz,bazı emziren anneler adet görmüyor ama sütü etkilemez
Ben hamile kaldığımda emziriyordum o bile azaltmadı ama ben kestim emzirmeyi

Maşallah canım senin minnos baya boyluymus :) biz de bugün asilarimizi olduk. Cok agladi yavrum.o agladi ben ağladım.inşallah ates yapmaz.bizde 5.500 gr 55 cm olmusuz :)
İnsallah ateş huzursuzluk yapmaz bizimde yarın 3 tane aşımız var
Canım diğer mamaları da deneyin isterseniz , aptamil milumil diye bi mama var iştahsız bebekler icin , tadı nispeten daha iyiymis

Benim oglusumda bugün iki ay aşısını oldu insaallah ateşi çıkmaz şimdilik iyi. Havada buz gibi zor gittik . Ebe akşam üstü fitil at dedi geceyi rahat geçirsin diye kilosida 6 . 200 gr olmuş oglusum
Maşallah canım tosun olmus seninki, nazar değmesin
Canım zarar vermemistir insallah , emzirirken kullanilmasin diye hemen her ilaçta yazıyor , Allah'ın izniyle bisey olmaz insallah
YUHH diyorum ne yüzsüzmüş
Yaptıgı düpedüz terbiyesizlik , hic kırılır filan diye düşünmeseydin direk söyleseydin canım , hayır sigara icmese bile senin cocuğuna meme vermeye ne hakkı var durduk yerde, nasıl bir densizliktir ya

Dertleşmek istedim
Benim ortaokuldan beri tanıdığım, birbirimizin evinde defalarca kalmışlığımız olan, lisede ve üni yıllarında yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmemiş, birbirimizin yazlığına kadar gidip kaldığımız bir arkadaşım bi tek oğlumun faceteki albümünü beğenip tek bir resmine ay ne tatlısın sen diye yorum yaptı, aramadı bile.
çok kırgınım ona.
sildim zaten listemden. gönlümden de silerim inşallah (((

Eşimin en uzak en dandik dediği arkadaşları bile kalkıp geldiler helal olsun. Bu hatun bi totosunu kaldıramadı çok ağrıma gitti.

Maşallah idoşa canım , koca kız olmuş, yarın bizim de aşımız var , bakalım büyüdük mü

Teşekkür ederim canım umarım ağrısız sızısız atlatırsınız. Ben ateş nöbetindeyim henüz yükselmedi ama ya yükselirse diye uyuyasım gelmiyor. Uyku tatlı ama İda daha tatlı :) Gündüz biraz huzursuzluğu oldu ama şimdi uyuyor maşallah.

İnsanı en çok hayal kırıklığına tanıdığımızı zannetiklerimiz uğratıyor. Çok mu zordu bir telefon açıp tebrik etmek. O kadar samiyet varken üstelik. İyi yapmışsın silerek , hayatımızda gereksiz kalabalığa yer yok.

Arada bir temizlik yapmak iyidir. Temizlik fırsatlarınida hep böyle ozel günlerde buluruz zaten dogum dugun ölüm aynı annelerimizin Bayram temizliği gibi :)

Bende sildim süpürdum kapi dışarı ettim aynı senin anlattığın gibi birini
Üzüldünüz diye sor yok zaten silmişim ama zamanını beklemisim hatta o ziyarete evime geldigi halde sildim evindeki hareketlerinden dolayı

Neyse salla sekerim bosver kısacası

bende de oldu arkadaşım dediğim ama bir hayırlı olsun demiyenler...yıllar sonra görüyor insan, şu face faydalı birşeymiş. insanın görmediklerini gösteriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…