- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #53.921
Ben hamileligimde sigara dumanina bile maruz kalmamaya calistim hep kactim sen hem kucagindaki hem karnindakini zehirliyorsun bide benim yavrumumu zehirlicekskn ayrica oglunda grip onun emdigi memeyi nie benim oglumun agzina koyuyorsun hem hamileyken verilen sut zararli diyen doktorlar bile var hadi bunlari gec sut annelik diye bişey var bakalim ben seni sut anne istiyomuyum ogluma.insan bi veriyim mi felan der cat diye cikardi bide diyor ki kız olsaydi vermezdim ayy lütfen ver ya lütfen
Ben hamileligimde sigara dumanina bile maruz kalmamaya calistim hep kactim sen hem kucagindaki hem karnindakini zehirliyorsun bide benim yavrumumu zehirlicekskn ayrica oglunda grip onun emdigi memeyi nie benim oglumun agzina koyuyorsun hem hamileyken verilen sut zararli diyen doktorlar bile var hadi bunlari gec sut annelik diye bişey var bakalim ben seni sut anne istiyomuyum ogluma.insan bi veriyim mi felan der cat diye cikardi bide diyor ki kız olsaydi vermezdim ayy lütfen ver ya lütfen
canım öncelikle çok geçmiş olsun.. umarım en kısa sürede iyileşir göğüslerin.
ben de maalesef bu konudan çok muzdaribim. doğum yaptıktan bir hafta sonra göğüslerim yara oldu ve hala iyileşmediler. oğlum 2 kere kan kustu. ilkinde sebebi anlaşılamadığı için yoğun bakımda kaldı 2 gün. 1 gün de odada gözetim altında kaldı.. doktor tahminen meme ucundandır dedi ama ben pek ihtimal vermemiştim o zaman.
3 hafta önce yine kanlı kustu ama ben bu sefer gördüm emzirirken kan yuttuğunu. yine doktora gittik çok şükür kuzumda bişey çıkmadı. kanı emiyor, biriktiriyor sonra da bünye kabul etmediğinden dışarı atıyormuş. çok sinirlerim bozuldu. sağma makinası aldık. yaraları o da kanatıyor diye bıraktım. biraz da iyileşme gördüğüm için emzirmeye devam ediyorum. dünden beri bir göğsümü sağıp veriyorum. bakalım iyileşecek mi. 2 tane göğüs ucum varmış gibi yarıldı memem. o nasıl tek parça haline gelir bilmiyorum ama artık oğlumu rahatça emzirmek istiyorum çok sıkıldım bu yaralardan..(
Kizlar merhaba,
Moralim cok bozuk... Ayak tirnagimda batik nedeniyle hafif enfeksiyon olmustu, arkadasim coderma krem onerdi, cantasindan cikardi verdi bende 3 gundur suruyordum... Normalde boyle konularda cok dikkatliyimdir ama nedense aptal bir anima geldi ve direk kremi kullanmaya basladim doktoruma danismadan veya prospektusunu okumadan. Parmagimdaki enfeksiyon gecti ve 3. Gunun sonunda kremin prospektusunu okudum ve emzirirken kullanilmamalidir ibaresini gordum... Kendime cok kizginim, su anda ne yapabilirim veya gecmis 3 gunde cocuguma nasil bir zarar verdim bilemiyorum((
Canım neden kovmadın evdenKizlar sinirden elim ayagim titriyor ya..az once kvnin bi akrabasi geldi kadinin 11aylik oglu var ve 5aylik hamile senelrdir sigara kullaniyor ve oglu grip hadi bana niye geldi oralari felan gectim oglum agliyordu sevmek icin kucagina aldi ve cat memesini cikardi sut vercekmis ben ogluma sut veremiyorum sanki insan bi oylesine bile olsada sorar bende orda bascavusun esegiyim sanki Allahtan oglum tutmadi hemen kaptim agrisi bar surup icircem dedim ama cok sinirliyin titriyorum ne yapicagimi sasirdim
Çevremizdeki düşüncesiz insanların şerrinden Allah korusun yavrularımızı. benimde grip misafirlerim oluyor kızımı öpüp kokluyorlar bende bişey diyemiyorum. çok sinir bozucu bişey bu. artık durmadan ayetel kürsi okuyorum. ben koruyamıyorum İnşallah Rabbim korusun
Ben salliyorum ama durmuyor en fazla 5dk.
Kucakta sallayarak gezdirmeyi seviyor o zaman uyuyor.
Ivycim bol su içsen aklıma tek o geldi
Ilacı vücuttan bir an önce atmak için
Dikkatli olmak lazım gerçekten iyiki paylaştın bizimle de
Inşallah zararlı bi etkisi olmamıştır bebeğine merak etme
Saol cnm yanitin icin, aklima yapacak hic birsey gelmedi bnd ayni sekilde su ictim 2,5 litre tek seferde... Ben makyaji bile birakmistim emzirirken, nasil boyl bir hata yaptim hala inanamiyorum kendime..
Saol cnm yanitin icin, aklima yapacak hic birsey gelmedi bnd ayni sekilde su ictim 2,5 litre tek seferde... Ben makyaji bile birakmistim emzirirken, nasil boyl bir hata yaptim hala inanamiyorum kendime..
Selam arkadaşlar
bebeğim 45 günlük oldu, benim emzirme problemim hala geçmedi. Zaten başından beri çatlak ve yarıklarla uğraştım, son bir haftadır da göğsümde koltuk altıma ve sırtıma vuran dayanılmaz ağrılar var. Emzirmeyi tam olarak öğrenemedim, bebeğim memeyi alana kadar ucunu mahvediyor. Her gün her gece ağlamaktan helak oldum. Karşılığını alıyorum tabi bebeğim iyi kilo alıyor, ama benim psikolojim altüstAblam halimi gördü çekme bu acıyı mamaya başlayalım dedi. ne yapacağımı bilmiyorum, sütüm varken mama vermek düşüncesi bile beni üzüyor. Siz böyle sorunlarla karşılaştınız mı? Neler yaptınız. Kolaylıklar olsun herkese...
IvyTheMe'cim uzme kendini. Cok huzursuzsan bir doktora sor istersen.
Bu arada konusu açılmışken sorayım. Senin batıkların dogum sonrası mı oldu? Ben batık tırnak ağrısı vs biilmezdim. Doğumdan sonra ayak tırnaklarının dipleri ağrıyor. El tırnaklarının kenarlarında da bolca şeytan tırnağı çıktı. Manıkur pedıkuru aynı kişiye yaptırıyorum. Ondan kaynaklı bir sorun olduğunu sanmıyorum.
Hamilelikte ayaklarım ellerim tüm vücudum çok şişti. El ve ayak parmaklarım dolma gibi oldu. Doğum sonrası şişler birden inince acaba tırnaklarım mı etkilendi diye düşünmüyor değilim
Maşallah idoşa canım , koca kız olmuş, yarın bizim de aşımız var , bakalım büyüdük müGünaydın kızlar aşılarımızı olduk geldik :) 60 cm ve 5830 gr. olmuşuz. Ben de 1 kilo vermişimkaldı 6 kilo
Yok canım sütün azalmaz,bazı emziren anneler adet görmüyor ama sütü etkilemezbana dr.um 3 aylık iğneleri söyledi..emzirenler için olanlarda tek hormon varmış sütü etkilemiyormuş yan etkiside yok dedi ama netten baktım dolu yan etkisi var..depoprovera mı ne adı...
bu arada ben dün adet oldum :/ 40 ım çıkalı 10 gün oldu ve dün adet oldum dr.a sordum olabilir normal dedi...ama netten bakıyorum emzirmeyenlerde olurmuş böle ya da az emzirenlerde e ben emziriyorum normal ama mama da verdik arada..hala da veriyorum bazen ama azalttım baya..sütümle doyuyo artık..
ilk başta çoktu sütüm taşıyodu ağzından sonra azaldı bi ara o dönem mama verdik baya takviye...şimdi yine iyi fena değil..malt içeceğine başladım bu arada tavsiye ederim acayip süt yapıyo vitamalt...
e şimdi ben adet oldum sütüm azalır mı ya da kesilir mi...(( çok erken dahaa...emzirmek istiyorummm
İnsallah ateş huzursuzluk yapmaz bizimde yarın 3 tane aşımız varMaşallah canım senin minnos baya boyluymus :) biz de bugün asilarimizi olduk. Cok agladi yavrum.o agladi ben ağladım.inşallah ates yapmaz.bizde 5.500 gr 55 cm olmusuz :)
Canım diğer mamaları da deneyin isterseniz , aptamil milumil diye bi mama var iştahsız bebekler icin , tadı nispeten daha iyiymisSlm. Gaz problemi nedeniyle drumuz aptamil conformil onermisti. Oglum hic sevmedi. İki gun ugrastik. Sonunda dayanamayip normal aptamilimizi aldik. Ama onu da icmez oldu. Likir likir icerdi halbuki. Napicagimi sasirdim. Stresten az olan sutum de neredeyse kesilmis durumda. Pasam acliktan uyuyamiyor bile. Gazini cekseydim de yeterki karni tok olsaydi. Siz siz olun mamanizi degistirmeyin. Kahroluyorum. Ne yapabilirim ki fikri olan var mi.
Maşallah canım tosun olmus seninki, nazar değmesinBenim oglusumda bugün iki ay aşısını oldu insaallah ateşi çıkmaz şimdilik iyi. Havada buz gibi zor gittik . Ebe akşam üstü fitil at dedi geceyi rahat geçirsin diye kilosida 6 . 200 gr olmuş oglusum
Canım zarar vermemistir insallah , emzirirken kullanilmasin diye hemen her ilaçta yazıyor , Allah'ın izniyle bisey olmaz insallahKizlar merhaba,
Moralim cok bozuk... Ayak tirnagimda batik nedeniyle hafif enfeksiyon olmustu, arkadasim coderma krem onerdi, cantasindan cikardi verdi bende 3 gundur suruyordum... Normalde boyle konularda cok dikkatliyimdir ama nedense aptal bir anima geldi ve direk kremi kullanmaya basladim doktoruma danismadan veya prospektusunu okumadan. Parmagimdaki enfeksiyon gecti ve 3. Gunun sonunda kremin prospektusunu okudum ve emzirirken kullanilmamalidir ibaresini gordum... Kendime cok kizginim, su anda ne yapabilirim veya gecmis 3 gunde cocuguma nasil bir zarar verdim bilemiyorum((
YUHH diyorum ne yüzsüzmüşKizlar sinirden elim ayagim titriyor ya..az once kvnin bi akrabasi geldi kadinin 11aylik oglu var ve 5aylik hamile senelrdir sigara kullaniyor ve oglu grip hadi bana niye geldi oralari felan gectim oglum agliyordu sevmek icin kucagina aldi ve cat memesini cikardi sut vercekmis ben ogluma sut veremiyorum sanki insan bi oylesine bile olsada sorar bende orda bascavusun esegiyim sanki Allahtan oglum tutmadi hemen kaptim agrisi bar surup icircem dedim ama cok sinirliyin titriyorum ne yapicagimi sasirdim
Maşallah idoşa canım , koca kız olmuş, yarın bizim de aşımız var , bakalım büyüdük mü
Dertleşmek istedim
Benim ortaokuldan beri tanıdığım, birbirimizin evinde defalarca kalmışlığımız olan, lisede ve üni yıllarında yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmemiş, birbirimizin yazlığına kadar gidip kaldığımız bir arkadaşım bi tek oğlumun faceteki albümünü beğenip tek bir resmine ay ne tatlısın sen diye yorum yaptı, aramadı bile.
çok kırgınım ona.
sildim zaten listemden. gönlümden de silerim inşallah(((
Eşimin en uzak en dandik dediği arkadaşları bile kalkıp geldiler helal olsun. Bu hatun bi totosunu kaldıramadı çok ağrıma gitti.
Dertleşmek istedim
Benim ortaokuldan beri tanıdığım, birbirimizin evinde defalarca kalmışlığımız olan, lisede ve üni yıllarında yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmemiş, birbirimizin yazlığına kadar gidip kaldığımız bir arkadaşım bi tek oğlumun faceteki albümünü beğenip tek bir resmine ay ne tatlısın sen diye yorum yaptı, aramadı bile.
çok kırgınım ona.
Eşimin en uzak en dandik dediği arkadaşları bile kalkıp geldiler helal olsun. Bu hatun bi totosunu kaldıramadı çok ağrıma gitti.
Dertleşmek istedim
çok kırgınım ona.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?