2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Parme'cim iyi yolculuklar canım kazasız belasız ve umarım çok güzel vakit geçirirsiniz siz ve yola çıkan bütün arkadaşlarım.Ivy,maşallah ne güzel büyütmüşsün bebeğini.boy kilo çok orantılı valla,6100 kg 61 cm.inşallah huzursuzluk yapmazda gelirsiniz Türkiye'ye.Aybike valla korkulur senden ama haketmişler bacım,topik olarak arkanda ve entrika öğrenmek için takipteyiz :))) Angy,bende diyordum ki bu kız nerelerde,gece nöbetlerinizdede bişeyler yazmıyorsunuz artık,için mi geçiveriyor yine )))) bak yine aklıma geldi,yıktın bütün hayallerimizi,hiç yapılacak şey miydi be canım???bakayım daha neler yazacaktım,hepinize cevap yazabilmek için yazdıklarınızı aklımda tutmaya çalışıyorumda,geri dönüp bakarsam silinir bütün yazdıklarım çünkü.kimlerin yazdıklarını hatırlayamayabilirim lütfen kusura kalmayın.Annemlerinde Yalova'da olmasını çok isterdim,hatta bütün sülalem burda olsa çünkü Yalova Bursa'dan daha güzel,bende eksikliklerini hep hissetmişimdir,gerçi ben binlerce kere şükürler olsun süper bir aileye ve kocaya düştüm :))))) kahvaltım,yemeklerim,ütüm hepsi yapılıyor.tabi bunlar değil tek neden süper olmaları için,karakterleride felaket iyi,eziliyorum ve nankörlük yaptığım zaman utanıyorum böyle düşündüğüm için ama insanın kendi kanı canıda başka hani,kıyas bile edilemez.keşke hepiniz benim kadar şanslı olsaydınız eş ve kv konusunda.arada tabi eşim kızdırıyor ama tartının kefesine koyduğunda ibreyi bile oynatacak kadar değil.Allah yavrumu,eşimi ve ailelerimizi başımızdan,yanımızdan eksik etmesin.göbek konusuna gelince,benimde kotlarımdan taşıyor yağlar ama o kadar kötü durumda değilim heralde ki güzel övgüler alıyorum,tabi 3-4 kilo hala fazlalığım var ama kapatıyorum onuda.Ha bu arada bu lafım sana Angy,ayıptır söylemesi oldu bizim o iş )))))benden utan bari,daha 42 günlüğüz

canım maşallah çok tatlı bir kızın var emziğede alışmış ben alıştıramadım bir türlü rota virüsünü benim doktorum 3.ayda dedi kimisi 2.ayda yaptırıyormuş genel olarak yaptırmayı düşünüyor topik hatta yaptıranlar da var :)

canım bizler artık eşten ziyade anne olduk eşlerin gözünde. benim eşmde gelir gelmez kızımızla ilgileniyor oynuyor biraz huysuzlanınca bu acıkmışmı yada altını mı değiştirsin anne diyip bana veriyor kendi geçiyor tv başına yana oyun oynamaya hepimiz artık bakıcı gibi hissediyoruz kendimizi yine sen iyisin esinle başbaşa dışarı bile çıkabilmiştin :)

C ciktikta noldu ;-) o gune has bi ilgi oldu eylul olmayinca ...ama normlde ayni durum isten gldimi eylule gdiyo direk agucuk gugucuk snra acikti annesi diyp veriyo..bn montofon inegi cnku...saka yollu askm eskiden oncelik bnmdi bni sorardn bna sarilirdn diyince bebegimi kiskaniyosn cok ayip diyo..ama bn eylulle ilgilenince papucm dama atildi bz bu gdisle hcbsey ypayiz bile diyo..ariza ya sorunlu heralde ;-)

Vay yalova vayy tek kale mac haaa ;-) recep ivedikte diyodu ya.....olan var olmayan var bacim ortami yaratip bi halt edemeyen var ;-) kartladi bnm lohusalik daha bsey yok....sen 40 i ckardn bitrdn bu isi....sabirszz senii yete bakan yurek yakannnn ;-) helal oldun be yalova idolumsunnn ;-)

Masallah cnmmm kizina allah nazardan saklasn.bn rotayi yptrdm ...24unde dger asilarimz var...rotadan snra herhangi bi sorun olmadi...sdece bebegn kusma durumu varmi emdikren snra kusarmi diye sordu doktor..agizdn veriliyo ya...tadi biraz kotu sanirim eylul agladi birazz

geşmiş olsun canım, şimdiden hayırlı yolculuklar
bu arada maaşallah kilosu boyu pek bir güzelmiş :) Allah sağlıklı ömür nasip etsin

Keske ceyiz hazirligi topiginde evlenmeden once tanissaydik :)) bizede tiyolar verirdin ^^ ve cok tesekkur ederim, kizim zaten 4kg uzeri dogmustu, aylik kilo alimi sizlerle ayni gidiyor yani...Hepsine maasallah.

Saol canimm, tum bebeklerimize maasallah, benimki dedigim gibi buyuk dogdu zaten.

Ah bi tek benimki saniyordum. Meger tum kocalar oyun delisiymis icim rahatladi kizlar sagolun valla.

Bende oyun sektorundeyim ve kocamda iyi oyuncudur, bu oyunlari yapanlara ( kendimde dahil) cok kziyorum...

Maasallahhh tam guzellik bu...

Cok tesekkurler canim...Bir defa gittik zaten2. Tura donuyoruz.

Son düzenleme:
Maşşallah çipil çipil bakıyor valla,çipil ne bilmiyorum ama iri iri ve dikkatli,keskin bakışlı demek istedim yani

kızlar birşey sorucam bu zamana kadar endişe etmemiştim ama br sorun var.sütünüzün yetmediğini nerden anlıyorsunuz? yani benim önceden çoktu ama sanırım son bir haftadır azaldı galiba.mesela bebeğim eskisi gibi emmiyor en fazla 5 dakika gündüzleri sonra ağlayarak beni ittiriyor süt bittiği için mi bunu yapıyor aç aç mı uyuyor anlamıyorum o sinirle bu sefer diğer göğsümü de almıyor.gecede saat 1.30 dan 5.30 6ya kadar uyuyor.sabahlarıda göğüslerim dolu olduğu için öğlene kadar emmesi güzel oluyor.önceden emdikten sonra sağıyordum 30 cc falan çıkıyordu şimdi damla damla çıkıyor emdikten sonra.ne oluyor süt mü bitiyor bu ağlamalarına katlanıyım mı sonra sarıp sallayınca uyuyor ama akşama doğru hepten beter oluyor.yani anlatabildim mi bilmiyorum ama çişini de sık sık yapıyor kakası da eskisi gibi değil leke şeklinde aç olsa uyur mu bu çocuk gece açlığından mı bu kadar uzun uyuyor aklımda bir sürü soru var.3200 kg doğdu 50 günlükken 4500 kg dı.doktor normal dedi ama ayın 31 inde aşı tarihimiz o gün bu çocuğun aç kaldığı gerçeğiyle karşılaşmak istemiyorum.emme süresi bir anda bu kadar kısalırmı karnı doyuyor ondan mı beni ittiriyor yoksa süt gelmiyor ondan mı böyle yapıyor anlamıyorum.uzun oldu özür dilerim ama benzer şeyler yaşayanınız var mı ne yapayım

benim ilk başlarda bbeğim 500 gr verdi ve gece uyumuyordu çiş kakasınıda az yapıyordu hemşire emzir sonra mama ver demişti eğer mamayı içerse açtır demişti bizde aynısını yaptık mamayı bir içisi vardı açmış çocuk sonrada uyudu benim sütüm az süt ve mama birlikte gidiyoruz bide zamanla gece uykuları artacak diye biliyorum ben

Canım helal olsun en son doğuranlardansın bizden önce hallettin o işide üstelik normal doğum yapmıştın bende normal yaptım adamla göz göze gelmeye korkuyorum pek acı yaşanmamış galiba keyifle anlattığına göre :)))

yani napayım öyle mi yapayım canım.gece mama mı vereyim diyorsun bizimki kilo hiç vermedi.3200 dü 1 aylıkken 3900 dü.şimdi 54 günlük.50 günlükkende 4500 olmuş.yani şimdilik kilodan anlamıyorum aslında.normalmiş.sonradan anlarız sanırım kilo olayını bir haftadır böyle.

Canım hemen hemen aynı sorunları yaşadım ama belki durumlarımız farklıdır,baştan söylüyeyimde.ben malesef hiç istemeyerek mama da veriyorum,kamburum çıktı emzirirken,hala da öyle.ben günde 2 bazen 3 mama vermek zorunda kalıyorum,göğüslerim çok doluyken emiyor,sonra bir an geliyor ağlayıp memeyi ittiriyor,ucunu sıktığımda ilk anda fışkırarak gelen sütümün ağladıktan sonra ucundan damla şeklinde ve çok az geldiğini görüp diğer göğse geçiriyorum.ondada aynı durum olup hala ağlayıp aranıyor olursa önce oyalamaya çalışıyorum belki uyur diye ama katılacak kadar ağlarsa ki suratına üfleyip kendine gelsin durumuna geliyor bazen,mecbur mama hazırlıyorum ama çoğunlukla biberonu bir kapıyor ki kahroluyorsun ne kadar aç olduğunu görünce.bazende gerçekten aç mı gazı mı var diye omzuma alıp gazını çıkarıyorum.bazen açlıktan değil gazdan da aynı durumu yapıyor benim kızım.zamanla deneyerek anlamaya başlıyorsun.senin umarım gazdan yapıyordur bunu da mamaya gerek kalmaz arkadaşım.umarım soruna cevap olabilmiştir biraz

Mari hangi cümlemden keyifli anlattığımı çıkardın anlamadım:))) ama bak bacım bu bugün olmazsa yarın olacaktı,kaçış yok yani,bismillah dedim,bir yerden başlamak lazım çok unutmadan dedim,kolları sıvadım bitirdim bu işi.hadi size kolay gelsin,dualarımdasınız :)))))))))))

teşekkür ederiz teyzoşlar evet yalovacım doğduğunda bile böle çipil çipil bakıodu canımın içi renancım bence druna bi danış 31 ekime baya var mama olayı insana baştan fena dokunuyoo ama ya olmasaydı diye düşününce şükür bile ediyosun

canım çok teşekkür ederim çok yararlı bir cevap olmuş benim için.sanırım sütüm yetmiyor artık.o kadar çoktu ki sütüm nasıl böyle oldu anlamadım.benim ki uyuyor ama öyle bir durum var. ağlıyorda memeden sonra ama bir şekilde susturuyoruz.yani bu durumda aç aç mı uyutuyorum.kendi kafama göre gece yatmadan önce mama mı versem yoksa aşı tarihini mi beklesem kilosunu görmek için ne dersin?korkuyorum da bir gün ağlarda susturamam diye de.çok üzülüyorum keşke doya doya emzirebilseydik tam keyif almaya başlamıştım yaralarım bile daha yeni iyileşmişti ki böyle oldu.1 hafta önce hoplaya zıplaya şu meşhur anne sesiyle emmek isteyen çocuk şimdi öyle yapmıyor.çok üzülüyorum.peki artırmak için birşey yapıp da sonuç aldın mı yada bu artma safsataları gerçek mi desem

aman canım Allah nazarlardan saklasın, çocuk olunca anladım hayattaki en büyük nimet iyi bir kvye sahip olmakmış gerçi benimde şansım anasını değil beni dinleyen bir koca var...tabi annesini karıştırmadığı gibi bizimkileri de karıştırmıyor. yani biz ana-baba-oğul takılıyoruz. öyle kalabalık aile toplantılarımız falan hiç olmadı. eşim zaten ailemle görüşmüyor. aslına bakarsan çekirdek aile fikrinden hiç şikayetim yok, bide şu kadın gitse evimden
valla dünkü olayda hızımı aldım, bundan sonra günlük maceralarımızı topicten takip edebilirsiniz azimliyim 1 aya kalmadan kaçarak gidecek :))
ya bide canım kusuruma bakma ben fena atlamışım çoook geçmiş olsun, Allah bir daha hiçbir korku yaşatmasın size

ne paketmiş arkadaş. çıktı çıkacak dediklerinde hamile bile değildim, doğurdum büyüttüm iznim bitiyor hala çıkmadı. izne ekledikleri de 2 ya da 3 hafta sanki ayları önümüze serecekler. 5 tane doğurun demeyi biliyorlar da, bu kuzucukları 3 aylık halleriyle tanımadığımız bilmediğimiz bir yabancıya bırakmanın ne demek olduğunu bilemiyorlar. meclis tatile girerken açılınca ilk iş doğum paketi diyorlardı, ekim demişlerdi. şimdi neymiş başbakan ocaktan önce açıklayacakmış. açıklama arkadaş istemez. 2 hafta versen ne olur vermesen ne olur. 20 gün iznim kaldı, kasım başı iş başı (

iyi akşamlr kızlar. şu an kızım kucagımda uyurken yazıyorm. bugün nedendir bilmiyorum kucagımdan koyunca uyanıyor. birde sakarlık yaptmki içim acıyor. d3 damlasını damlatırken gözüne kaçırdm. alamadı acımadı demekki ama kızardı. şimdi geçti baya ama korkuttu beni.

Canım hayırlı yolculuklar.Arabanızı gözümde canlandırdımda dönüşte yerleştirmesi nasıl olacak onu düşündüm

evet ya bi karar veremediler gitti 16 kasımda da benimki bitiyor artık yetşmez bizimkine heralde bari 1 yaşı dolmamışlara diye ekleseler ne varsanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…