- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #55.721
canım maşallah çok tatlı bir kızın var emziğede alışmış ben alıştıramadım bir türlüselamlar nasılsınız epeydiy uğrayamadım biraz okudumda bende de aynı sorunlar var demekki durum normal :) artık alıştım sakin takılımaya çalışıyorum annenin huzursuzluğu bebeğede geçermiş ben öyle sık dıarı çıkmıyorum hasta olucak diye aklım çıkıyoo :) 25 ekimde aşılarımız var korkuyorum sorun yasayan varmı kızlar bide rota virüsü aşısı yaptırdınızmı bide size kızçemin resmini ekliyorum hepinize ii bayramlar
Bnmki dibimdn ayrilmzdi..hamileykn eli habire karnmdaydi bn daralirdm bu ilgiden...oncesi zaten daha farkli bebisten oncesi....smdi bna batat oldu esim..bde boyle tartismca flan...noldu diyrm bebek dogunca noldu...isten geldimi ilk isi eylulu sevmk oluyo bni sormuyo naptin nasi gcti gunun...bn anneyim sanki yada bakici...uff cnm skliyo
canım maşallah çok tatlı bir kızın var emziğede alışmış ben alıştıramadım bir türlürota virüsünü benim doktorum 3.ayda dedi kimisi 2.ayda yaptırıyormuş genel olarak yaptırmayı düşünüyor topik hatta yaptıranlar da var :)
canım bizler artık eşten ziyade anne olduk eşlerin gözünde. benim eşmde gelir gelmez kızımızla ilgileniyor oynuyor biraz huysuzlanınca bu acıkmışmı yada altını mı değiştirsin anne diyip bana veriyor kendi geçiyor tv başına yana oyun oynamaya hepimiz artık bakıcı gibi hissediyoruz kendimizi yine sen iyisin esinle başbaşa dışarı bile çıkabilmiştin :)
Parme'cim iyi yolculuklar canım kazasız belasız ve umarım çok güzel vakit geçirirsiniz siz ve yola çıkan bütün arkadaşlarım.Ivy,maşallah ne güzel büyütmüşsün bebeğini.boy kilo çok orantılı valla,6100 kg 61 cm.inşallah huzursuzluk yapmazda gelirsiniz Türkiye'ye.Aybike valla korkulur senden ama haketmişler bacım,topik olarak arkanda ve entrika öğrenmek için takipteyiz :))) Angy,bende diyordum ki bu kız nerelerde,gece nöbetlerinizdede bişeyler yazmıyorsunuz artık,için mi geçiveriyor yine)))) bak yine aklıma geldi,yıktın bütün hayallerimizi,hiç yapılacak şey miydi be canım???bakayım daha neler yazacaktım,hepinize cevap yazabilmek için yazdıklarınızı aklımda tutmaya çalışıyorumda,geri dönüp bakarsam silinir bütün yazdıklarım çünkü.kimlerin yazdıklarını hatırlayamayabilirim lütfen kusura kalmayın.Annemlerinde Yalova'da olmasını çok isterdim,hatta bütün sülalem burda olsa çünkü Yalova Bursa'dan daha güzel,bende eksikliklerini hep hissetmişimdir,gerçi ben binlerce kere şükürler olsun süper bir aileye ve kocaya düştüm :))))) kahvaltım,yemeklerim,ütüm hepsi yapılıyor.tabi bunlar değil tek neden süper olmaları için,karakterleride felaket iyi,eziliyorum ve nankörlük yaptığım zaman utanıyorum böyle düşündüğüm için ama insanın kendi kanı canıda başka hani,kıyas bile edilemez.keşke hepiniz benim kadar şanslı olsaydınız eş ve kv konusunda.arada tabi eşim kızdırıyor ama tartının kefesine koyduğunda ibreyi bile oynatacak kadar değil.Allah yavrumu,eşimi ve ailelerimizi başımızdan,yanımızdan eksik etmesin.göbek konusuna gelince,benimde kotlarımdan taşıyor yağlar ama o kadar kötü durumda değilim heralde ki güzel övgüler alıyorum,tabi 3-4 kilo hala fazlalığım var ama kapatıyorum onuda.Ha bu arada bu lafım sana Angy,ayıptır söylemesi oldu bizim o iş )))))benden utan bari,daha 42 günlüğüz
selamlar nasılsınız epeydiy uğrayamadım biraz okudumda bende de aynı sorunlar var demekki durum normal :) artık alıştım sakin takılımaya çalışıyorum annenin huzursuzluğu bebeğede geçermiş ben öyle sık dıarı çıkmıyorum hasta olucak diye aklım çıkıyoo :) 25 ekimde aşılarımız var korkuyorum sorun yasayan varmı kızlar bide rota virüsü aşısı yaptırdınızmı bide size kızçemin resmini ekliyorum hepinize ii bayramlar
geşmiş olsun canım, şimdiden hayırlı yolculuklar
bu arada maaşallah kilosu boyu pek bir güzelmiş :) Allah sağlıklı ömür nasip etsin
ah şu kocalar aaahhh, ağustos anneleriydik eşlerinizden şikayetler topicine döndük :)) bzmkine kahve değilde çay döküldü ama bozulamadı
süpersin cnm bnde yapıyorum inadına oynuyorum anlasada keşke diyee ama arada ama bebiş ağladı mı eşim kalk çocuğu al dio o kucağında oğlanla saaterce oynayabilir bi güzel uyur babası oyundayken ama bnde aynı şey olmuyo niyeyse.. kv. ye de ohh olsun afferin snaadinlen azıcık di mi ama
evet cnm bnmki de öle ağzını bıçak açmaz yorgunum der ama oyun oynarken sandalyede masada beli de ağrımaz gözüde acımaz hiçbari bir hadi iki saat oynayıp bıraksa benimki abartıyo işten gelio ymk hariç hep pc başında, bebek durmazsa iki dolandırıyo gene kucağında oyuna devam, bazende pusete yatırıyo ayağı puseti sallarken oyuna devam, bnde o sırada mutfakta bulaşıkçı, temizlikçi, odaya girince hoop annesi acıktı yada seni özledi bana... oyun konusunda en odunu bnm kocamm
ay maşallahhkızın ne güzel kilo almış, boyuna posuna nazar değmez inş.
Ah bi tek benimki saniyordum. Meger tum kocalar oyun delisiymis icim rahatladi kizlar sagolun valla.
selamlar nasılsınız epeydiy uğrayamadım biraz okudumda bende de aynı sorunlar var demekki durum normal :) artık alıştım sakin takılımaya çalışıyorum annenin huzursuzluğu bebeğede geçermiş ben öyle sık dıarı çıkmıyorum hasta olucak diye aklım çıkıyoo :) 25 ekimde aşılarımız var korkuyorum sorun yasayan varmı kızlar bide rota virüsü aşısı yaptırdınızmı bide size kızçemin resmini ekliyorum hepinize ii bayramlar
Parme'cim iyi yolculuklar canım kazasız belasız ve umarım çok güzel vakit geçirirsiniz siz ve yola çıkan bütün arkadaşlarım.Ivy,maşallah ne güzel büyütmüşsün bebeğini.boy kilo çok orantılı valla,6100 kg 61 cm.inşallah huzursuzluk yapmazda gelirsiniz Türkiye'ye.Aybike valla korkulur senden ama haketmişler bacım,topik olarak arkanda ve entrika öğrenmek için takipteyiz :))) Angy,bende diyordum ki bu kız nerelerde,gece nöbetlerinizdede bişeyler yazmıyorsunuz artık,için mi geçiveriyor yine)))) bak yine aklıma geldi,yıktın bütün hayallerimizi,hiç yapılacak şey miydi be canım???bakayım daha neler yazacaktım,hepinize cevap yazabilmek için yazdıklarınızı aklımda tutmaya çalışıyorumda,geri dönüp bakarsam silinir bütün yazdıklarım çünkü.kimlerin yazdıklarını hatırlayamayabilirim lütfen kusura kalmayın.Annemlerinde Yalova'da olmasını çok isterdim,hatta bütün sülalem burda olsa çünkü Yalova Bursa'dan daha güzel,bende eksikliklerini hep hissetmişimdir,gerçi ben binlerce kere şükürler olsun süper bir aileye ve kocaya düştüm :))))) kahvaltım,yemeklerim,ütüm hepsi yapılıyor.tabi bunlar değil tek neden süper olmaları için,karakterleride felaket iyi,eziliyorum ve nankörlük yaptığım zaman utanıyorum böyle düşündüğüm için ama insanın kendi kanı canıda başka hani,kıyas bile edilemez.keşke hepiniz benim kadar şanslı olsaydınız eş ve kv konusunda.arada tabi eşim kızdırıyor ama tartının kefesine koyduğunda ibreyi bile oynatacak kadar değil.Allah yavrumu,eşimi ve ailelerimizi başımızdan,yanımızdan eksik etmesin.göbek konusuna gelince,benimde kotlarımdan taşıyor yağlar ama o kadar kötü durumda değilim heralde ki güzel övgüler alıyorum,tabi 3-4 kilo hala fazlalığım var ama kapatıyorum onuda.Ha bu arada bu lafım sana Angy,ayıptır söylemesi oldu bizim o iş )))))benden utan bari,daha 42 günlüğüz
benim ilk başlarda bbeğim 500 gr verdi ve gece uyumuyordu çiş kakasınıda az yapıyordu hemşire emzir sonra mama ver demişti eğer mamayı içerse açtır demişti bizde aynısını yaptık mamayı bir içisi vardı açmış çocuk sonrada uyudu benim sütüm az süt ve mama birlikte gidiyoruz bide zamanla gece uykuları artacak diye biliyorum benkızlar birşey sorucam bu zamana kadar endişe etmemiştim ama br sorun var.sütünüzün yetmediğini nerden anlıyorsunuz? yani benim önceden çoktu ama sanırım son bir haftadır azaldı galiba.mesela bebeğim eskisi gibi emmiyor en fazla 5 dakika gündüzleri sonra ağlayarak beni ittiriyor süt bittiği için mi bunu yapıyor aç aç mı uyuyor anlamıyorum o sinirle bu sefer diğer göğsümü de almıyor.gecede saat 1.30 dan 5.30 6ya kadar uyuyor.sabahlarıda göğüslerim dolu olduğu için öğlene kadar emmesi güzel oluyor.önceden emdikten sonra sağıyordum 30 cc falan çıkıyordu şimdi damla damla çıkıyor emdikten sonra.ne oluyor süt mü bitiyor bu ağlamalarına katlanıyım mı sonra sarıp sallayınca uyuyor ama akşama doğru hepten beter oluyor.yani anlatabildim mi bilmiyorum ama çişini de sık sık yapıyor kakası da eskisi gibi değil leke şeklinde aç olsa uyur mu bu çocuk gece açlığından mı bu kadar uzun uyuyor aklımda bir sürü soru var.3200 kg doğdu 50 günlükken 4500 kg dı.doktor normal dedi ama ayın 31 inde aşı tarihimiz o gün bu çocuğun aç kaldığı gerçeğiyle karşılaşmak istemiyorum.emme süresi bir anda bu kadar kısalırmı karnı doyuyor ondan mı beni ittiriyor yoksa süt gelmiyor ondan mı böyle yapıyor anlamıyorum.uzun oldu özür dilerim ama benzer şeyler yaşayanınız var mı ne yapayım
benim ilk başlarda bbeğim 500 gr verdi ve gece uyumuyordu çiş kakasınıda az yapıyordu hemşire emzir sonra mama ver demişti eğer mamayı içerse açtır demişti bizde aynısını yaptık mamayı bir içisi vardı açmış çocuk sonrada uyudu benim sütüm az süt ve mama birlikte gidiyoruz bide zamanla gece uykuları artacak diye biliyorum ben
Canım hemen hemen aynı sorunları yaşadım ama belki durumlarımız farklıdır,baştan söylüyeyimde.ben malesef hiç istemeyerek mama da veriyorum,kamburum çıktı emzirirken,hala da öyle.ben günde 2 bazen 3 mama vermek zorunda kalıyorum,göğüslerim çok doluyken emiyor,sonra bir an geliyor ağlayıp memeyi ittiriyor,ucunu sıktığımda ilk anda fışkırarak gelen sütümün ağladıktan sonra ucundan damla şeklinde ve çok az geldiğini görüp diğer göğse geçiriyorum.ondada aynı durum olup hala ağlayıp aranıyor olursa önce oyalamaya çalışıyorum belki uyur diye ama katılacak kadar ağlarsa ki suratına üfleyip kendine gelsin durumuna geliyor bazen,mecbur mama hazırlıyorum ama çoğunlukla biberonu bir kapıyor ki kahroluyorsun ne kadar aç olduğunu görünce.bazende gerçekten aç mı gazı mı var diye omzuma alıp gazını çıkarıyorum.bazen açlıktan değil gazdan da aynı durumu yapıyor benim kızım.zamanla deneyerek anlamaya başlıyorsun.senin umarım gazdan yapıyordur bunu da mamaya gerek kalmaz arkadaşım.umarım soruna cevap olabilmiştir biraz
En sonunda hazırlandık az sOnra yola çıkıyoruz. 3 saatlik yolu kac saatte gideceğiz bakalım hayırlısı ile bir gidip gelseydik.
Bu arada arabamız Almanya'dan gelen yazlıkci ailelerin arabası kadar tıka basa dolu. Cok komigiz.
ne paketmiş arkadaş. çıktı çıkacak dediklerinde hamile bile değildim, doğurdum büyüttüm iznim bitiyor hala çıkmadı. izne ekledikleri de 2 ya da 3 hafta sanki ayları önümüze serecekler. 5 tane doğurun demeyi biliyorlar da, bu kuzucukları 3 aylık halleriyle tanımadığımız bilmediğimiz bir yabancıya bırakmanın ne demek olduğunu bilemiyorlar. meclis tatile girerken açılınca ilk iş doğum paketi diyorlardı, ekim demişlerdibi karar veremediler ne yapacaklarına şimdi neymiş başbakan ocaktan önce açıklayacakmış. açıklama arkadaş istemez. 2 hafta versen ne olur vermesen ne olur. 20 gün iznim kaldı, kasım başı iş başı(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?