- 30 Ocak 2013
- 5.848
- 2.479
- 373
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #56.361
erkek canım arda.doğduğundan beri büyük adam gibi benim ardam.bir kokulu bir gazlı ki sorma.ama annelik böyle bişiy herhalde o gaz yapınca ben gazına kurban olayım diye seviyorum başka çocuk olsa yanında durmam
bu arada bayram tatilinde teyzemiz burdaydı da sonunda oğlumla bikaç fotomuz oldu birlikte :)) sizlerle de paylaşayım dedim
Canim ben Emzirdijten kesiyorum . Eldivenleri artık çıkartmalısın ben hic takmadım cok erken cingiragini tutabildi ellerini tanıdığı icin. Artık dokunma duyusu gelişmeli çünkü .
Kızlar dün ablam geldi eşim bikaç gün annesine gidecekti kız kıza otururuz diye çağırdım geldi.Yalnız kalamıyorum korkuyorum da Allah razı olsun yine de. Neyse burası da artık sinir stres atma mekanı oldu bi yerde. Ben de stresimi atmaya geldim yineNeyse konuya geçeyim İda'yı sevmek için aldı. Kucağında tutarken arada kolunu değiştiriyo ve değiştirirken İda'yı oturur pozisyona getiriyo dün yaptı uyardım. Oto koltuğundaki pozisyonla aynıymış ha ben körüm görmüyom çünkü. Neyse bugün yine yaptı az önce abla beline baskı yapıyosun öyle tutma dedim. O 2 çocuk büyütmüş, beni büyütmüş hiç bişey olmamış İda'ya mı olcakmış al çocuğunu dedi kucağıma verdi. Ben de olmadığı bi daha olmayacağı anlamına gelmez dedim ama görseniz bildiğiniz dimdik oturttu çocuğu yaaa. Bana bi sürü laf söyledi ben de yanlış bişey görürsem eşimi de uyarıyorum o da beni uyarıyor mükemmel değiliz sendeki bu kompleks neden dedim şimdi konuşmuyoz. Odada o ayrı tarafa bakıyo ben ayrı tarafa.
Kızlar dün ablam geldi eşim bikaç gün annesine gidecekti kız kıza otururuz diye çağırdım geldi.Yalnız kalamıyorum korkuyorum da Allah razı olsun yine de. Neyse burası da artık sinir stres atma mekanı oldu bi yerde. Ben de stresimi atmaya geldim yineNeyse konuya geçeyim İda'yı sevmek için aldı. Kucağında tutarken arada kolunu değiştiriyo ve değiştirirken İda'yı oturur pozisyona getiriyo dün yaptı uyardım. Oto koltuğundaki pozisyonla aynıymış ha ben körüm görmüyom çünkü. Neyse bugün yine yaptı az önce abla beline baskı yapıyosun öyle tutma dedim. O 2 çocuk büyütmüş, beni büyütmüş hiç bişey olmamış İda'ya mı olcakmış al çocuğunu dedi kucağıma verdi. Ben de olmadığı bi daha olmayacağı anlamına gelmez dedim ama görseniz bildiğiniz dimdik oturttu çocuğu yaaa. Bana bi sürü laf söyledi ben de yanlış bişey görürsem eşimi de uyarıyorum o da beni uyarıyor mükemmel değiliz sendeki bu kompleks neden dedim şimdi konuşmuyoz. Odada o ayrı tarafa bakıyo ben ayrı tarafa.
bende kesinlikle karşıydım emziğe ama şu an destekliyorum
annem alıştırmaya çalışıyo ama benim kuzucuk kusma numarası yapıyo herseferinde
uykudan uyanınca ve karnı açsa eline bi yapışıyo şap şap gülmekten kırılıyoruz
bide hergün yıkıyorum ama elleri kirleniyodur sonuçta günde iki kezde ıslk bezle siliyorum
mikrop kapacak diye korkuyorum ellerinin arasında bi şeyler birikiyo bazen
umarım alıştırabilriz biz de
bi de sürekli emmekten benim belim kopuyı artık
o kadar çok emiyoki kusuyo yine de emmek istiyo göbek yaptı resmen
sağlık ocağındaki hemşire kilosunu ölçünce mama takviyesini kes dedi
ben de mama vermiyorum dedim
bu arada bayram tatilinde teyzemiz burdaydı da sonunda oğlumla bikaç fotomuz oldu birlikte :)) sizlerle de paylaşayım dedim
Of Bu annelik ne menem bir duyguymus kac gündür gaz sancısı yüzünden gece 3 ten once uyumuyordu . Dün gece 11 de uyudu yatış o yatış sabah 7 de artık ben uyandırdım dayanamayip bugun gun icinde de surekli uyuyor kalkıyor emıyor iki gülücük atıyor yatıyor. Huzurlu gibi ama cok uyuduğu icin endişelendim bu sefer de.
Belki de gazı yok yorgunluğunu atıyor ne bileyim iste
maşallah arda ya annesii tabiii o çıkarınca bizler rahatlıyoruz
çookk tatlısınız tü tüüü tüüü nazar değmesin süper süper
bizimki çok mu şişko o zaman :44:
Şüphesiz yüzde yuz haklisin annelere yanlış yaptıkları birşeyi söyleyince asla kabullenmiyorlar. Ama şimdi o senin yanina eşlik etmeye gelmiş idayi sevmiş kusluk olmaz git gönlünü al bence :)
.)))) her cocugun annesi baska, bence haklisin annelerden daha cok kimse dusunemez evlatlarimizi.
öncelikle fundaarda canım geçmiş olsun umarım en kısa sürede toparlanır oğlun ama kilosu öyle abartılacak gibi kötü gelmedi canım yastığını biraz yükselt böylece kusması azalır. ayrıca benim kızımda kusuyordu ablam dediki sürekli gazını çıkarmakla uğraşma zorluyorsun bebeği yatır biraz dursun o rahatsız olursa o zaman al kucağına çıkar öyle yaptım ve kızımın kusmaları ciddi şekilde azaldı
canım benim kızda çok hareketli o yüzden uyanıkken kesmiyorum tırnaklarını hep uyuyunca kesiyorum daha rahat oluyor :)
dün bende aynı şeyi sormuştum canım oyun halısını dün eşim gidip almış tiny love maymun adası jimnastik halısı diye geçiyor gerçekten çok güzel. dikkatini çekti kızımın daha oynayamıyor zamanla olacak ama şekiller ve renkler dikkatini çekiyor ayrıca halının yarım ay şeklinde desenli yastığı var yüzüstü halıya yatırması rahat oluyor müzikli bir de maymun biraz pahalı ama tavsiye ederim :)
canım bayramda tatlıları o kadar çok yedik ki ister istemez süt fazla oldu sonra azaldı aynı durum bende de var bol bol su içmeye çalış ben öyle yapıyorum ve moral çok önemli moralin iyi olursa sütün artar. birde kocakarı yöntemi ama bende işe yarıyor duş al duştayken suyu omuzlardan aşağı doğru akacak şekilde tut bu şekilde iki göğsünede yap süt gerçektende artıyor:) rezene çayına gelince ben bebeğede 2-3 çaykaşığı içiriyorum. ve muskat diyorlar küçük hindistan cevizi onuda rendeleyip süt sağıp süzüp içiriyorum çok iyi geliyor bebeği hem besliyor hem gelişimini arttırıp sancılarını azaltıyormuş gerçektende işe yarıyor valla eskilerin söyledikleri bunlar bende uyguluyorum sonuçta bizlerde bu şekilde büyüdük yargılamayın beni :))
arastaa aşkoşun ile evleneli 8 yıl 8 ay 8 gün olmuş :)
Mutluluk senin de MİLADIN ile evleneli 3 yıl 3 ay 3 gün olmuş :)
bu ne yaaaa bugüüün
Off şöyle kardeş kardeş güzel güzel otursak niye böyle oluyo anlamadım. Dilim bazen sertleşebiliyor benim ama bu kez çok da yumuşak bi dille uyardım. İnsanız hatasını neden kabul etmiyor da mazeret sunuyo benimkilere bişey olmadı diye. Ama lise 2 ye giden kız kendi kendine su bile almıyo mutfaktan, ablam ayağına götürüyo ben kızımı düşününce neden suç oluyo ki. :26:
arastaa aşkoşun ile evleneli 8 yıl 8 ay 8 gün olmuş :)
Anaa ne güzel olmuş8 uğurlu sayımdır aslında ama bugün bana pek uğur getirmedi. O değil de ne çabuk geçti zaman 8. yılımız bitmek üzere. Vay be.
tşk ederim arkadaşım bkalım onu deneyeyim,annem burnuna süt sağ dyo olur my ki
Anaa ne güzel olmuş8 uğurlu sayımdır aslında ama bugün bana pek uğur getirmedi. O değil de ne çabuk geçti zaman 8. yılımız bitmek üzere. Vay be.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?