2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar dün ablam geldi eşim bikaç gün annesine gidecekti kız kıza otururuz diye çağırdım geldi.Yalnız kalamıyorum korkuyorum da Allah razı olsun yine de. Neyse burası da artık sinir stres atma mekanı oldu bi yerde. Ben de stresimi atmaya geldim yine Neyse konuya geçeyim İda'yı sevmek için aldı. Kucağında tutarken arada kolunu değiştiriyo ve değiştirirken İda'yı oturur pozisyona getiriyo dün yaptı uyardım. Oto koltuğundaki pozisyonla aynıymış ha ben körüm görmüyom çünkü. Neyse bugün yine yaptı az önce abla beline baskı yapıyosun öyle tutma dedim. O 2 çocuk büyütmüş, beni büyütmüş hiç bişey olmamış İda'ya mı olcakmış al çocuğunu dedi kucağıma verdi. Ben de olmadığı bi daha olmayacağı anlamına gelmez dedim ama görseniz bildiğiniz dimdik oturttu çocuğu yaaa. Bana bi sürü laf söyledi ben de yanlış bişey görürsem eşimi de uyarıyorum o da beni uyarıyor mükemmel değiliz sendeki bu kompleks neden dedim şimdi konuşmuyoz. Odada o ayrı tarafa bakıyo ben ayrı tarafa.

maşallah arda ya annesii tabiii o çıkarınca bizler rahatlıyoruz

bu arada bayram tatilinde teyzemiz burdaydı da sonunda oğlumla bikaç fotomuz oldu birlikte :)) sizlerle de paylaşayım dedim

çookk tatlısınız tü tüüü tüüü nazar değmesin süper süper

Heh buldum bak
İçini ferah tut problem yok kanımca :)

Eki Görüntüle 835711

bizimki çok mu şişko o zaman :44:

Şüphesiz yüzde yuz haklisin annelere yanlış yaptıkları birşeyi söyleyince asla kabullenmiyorlar. Ama şimdi o senin yanina eşlik etmeye gelmiş idayi sevmiş kusluk olmaz git gönlünü al bence :)

.)))) her cocugun annesi baska, bence haklisin annelerden daha cok kimse dusunemez evlatlarimizi.

Merhaba güzeller

Canım ne güzel maşallah tüm sorunları atlatmışsınız çok sevindim Aman emmedi ağladı derken emmekten göbek bile yapıldı demek Maşallah küçük prensese

bu arada bayram tatilinde teyzemiz burdaydı da sonunda oğlumla bikaç fotomuz oldu birlikte :)) sizlerle de paylaşayım dedim

Oyyy çok güzelsiniz anne-oğul maşallah Oğluş yakışıklılığını anneye borçluymuş demek :)

Aynı şey bende de oluyo gündüz uzun uyursa endişeleniyorum gidip gidip bakıyorum. Bebişler de şaşırdı uyusa suç uyumasa suç :))

Uyarmakla iyi yapmışsın canım, şimdi gidip gönlünü alabilirsin

maşallah arda ya annesii tabiii o çıkarınca bizler rahatlıyoruz

çookk tatlısınız tü tüüü tüüü nazar değmesin süper süper

bizimki çok mu şişko o zaman :44:

Bilmiyim ki doğru aya baktın di mi? Doldurduğu ayı baz almak gerekiyor 2 ay = 60 gün ve sonrası gibi

Şüphesiz yüzde yuz haklisin annelere yanlış yaptıkları birşeyi söyleyince asla kabullenmiyorlar. Ama şimdi o senin yanina eşlik etmeye gelmiş idayi sevmiş kusluk olmaz git gönlünü al bence :)

.)))) her cocugun annesi baska, bence haklisin annelerden daha cok kimse dusunemez evlatlarimizi.

Off şöyle kardeş kardeş güzel güzel otursak niye böyle oluyo anlamadım. Dilim bazen sertleşebiliyor benim ama bu kez çok da yumuşak bi dille uyardım. İnsanız hatasını neden kabul etmiyor da mazeret sunuyo benimkilere bişey olmadı diye. Ama lise 2 ye giden kız kendi kendine su bile almıyo mutfaktan, ablam ayağına götürüyo ben kızımı düşününce neden suç oluyo ki. :26:

canım bu muskat cevizine çok dikkat et internetten bi araştır istersen
çünkü miktarı çok önemliymiş biraz fazla verirsen çok zararı var diye biliyorum
aman Allah korusun iyi etcez derken zarar vermeyelim canımızın parçalarına

Kardes kardes oturmak böyle oluyor tatlım bizde Dalasmadan duramayız ben süt liman geçinen kardes daha görmedim :)

arastaa aşkoşun ile evleneli 8 yıl 8 ay 8 gün olmuş :)

Anaa kedicige bak neye dikkat etmiş :)

Anaa ne güzel olmuş 8 uğurlu sayımdır aslında ama bugün bana pek uğur getirmedi. O değil de ne çabuk geçti zaman 8. yılımız bitmek üzere. Vay be.

Kiz siz baya eskiymissiniz ya :) Allah bir ömür boyu mutlu olun ins

canım kimin sorduğundan emin olamamış sen mi sordun diye özelden mesaj atmıştım ama görmedin sanırım...
akşam bakıp işe yarar elinin altında bulunması gerekenleri yazarım topicte, kusuruma bakma pek bir geç cevap vermiş oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…