- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #56.341
hepiniz çok sağ olun canlarımyalovacığımın dediği gibi annelik işte her şeye evhamlanabiliyoruz.. ki bu çok da önemsiz bir konu değil kilo meselesi sonuçta... inşallah en kısa zamanda atlatırız bu can sıkıcı durumu.. Allah dermansız dert vermesin yeter ki..
canım moralini bozarsan daha çok azalır bayramda ne yemiştin
yediklerimiz direk etkiliyo süt miktarını
bende şimdi annemşn yanındayım okadar çok süt varki akmasını kontrol edemiyorum annemin güzel yemekleri sayesinde
geçen haftada görümcemdeydik
kadın 1 hafta boyunca pervane oldu etrafımızda yapmadığı yemek kalmadı
ama benim resmen sütüm kesildi orda
anlamadım ne olduğunu sütüm kesildi dedikçe iyice kesildi haftada 400 gr alırdı kızım orda 200 gr bile alamamış
zaten açlıktan sürekli ağladı
görümcem mama verelim dedi ben de sinir oldum ona
şimdi annemdeyim herşey normale döndü çok şükür
moral çok öenmli orda rahat edemediğimden kesildi sanırım sütüm
P
Geçmiş olsun canım, dediğin gibi bana da 2 kilo alması az gibi gelmedi. Ama doktor dediyse dikkat etmekte fayda var tabi. İlacı da kullan bakalım inşallah hemencik faydasını görürsün...
İstersen bi doktordan daha görüş al ne dersin?
fundacım çok geçmiş olsun
kilosu hiç de az değil maşallah tam kilsounda
sen o ilacı kullan inşallah işe yarar
benimkide bazen günde 10 kereyi buluyo kusması
özellikle çok emmişse
ama bence kilomuz normal
bride 3 aylıkken kaç kilo olması gerekiyormuşki
oğlun çok rahat 6 kilo olur 3 ayda
o da çok iyi bi kilo
0-3 aylık gyisiler bile max 6.5 kilo ya kadar
demekki 6 kilo 3. ayında çok normal
sen moralini bozma lütfen
sağ ol kedicikim.. dünden beri kullanıyorum ilacı ama henüz öyle bariz bir azalma olmadı kusmasında.. belki de ben çok çabuk bir etki görmek istiyorum bilmiyorum..
çok sağ ol canım benim gerçekten iyi moral oldu yazdıkların.. ya ne bileyim doktor mu fazla abarttı yani anlamadım.. 3. ayın sonunda 6.400 olması idealmiş.. ama neye göre ideal? yapı farkı yok mu yani bu bebeklerde? hepsi bir örnek kiloda olmak zorunda mı? Allaaalalaaa ya çok kızdım bak şimdi bizim doktoraaa
kendi kendimi gaza getirdim sanki yahu
Uyurken kes canım daha kolay oluyor.
çok sağ ol canım benim gerçekten iyi moral oldu yazdıkların.. ya ne bileyim doktor mu fazla abarttı yani anlamadım.. 3. ayın sonunda 6.400 olması idealmiş.. ama neye göre ideal? yapı farkı yok mu yani bu bebeklerde? hepsi bir örnek kiloda olmak zorunda mı? Allaaalalaaa ya çok kızdım bak şimdi bizim doktoraaa
kendi kendimi gaza getirdim sanki yahu
Kuzun bütün yediklerini mi kusuyor canım yoksa 1 çay kaşığı kadar falan mı?
Yaf kızmakta haklısın ama
bak çizelge vardı onu ekliyim ben bulunca
kızlar bebişlerinizin burnu tıkandı mı hiç tıkanınca ne yaptnız bnmki zor nefes alıyor
bu arada bayram tatilinde teyzemiz burdaydı da sonunda oğlumla bikaç fotomuz oldu birlikte :)) sizlerle de paylaşayım dedim
Of Bu annelik ne menem bir duyguymus kac gündür gaz sancısı yüzünden gece 3 ten once uyumuyordu . Dün gece 11 de uyudu yatış o yatış sabah 7 de artık ben uyandırdım dayanamayip bugun gun icinde de surekli uyuyor kalkıyor emıyor iki gülücük atıyor yatıyor. Huzurlu gibi ama cok uyuduğu icin endişelendim bu sefer de.
Belki de gazı yok yorgunluğunu atıyor ne bileyim iste
Uyurken de ya uyanir da uykusu kacarsa diye kesemiyorum:) bi de karanlikta gormem elini kaptiririm filan Allah korusun..
1 çay kaşığı kussa daha ne isterim canım ya.. ben de baktım dün tablolara.. bu biraz daha detaylı.. P50 dediği ortalama değerlermiş.. bizimki de ona uyuyor işte bilemedim yaaaaa.
Ne garibiz di miUyumaz, niye uyumuyo, uyur, niye uyuyo
Bizim oğlan da bi gecede uzun uyumaya başladı, o geceden beri bozulmadı. Akşam 9 sabah 7(tabi arada +/-1 saat sarkma olabiliyor o kadar da olur artık )
Oh masallah Ramazan barışa akıllı oğlum benim abi oldu artık o abi :) umarım sizin o bir geceniz bizim dün gecemizdir. Önceki gece yorgunluktan artık esimle birbirimize girmiştik . Kızcağız duyduda üzüldü annem babam kavga etmesin diye uyudu sanırım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?