2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

fundacım çok geçmiş olsun
kilosu hiç de az değil maşallah tam kilsounda
sen o ilacı kullan inşallah işe yarar
benimkide bazen günde 10 kereyi buluyo kusması
özellikle çok emmişse
ama bence kilomuz normal
bride 3 aylıkken kaç kilo olması gerekiyormuşki
oğlun çok rahat 6 kilo olur 3 ayda
o da çok iyi bi kilo
0-3 aylık gyisiler bile max 6.5 kilo ya kadar
demekki 6 kilo 3. ayında çok normal
sen moralini bozma lütfen

Aynen.. Annemin yaninda bayramda şıp şıp damliyordu sutum.

sağ ol kedicikim.. dünden beri kullanıyorum ilacı ama henüz öyle bariz bir azalma olmadı kusmasında.. belki de ben çok çabuk bir etki görmek istiyorum bilmiyorum..

çok sağ ol canım benim gerçekten iyi moral oldu yazdıkların.. ya ne bileyim doktor mu fazla abarttı yani anlamadım.. 3. ayın sonunda 6.400 olması idealmiş.. ama neye göre ideal? yapı farkı yok mu yani bu bebeklerde? hepsi bir örnek kiloda olmak zorunda mı? Allaaalalaaa ya çok kızdım bak şimdi bizim doktoraaa

kendi kendimi gaza getirdim sanki yahu

sağ ol kedicikim.. dünden beri kullanıyorum ilacı ama henüz öyle bariz bir azalma olmadı kusmasında.. belki de ben çok çabuk bir etki görmek istiyorum bilmiyorum..

Kuzun bütün yediklerini mi kusuyor canım yoksa 1 çay kaşığı kadar falan mı?

Yaf kızmakta haklısın ama
bak çizelge vardı onu ekliyim ben bulunca

Son düzenleme:
bu arada bayram tatilinde teyzemiz burdaydı da sonunda oğlumla bikaç fotomuz oldu birlikte :)) sizlerle de paylaşayım dedim

Eklentiler

• $1392928_10201347070813502_1295232108_n.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 24
  • $1379035_10201338559520725_830224513_n.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 26
  • $1374646_10201338575121115_1415853365_n.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 29

Kuzun bütün yediklerini mi kusuyor canım yoksa 1 çay kaşığı kadar falan mı?

Yaf kızmakta haklısın ama
bak çizelge vardı onu ekliyim ben bulunca

Heh buldum bak
İçini ferah tut problem yok kanımca :)

Eki Görüntüle 835711

kızlar bebişlerinizin burnu tıkandı mı hiç tıkanınca ne yaptnız bnmki zor nefes alıyor

Burun aspiratörüyle çektiriyorum baya rahatlatıyor. O minicik burundan o kocaman sümük nasıl çıkıyor hayret yani

bu arada bayram tatilinde teyzemiz burdaydı da sonunda oğlumla bikaç fotomuz oldu birlikte :)) sizlerle de paylaşayım dedim

Oyyyyy maşallah sizeeee
Barışçım rakibin kuvvetli bak ona göre

Of Bu annelik ne menem bir duyguymus kac gündür gaz sancısı yüzünden gece 3 ten once uyumuyordu . Dün gece 11 de uyudu yatış o yatış sabah 7 de artık ben uyandırdım dayanamayip bugun gun icinde de surekli uyuyor kalkıyor emıyor iki gülücük atıyor yatıyor. Huzurlu gibi ama cok uyuduğu icin endişelendim bu sefer de.

Belki de gazı yok yorgunluğunu atıyor ne bileyim iste

Ne garibiz di mi Uyumaz, niye uyumuyo, uyur, niye uyuyo

Bizim oğlan da bi gecede uzun uyumaya başladı, o geceden beri bozulmadı. Akşam 9 sabah 7 (tabi arada +/-1 saat sarkma olabiliyor o kadar da olur artık )

1 çay kaşığı kussa daha ne isterim canım ya.. ben de baktım dün tablolara.. bu biraz daha detaylı.. P50 dediği ortalama değerlermiş.. bizimki de ona uyuyor işte bilemedim yaaaaa.

Eklentiler

• $gelisimTablosuErkek.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 22
Ne garibiz di mi Uyumaz, niye uyumuyo, uyur, niye uyuyo

Bizim oğlan da bi gecede uzun uyumaya başladı, o geceden beri bozulmadı. Akşam 9 sabah 7 (tabi arada +/-1 saat sarkma olabiliyor o kadar da olur artık )

Oh masallah Ramazan barışa akıllı oğlum benim abi oldu artık o abi :) umarım sizin o bir geceniz bizim dün gecemizdir. Önceki gece yorgunluktan artık esimle birbirimize girmiştik . Kızcağız duyduda üzüldü annem babam kavga etmesin diye uyudu sanırım .

Büyüyorlar annesiiiiiiiiiiii o gece o gecedir bence

Sanırım dOnenceye en sonunda karar verdim fisher price mutlu dusler alicam . Nattou daha görsel ama yazdıklarınızdan mutlu dusler daha fonksiyonlu onu anladım . Kelebekler rüyaları kullanan var mı peki neden mutlu düşleri tercih ettiniz ? Sadece zevk meselesi mı yoksa ayırt edici bir özelliği var mı ?

Oyun halisi ise gercekten kullanılırım düşüncesi ile 150 tl gibi bir fiyat pahalima gitti .
Playgronun peri oyun halisi 62 tl . Fiyatı iyi ama kullanan var mı bilmiyorum . Seçenek olarak düşünebilirsiniz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…