- 30 Ocak 2013
- 5.848
- 2.479
- 373
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #56.381
Kiz siz baya eskiymissiniz ya :) Allah bir ömür boyu mutlu olun ins
daha çooook 8 yılları mutlu mesut görün...
bizimde düğün tarihimiz 08.08.08
çok sağ ol canım benim gerçekten iyi moral oldu yazdıkların.. ya ne bileyim doktor mu fazla abarttı yani anlamadım.. 3. ayın sonunda 6.400 olması idealmiş.. ama neye göre ideal? yapı farkı yok mu yani bu bebeklerde? hepsi bir örnek kiloda olmak zorunda mı? Allaaalalaaa ya çok kızdım bak şimdi bizim doktoraaa
kendi kendimi gaza getirdim sanki yahu
bugün 2.rutin kontrolümüz vardı..
doktora kusma problemimizi söyledim. kaç kere olduğunu sordu. en az 10 kere deyince oo çokmuş reflü var demek ki dedi( kilo alımını da yetersiz buldu çook canım sıkıldı..
3500 gr. doğmuştu ama sarılıktan sonra 10 günlükken 3000 e düşmüştü.. şimdi 66 günlüğüz ve 5000 gr. olmuş. bana çok da yetersiz gibi gelmedi. sonra kendi de çok da az değil ama böyle kusmaya devam ederse 3.ayında olması gereken kiloya erişemezsiniz dedi(
motillium diye bir süspansiyon verdi..daha hızlı sindirim yapmasını sağlıyormuş midenin.. kullanıcaz bakalım inşallah azaltır bu kusmaları... yatağının altına yastık koyup eğim yapın dedi ki ben zaten yapmıştım.. emdikten sonra hemen yatırmamayı da yapıyodum zaten.. şimdi tek umudum bu ilaç...
Hea zaman nasıl geçti anlamadım. 7 Mayıs 2003de tanışmıştık yıl oldu 2013 hatta bitiyor :) Güzel dileklerin sağol arkidişim. Nasıl derler amin cümlemizin :))
Ağustos düğününe Ağustos bebeği yakışmış:) Amin canım benim de sana dileklerim aynı şekilde.
Anam ben o tarihte üniversiteden mezun olmaya çalışan finallere giren korpe bir genc kızdım sen aynı yasta hayatının askını bulmuşsun valla hayat ne zaman kimle nerde nasil karşılaşırsın belli olmuyor. Dusundum de ben O zamanki sevgilim ile evlensem 10. Ya boşanmistim :)
Onun siyah bilekten bağlı patiklerini sevsinler pekte güzelmiş elbisesi :)
Anam ben o tarihte üniversiteden mezun olmaya çalışan finallere giren korpe bir genc kızdım sen aynı yasta hayatının askını bulmuşsun valla hayat ne zaman kimle nerde nasil karşılaşırsın belli olmuyor. Dusundum de ben O zamanki sevgilim ile evlensem 10. Ya boşanmistim :)
arastacım tatilden dönerken çanakkaleden döndük hatta kalacaktık soğuk olunca vazgeçtik aklıma sen geldin eşime de dedim hatta bizim sayfadan bir arkadaş burada dedim t eli yok olsaydı görüşürdük hatta müsaitse onda kalırdık dedim olurdu dedi ilk defa :)
Gerçekten öyle mesela ben yengeme kadındoğum bölümünde refakat ediyordum, sigara içilen bir odada tanıştık ve o gün bugün oldu kopamıyoruzDDD
Aaaa ne iyi ourdu tüh yaa. Zaten arkadaşlar gelcekti gelemediler isabet olurmuş:)
Aaa Bak bu cok ilginç ve romantik bir hikaye imiş. Neyse sonra deseriz bir ara
Merhaba güzeller
Canım ne güzel maşallah tüm sorunları atlatmışsınız çok sevindimAman emmedi ağladı derken emmekten göbek bile yapıldı demek Maşallah küçük prensese
Oyyy çok güzelsiniz anne-oğul maşallahOğluş yakışıklılığını anneye borçluymuş demek :)
Aynı şey bende de oluyo gündüz uzun uyursa endişeleniyorum gidip gidip bakıyorum. Bebişler de şaşırdı uyusa suç uyumasa suç :))
maşallah arda ya annesii tabiii o çıkarınca bizler rahatlıyoruz
çookk tatlısınız tü tüüü tüüü nazar değmesin süper süper
bizimki çok mu şişko o zaman :44:
Çok tatlısınız ikiniz de
Burun aspiratörüyle çektiriyorum baya rahatlatıyor. O minicik burundan o kocaman sümük nasıl çıkıyor hayret yani
Oyyyyy maşallah sizeeee
Barışçım rakibin kuvvetli bak ona göre
Fundacım maşallah senin bebeğine benim kızda bu ay hiç kusmadığı kadar kustu ve hala kusuyor perşembe anasağlığa gideceğiz bakalım kilo almışmı bence almadı yada çok almadı.
doktora götürdüğümde normal demişti ayın 4 de gittiğimizde.
hem maşallah kilosu iyi bence biz 3 aylık olucaz 24de. 2 aylıkken 4400 dük.
Canm cok buyuk gecmis olsun bizdede oyle sorun vardi reflu..aymi ilaci kullandk yeni bitti hatta cok sukur kusmasi bitti gibi bisey gunde 1 kere kusuyor yada kusmuyor.. onceden mamayi yeryemez aninda saril saril cikariyordu. Smdi cok azcik oda mama fazlaligi sanirim.. insallah sizinde tez zanda gecer. Surubum zamanlamasini iyi yap merak etme cnm tekrar gecmis olsun
bu arada bayram tatilinde teyzemiz burdaydı da sonunda oğlumla bikaç fotomuz oldu birlikte :)) sizlerle de paylaşayım dedim
Of Bu annelik ne menem bir duyguymus kac gündür gaz sancısı yüzünden gece 3 ten once uyumuyordu . Dün gece 11 de uyudu yatış o yatış sabah 7 de artık ben uyandırdım dayanamayip bugun gun icinde de surekli uyuyor kalkıyor emıyor iki gülücük atıyor yatıyor. Huzurlu gibi ama cok uyuduğu icin endişelendim bu sefer de.
Belki de gazı yok yorgunluğunu atıyor ne bileyim iste
Evet canım yaptırdık biz 35 günlüktük çok korkmuştum bende ama çok rahat atlattık çok şükür 4 tane tarım fitil kullandık onun dışında bir hafta krem kullandık çok rahat geçti şükür bizim ki lazerle değil cerrahi operasyonla kesildi lokal uyuşturdular biz rahat atlattık çok şükür eğer yaptırmak istiyor isen geç kalma canım haraketlendiğinde zor olur bide çiş yaranın çabuk iyileşmesini sağlıyormuş
canım biz 2 günlükken sünnet yaptırdık ve üçüncü günde banyosunu oldu hiç korkma çok çabuk iyileşiyo,yanlız şuna dikkat et bizim sünnet oldujtan sonra plastik bardak koydular bizimkinide maşallah ayaklar hiç durmadığı için lastik bardağı kırmıştı eşim akşamın 11nde karton kahve bardağı aramaya gitti bulamayınca plastık bardağı iki kat koyup altını üstünü güzelce bez bantla bantladı öyle koyduk pipisine ama çabuk iyileşiyo korkma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?