2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kiz siz baya eskiymissiniz ya :) Allah bir ömür boyu mutlu olun ins

Hea zaman nasıl geçti anlamadım. 7 Mayıs 2003de tanışmıştık yıl oldu 2013 hatta bitiyor :) Güzel dileklerin sağol arkidişim. Nasıl derler amin cümlemizin :))

daha çooook 8 yılları mutlu mesut görün...
bizimde düğün tarihimiz 08.08.08

Ağustos düğününe Ağustos bebeği yakışmış:) Amin canım benim de sana dileklerim aynı şekilde.

Fundacım maşallah senin bebeğine benim kızda bu ay hiç kusmadığı kadar kustu ve hala kusuyor perşembe anasağlığa gideceğiz bakalım kilo almışmı bence almadı yada çok almadı.

doktora götürdüğümde normal demişti ayın 4 de gittiğimizde.

hem maşallah kilosu iyi bence biz 3 aylık olucaz 24de. 2 aylıkken 4400 dük.

Son düzenleme:

Canm cok buyuk gecmis olsun bizdede oyle sorun vardi reflu..aymi ilaci kullandk yeni bitti hatta cok sukur kusmasi bitti gibi bisey gunde 1 kere kusuyor yada kusmuyor.. onceden mamayi yeryemez aninda saril saril cikariyordu. Smdi cok azcik oda mama fazlaligi sanirim.. insallah sizinde tez zanda gecer. Surubum zamanlamasini iyi yap merak etme cnm tekrar gecmis olsun

Anam ben o tarihte üniversiteden mezun olmaya çalışan finallere giren korpe bir genc kızdım sen aynı yasta hayatının askını bulmuşsun valla hayat ne zaman kimle nerde nasil karşılaşırsın belli olmuyor. Dusundum de ben O zamanki sevgilim ile evlensem 10. Ya boşanmistim :)

Eki Görüntüle 835960

büyüdüler de elbise giyiyorlar artık :))

Onun siyah bilekten bağlı patiklerini sevsinler pekte güzelmiş elbisesi :)

Son düzenleme:
Muskat (Küçük Hindistancevizi): Küçük Hindistancevizi de denilen Muskat zeytin büyüklüğünde, üzerinde çizgiler bulunan bir cevizdir ve Hindistan cevizi meyvesinden, isim benzerliği dışında, tamamen farklıdır.

Muskatın Faydaları: Muskat, iştah açar ve sindirimi kolaylaştırır. Ağız kokusunu giderir. İdrar ve gaz söktürücüdür. Mide ağrılarını gidermeye yardımcı olur. Mikrop öldürücüdür. Bulantı ve kusmayı önler. Kokusu sinirleri sakinleştirmeye yardımcı olur. Vücudu kuvvetlendirir.

Muskat nasıl kullanılır? Küçük Hindistancevizi, çoğunlukla tat ve koku vermek için çeşitli yemek, tatlı ve pudinglere katılarak kullanılır. Az miktarda kullanılırsa uyku verici özelliği ile uyku bozukluklarında faydalı olmakla birlikte yüksek dozlarda kullanmak hayal görmeye ve kalp atışlarının hızlanmasına sebep olabileceği için fazla alınması tavsiye edilmez

evet haklısın fazlası zararlı ama ben zaten azıcık rendeleyip onu sütümle karıştırıp hemen süzüyorum ve sütü veriyorum o yüzden bir zararı olmadı

Senin yine iyiymiş ben o tarihte lise 2 ye giden bi ergendim :) hoş o zamandaki sevgilisi ile evlenen arkadaşlarım var :)) ama bana laylaylommuş o zaman sevmeler :)))

Slm canlarim bugun dogum iznim bitmis bulunmakta veee solugu kizimla birlikte is yerinde aldim sut iznimi toplatr ve 3 haftalik yillik iznimi aldm anlasilan aralik sonuna kadar kizimlayim ondan sonrasi allah kerim.. ayy bugunu kizimdan ayri calisarak hic dusunemezdm daha minicigiz (

arastacım tatilden dönerken çanakkaleden döndük hatta kalacaktık soğuk olunca vazgeçtik aklıma sen geldin eşime de dedim hatta bizim sayfadan bir arkadaş burada dedim t eli yok olsaydı görüşürdük hatta müsaitse onda kalırdık dedim olurdu dedi ilk defa :)

Gerçekten öyle mesela ben yengeme kadındoğum bölümünde refakat ediyordum, sigara içilen bir odada tanıştık ve o gün bugün oldu kopamıyoruz DDD

Aaaa ne iyi ourdu tüh yaa. Zaten arkadaşlar gelcekti gelemediler isabet olurmuş:)

Çok tatlısınız ikiniz de

Burun aspiratörüyle çektiriyorum baya rahatlatıyor. O minicik burundan o kocaman sümük nasıl çıkıyor hayret yani

Oyyyyy maşallah sizeeee
Barışçım rakibin kuvvetli bak ona göre

çookk teşekkürler kuzular kocaman öpüyoruz sizi oğlumla

almıştır inşallah canım merak etme.. senin kuzu 2 buçuk civarı doğmuştu yanılmıyorsam o yüzden gayet güzel kilo almış maşallah ben de çok takılmamaya çalışcam artık yoksa saplantı haline getircem bu kilo olayını..

sağ ol canımm.. size de geçmiş olsun ne güzel atlatmışsınız çok sevindim valla..
şurubu 6 saatte bir veriyorum.. bugün deliler gibi kustu yine.. benim sinirler laçka oldu iyice.. ilaç sizde ne kadar sürede etkisini göstermişti??

arkadaşlar dün 2. ay aşımızı olduk geldik eve gelince hemen calpol verdim hiç ateşi olmadı sanki hiç aşı yapılmamış gibi kızım bir de boyunu kilosunu ölçtüler tabi bu ay 7 cm uzamış kızım 62 cm olmuş ve 5 kilo 300 gr olmuş sizce kilosu iyi mi öyle tombul durmuyor kolları bacakları sanırım boyu biraz uzun ondan mı

bu arada bayram tatilinde teyzemiz burdaydı da sonunda oğlumla bikaç fotomuz oldu birlikte :)) sizlerle de paylaşayım dedim

fundacım fotolara bakınca şaştım kaldım çok güzel çıkmışsınız o ayrı da aynen benim ardamı çekmişsiniz sanki.benzerlik bu kadar olur.ben foto koyamıyorum bilgisayarda sorun var ama görsen ikizi dersin o kadar yani

bende aynı senin gibi düşünüyorum annelik çok tuhaf birşey çok uyusa hastamı diye endişeleniyorum uyumasa niye uyumadı :)

Ben büyük oğlumu da bu bebeğimi de 2 haftalıkken sünnet yaptırdım , cok rahat ettik, hic sorun olmadı cok sukur
En önemlisi de ilerde korku yasamayacak olmaları[/QUOTE]

kızlar cok sagolun cvplarınız ıcın persembe günü gidicez bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…