- 18 Haziran 2013
- 374
- 44
- 48
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #60.121
Canım ilk aklıma gelen göğsünü yara yaptıda orası kanayıp öyle mi emdi de böyle oldu acaba?bence ara sor,çok geçmiş olsun size.gözüm forumda,cevap yaz öğrenince ve fırsat bulabilirsen.inşallah kötü bişey değildir arkadaşım.dualarım sizinle,içini ferah tut
bu çocuklar anlaşıpta mı kusuyor acaba
derin çok kusmuyorda. böle bir yemek kaşığı kadar çıksrıyr o da öle süt yada kesik yğrt gibi değil, su çıkarıyr... merak ettimm birde dünden beri hiç uyumuyrr hep ağlıyr..
canm bizde sütlü, peynirli, sulu her türlü kusmuk vardı birde kahverengi lekeli çıktı şimdi(
Gecmis olsun canım , grip oldu belki , ondan huzursuz da olabilirKızlar sabahtan beri ara ara girip geçmiş okuyorum gözlerim bozuldu siz hala susmadınız :) Allah muhabbetimizi daim etsin. Güzel abla kardeş fotoları gördüm hepsine maşallah diyorum. Yaratıcı bebek oyalama çözümlerine de bayıldım canlarım.
Bana gelince dün geceden beri Asuyla uğraşıyorum biraz rahatsızlandı. Normalde çok nadir kusan bir bebekti. Dün akşam 2 kere üstüste pelte gibi kustu. O kadar da kussun artık dedim çok takılmadım. Biz hep Fb-Gs derbisini kuzenlerde izleriz totemimizdir neyse oraya gittik sürekli kucakta emmek uyumak ister vaziyette mızıldandı. Bütün akşam kucağımdaydı maç falan izlemedim zaten. Eve geldik bir daha kustu çok emmişti zaten normaldi kusmasıYattı uyudu sonunda ama gece öksürmeye başladı... Hani böyle boğazın tahriş olur da gıcık gıcık kuru bi öksürük gelir ya öyle öksürdü durdu sabaha kadar. Bu öksürük kusmaları yüzünden mi oldu acaba kızlar? Midesi bulanıp kusacakmış gibi yapıyor ama kusmayıp öksürüyor ne bu şimdi anlamadım Keyfi neşesi yerinde gülücükler atıyor ama öksürüğü canımı sıktı yarın doktora götürsemmi napsam offf
Eki Görüntüle 857767
kızlar kusmukta kahverengi leke ne demek lütfen biri bana söylesin(( kızımın kusmuğunda kahverengi lekeler var ilk defa şoktayım üzgünüm
Canım danışabileceğin bir tanıdığın yoksa doktorunu ara bence,ya da gittiğin hastaneyi ara,oradan acil doktoruna falan bağlarlar belki.ya da yol gösterirler.geç olurmuymuş hiç,Allah korusun başka şeyler için geç olmasından iyidir
Dokuzay canım sen sağınca sütün akması normal bebekler göğüsün kahve rengi kısmını tamamen aldığı için göğüsünün o kısımlarında çatlat vs olmasın benimde aklıma direk o geldi. pompa ile belki anlaşılır pompa ile sağsan birde sütünü. yinede doktorunu ara geç filanda değil.
Kizlar bu poset bebek gelistiriyor:))
Burda okumustum posetle bebegin oynadigini. Bende dun eline verdim. Ilk alamadi sonra agzina goturmek icin tutmaya ve agzina goturmeye basladi. Tum gun onla oyalandi. Kafssinin altina oyalanirken yastik koyuyorum. Kafasini kaldirsin diye ama kaldiramiyordu. Karninin ustundeki poseti almak icin baktim kafasini ayaklarini kaldiriyor ve poseti aliyor. Bugunde yaninda duruyordu poset ben mutfaktaydim sesi cikmiyor bir geldim sen poseti al oyun oyna. Ya hepsi tesadüf yada ben kizimi gelistirecek oyuncagi buldum:)))) ve onla oyalanirken yoruluyor ve uykuya cabucak daliyor...
Tabi oynarken yannda olun suratini kapatiyor arada.
Bebekleri kusan ve ateslenen arkadaslarada gecmis olsun. Bir an once duzelirler insallah.
canım benmde aklıma o geldi göğsümü sıktım normal süt geliyor kan gelmiyor. üşütünce olurmu acaba böyle? dr u bu saatte arasam geç mi acaba?
evet canım aynı gün doğmuşlar :))
benim ki 5700 gr boyunu ölçtürmedim ayın 26 sında ölçtürücem
biz erken ve çok zayıf doğduk ya o yüzden kilomuz geriden geliyo canım(((
senin ki ne kadarlıkken doğmuştu ?
Eki Görüntüle 857767
kızlar kusmukta kahverengi leke ne demek lütfen biri bana söylesin(( kızımın kusmuğunda kahverengi lekeler var ilk defa şoktayım üzgünüm
çok geçmiş olsun umarım korkulacak bişey yoktur rabbim bebeklerimizi korusun
Aynen bide elini yumruk yapıp havaya kaldırıyor sonra ben öğünde indiriyor oyun yaptı eller çok ilgilerini çekiyor bu dönem çok güzeller ya hergün yeni bişey yapıyorlar duru kafayıda kaldırıyor babamızda Dio nereye kızı. Hayırdır bi gülüyornapcaz biz bunlarla arasta
Evet ya iki elini birleştirip ortada , Aaa bunlar ne ki acaba gibi bakışı cok Tatli :)
Merhaba Kızlar,
Ben de çocuklarımın fotoğrafını paylaşayım sizlerle. Benim içinde bulunduğum, ikisiyle güzel bir foto bulamadım ne yazık ki. Ne diyelim, başka sefere:))Eki Görüntüle 857412
Hahah süper çözüm canımcım :)))))
Ayy super bayildimmhaklisin valla nerde bi renk bi cicek bocek gorse let pur dikkatli
kızlar benim kız emerken mememi fena halde ısırıp çekiyor bakıyorum süt var ama öyle yapa yapa yara yapacak
birde rüyamda konuşuyordu ve ilk yenge diyordu şok olmuştum :)
Arasta dünürüne söyle gelinine alıp taksın bu saç bantlarından yokk öle bedavaya kız vermek
Kızlar sabahtan beri ara ara girip geçmiş okuyorum gözlerim bozuldu siz hala susmadınız :) Allah muhabbetimizi daim etsin. Güzel abla kardeş fotoları gördüm hepsine maşallah diyorum. Yaratıcı bebek oyalama çözümlerine de bayıldım canlarım.
Bana gelince dün geceden beri Asuyla uğraşıyorum biraz rahatsızlandı. Normalde çok nadir kusan bir bebekti. Dün akşam 2 kere üstüste pelte gibi kustu. O kadar da kussun artık dedim çok takılmadım. Biz hep Fb-Gs derbisini kuzenlerde izleriz totemimizdir neyse oraya gittik sürekli kucakta emmek uyumak ister vaziyette mızıldandı. Bütün akşam kucağımdaydı maç falan izlemedim zaten. Eve geldik bir daha kustu çok emmişti zaten normaldi kusmasıYattı uyudu sonunda ama gece öksürmeye başladı... Hani böyle boğazın tahriş olur da gıcık gıcık kuru bi öksürük gelir ya öyle öksürdü durdu sabaha kadar. Bu öksürük kusmaları yüzünden mi oldu acaba kızlar? Midesi bulanıp kusacakmış gibi yapıyor ama kusmayıp öksürüyor ne bu şimdi anlamadım Keyfi neşesi yerinde gülücükler atıyor ama öksürüğü canımı sıktı yarın doktora götürsemmi napsam offf
Kizlar bu poset bebek gelistiriyor:))
Burda okumustum posetle bebegin oynadigini. Bende dun eline verdim. Ilk alamadi sonra agzina goturmek icin tutmaya ve agzina goturmeye basladi. Tum gun onla oyalandi. Kafssinin altina oyalanirken yastik koyuyorum. Kafasini kaldirsin diye ama kaldiramiyordu. Karninin ustundeki poseti almak icin baktim kafasini ayaklarini kaldiriyor ve poseti aliyor. Bugunde yaninda duruyordu poset ben mutfaktaydim sesi cikmiyor bir geldim sen poseti al oyun oyna. Ya hepsi tesadüf yada ben kizimi gelistirecek oyuncagi buldum:)))) ve onla oyalanirken yoruluyor ve uykuya cabucak daliyor...
Tabi oynarken yannda olun suratini kapatiyor arada.
Bebekleri kusan ve ateslenen arkadaslarada gecmis olsun. Bir an once duzelirler insallah.
Canim poşet çok tehlikeli. Değil birakip gitmek, eline bile verme. Bak bi de yüzünü kapatiyomus. Nefesi kesilir, yutmaya kalkar vs. Yazmak istemiyorum
konuya direkt dalıorum kızlar ama çok doluyum,cumartesi günü kızım durmuo zaten ağlıo zar zor güveç yaptım pişti sofrayı hazırladım kocam geçti başına neymiş olmamış güveç tutturamamışım benim şartel attı yaa daha ne istio bilmiorum ki çocukla yapmışım kazma eline sağlık diyeceğine kusur buluo patladım bende bunu bulamayan insanlar var bide namaz kılıosun dedim namazdan kalkmıştı vayy namazımı ne karıştırıon falan bi sürü tartıştık en son bi baktım yavrum susmuş bi bana bi ona bakıo tamam sus sen haklısın dedim ve konuşmuyoruz kızlar haksızmıyım yaa herzaman böle yapıo ben çabalayıp zar zor yemek yapıorum kusur buluo ki kendide bilir yemeklerim güzel olur ama napım aceleyle ancak bu kadar bi de bi dünya misafir ağırlıorum tek başımayım geçen yemeğe çıkardı bizi hadi gidelim 1 günümü yediniz dedi hiçç üstünde durmadım ama bu laf o kadar zoruma gitti kii bizi ne olarak görüyor bilmiorum rahatsız olmasın die çoğu zaman ayrı yatıoruz sabah işe gidio die çok doluyum kızlar nolur bana bi akıl verin napmalıyım bi haftasonu yanımızda
küstük şimdide ondada gelmedi çok zoruma gidio,kimsemde yok burda zaten kızımla en fazla çıkıp 1 saat dolanıyorum ne demek 1 günümü yediniz yatacakmış beyefendi evde ondan demiş sanki sabaha kadar beşik salladı.11 yıl çıktık evlendik biz 3 yıllık evliyiz daha evlenebilmek için çok çabalar sarfettik,1,5yılda zor bebeğimiz oldu şimdi neden böle bencillik yapıo çok kafama takıorum çookkk mutsuzum, kp ev almış bana sölemio küsüz die bugün aradı bankacıyım ya adam bana kredi soruo hayırdır diorum evi aldk ya eşin demedimi dio yoo demedi unuttu galiba diorum nasıl
CANIM başta bende eşim rahat etsin diye ayrı yatıyordum. Hem de tek başıma yatınca korkuyorum ben rahat uyuyamıyorum .
Sonra düşündüm de niye tek başıma bakıcam bebeğime?hem korkuyorumzor dalıyorum hem de dalında bebek acıkıyordu . Hayde uykusuz gece sonunda bekle de süt gelsin .
İnsan emek verdiği şeyi sever. O yüzden eşine de sorumluluk ver.
Ne kadar rahata alıştırırsak o kadar bazı şeyleri kolay sanabîliyor erkekler.
Evlenmeden önce annem ev işleriyle haşır neşir olurken gyorulurken İnan hiç anlamadım onun stresinî.ama evlendiğimde aynı şeyleri yapmaya başlayınca çok iyi anladım yaşadıklarını.ben bile bir kız evlat olarak annemi anlamamışsam zamanında erkekler bizi nasıl anlasın? Demekki onlarında yaşaması lazım bunları ki anlasınlar.
O yüzden kusura bakma ama hata bizde ne kadar az sorumluluk alırlarsa ve ev işlerine yardım etmezlerse bizi anlayamazlar.
CANIM eve yatılı misafir al mecbur yanında yatacak o zamanya da korkuyorum de karabasan geldi de. Bu aklıma neden geldi. Çünkü bana geçenlerde geldi . Allah'tan kocam yanımdaydı.Korkuyorum de sen de azıcık kıymetini bildir. Şu an o evde en çok değeri hakeden sensin. Yemek beğenmeyince küscene Totomu ye de takma bu kadar kızlar kocalar yokken de biz vardık.
Hayatınız odağı önckendimiz olalım lütfen.
Anne olduk hizmetçi bakıcı değil. Tamam yorulduk biraz saldık ama kendimize vakit ayırmanın vakti geldi.
Yol yakınken alıştır sorumluluğa nasıl aşılırsa öle gider.
Biz anne olduysak onlarda baba oldu..
Benimkide arada kalbimi kırıyor ama yanımızda yatıyor ,haftasonu bir gün o bakacak ben uyuyacam br gün ben bakacam eşim uyuyacak. o zman ayrı yatıcaz . çünkü pilimiz bitiyor zaman zaman.
Şimdi izindeyim yine de eşim eve gelince akşam bebeğe eşim bakıyor yemeği akşamdan hazırlıyorum.
Sende öyle yapabilirsin.
Hem babasıyla oğlum sosyal vakit geçirince oğlum nasıl eğleniyor babasıyla.
Onları öyle görmek beni çok mutlu edîyor.
Tamam eşlerimiz basen kötü eş olabilirler ama iyi baba olmaları lazım.çok şükür bizim babamız sorumluluklarının farkında,kaldı ki bu onun içinden geliyor .
CANIM eşinden her fırsatta yardım iste. Tek başına çok zor herşeye yetişmek. Bir ara baktım mükemmel kadın olmaya çalışıyorum , kocanı Uyut rahatsız olmasın, bebeğe bak, yemek yap , eeeee kendim ? Bir baktım ben yokum .
Biz kendimize değer vermezsek kimse bize değer vermez.
Kavga etme ama bası gerceklerinden asla taviz verme.
Bizi biz yapan kocalarımız değil içimizde yaşadığımız duygular. Sen mutluluğu kendin yaratacan beklersen çok beklersin
wuuuuuu bu ne güzel bir anlatımda okurken içinde kayboldum gittim çok beğendim çok güzel anlatmışsın aynen yazdıklarına birebir katılıyorum mükemmelliyetçi oldukça eşlerimiz yükleniyor benimkide öyle
Eki Görüntüle 857767
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?