2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar bu poset bebek gelistiriyor:))
Burda okumustum posetle bebegin oynadigini. Bende dun eline verdim. Ilk alamadi sonra agzina goturmek icin tutmaya ve agzina goturmeye basladi. Tum gun onla oyalandi. Kafssinin altina oyalanirken yastik koyuyorum. Kafasini kaldirsin diye ama kaldiramiyordu. Karninin ustundeki poseti almak icin baktim kafasini ayaklarini kaldiriyor ve poseti aliyor. Bugunde yaninda duruyordu poset ben mutfaktaydim sesi cikmiyor bir geldim sen poseti al oyun oyna. Ya hepsi tesadüf yada ben kizimi gelistirecek oyuncagi buldum:)))) ve onla oyalanirken yoruluyor ve uykuya cabucak daliyor...
Tabi oynarken yannda olun suratini kapatiyor arada.

Bebekleri kusan ve ateslenen arkadaslarada gecmis olsun. Bir an once duzelirler insallah.

canım benmde aklıma o geldi göğsümü sıktım normal süt geliyor kan gelmiyor. üşütünce olurmu acaba böyle? dr u bu saatte arasam geç mi acaba?

derin çok kusmuyorda. böle bir yemek kaşığı kadar çıksrıyr o da öle süt yada kesik yğrt gibi değil, su çıkarıyr... merak ettimm birde dünden beri hiç uyumuyrr hep ağlıyr..

canm bizde sütlü, peynirli, sulu her türlü kusmuk vardı birde kahverengi lekeli çıktı şimdi (

Canım danışabileceğin bir tanıdığın yoksa doktorunu ara bence,ya da gittiğin hastaneyi ara,oradan acil doktoruna falan bağlarlar belki.ya da yol gösterirler.geç olurmuymuş hiç,Allah korusun başka şeyler için geç olmasından iyidir

Dokuzay canım sen sağınca sütün akması normal bebekler göğüsün kahve rengi kısmını tamamen aldığı için göğüsünün o kısımlarında çatlat vs olmasın benimde aklıma direk o geldi. pompa ile belki anlaşılır pompa ile sağsan birde sütünü. yinede doktorunu ara geç filanda değil.

Gecmis olsun canım , grip oldu belki , ondan huzursuz da olabilir
İnsallah hemencecik atlatir kuzu
Eki Görüntüle 857767

kızlar kusmukta kahverengi leke ne demek lütfen biri bana söylesin (( kızımın kusmuğunda kahverengi lekeler var ilk defa şoktayım üzgünüm

Canım bence de gogsunde çatlak filan varsa ordan kan yutmuş olabilir , yada öksürüğü varmiydi belki boğazı tahris olmuştur
Gecmis olsun , Dr a gidersen haberdar et bizide

şuanda evde dr bi misafrimiz var aynı zamanda 3 çocuk sahibi ona sorduk normal mide özsuyundan olabilir dedi ama çok tatmin olmadım lekeli kusma tekrarlanırsa yarın çocuk dr una gideyim diyorum

Canim poşet çok tehlikeli. Değil birakip gitmek, eline bile verme. Bak bi de yüzünü kapatiyomus. Nefesi kesilir, yutmaya kalkar vs. Yazmak istemiyorum

canım benmde aklıma o geldi göğsümü sıktım normal süt geliyor kan gelmiyor. üşütünce olurmu acaba böyle? dr u bu saatte arasam geç mi acaba?

Canim geç değildir ya olmazsa acildeki doktora filan danisirsin. İnşallah önemli bisey değildir geçmiş olsun.
Pompayla sagip bi baksan mi acaba sütüne?

Canım benim gözler bozuldu galiba,senin eklediğin fotoğraftaki kompozisyon ile Meltowski'nin ki aynı,kızlar da sarı,bebeklerde kel olunca ben artık nasıl baktırsam fotoğrafa hep Meltowski'nin sıpalar zannettim.Allah bağışlasın canım yavrularını,ne güzel 2 yavrun var ve bahtlarıda güzel olsun.Amin

biz 39. haftayı bitirdik. 3200 doğdu sonra 3000 düştüü. şimdi 6100. bizde çok ileriden gitmyrz açıkcasıı boyuda 61 cm.

Çok tatlılar sorma yaa. Bir gülüşü her şeyi unutturuyor insana :) İda daha kafasını kaldıramıyor üşengeç kızım benim Ama felaket dillendi babasıyla bi sohbet bi sohbet:))

Evet ya iki elini birleştirip ortada , Aaa bunlar ne ki acaba gibi bakışı cok Tatli :)

Evet İdoşta öyle yapıyo bayılıyorum o hallerine parmişim :))

Merhaba Kızlar,
Ben de çocuklarımın fotoğrafını paylaşayım sizlerle. Benim içinde bulunduğum, ikisiyle güzel bir foto bulamadım ne yazık ki. Ne diyelim, başka sefere:))Eki Görüntüle 857412

Canım maşallah çok güzel çocukların Allah bağışlasın. Nasıl durmuş kardeşinin yanında canım yaa prenses:))

Hahah süper çözüm canımcım :)))))

Hehe sağol kedicik :)

Ayy super bayildimm haklisin valla nerde bi renk bi cicek bocek gorse let pur dikkatli

İdoşun en sevdiği renk kırmızı onu farkettikten sonra kırmızı şeylerle daha fazla oyalamaya başladım
kızlar benim kız emerken mememi fena halde ısırıp çekiyor bakıyorum süt var ama öyle yapa yapa yara yapacak
birde rüyamda konuşuyordu ve ilk yenge diyordu şok olmuştum :)

Hayırdır hemşo o nasıl rüya kız

Arasta dünürüne söyle gelinine alıp taksın bu saç bantlarından yokk öle bedavaya kız vermek

o da bişey mi benim dünüş pırlantadan safirden bile tac alır kolay değil Truva Prensesi 2.Helen'e kaynana olmak

İçin rahat edecekse götür bence canım geçmiş olsun. O değil de nasıl yendik ama

Dokuzay bence doktorunu ara canım. Şüphe insanın içini kemirir ara ve rahatla. Geçmiş olsun.

Canim poşet çok tehlikeli. Değil birakip gitmek, eline bile verme. Bak bi de yüzünü kapatiyomus. Nefesi kesilir, yutmaya kalkar vs. Yazmak istemiyorum

cnm kedicikler çoook haklıı
buzdolabı poşeti güzel oyuncak ama tehlikeli olabilir. Sen yanındayken oynasın ama tek başına bırakma ne olur ne olmaz yüzüne yapıştırabilir Allah korusun aman nefessiz kalır felan. Bende Furkan a veriyorum arada sırada çok hoşlanıyor dediğin gibi. Ama sen gözünü ayırma cnm.

Eki Görüntüle 857767

kızlar kusmukta kahverengi leke ne demek lütfen biri bana söylesin (( kızımın kusmuğunda kahverengi lekeler var ilk defa şoktayım üzgünüm

canım o gördüğün kahverengi leke maalesef ki kan :/ ben o lekeleri çok gördüm göğüslerim yaraydı ve oğlum emerken kan yutup sonra kusmuğuyla atıyordu.. bu şekilde çok kustu ama iki sefer de kıpkırmızı kanlı kustu oğlum. biriktirip atıyormuş bünye meğer. o günlerim tam bir kabustu. Allahım bir daha yaşatmasın.. inşallah sadece bir seferlik çıkarmıştır senin meleğin de. devam ederse kesinlikle doktora götür canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…