2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben bugün fenalardayım. içim bir sıkılıyor ki sanki patlayacak. dokunsalar ağlycam. nefes almakta bile zorlanıyorum.
canınızı sıkmayım diye sabahtan beri yazmadım bişey. ama dokuzay ın sıkıntısını görünce cevap vermeliyim dedim.
deliler gibi koşasım avazım çıktığı kadar bağırasım vaarrrrrrrrrrr

Neden fundacım birşey mi oldu ?

HayiRdir tatlın benim neyin var kim üzdü seni

Annelik Sınavı

Kadın, dört yaşındaki kızını yürüyüşe çıkarmıştı.
Küçük kız yerden bir şey aldı ve ağzına götürdü. Anne zamanında davrandı, onu elinden aldı ve bunu bir daha yapmamasını söyledi.
"Niye?" diye sordu küçük kız. Anne açıkladı:
"Çünkü o yerdeydi. Nereden geldiğini bilmiyorsun. Kirli ve muhtemelen mikroplu da..."
Küçük kız hayranlıkla annesine baktı. "Bu kadar çok şeyi nasıl biliyorsun anne? çok akıllısın."
Anne bunu da kızına bir ders fırsatı bildi ve devam etti:
"Bütün anneler bunları bilir. Bunlar annelik sınavında vardır. Bilemezsen anne olmana izin vermezler."
Birkaç dakika öyle sessizce yürüdüler. Belli ki küçük kız annesinin söylediklerini düşünüyordu.
"Anladııım!" diye gülümsedi birden, "sınavı geçemezsen baba olursun."
Anne bu ilginç yoruma şaşkın ama mutlu, "kesinlikle" dedi, genişçe bir gülümsemeyle...

iyi geceler annecikler
biraz tebessüm....

Bazen sebepsiz oluyor dünüş tabi eğer öyleyse. Ortada bir sebep yokken haykırası geliyo insanın. Sanırım herkes arada yaşar ve yeni bir günle beraber gider bu haller :)

kızım uyusa da duşa girsem :)
emelcim evlilik yıldönğmnz kutlu olsun nice yıllara...

fundacım bugün kızımın ağzında pamukçuk olduğunu farkettim ve gazlıbezle kazıdım acaba benm göğsümede mi bulaşıp yara oldu yani ben sıkınca kan gelmiyor ama dediğinz gibi pompayla denemek lazım. ama pompam yok eşime söyleyeyim yarın alsın. inşallah budur sıkıntı daha kötü bişey olmasında. hoş sorun buysada nasıl çözeceğimi bilmiyorum ama sorunu bulmuş olmak bile rahatlatır

Teşekkür ederim canım

Neden fundacım birşey mi oldu ?

HayiRdir tatlın benim neyin var kim üzdü seni

Bazen sebepsiz oluyor dünüş tabi eğer öyleyse. Ortada bir sebep yokken haykırası geliyo insanın. Sanırım herkes arada yaşar ve yeni bir günle beraber gider bu haller :)

ayy geçsin gitsin zaten ben bile çekemiyorum kendimi bu haldeyken. hiç bişey olmadı..kimse beni üzmedi. ama geldiler işte sabahtan beri ve gitmiyorlar! ama yarın bişeyciğim kalmayacak inşallah....

canım hiç bir yara ya da çatlak yok mu göğsünde? ya da emzirirken canın yandı mı bugün hiç?

Canım çok tatlısın ya! Evet kızlar sarı, bebekler kel, haklısın. Ama güzel kompozisyon olmuş di mi:)) Çok teşekkürler, amin canım...

Kusura bakma biraz geç oldu. Oğlum akşama doğru saçmalamaya başlıyor. Bu yüzden anca gördüm mesajını. Ne oldu canım, eğer çok özel değilse??

Sizin kizlarin guzellikleri nedir oyle yahuuu, benim kizimda buyup oyle tatli bir abla olacak mi ki :) maasallah 2 sinede donup yeniden baktim. Topigin en guzel kizlari bu ablalr bence.

Teşekkürler güzel sözlerin için canım! Evet kızım seviyor kardeşini ama arada gıcık olduğunu da sezmiyor değilim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…