- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #60.141
ben bugün fenalardayım. içim bir sıkılıyor ki sanki patlayacak. dokunsalar ağlycam. nefes almakta bile zorlanıyorum.
canınızı sıkmayım diye sabahtan beri yazmadım bişey. ama dokuzay ın sıkıntısını görünce cevap vermeliyim dedim.
deliler gibi koşasım avazım çıktığı kadar bağırasım vaarrrrrrrrrrr
ben bugün fenalardayım. içim bir sıkılıyor ki sanki patlayacak. dokunsalar ağlycam. nefes almakta bile zorlanıyorum.
canınızı sıkmayım diye sabahtan beri yazmadım bişey. ama dokuzay ın sıkıntısını görünce cevap vermeliyim dedim.
emelcim evlilik yıldönğmnz kutlu olsun nice yıllara...kızım uyusa da duşa girsem :)
canım o gördüğün kahverengi leke maalesef ki kan :/ ben o lekeleri çok gördüm göğüslerim yaraydı ve oğlum emerken kan yutup sonra kusmuğuyla atıyordu.. bu şekilde çok kustu ama iki sefer de kıpkırmızı kanlı kustu oğlum. biriktirip atıyormuş bünye meğer. o günlerim tam bir kabustu. Allahım bir daha yaşatmasın.. inşallah sadece bir seferlik çıkarmıştır senin meleğin de. devam ederse kesinlikle doktora götür canım.
emelcim evlilik yıldönğmnz kutlu olsun nice yıllara...
fundacım bugün kızımın ağzında pamukçuk olduğunu farkettim ve gazlıbezle kazıdım acaba benm göğsümede mi bulaşıp yara oldu yani ben sıkınca kan gelmiyor ama dediğinz gibi pompayla denemek lazım. ama pompam yok eşime söyleyeyim yarın alsın. inşallah budur sıkıntı daha kötü bişey olmasında. hoş sorun buysada nasıl çözeceğimi bilmiyorum ama sorunu bulmuş olmak bile rahatlatır
Neden fundacım birşey mi oldu ?
HayiRdir tatlın benim neyin var kim üzdü seni
Bazen sebepsiz oluyor dünüş tabi eğer öyleyse. Ortada bir sebep yokken haykırası geliyo insanın. Sanırım herkes arada yaşar ve yeni bir günle beraber gider bu haller :)
ayy geçsin gitsin zaten ben bile çekemiyorum kendimi bu haldeyken. hiç bişey olmadı..kimse beni üzmedi. ama geldiler işte sabahtan beri ve gitmiyorlar! ama yarın bişeyciğim kalmayacak inşallah....
Arkadaslar an itibari ile kızım ütüye heyecanlanip çığlıklar atıyor kollarını çırpıyor :)
Sizce ne demek istiyor :)
fundacım bugün kızımın ağzında pamukçuk olduğunu farkettim ve gazlıbezle kazıdım acaba benm göğsümede mi bulaşıp yara oldu yani ben sıkınca kan gelmiyor ama dediğinz gibi pompayla denemek lazım. ama pompam yok eşime söyleyeyim yarın alsın. inşallah budur sıkıntı daha kötü bişey olmasında. hoş sorun buysada nasıl çözeceğimi bilmiyorum ama sorunu bulmuş olmak bile rahatlatır
Canım benim gözler bozuldu galiba,senin eklediğin fotoğraftaki kompozisyon ile Meltowski'nin ki aynı,kızlar da sarı,bebeklerde kel olunca ben artık nasıl baktırsam fotoğrafa hep Meltowski'nin sıpalar zannettim.Allah bağışlasın canım yavrularını,ne güzel 2 yavrun var ve bahtlarıda güzel olsun.Amin
Arkadaslar an itibari ile kızım ütüye heyecanlanip çığlıklar atıyor kollarını çırpıyor :)
Sizce ne demek istiyor :)
Çok tatlılar sorma yaa. Bir gülüşü her şeyi unutturuyor insana :) İda daha kafasını kaldıramıyor üşengeç kızım benimAma felaket dillendi babasıyla bi sohbet bi sohbet:))
Evet İdoşta öyle yapıyo bayılıyorum o hallerine parmişim :))
Canım maşallah çok güzel çocukların Allah bağışlasın. Nasıl durmuş kardeşinin yanında canım yaa prenses:))
Hehe sağol kedicik :)
İdoşun en sevdiği renk kırmızı onu farkettikten sonra kırmızı şeylerle daha fazla oyalamaya başladım
Hayırdır hemşo o nasıl rüya kız
o da bişey mi benim dünüş pırlantadan safirden bile tac alır kolay değil Truva Prensesi 2.Helen'e kaynana olmak
İçin rahat edecekse götür bence canım geçmiş olsun. O değil de nasıl yendik ama
Dokuzay bence doktorunu ara canım. Şüphe insanın içini kemirir ara ve rahatla. Geçmiş olsun.
Eki Görüntüle 857996 çok mu tatlıyız ne:)))))))))))
Yardımcın geliyor desene parmiş
Kesin o yapacak ütüleri parmecim benimki evi süpürecek süpürgeyi görünce seviniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?