- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #60.161
Kusura bakma biraz geç oldu. Oğlum akşama doğru saçmalamaya başlıyor. Bu yüzden anca gördüm mesajını. Ne oldu canım, eğer çok özel değilse??
biz 39. haftayı bitirdik. 3200 doğdu sonra 3000 düştüü. şimdi 6100. bizde çok ileriden gitmyrz açıkcasııboyuda 61 cm.
Eki Görüntüle 857767
kızlar kusmukta kahverengi leke ne demek lütfen biri bana söylesin(( kızımın kusmuğunda kahverengi lekeler var ilk defa şoktayım üzgünüm
Benim kizda kucuk dogdu. 2800g boyu da47cm di. Ama sislik yoktu hic kilo vermedi ilk beni emmedi mamada verdim ben. 1 aydir mamayi azalttim oglen ve yatmadan once sadece mama veriyorum. Benim kizim ilk iki ay cok oburdu surekli mama ve sagdigim sutu verdim. Obez olur bile dediler sonra normale dondu suan iki saatte uyuyorsa dort saatte acikiyor. Ilk ay 4100g sonra 4900g suandada 5750g oldu. Tam 3 aylik olduk. Boyuda 58cm seninkide normal bence uzulme mama baslanmasi gerekirse verirsin . Dunyanin sonu degil ya.
Masallah canim cok sekerler ve cok benziyor abla kardes birbirine allah nazarlardn saklasin.
Canim insallah duzelir. Benim ki emmeye basladida o sagma derdinden kurtuldum cok zor sag tekrar icirmeye calis. Sen kimsenin dedigine bakla erken dogdu kizin gelisimi iyi ise kilosu pekte sorun degil. Zaten herkes obezite ile ugrasiyor. Citi piti olur ne guzel.
Forumu bayagi buyuktu. Bende 5 yildir ne durumda izmir bilmiyorum ama. Insanin alistigi sehir gibi hic biryer olmuyor canim. Bende adanaliyim arasam herseyi bulurum ..
Benim kide yapiyor. Memeyi tutup cekiyor suratima bakip guluyor. Agzina aliyor memeyi itiyor kafasini itiyor hee hiii diyor suratima bakip. Oyun oynuyor sipa :))
Canim poşet çok tehlikeli. Değil birakip gitmek, eline bile verme. Bak bi de yüzünü kapatiyomus. Nefesi kesilir, yutmaya kalkar vs. Yazmak istemiyorum
Canim geç değildir ya olmazsa acildeki doktora filan danisirsin. İnşallah önemli bisey değildir geçmiş olsun.
Pompayla sagip bi baksan mi acaba sütüne?
Teşekkürler güzel sözlerin için canım! Evet kızım seviyor kardeşini ama arada gıcık olduğunu da sezmiyor değilim:))
Eki Görüntüle 857996 çok mu tatlıyız ne:)))))))))))
Yok canim yanindayken veriyorum ve yutacak kadsr kucuk degil yuzune geliyor ama oyle tam kapatmiyor ve gidetken yanindan elinden aliyorum. Bir ay sonra koparip belki yutar. Bende o zaman zaten vermem.
Masallah cok tatli buyumuste yakidikli biz hala tulumlar giyiyoruz:))Eki Görüntüle 857996 çok mu tatlıyız ne:)))))))))))
Canım çok teşekkürler güzel sözlerin için. Benziyorlar değil mi teyzesi?? Ama lütfen yeme huyları benzemesin,ben çok çektim kızımdan:))
Canım işine karışmak ve seni söylediğine, söyleyeceğine pişman etmek istemem de poşet plastik sonuçta ve kanserojen bir madde. Ağzına filan sokması sıkıntı olabilir, uyarmak istedim :)
sağol canım ilgin için.. gerçekten öyle bariz bir şey olmadı. derin derin nefes alma ihtiyacı hissediyorum.. sanki göğsümün üstüne koca bir fil oturmuş da kalkmıyorsebepsiz iç sıkıntısı işte.. geçer yarına umarım..
bu arada yavrularına bayıldım. maşallah diyeyim.. nasıl güzeller öyle ya özellikle kızın çok tatlııı! Allah bağışlasın canım..
Canim buz dolabi poseti veriyorum. Kansorejen degildir galiba dislik verecegiz cingirak verecegiz ellerine hepsi plastik.
Çok ama çokkk ayrıca çok yakışıklı
Eh o kadar olacak canım ya o da küçük daha ve annesini, babasını ilk kez paylaşıyor:)
Hem de çooooook
Masallah cok tatli buyumuste yakidikli biz hala tulumlar giyiyoruz:))
Evet canim cok benziyorlar. Insallah herseyden yer oglusun seni uzmez....
Fundacim havalardandir. Hepppp bulutlu. Gerci orasi nasil bilmem ama:))
Kuzucugun bir guler nesen yerine gelir.
Canım işine karışmak ve seni söylediğine, söyleyeceğine pişman etmek istemem de poşet plastik sonuçta ve kanserojen bir madde. Ağzına filan sokması sıkıntı olabilir, uyarmak istedim :)
Canım benim onlar silikon ya da kauçuk. Neyse sen bilirsin)
Eh o kadar olacak canım ya o da küçük daha ve annesini, babasını ilk kez paylaşıyor:)
Hem de çooooook
Kizlar masal 3 gundur cok huzursuz. Uykusuzlugu hep vardi ama 5 dk. Uyusa ona yeterdi aglamazdi simdi uykusu var gozleri kizariyor uyutmak icin salladigimda basiyor cigliklari goz yaslariyla agliyor kaldiriyorum susuyor biraz bakininca gene agliyor. Uyku arasinda cok agliyor uyabiyor bidaha uyumuyor gene huysuzlasiyor.. su siralar herseyden de korkuyor bi ses olsa aniden agliyor. Bi baska eve gitsek orda surekli gordugude olsa bi sima hemen dudak busup cok agliuor... yani su siralar herseye agliyoruz ne yapacagimi sasirdim icim acio o oyle agladikca
Vallahi kelin merhemi olsa... Benimki de Cumartesinden beri tuhaf davranıyor. Ağlıyor, memeyi alıyor, bırakıyor, tok mu aç mı anlayamıyorum. Hızlı hızlı nefes alıyor, ana kucağında hiç durmamaya başladı. Yani sana hiç bir şey söyleyemiyorum ne yazık ki...
Offf buyudukce duzelicekler sozdeacaba biyerimi agrio acaba huyumu degisio acaba nazarmi oldu die acabalarlar kafayi yiyecegim.. smdi ayaklarimda salliorum zor uyudu babasi bi posta kucaginda gezdirdi yok yokkk susmadi.. suanda hep sicrio acaba korktumu (
Sizin kizlarin guzellikleri nedir oyle yahuuu, benim kizimda buyup oyle tatli bir abla olacak mi ki :) maasallah 2 sinede donup yeniden baktim. Topigin en guzel kizlari bu ablalr bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?