2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kusura bakma biraz geç oldu. Oğlum akşama doğru saçmalamaya başlıyor. Bu yüzden anca gördüm mesajını. Ne oldu canım, eğer çok özel değilse??

sağol canım ilgin için.. gerçekten öyle bariz bir şey olmadı. derin derin nefes alma ihtiyacı hissediyorum.. sanki göğsümün üstüne koca bir fil oturmuş da kalkmıyor sebepsiz iç sıkıntısı işte.. geçer yarına umarım..

bu arada yavrularına bayıldım. maşallah diyeyim.. nasıl güzeller öyle ya özellikle kızın çok tatlııı! Allah bağışlasın canım..

biz 39. haftayı bitirdik. 3200 doğdu sonra 3000 düştüü. şimdi 6100. bizde çok ileriden gitmyrz açıkcasıı boyuda 61 cm.

canım kiloya pek takılma algısı, motor becerileri, dikkati, hareketleri nasıl sen onlara bak
ben kiloya takılacak olsaydım kafayı sıyımsıyım sıyırırdım
35 haftalık doğdu 1900 gr , 43 cm di kızım iki kilo bile yoktu düşün artık

Eki Görüntüle 857767

kızlar kusmukta kahverengi leke ne demek lütfen biri bana söylesin (( kızımın kusmuğunda kahverengi lekeler var ilk defa şoktayım üzgünüm

canım umarım kötü bir şey değildir doktorunu arayıp sor hemen bence

Canım çok teşekkürler güzel sözlerin için. Benziyorlar değil mi teyzesi?? Ama lütfen yeme huyları benzemesin,ben çok çektim kızımdan:))

Yok canim yanindayken veriyorum ve yutacak kadsr kucuk degil yuzune geliyor ama oyle tam kapatmiyor ve gidetken yanindan elinden aliyorum. Bir ay sonra koparip belki yutar. Bende o zaman zaten vermem.

Yok canim yanindayken veriyorum ve yutacak kadsr kucuk degil yuzune geliyor ama oyle tam kapatmiyor ve gidetken yanindan elinden aliyorum. Bir ay sonra koparip belki yutar. Bende o zaman zaten vermem.

Canım işine karışmak ve seni söylediğine, söyleyeceğine pişman etmek istemem de poşet plastik sonuçta ve kanserojen bir madde. Ağzına filan sokması sıkıntı olabilir, uyarmak istedim :)

Kızlar tavana ışık yansıtan gece lambası alan vardı sanki. Dönencedekini sormuyorum ama ayrıca gece lambası. Netten baktım pilli var sadece. Bide 45 dk sonra kendiliğinden kapanıyor. Böle normal fişe takılan bişi arıyorum.

Eki Görüntüle 857996 çok mu tatlıyız ne:)))))))))))
Masallah cok tatli buyumuste yakidikli biz hala tulumlar giyiyoruz:))
Canım çok teşekkürler güzel sözlerin için. Benziyorlar değil mi teyzesi?? Ama lütfen yeme huyları benzemesin,ben çok çektim kızımdan:))

Evet canim cok benziyorlar. Insallah herseyden yer oglusun seni uzmez....

Fundacim havalardandir. Hepppp bulutlu. Gerci orasi nasil bilmem ama:))
Kuzucugun bir guler nesen yerine gelir.

kızlar size bir sorum olacak
şimdiye kadar pek gerekli görmedim de artık spora başladım ya kızımı anneme bırakıyorum
ben gelene kadar biberon almamış geçen bi geldim ağlıyo
ne yapayım da alıştırayım ? kaşıkla olacak şey değil sütümü sağmıştım buzluk dolu ama bizim ki biberon almıyo acil bir çözüm bulmam lazım buna

Canım işine karışmak ve seni söylediğine, söyleyeceğine pişman etmek istemem de poşet plastik sonuçta ve kanserojen bir madde. Ağzına filan sokması sıkıntı olabilir, uyarmak istedim :)

Canim buz dolabi poseti veriyorum. Kansorejen degildir galiba dislik verecegiz cingirak verecegiz ellerine hepsi plastik.

Canım o duyguyu Arasta'nın da dediği gibi herkes zaman zaman yaşıyor sanırım. Ben de bazen öyle bunalırım ki, özellikle bir kaç gün dışarı çıkıp yürümezsem. İstanbul'da bu konuda hiç yardımcı değil. Sıra sıra binalar, iç içe insanlar. Bazen boşluğa, böyle geniş alanlara, amaçsızca koşmaya o kadar özlem duyuyorum ki! Öyle zamanlarda aklıma hep Kapadokya gelir benim, böyle sarı sıcak, şarap, gün ışığında güneşle ve hava durumuyla renk değiştiren peri bacaları... Keşke!

Ah Funda kızımın bebekliğini görecektin. Güzel sözlerin için sağ ol canım. Bütün çocukların şansları açık olsun.

Çok ama çokkk ayrıca çok yakışıklı

Eh o kadar olacak canım ya o da küçük daha ve annesini, babasını ilk kez paylaşıyor:)

Hem de çooooook

Teşekkür ederiz teyzeleri:)))))

Canım benim onlar silikon ya da kauçuk. Neyse sen bilirsin )

Canim bende normal poset vermedim. Buzdolabi poseti gida sakliyoruz. Emzigin sadece ucu silikon yada kaucuk, disligin bir kismi silikon geri kalan kisimlari plastik evire cevire her yerini sokacaklar agizlarina:)))

Kizlar masal 3 gundur cok huzursuz. Uykusuzlugu hep vardi ama 5 dk. Uyusa ona yeterdi aglamazdi simdi uykusu var gozleri kizariyor uyutmak icin salladigimda basiyor cigliklari goz yaslariyla agliyor kaldiriyorum susuyor biraz bakininca gene agliyor. Uyku arasinda cok agliyor uyabiyor bidaha uyumuyor gene huysuzlasiyor.. su siralar herseyden de korkuyor bi ses olsa aniden agliyor. Bi baska eve gitsek orda surekli gordugude olsa bi sima hemen dudak busup cok agliuor... yani su siralar herseye agliyoruz ne yapacagimi sasirdim icim acio o oyle agladikca

22 Kasımda altı yaşında oluyor kızım. Haklısın şimdiye kadar tüm ilgi onun üzerindeydi, ama şimdi öyle mi? Geçen oğlum ana kucağında durmuyordu. Ben de gülerek aaa böyle olmuyor bak tam dayaklık gibi bir şeyler diyordum. Kızım evet anne döv onu döv gibi bir şey deyiverdi:)) Ama diğer zamanlarda da sürekli öpmek istiyor, birlikte fotoğraf çektirmek istiyor. Çelişkiler yumağı oldu kuzucuğum:)) O da bebek işte!

ve emm
Eh o kadar olacak canım ya o da küçük daha ve annesini, babasını ilk kez paylaşıyor:)

Hem de çooooook

Vallahi kelin merhemi olsa... Benimki de Cumartesinden beri tuhaf davranıyor. Ağlıyor, memeyi alıyor, bırakıyor, tok mu aç mı anlayamıyorum. Hızlı hızlı nefes alıyor, ana kucağında hiç durmamaya başladı. Yani sana hiç bir şey söyleyemiyorum ne yazık ki...

Offf buyudukce duzelicekler sozde acaba biyerimi agrio acaba huyumu degisio acaba nazarmi oldu die acabalarlar kafayi yiyecegim.. smdi ayaklarimda salliorum zor uyudu babasi bi posta kucaginda gezdirdi yok yokkk susmadi.. suanda hep sicrio acaba korktumu (

Çok zor biliyorum ama rahatlamaya çalış, inan ilk bebeğimdeki kaygılarım, endişelerim, ağlamalarım falan ne boşmuş. Ne zaman kaybı, ne stres! Çünkü her şekilde büyüyorlar, yıpranan biz oluyoruz...

Çok teşekkürler canım, ne güzel görüyorsun... Elbet senin kızın da büyüyüp çok güzel bir kız olacak, sen istersen abla da olacak:)) Yaşasın topiğin bütün kızları! biz dahil:))

Sizin kizlarin guzellikleri nedir oyle yahuuu, benim kizimda buyup oyle tatli bir abla olacak mi ki :) maasallah 2 sinede donup yeniden baktim. Topigin en guzel kizlari bu ablalr bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…