2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

teşekkür ederiz teyzesi :) oğluşuma aldığım başka hiçbir şey beni bukadar mutlu etmemişti :)
ıhlamuru sadece çiçek olarak alıyorum..büyük demliğe (500ml falan su alıyor) iki yemek kaşığı gibi koyuyorum, kaynatmıyorum demleyerek yapıyorum. kaç dakika dersen sabahtan yapıyorum gün içinde soğuk içiyorum. yani en az 3-4 saat kalıyor öyle. süt derdin yokmuş ama fazla süte kim hayır der dimi

Bende emzirmeden sakinleştiremedim. Allah'tan doyunca uyuyakaldı. Şimdide uykusunun arasında ıkınıp mıkırdanıyor. Bende sabahtan beridir üşendiğim duşumu aldım süt sağıyorum.

Daha önce yazmışsınız sakinleşmiyor diye. Bize de oluyor bu aralar. Bugün mesela ben ne yaptıysam ağlamasına engel olamadım. Babasına verdim en sonunda bir süre onada direndi ve sonunda göğsünde uyuyakaldı. Yerine koyarken gene uyandı ve mucize ; yerine koyar koymaz derin uykuya daldı. Hatun yatağını istiyormuş sanırım.

Merhaba Kızlar,
Ben de çocuklarımın fotoğrafını paylaşayım sizlerle. Benim içinde bulunduğum, ikisiyle güzel bir foto bulamadım ne yazık ki. Ne diyelim, başka sefere:))Eki Görüntüle 857412

Hera'cimmm masallah nasıl birseydir bunlar yaaa. Cok guzel cocuklar 41 kere masallah. Op kokla onları biraz da mincir lutfen benim icin yavrularını

Kırmızı iyidir kuzum enerjisi yüksek bi renk idoşum kuzum sana kırmızı çok yakışıyor

Fındığım,bak yeni bir gün oldu,gitsin artık heyheylerin,dün sendeydiler bugünde banagelsinler istiyorum.umarım düzelmiştir biraz keyfin,arada oluyor hepimize ama uzaması gibi bir lüksümüz yok,bak ben bile artık kızıp evden kaçamıyorum.çocuğu al,çantasını topla,pusetine koy,şapkasını tak,bez al,yağını al,kaçmadan önce karnını doyur ve mamasını yapıp koy çantaya ki yolda ağlamasın vs vs vs......biraz büyüsün,kızımla birlikte kaçarız artık napalım.bende de bu aralar hiçbişeye yetişemiyorum stresi var.işe başlıyacağım için heralde,evdeyken yapamıyorum bi de işe başlayınca iyice zor olacak.bizim bide hergün evde raporlama işletimiz var,ortalama 1 saat.çocuk yokken bile uykusuz bırakıyordu bazen bu işler,şimdi napıcam hiç bilmiyorum.2 gün önce mama almaya kipa'ya gittim,alışkanlık ya, nasıl koşa koşa alışveriş yapıp yürüye merdivenleri bile yürüyorum,bir tanıdığa denk geldim,niye koşturuyorsun dedi,yooooo koşmuyorum dedim ama sonra farkettim ki ayaklarım ağrıyor,yoruluyoruz kızlar,kimselerede emanet edemiyoruz,zaten bize bağımlılar ve şu an iyiki de bizimler.hepinizi öpüyorum ve seviyorum.güzel bir gün dilerim herkese

Günün ağır abiside gelmiş,maşşallah ne kadar olgun görünüyor,büyük büyük bakmış cüssesine bakmadan.küçük adamını kocamaaaaan öpüyorum.Allah nazarlardan saklasın yavrunu

Naber kzlarr.2gundr yazamadim pek..bya aksiyonlu gunlerdi..kocamla tartismkla gcti iki gun..snir sistemime edildi koseye atildi diyeyimmm...okuyodm ama yqzamadim.meltem ve hera bebislet cok tatli..ablalari bi icim su...masallah...herkese guzel bi gun olsn insss..

Günaydın canım. Bir kocazede daha. Bunları sıra sopasına çekmek lazım bu ne be yettiler doğumdan beri

Günaydın kızlar, kahvemi aldım müzik eşiliğinde uyanmaya çalışıyorum. Herkes için güzel bir gün olsun :))

[video=youtube;akFZtK0GVU4]http://www.youtube.com/watch?v=akFZtK0GVU4#t=63[/video]

Masallah hemcok tatli hem yakisikli

Sagol canım benim , hepimizin melekleri cooook tatlı

Maşallah yakıyorsunuz ortalığı

Günün ağır abiside gelmiş,maşşallah ne kadar olgun görünüyor,büyük büyük bakmış cüssesine bakmadan.küçük adamını kocamaaaaan öpüyorum.Allah nazarlardan saklasın yavrunu

Teşekkür ederiz kızlar:))) yalova oğlumu gören herkes senin gibi yorum yapıyor:)))yüzünde bir de sivilceesi var bebeklikten çıkmış ergenliğe girmiş gibi:) ben de onu küçük adamım diye seviyorum:))) o da seni öpüyor teyzesi güzel dilekleriniçin sağ ol

Eki Görüntüle 857996 çok mu tatlıyız ne:)))))))))))

çook tatlısınızz wede yakışıklıı o papyonuda ayrı güsel :) maşallahh

cnm aynı belirtiler bizdede war..ben bebeğim sese alışkın sanıodum yanında tw açık we konuşabilioduk uyurken ama dün bi misafirlikteydim wee aynen 3 aylık bir bebek we 2 kardeşi wardı bağıra bağıra konuşmalar çığlıklar bide kadınların sohbetleri...o 3 aylık bebeğin hiç susmayan ağlamaları..oğlum resmen korktu dudağını büzdü mırıldanıo mızıklanıo resmen götür beni ewe dio :) zorla uyuttum o çocuklar bi çığlık atıo uyanıo benmkide ayyy ne zor bi gündü...çok şükür A llahıma dedim benm bebeğimm çok sessizmişş we sessizliğe alışmşş...yabancılardanda korkuo artık....dudağını büzüo ağlıcak gibi oluoo

yalovacım öyle güzel anlatmışsın ki...bebişlerimiz oldu olalı hayatımız değişti hızlandı, karıştı, yoruculaştı...Bi tek ben değilim bunu görüyorum burayı okudukça ve ferahlıyorum. Yoksa bnde kafayı yiyeceğim ev öyle hızlı dağılıyor ki, oğlum olduğundan beri nerdeyse iki güne bi çamaşır mak. çalışıyor. ütüsü katlaması kaldırması..mutfak sabahları nasıl dağılıyo anlamıyorum bulaşık mak. olmasa ne yapardım düşünemiyoru. Makineyi boşalt yerleştir ayrı dert..yetişemiyorum toz alıp ev süpürmeye hergün. Buradaki iki hatta üç çocuklu arkadaşlarımı ayakta alkışlıyorum nasıl altından kalkıyorlar ben mi çok beceriksizim:84::84: diyorum. topic de çok geziyom galiba diye kızıyorum kendime (ama tek eğlencem burası). İşe başlamayı hayal edemiyorum sanki ev göçer ya da ben...doğum iznim ay sonuna bitecek biraz heyet alabilirsem birazda ücretsiz alacağım inş. Bana da her gelen misafir çökmüşsün çok yorgun yüzün diyor, erkenden uyku bastırıyo..oysa ne 3 .çeşit yemek yapabiliyorum ne başka bişey..tek yemek yoğurt salata hep..göz kalemi sürmeden haftada bir kuaföre gitmeden yaşayamazdım önceleri..şimdi eşşeği saldım çayıra mevlam kayıra..pijama eşofman..

oğluşum tek büyük mutluluk en büyük huzur

Şu Hauggiesin popo kısmının yan tarafındaki sarı kalpleri görüp benim gibi kaka taşması zanneden var mı Yoksa bende kakafobia mı oluştu. Psikoloji literatürüne yeni bir hastalık olarak geçsin lütfen. Ayrıca Huggies dizaynırları sözüm size tam da kaka taşma noktasına o sarı kalpleri yapmak hangi akıllının fikriydi

Canım şu büyüme atağını sende bir araştır istersen. 10 gün boyunca benim oğlumda öyleydi devamlı uykusu var ama uyuyamıyordu, huysuzdu, devamlı ağlıyordu. Çok şükür geçti.

rahatsız bebişlerin hepsine acil şifalar diliyorum...

genel anlamda huzursuzlukları başladı sanki dişlerin habercisi olabilir mi:18:

bnm minik kuzumun alt damağında beyaz küçücük bir mısır taneciği var:26:

daha çok erken iştahı da bir aydır canıma okudu. sürekli zorla yedirme peşindeyim...

bugün 4. ayımızı bitiriyoruz aşılarımızda var hadi hayırlısı inş.

evet canım yaaa :))) onu bende yapmıştım, kocam üç gün sazan diye dalga geçti...tabi adamlar ne anlasın kakanın hayatımızdaki önemini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…