2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Altin emzik nedir canim???? Hemen denemeliyim :))))

Bu altın portakal şeysi gibi bişey mi ahaha.En iyi bebek dalında altın emzik kazandı

Bilmiyorum heryerde varmi bu adet ama yeni dogan bebegi gormeye gelenler altinda getiriyorya hediye olarak, guzel bir marketing hamlesiyle emzigin disi ve sapini altin yapmislar iste hediye icin.

Deneme canim sakin, keramet o kisimda degil zaten kizim basit olan emzik kismini begendi.

yuh harbi gıcıksın yaaa
sabayata kurbaaaannnnnnnnnnnn
1 den 7.30 a kadar mı
neyse şaka bi yana da maşallah diyelim ben 2 saat kesintisiz uyursa öpüp başıma koyuyorum

mucize canım çok geçmiş olsun umarım bir şey olmamıştır meleğine

meltem senin meleğine de maşallah

elsa o küçük adama da maşallah bizim ki cim kesiliyor halıda

öncelikle hayırlı olsun
canım bak korkutmak gibi olmasın ama dikkatli olman adına söylüyorum tansiyonu kesinlikle kontrol altında tut
kesinlikle kendini yorma hergün ölçtür tansiyonunu
ben yüksek tansiyon yüzünden erken doğum yaptım 2 gün bebeğin hareketleri azalmıştı bir de burnum kanadı doktora gittik tansiyonum çok yüksek çıktı nst ye bağladı bebeğin nabzı düşmeye başlamış ve acilen sezaryen oldum, doktorumuz dedi ki biraz daha geç kalsaydınız allah korusun bebeğiniz şuan.... olur du dedi o cümleyi bile kullanmak istemiyorum !
bu olayı en derinden yaşamış biri olarak yazmadan geçemedim ama dediğim gibi panik yapmanı istemiyorum sadece benim yaşadığım korkuları kimsenin yaşamasını istemem..

Altin emzik nedir canim???? Hemen denemeliyim :))))

Bu altın portakal şeysi gibi bişey mi ahaha.En iyi bebek dalında altın emzik kazandı

Bilmiyorum heryerde varmi bu adet ama yeni dogan bebegi gormeye gelenler altinda getiriyorya hediye olarak, guzel bir marketing hamlesiyle emzigin disi ve sapini altin yapmislar iste hediye icin.

Deneme canim sakin, keramet o kisimda degil zaten kizim basit olan emzik kismini begendi. Ben sahsen disarida gorsem bebegin agzinda bu ne gorgusuzluk yahu derim ama basa geldi.

dünüş seç bakayım hangisi olsun

kız önce bir emziği halledelim aaa gelmeyin üstüme huleynn

Ayy bulmuş bile sağdaki tabiki

Bunlar ucuz şekerim sen bu pırlantalıdan iste

Eki Görüntüle 860874

ayy yerlerdeyim yaa şu emzik muhabbeti 10 numara 5 yıldız oldu duruda emziği attı oda istiyoo bu pırlantalılardannnak kızıma kötü örnek nasıl alıyım kız ben şimdi funda gibi dünüşümde yokk

Benimki emzik tutsa hemen koşup alcam ben bir tane Sen seç ben alayım şekerim Duru kıza. Kuzucuk akranlarında görüp içinde kalmasın ben kaka değiştirmeye gidiyorum sen beğen haber ver bana para gani

Benimki emzik tutsa hemen koşup alcam ben bir tane Sen seç ben alayım şekerim Duru kıza. Kuzucuk akranlarında görüp içinde kalmasın ben kaka değiştirmeye gidiyorum sen beğen haber ver bana para gani

Kız suloz neden hemen alt değiştirmeye gittin pırlantaları görünce bokunda boncuk mu aman pardon pırlanta mı arıycan kız

garibim akranlarında görüp iç geçirmesin hele idoşunkini görse çocuğun psikolojisi bozulurayy suloz nasıl duygulandım ama saol artık yememizden içmemizden kesip alcaz o altın emziğiiiyetmezse destek atarsınnn

KİZ rabarbaa ancak beğeniyorsun yazılanları çık ortaya Kaan o günden beri kayıp zaten millet gelinine neler alıyor :)
İste tabi yavrum senin kızın ne eksiği var. Sen inci iste inciye
Kız suloz neden hemen alt değiştirmeye gittin pırlantaları görünce bokunda boncuk mu aman pardon pırlanta mı arıycan kız
Kızz yavrum çoğcum kakasını yaptı ne zamandır mızırdanıyo halıda burayı bırakıpta alamadım altını Bulcağımı bilsem ararım valla

Canım iyice kaynatmadan verme emziği

Sen sıkma şekerim kendini ben hediye olarak alırım Sen renk seç yeter

Canım ben sezeryan oldum doğumdan 3 gün sonra korse taktım. Hoş takmasaymışım da kalmıcakmış zaten

Al işte kadın 44 kilo korse takmış ben sıkıntılıyım diye korse bile takmadım. Hemen bulmaya gidiyorum aldığım korseyi

Kız küçük bülent ersoy gibi bişey olacak :) Hiç İdoşun tarzı değil ama maksat dünürlere eziyet olsun diyosan o başka

KİZ rabarbaa ancak beğeniyorsun yazılanları çık ortaya Kaan o günden beri kayıp zaten millet gelinine neler alıyor :)

Bak bak ortalık kızıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…