- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #60.861
Şansını zorlama kığğzımmmm, he de sen buna, alcam dedi kadın işteAnammmm süpermiş ama o pembe kısmı da altın isteriz
Altin emzik nedir canim???? Hemen denemeliyim :))))
Bu altın portakal şeysi gibi bişey mi ahaha.En iyi bebek dalında altın emzik kazandı
Merhabağğğ koca göbişlilerHahah hamileyken hoşunuza gidiyodu böyle diyince ama şimdi gıcık oluyosunuz di mi bana Neyse sabah uyuzluğumu yaptıktan sonra biraz daha uyuzluk yapmaya devam edeyim. Dün gece fosur fosur uyudum. Kızım saat 1 de ya susadı ya da acıktı mızırdadı kalktım uyandırmadan emzirip yatırdım ve sabah 7.30 a kadar mışıl mışıl uyudu. Sonra yarım saat arayla 2 kez kakasını yaptı rahatladı. O agucuklar bugucuklar yaparken ben son ses müzikte karın hareketlerimi yaptım, kahvaltımı ettim ve çayımı aldım işte burdayım
Dün gece uyutmadı ya bugün telafi etti minik kuşum, çubim benim :))
Annişler merhabaBen de 1 haftadır tansiyon sorunu yaşıyordum en sonunda bugün dayanamadım sağlık ocağına gittim. Normalde haftaya kendi doktorumda kontrolüm vardı. Ebe tansiyonumu ölçtü ve tansiyonun sınırda bu kadar erken gebeliklerde böyle yüksek çıkmaması lazım dedi. Hemen doktoruna git dedi acil eşim geldi doktoruma gittik. Doktor korkulacak bir şeyin olmadığını ama her gün ölçüm yapmam gerektiğini söyledi. Hem deeeeeeeeeeeee bebişimizin cinsiyetini öğrendiiiiik Kız annesi olacağım nasipse, oğluşuma bacı geliyor. Hayatımızın minik Sevda'sı annemin adı ağzımın tadı geliyooooooooooor
Haha.. yavrumm kıyamam ya. Kız almak kolay değil ama sen yinede pırlantalı emziğin 22.000 TL olduğunu söyleme kuzucuğala hatunlar bi durun yazamıyom daa arduş durmuyo en son altın puseti duydu ondan sonra böyle oldu zahar
Altin emzik nedir canim???? Hemen denemeliyim :))))
Bu altın portakal şeysi gibi bişey mi ahaha.En iyi bebek dalında altın emzik kazandı
dünüş seç bakayım hangisi olsun
Hea öyle yatıp dinlenmek yok. Truva prensesi 2.Helene kaynana olmak, koca olmak kolay mı
Var oğlu var canım altın kaplama barbie bebek evi filan var ama onları zamanı gelince istiycez artık
Maden aramaya gitmişlerdir arduşla
kız önce bir emziği halledelim aaa gelmeyin üstüme huleynn
Ayy bulmuş bile sağdaki tabiki
Şansını zorlama kığğzımmmm, he de sen buna, alcam dedi kadın işte
Benimki emzik tutsa hemen koşup alcam ben bir taneayy yerlerdeyim yaa şu emzik muhabbeti 10 numara 5 yıldız oldu duruda emziği attı oda istiyoo bu pırlantalılardannnak kızıma kötü örnek nasıl alıyım kız ben şimdi funda gibi dünüşümde yokk
kız önce bir emziği halledelim aaa gelmeyin üstüme huleynn
la hatunlar bi durun yazamıyom daa arduş durmuyo en son altın puseti duydu ondan sonra böyle oldu zahar
Lepistess gecen Diyordu kızı istiyorsunuzda takiyormusunuz birşeyler diye :)
İste bulduk kim daha buyuk altin emzik alçak bakalım buyrun hodri meydan
Benimki emzik tutsa hemen koşup alcam ben bir taneSen seç ben alayım şekerim Duru kıza. Kuzucuk akranlarında görüp içinde kalmasın ben kaka değiştirmeye gidiyorum sen beğen haber ver bana para gani
Benimki emzik tutsa hemen koşup alcam ben bir taneSen seç ben alayım şekerim Duru kıza. Kuzucuk akranlarında görüp içinde kalmasın ben kaka değiştirmeye gidiyorum sen beğen haber ver bana para gani
İste tabi yavrum senin kızın ne eksiği var. Sen inci iste inciyeKİZ rabarbaa ancak beğeniyorsun yazılanları çık ortaya Kaan o günden beri kayıp zaten millet gelinine neler alıyor :)
Kızz yavrum çoğcum kakasını yaptı ne zamandır mızırdanıyo halıda burayı bırakıpta alamadım altınıKız suloz neden hemen alt değiştirmeye gittin pırlantaları görünce bokunda boncuk mu aman pardon pırlanta mı arıycan kız
garibim akranlarında görüp iç geçirmesin hele idoşunkini görse çocuğun psikolojisi bozulurayy suloz nasıl duygulandım ama saol artık yememizden içmemizden kesip alcaz o altın emziğiii yetmezse destek atarsınnn
Sen sıkma şekerim kendini ben hediye olarak alırımgaribim akranlarında görüp iç geçirmesin hele idoşunkini görse çocuğun psikolojisi bozulurayy suloz nasıl duygulandım ama saol artık yememizden içmemizden kesip alcaz o altın emziğiii yetmezse destek atarsınnn
HahahaCanım iyice kaynatmadan verme emziği
Canım ben sezeryan oldum doğumdan 3 gün sonra korse taktım. Hoş takmasaymışım da kalmıcakmış zaten
Ay ölüyorum ahahahayy bak dünüş sen arduşa söyle emeklemeye başlayınca altın madeni aramaya başlasın. Biz öyle bi emzikle yetinmeyiz. Bak 1.5 ay sonra ek besine geçicez altınlı elmaslı biberon, ondan sonracıma altınlı safirli mama tabağı, kaşık filan da isteriz.
Not: Kaşık yerine kaşıkçı elması da kabul edilir.
KİZ rabarbaa ancak beğeniyorsun yazılanları çık ortaya Kaan o günden beri kayıp zaten millet gelinine neler alıyor :)
Canım iyice kaynatmadan verme emziği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?