2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ay ölüyorum ahahahayy bak dünüş sen arduşa söyle emeklemeye başlayınca altın madeni aramaya başlasın. Biz öyle bi emzikle yetinmeyiz. Bak 1.5 ay sonra ek besine geçicez altınlı elmaslı biberon, ondan sonracıma altınlı safirli mama tabağı, kaşık filan da isteriz.

Not: Kaşık yerine kaşıkçı elması da kabul edilir.

öncelikle geçmiş olsun canım dikkat et. ve gözün aydın kızın benim adaşım olacak :)) allah analı babalı büyütsün

Bu altın portakal şeysi gibi bişey mi ahaha.En iyi bebek dalında altın emzik kazandı

anam istekte sınır yok emzikle bitse iyiymişş arda kuzum işin zor ilerde son model pırlanta taşlı bmw de istersin valla vites koluda yakuttan olsun olmuşken olsun beeeayy koptum valla

anam istekte sınır yok emzikle bitse iyiymişş arda kuzum işin zor ilerde son model pırlanta taşlı bmw de istersin valla vites koluda yakuttan olsun olmuşken olsun beeeayy koptum valla

Canım şimdilik pırlantalı puset ve yürüteç yeterli. Bmw yi sonra düşünürüz

Doğru söylüyorsun canım.ben de kafama yatan bi tanesini alıyım o zaman.çilek kız çok şeker :)

dünüş seç bakayım hangisi olsun

Eklentiler

• ${5009BBC4-564F-471C-9425-CF0635CD425B}_urun_kucuk_resim.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 23
  • $bebeklere-altin-emzik_65017_b.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 35
tabi cnm önümüzdeki maçlara bakalımolimpiyatlara hazırlık yapar dünüşünnnnnnnnn

Hea öyle yatıp dinlenmek yok. Truva prensesi 2.Helene kaynana olmak, koca olmak kolay mı

Yürüteçten sonra Sırada bisiklet, scooter var

Var oğlu var canım altın kaplama barbie bebek evi filan var ama onları zamanı gelince istiycez artık

sonu yok cnm fındıktanda ses yok kızın nefesi kesildii cvpta yazamıyorr

Maden aramaya gitmişlerdir arduşla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…