- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #60.841
Öyle bir ödül olsaydı yaamazlık dalındaki ödülü kesin benimki alırdı
Tatlım boşluk falanda kopyalıyor olmayasın ?
yok valla cnm boşluk falan olmuyoo sinir katsayımı ölçüyoo kk neyse napım zorlamıyım olmayınca olmuyooo gariii bi dahaki bahara saol yinede tatlış
fındık duydunmu kız hem altın hemideeeeeee üstünde pırlanta taşlıı taşı küçük olmasınnn böle pırılpırıl pırlasınnnnnnhazırlık yapmaya başlaaa idoşu zengin armatörler oğluna istemeden kız elden gitmeden getir şu emziğiiii
Annişler merhabaBen de 1 haftadır tansiyon sorunu yaşıyordum en sonunda bugün dayanamadım sağlık ocağına gittim. Normalde haftaya kendi doktorumda kontrolüm vardı. Ebe tansiyonumu ölçtü ve tansiyonun sınırda bu kadar erken gebeliklerde böyle yüksek çıkmaması lazım dedi. Hemen doktoruna git dedi acil eşim geldi doktoruma gittik. Doktor korkulacak bir şeyin olmadığını ama her gün ölçüm yapmam gerektiğini söyledi. Hem deeeeeeeeeeeee bebişimizin cinsiyetini öğrendiiiiik Kız annesi olacağım nasipse, oğluşuma bacı geliyor. Hayatımızın minik Sevda'sı annemin adı ağzımın tadı geliyooooooooooor
Bu altın portakal şeysi gibi bişey mi ahaha.En iyi bebek dalında altın emzik kazandı
neden burda çıkan orda olmuyoooooooo püfffffff
Bence sen sakin kafayla daha sonra yeniden dene cnmÖyle bir ödül olsaydı yaamazlık dalındaki ödülü kesin benimki alırdı
yok valla cnm boşluk falan olmuyoo sinir katsayımı ölçüyoo kk neyse napım zorlamıyım olmayınca olmuyooo gariii bi dahaki bahara saol yinede tatlış
Ay ölüyorum ahahahayy bak dünüş sen arduşa söyle emeklemeye başlayınca altın madeni aramaya başlasın. Biz öyle bi emzikle yetinmeyiz. Bak 1.5 ay sonra ek besine geçicez altınlı elmaslı biberon, ondan sonracıma altınlı safirli mama tabağı, kaşık filan da isteriz.
Not: Kaşık yerine kaşıkçı elması da kabul edilir.
ımage url seçtikten sonra altta küçük çizelgedeki yazıyı kopyaladm aynen senin anlattığın gibi sonra hakkımda da çocuklardan çizelgeyi tıkladım yapıştırdım cnm yaparsınn dene tekrar
Bence sen sakin kafayla daha sonra yeniden dene cnm
bencede ben sonra bakıyım aklım elmasta yakutta ziraaa
anam istekte sınır yok emzikle bitse iyiymişş arda kuzum işin zorilerde son model pırlanta taşlı bmw de istersin valla vites koluda yakuttan olsun olmuşken olsun beee ayy koptum valla
Canım şimdilik pırlantalı puset ve yürüteç yeterli. Bmw yi sonra düşünürüz
Yürüteçten sonra Sırada bisiklet, scooter varCanım şimdilik pırlantalı puset ve yürüteç yeterli. Bmw yi sonra düşünürüz
Yürüteçten sonra Sırada bisiklet, scooter var
Canım hediye geldi bize çok komplike bişey değil, ben de hediye geldi diye başka bişey bakmadım. Ama iyi vakit geçiriyo dur resmini koyayım bak. O üstündeki yer olduğu müddetçe her türlü oyuncağı asarsın çok para vermene gerek yok zaten emeklemeye başlayınca ilgisini çekmiycek)
Eki Görüntüle 860794 Eki Görüntüle 860795
Fundaa meydanı boş bırakma canım, bak ida için sırada bekleyenler var.. Basarlar altın emziği götürürler kızısonu yok cnm fındıktanda ses yok kızın nefesi kesildii cvpta yazamıyorr
tabi cnm önümüzdeki maçlara bakalımolimpiyatlara hazırlık yapar dünüşünnnnnnnnn
Yürüteçten sonra Sırada bisiklet, scooter var
sonu yok cnm fındıktanda ses yok kızın nefesi kesildii cvpta yazamıyorr
sonu yok cnm fındıktanda ses yok kızın nefesi kesildii cvpta yazamıyorr
dünüş seç bakayım hangisi olsun
Öyle bir ödül olsaydı yaamazlık dalındaki ödülü kesin benimki alırdı
Ayrıntılı açıklaman sayesinde bende yaptım ama herkesin ki 1 den 12 ye giderken biz 12 den 1 e gidiyoz. Her işimiz ters :))
Gece salonda uyuyup kalmışım rüyamda kızım olduğundan da küçüktü ama yürüyordu. Uyanmış kalkmış yürüyüp salona yanıma gelmiş. Toto'mda örtülüydü ama :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?