2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben kızımda rüyamda bebeğim olmuş altını değiştireyim diye gördüm
bezini bi açtım çilek reçeli var kıza yormuştum o zaman kız çıktı

bu arada en son erkeğin kanı yenilenmişse erkek
en son kadının kanı yenilenmişse kız olurmuş . ( rabimin bileceği iş bunlar sadece eğlence )
bende denk geldi bu durum oğlumda eşimin kanı yenilenmişti en son oğlum oldu.
bundada benim kanım yenilenmiş görünüyor bakalım kızım mı olacak :)

ben de inanmıyorum da maksat gırgır olsun :) bana da tüm testler erkek diyor ama benim içime kız doğuyor.

evet ya gecti gibi valla bıcak gibi bi anda kesilcek demişlerdide ben hep böle kalcam sanıyodum öle fenaydım cok sükürrrr darısı başınıza olsun inş. tez zamandaaa...
ayy su ağda konusu benimde kabusum valla napcam bilmiommm bi tek evlenirken 2 kere gitmiştim komple simdi evde yapmaya calışıyorum ama insanın canı cok yanıyoo son aylarda bende kuaföre giderim herhalde

aynen cnm 15 den sonra tıkandım okuyamadım 1 gün dahi kaytarmıcaksın gruptan yoksa eyveh eyvah :) bulantının geçmesinede sevindim tadını çıkar şimdi hamişliğin

aynen ya 2 gün girmedim kendimi dışlanmış hissediyommmmuhabbet öle hızlı ilerliyokiii Allahım bozmasın ....
bende bundan sonra kaytarmamaya calışcam ama dün ulusa gittik valla balık aldık mis mis lüfer yaptık yedik teyzoş burda diye her dakika giremiyom ama aklım burdaaaa
ivit ya hamişlik buymuşşşş bide canım bişeyler ceksin tam hamiş olcam inş...
darısı sikayeti olanlara olsun inş....

ben de inanmıyorum da maksat gırgır olsun :) bana da tüm testler erkek diyor ama benim içime kız doğuyor.

içine doğan oluyor eşim de ben de kız diyorduk kızımız oldu

geçen de rüyamda pipim varmış gördüm ben allah allah diye şaşırıyorum
rüya tabirine göre oğlum olacakmış
eşim de bu oğlan bence diyor

ben tam karar veremedim allah bilir ama bu sefer merak etmeye başladım
ama ilk dileğim sağlıklı hayırlı güzel huylu bir evlat olsun gerisi önemli değil

ohh afiyet olsun cnm bende geçen gün yarım kilo hamsi yedim kimseler duymasın. bu arada ankara ulus mu? ist ulus mu?

ıkılı testın ıcın cok sevndım cnm darısı yaptırıcak olan arkadsların ve bnm basıma ıns..yuzuk olayını ben yaptım donuo dıe sevnmıstm kız gcıo cnku gnlumden :) bu bılgıyı verdıgn ıcn tesekkurler cnm

ohh afiyet olsun cnm bende geçen gün yarım kilo hamsi yedim kimseler duymasın. bu arada ankara ulus mu? ist ulus mu?

sağol canım sanada afiyet bal olsun bebişlerimize yarasın bol bol yemek lazımankara ulus canım cok güzeldi ya kücük eminönü diyorum ben orayaa

ben esıme cok benzeyen bı kız bebıs gordum ruyamda ısın kotusu artık kocamda kucuk cımcıme dıe sevıo bzmkını ole hıssederıorz..ama erkek olursada hıc onemlı degıl saglıklı olsun yter

nasılsın kuzum bende giremiyom 2 gündürr...
keyifler nasılll bebişinlee

İyi diyelim iyi olalım canım..

Abim kalp krizi geçirdi maalesef bu genç yaşında. 3 gün yoğun bakımda kaldı. Şükürler olsun ki taburcu oldu. iyi şimdi. allah bizlere bağışladı. genç yaşta kötü sonuçlanıyo kalp krizleri bilirsin. ama şükür ki bizimle ve iyi.

Selam kızlar. Poli mesajıma nidin cevap vermedin üü

vermezmiyim kuzum uzun uzun yazdım hatta ama neden gitmemiş sana anlamadımmm....hemen bakıyorum şimdi ayarlarıma

hangi konuyu ? ben poliye özel mesaj atmıştım ona cevap vermedi noluyoruz hayır mı ? benim bişeyden haberim yok. 3 gündür girmiyorum güzelim

hha bu arkadaş dünden kalma bi muhabbet var dı da onunla karıştırdı galiba geçmişi okuyabilirsen çakarsın davayı kuzum önemli bişey değil

hangi konuyu ? ben poliye özel mesaj atmıştım ona cevap vermedi noluyoruz hayır mı ? benim bişeyden haberim yok. 3 gündür girmiyorum güzelim

aaa olemıı hosgeldınnn guzelım o zaman.dun burda bazı tartısmlar yasandı bı arkads bı rahtszlıgndan bhsettı olay uzadı bırzda buyutldu konu bu bn gene aynı konu gundemde sandm olay bu

Canım çok geçmiş olsun.Ben de oğluma hamileyken korkunç diş ağrısı çekmiştim.Herkes birşey söyledi hiçbiri işe yaramadı(karanfil,sarımsak,sirke-tuz karışımıyla gargara vs) her yolu denedim.Dr.da halimden anlamadı 14.haftadan önce çekemeyiz demişti.Ben de evde ne kadar parol minoset varsa hepsini bitirmiştimBir de bebe aspirini varya ondan birşey olmaz diye tablet tablet kullandım.Meğer o hamilelerde zararlıymış.Çok sonra öğrendim aspirinin kanı sulandırdığını:) 14.haftamın gelmesini sabırsızlıkla bekledin ama o gün geldiğinde ağrım sızım çoktaaan gitmişti.Siz siz olun hamileyken daha dikkatli olun üşütmemeye çalışın.Dişler için de dişlerinizi daha da sık fırçalayın.HEPİNİZE ÖPÜCÜKLER CANLARIM

olayı aydınltmıssn saol ben angysangel cnm bu arkads evt :)

ben esıme cok benzeyen bı kız bebıs gordum ruyamda ısın kotusu artık kocamda kucuk cımcıme dıe sevıo bzmkını ole hıssederıorz..ama erkek olursada hıc onemlı degıl saglıklı olsun yter

aynı fikirdeyim bir bebek kolay dünyaya gelmiyor
önce sağlık

çok geçmiş olsun allah korumuş

cok gecmıs olsunn.ıı olmasına sevındımm allah bıda bole acılar yasatmasın

ayy cok üzüldüm kuşum ya cok gecmiş olsun Rabbim bi daha böle acı seyler yaşatmasın...
evet bu genc yasta kalp krizleri arttı Rabbim cok sükür size bağışlamış canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…