- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #6.141
kız ııkı bsı soledı yanı bu kadar geyıgını yapmaya gerek yok bence cnm bırz fazla uzatısunuz kapatın bence konuyu
o testlere pek inanmıyorum ben
zaten yüzde ellli şans var tutma olasılığı yüksek :)
kızımda yapılan o tüm testler erkek demişti
bi tane bile kız çıkmadı ama benim dünyalara değişemeyeceğim kızım var
hele doğsun bak endişe bitiyo mu azıcık fazla uyusa gidip kontrol ediodum ben kızımı nefes alıyo mu diye
allah yardımcın olsun canım inşallah sağlıkla alırsın kucağına iyi düşün stres yapmamaya çalış
ağdamı ben de son aya kadar kendim yaptım ama son ayda artık göremiodumkardeşime yaptırmıştım napiyimmm
ohhhh hadi gözün aydın benim de 13 haftada geçmişti ilkinde darısı başımızaa
aynen cnm 15 den sonra tıkandım okuyamadım 1 gün dahi kaytarmıcaksın gruptan yoksa eyveh eyvah :) bulantının geçmesinede sevindim tadını çıkar şimdi hamişliğin
ben de inanmıyorum da maksat gırgır olsun :) bana da tüm testler erkek diyor ama benim içime kız doğuyor.
evet ya gecti gibi valla bıcak gibi bi anda kesilcek demişlerdide ben hep böle kalcam sanıyodum öle fenaydım cok sükürrrr darısı başınıza olsun inş. tez zamandaaa...
ayy su ağda konusu benimde kabusum valla napcam bilmiommm bi tek evlenirken 2 kere gitmiştim komple simdi evde yapmaya calışıyorum ama insanın canı cok yanıyoo son aylarda bende kuaföre giderim herhalde
aynen ya 2 gün girmedim kendimi dışlanmış hissediyommmmuhabbet öle hızlı ilerliyokiii Allahım bozmasın ....
bende bundan sonra kaytarmamaya calışcam ama dün ulusa gittik valla balık aldık mis mis lüfer yaptık yedik teyzoş burda diye her dakika giremiyom ama aklım burdaaaa
ivit ya hamişlik buymuşşşş bide canım bişeyler ceksin tam hamiş olcam inş...
darısı sikayeti olanlara olsun inş....
selam kızlar :) ben de dün ikili test için doktora gittim. ense kalınlığı 1,8 mm çıktı çok şükür, şimdi kan ve idrar tahlili sonuçlarını bekleyeceğiz artık. bebeğimin boyu da 52 mm olmuş, tabi baştan popoya kadar :) gözümün önüne parmak kız geliyor nedense :))
bu arada yüzük testini yapan arkadaşlar, ben de denedim ve bişey keşfettim. ipi biraz uzun bırakınca yüzük dönüyor. ama kısalttığımda ileri geri gidip geliyor :)) artık gönlünüzden geçene göre yaparsınız bundan sonra :)
ohh afiyet olsun cnm bende geçen gün yarım kilo hamsi yedim kimseler duymasın. bu arada ankara ulus mu? ist ulus mu?
içine doğan oluyor eşim de ben de kız diyorduk kızımız oldu
geçen de rüyamda pipim varmış gördüm ben allah allah diye şaşırıyorum
rüya tabirine göre oğlum olacakmış
eşim de bu oğlan bence diyor
ben tam karar veremedim allah bilir ama bu sefer merak etmeye başladım
ama ilk dileğim sağlıklı hayırlı güzel huylu bir evlat olsun gerisi önemli değil
nasılsın kuzum bende giremiyom 2 gündürr...
keyifler nasılll bebişinlee
sağol canım sanada afiyet bal olsun bebişlerimize yarasın bol bol yemek lazımankara ulus canım cok güzeldi ya kücük eminönü diyorum ben orayaa [/QUOTE
ankaranın neresinde oturuyorsun cnm bende ankaradayımda
Selam kızlar. Poli mesajıma nidin cevap vermedinüü
hangi konuyu ? ben poliye özel mesaj atmıştım ona cevap vermedi noluyoruz hayır mı ? benim bişeyden haberim yok. 3 gündür girmiyorum güzelim
hangi konuyu ? ben poliye özel mesaj atmıştım ona cevap vermedi noluyoruz hayır mı ? benim bişeyden haberim yok. 3 gündür girmiyorum güzelim
Merhaba kızlar. Grip olmuşum iki gündür yatak döşek yatıyorum. Ağzım burnum yara icinde. Bide üstüne üstlük dişim ağrıyor. 20lik dişim daha çıkmadı 1 tanesi damağımı zorluyor. Çok acıyor. Af edersiniz boğazımın ağrısından tukurcugumu bile yutamiyorumçocuklarla ev işleriyle esim ilgileniyor sag olsun. Pazara kadar iyileşmem gerek Almaya'ya uçacağım çocuklarla.
Dua edin bir an önce iyileşeyim.
vermezmiyim kuzum uzun uzun yazdım hatta ama neden gitmemiş sana anlamadımmm....hemen bakıyorum şimdi ayarlarıma
hha bu arkadaş dünden kalma bi muhabbet var dı da onunla karıştırdı galiba geçmişi okuyabilirsen çakarsın davayı kuzum önemli bişey değil
ben esıme cok benzeyen bı kız bebıs gordum ruyamda ısın kotusu artık kocamda kucuk cımcıme dıe sevıo bzmkını ole hıssederıorz..ama erkek olursada hıc onemlı degıl saglıklı olsun yter
İyi diyelim iyi olalım canım..
Abim kalp krizi geçirdi maalesef bu genç yaşında. 3 gün yoğun bakımda kaldı. Şükürler olsun ki taburcu oldu. iyi şimdi. allah bizlere bağışladı. genç yaşta kötü sonuçlanıyo kalp krizleri bilirsin. ama şükür ki bizimle ve iyi.
Abim kalp krizi geçirdi maalesef bu genç yaşında. 3 gün yoğun bakımda kaldı. Şükürler olsun ki taburcu oldu. iyi şimdi. allah bizlere bağışladı. genç yaşta kötü sonuçlanıyo kalp krizleri bilirsin. ama şükür ki bizimle ve iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?