- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #6.161
aaa olemıı hosgeldınnn guzelım o zaman.dun burda bazı tartısmlar yasandı bı arkads bı rahtszlıgndan bhsettı olay uzadı bırzda buyutldu konu bu bn gene aynı konu gundemde sandm olay bu
sağol canım sanada afiyet bal olsun bebişlerimize yarasın bol bol yemek lazımankara ulus canım cok güzeldi ya kücük eminönü diyorum ben orayaa [/QUOTE
ankaranın neresinde oturuyorsun cnm bende ankaradayımda
emekteyim canım sen
ankaradan cok kişi var yaaa maşallah angaralılaraaa
Canım çok geçmiş olsun.Ben de oğluma hamileyken korkunç diş ağrısı çekmiştim.Herkes birşey söyledi hiçbiri işe yaramadı(karanfil,sarımsak,sirke-tuz karışımıyla gargara vs) her yolu denedim.Dr.da halimden anlamadı 14.haftadan önce çekemeyiz demişti.Ben de evde ne kadar parol minoset varsa hepsini bitirmiştimBir de bebe aspirini varya ondan birşey olmaz diye tablet tablet kullandım.Meğer o hamilelerde zararlıymış.Çok sonra öğrendim aspirinin kanı sulandırdığını:) 14.haftamın gelmesini sabırsızlıkla bekledin ama o gün geldiğinde ağrım sızım çoktaaan gitmişti.Siz siz olun hamileyken daha dikkatli olun üşütmemeye çalışın.Dişler için de dişlerinizi daha da sık fırçalayın.HEPİNİZE ÖPÜCÜKLER CANLARIM
emekteyim canım sen
ankaradan cok kişi var yaaa maşallah angaralılaraaa
bende etimesguttayım cnm ewt baya çok kişi var facede yokmusun bu arada?
ben kızımda rüyamda bebeğim olmuş altını değiştireyim diye gördüm
bezini bi açtım çilek reçeli var kıza yormuştum o zaman kız çıktı
aaa olemıı hosgeldınnn guzelım o zaman. dun burda bazı tartısmlar yasandı bı arkads bı rahtszlıgndan bhsettı olay uzadı bırzda buyutldu konu bu bn gene aynı konu gundemde sandm olay bu
bende etimesguttayım cnm ewt baya çok kişi var facede yokmusun bu arada?
yok canım benim face yok acmadım hic msn yetiyor banaa
angaralılarlaa göbişler büyüsün toplaşalım yaa
bu cinsiyet mevzularıyla ilgili bir şey anlatacağım size
çok yadırgamıştım
ilk gebeliğimde işte dr.a sıram gelsin diye bekliyorum yanımdaki kadın
karşıda oturan 50 yaşlarında gösteren bir kadınla konuşuyo
napısoun ne ediosun vs die
bu yaşlı olan kadın diyo işte " kızı nişanladık , büyük kızın bebeği var vs"
sonra yanımdaki kadın seninkinin cinsiyeti ne dio
bi bakıyorum yaşlı kadın HAMİLEEE ve cevap veriyor
" çok şükür allah 5. nin MÜKAFATINI verdi bu OĞLAN !"
o anki şokumu atlatamam ne demek mükafat
bakalım sağlıklı mı olacak
hayırlı bir evlat mı olacak
böylesi cahilliğe tahammül edemiyorum
tamam değişik olsun isteyebilirsin ama mükafat ne yaa torunun var kadın senin bu ne hırs
Kız nasıl yordun anlamadım kıza çileği.Oğlana neyi yoracağız.Ben dün rüyamda tavuk doğruyordum.Şaka değil vallahi kız.Acaba kız olabilir mi?
Sanmayacaksın o zaman. bir dahakine, birine laf atmadan hesap sormadan önce emin olacaksın.
ewt böyle kişilere bende sinir oluyorum biz 5 kız kardeşiz. komşular yeni evlendiğim zmaan soruyorlardı 5 kızız deyincede tüh yaa biri bari oğlan olsaydı demiyorlarmı saçlarını başlarını yolasım geliyordu. önce hayırlısını istemeyi bilelim
benim bi arkadaşım tavuktan tiksinmezsen kızn olur demişti sen böyle deyince aklıma o geldi :)Kız nasıl yordun anlamadım kıza çileği.Oğlana neyi yoracağız.Ben dün rüyamda tavuk doğruyordum.Şaka değil vallahi kız.Acaba kız olabilir mi?
yok canım benim face yok acmadım hic msn yetiyor banaa
angaralılarlaa göbişler büyüsün toplaşalım yaa
bence aç face çünkü facedeki paylaşımlarda güzel oluyor. kesinlikle buluşalım biz diğer grubumuzla halen görüşüyoruz.
Sanmayacaksın o zaman. bir dahakine, birine laf atmadan hesap sormadan önce emin olacaksın.
içine doğan oluyor eşim de ben de kız diyorduk kızımız oldu
geçen de rüyamda pipim varmış gördüm ben allah allah diye şaşırıyorum
rüya tabirine göre oğlum olacakmış
eşim de bu oğlan bence diyor
ben tam karar veremedim allah bilir ama bu sefer merak etmeye başladım
ama ilk dileğim sağlıklı hayırlı güzel huylu bir evlat olsun gerisi önemli değil
vermezmiyim kuzum uzun uzun yazdım hatta ama neden gitmemiş sana anlamadımmm....hemen bakıyorum şimdi ayarlarıma
hha bu arkadaş dünden kalma bi muhabbet var dı da onunla karıştırdı galiba geçmişi okuyabilirsen çakarsın davayı kuzum önemli bişey değil
aynı fikirdeyim bir bebek kolay dünyaya gelmiyor
önce sağlık
çok geçmiş olsun allah korumuş
ayy cok üzüldüm kuşum ya cok gecmiş olsun Rabbim bi daha böle acı seyler yaşatmasın...
evet bu genc yasta kalp krizleri arttı Rabbim cok sükür size bağışlamış canım
hahahah güldürdün beni pembemsi bi rengi vardı :) bi de ne bileyim kızlar bayılır ya çileğe
ne bileyim şekerim içime mi doğdu nedir
sen ne hissediosun
angarada nüfus patlaması olacak herhalde :)
benim eşim de ankaralı ama biz zonguldakta oturuyoruz
sık sık gidiyoruz detaylı ultrasona da orda gideceğiz sanırım
çünkü burdaki doktorumuz rahatsızlandı
o zaman sizin bilgilerinize çok ihtiyacım olacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?