2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aaa olemıı hosgeldınnn guzelım o zaman.dun burda bazı tartısmlar yasandı bı arkads bı rahtszlıgndan bhsettı olay uzadı bırzda buyutldu konu bu bn gene aynı konu gundemde sandm olay bu

Ay angyciğim valla alemsin.Nerden çıktı valla ben de anlamadım.Çok güldüm canım Allah da seni güldürsünDam üstünde saksağan vur beline kazmayı.Hay çok yaşa

evt cnm haklısın..dıs agrısı normalde cok kotu bsı zaten.ben o yuzden hamıle kalmadan oncegereken butun dıs tedavılerını yptrdm kokumdan.cnku ılk 3 ay hcbsı yapamıo dıscıler dıger aylardada doktorundan rapor ıstıolar..

bu cinsiyet mevzularıyla ilgili bir şey anlatacağım size
çok yadırgamıştım

ilk gebeliğimde işte dr.a sıram gelsin diye bekliyorum yanımdaki kadın
karşıda oturan 50 yaşlarında gösteren bir kadınla konuşuyo
napısoun ne ediosun vs die
bu yaşlı olan kadın diyo işte " kızı nişanladık , büyük kızın bebeği var vs"
sonra yanımdaki kadın seninkinin cinsiyeti ne dio
bi bakıyorum yaşlı kadın HAMİLEEE ve cevap veriyor

" çok şükür allah 5. nin MÜKAFATINI verdi bu OĞLAN !"

o anki şokumu atlatamam ne demek mükafat
bakalım sağlıklı mı olacak
hayırlı bir evlat mı olacak
böylesi cahilliğe tahammül edemiyorum
tamam değişik olsun isteyebilirsin ama mükafat ne yaa torunun var kadın senin bu ne hırs

ben kızımda rüyamda bebeğim olmuş altını değiştireyim diye gördüm
bezini bi açtım çilek reçeli var kıza yormuştum o zaman kız çıktı

Kız nasıl yordun anlamadım kıza çileği.Oğlana neyi yoracağız.Ben dün rüyamda tavuk doğruyordum.Şaka değil vallahi kız.Acaba kız olabilir mi?

angarada nüfus patlaması olacak herhalde :)
benim eşim de ankaralı ama biz zonguldakta oturuyoruz
sık sık gidiyoruz detaylı ultrasona da orda gideceğiz sanırım
çünkü burdaki doktorumuz rahatsızlandı
o zaman sizin bilgilerinize çok ihtiyacım olacak :)

ewt böyle kişilere bende sinir oluyorum biz 5 kız kardeşiz. komşular yeni evlendiğim zmaan soruyorlardı 5 kızız deyincede tüh yaa biri bari oğlan olsaydı demiyorlarmı saçlarını başlarını yolasım geliyordu. önce hayırlısını istemeyi bilelim

Kız nasıl yordun anlamadım kıza çileği.Oğlana neyi yoracağız.Ben dün rüyamda tavuk doğruyordum.Şaka değil vallahi kız.Acaba kız olabilir mi?

hahahah güldürdün beni pembemsi bi rengi vardı :) bi de ne bileyim kızlar bayılır ya çileğe
ne bileyim şekerim içime mi doğdu nedir
sen ne hissediosun

Sanmayacaksın o zaman. bir dahakine, birine laf atmadan hesap sormadan önce emin olacaksın.

ben hesap sormadım sanada kavga etmek ıcın yer aramana gerek yok.bol muhabbetler ben bundan snra yazmıcam burda kımseye ....kavga falan edıcek dılım zaten zor bı durum yasamısın gecmıs olsunda dedım allah bda yasatmasın sana ve boyle bı durumu hıckımseye..konuda uzayıp gder hıc geregı yok.hepınıze saglıklı hamılelıkler dılıyorum hayırlı dogumlar hoscakalın

ohh bir araya geldi mi ne şenlik oluyordur sizde
biz de 2 kızız aynı lafı hep duyardık oğlan yok mu die
ben kızımın bir kızkardeşi olsun çok isterim
çünkü biz kardeşimle çok desteğiz birbirimize maşallah diyim

benim bi arkadaşım tavuktan tiksinmezsen kızn olur demişti sen böyle deyince aklıma o geldi :)

bizim ilk çocuğumuz, dolayısıyla kız da erkek de bizi çok mutlu eder, sağlıklı olsun başka bi derdimiz yok. ama ikinci çocukta insanın gönlünden bişey geçebilir, çok normal :)

Mesaj kutun da dolu sana da atılmıyo attığın da gelmedi kuzum. Neyse ziyani yok..

aynı fikirdeyim bir bebek kolay dünyaya gelmiyor
önce sağlık

çok geçmiş olsun allah korumuş

ayy cok üzüldüm kuşum ya cok gecmiş olsun Rabbim bi daha böle acı seyler yaşatmasın...
evet bu genc yasta kalp krizleri arttı Rabbim cok sükür size bağışlamış canım

Amin. Çok sağolun. Allah kimseye kardeş acısıyla sınamasın. Böyle içimde, ciğerimin köşesinde hissettim o acıyı, ince ince kanadı sanki. O üç gün üç asır gibi geldi. Onu öyle görünce nefes alamadım yutkunamadım..

hahahah güldürdün beni pembemsi bi rengi vardı :) bi de ne bileyim kızlar bayılır ya çileğe
ne bileyim şekerim içime mi doğdu nedir
sen ne hissediosun

Sankim oğlan hissi daha baskın hani bulantılarım falan da pek yok diye beldi bir tahmin.Kızımda biraz ağır geçirmiştim bu dönemi.Ama Allahım hayırlısını versin 1 oğlum 1 kızım var ne olursa birisi çift olacakBelli olmaz belki öbürü için de bir şeyler yaparız ilerde

aynen ölee angaralılar cok çalışkan vallaha patlama yaşatcaz
zonguldak yakın bizim alt komsumuzun aileside orda her haftasonu burdalar...
yardımcı olabilirsekkk tabikide canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…