2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende ilk cümleyi okuyunca aklımdan aynı şeyi geçirmiştim :))) çinli nerden girdi rüyana :)

Kadın milleti işte..

Oy masallah selime :)ben sivasliyim böylelerine yigido denir op yiğidimi benim icin
Öperim canım, inciden ne haber devam mı gazla savaşı

Günaaydnnnnnnnnnnn kabuslarla mı uyandnzz hayır olsun :)

off 2 gündür geçmişe bakamadm hiçç

bebişlerimiz 4 aya yaklaştı maşallah büyüolaarr ama iznim bitio üzülüyorumm

dünden beri değişik sesler çıkarıo bizimkisi e a gibi bakalım konuşma çalışmaları yapıoo :)

günaydın herkese bugün uykumu adım sonunda kızım uynamış yatakta bakınıyodu yavrum gıkını bile çıkartmıyo anacım uyusun diye :) ya geç uyursa sabahta geç uyanıyor bende uykumu alıyorum.. normalde 10.30 da uyuyor ama dün akşam eltimlerdeydik 11.30-12.00 gibi uyudu doğal olarak sabahta geç uyandı.. geç uyutsam bencilik yapmış olurum dimi yaaa

Kızlar ikinizin de bebişleri birbirinden tatlı maşallah onlara :)) Bandanalar şapkalar bildiğin kokoş bunlar

teşekkür ederim canım seninde dediğin gibi kendim hiç kokoş degilim sade giyinirirm ama kızıma birşeyler almaya gelince en kokoş şeyi alasım geliyor :)

Canım o uçuk rüyadan değil, sana fosforlu gözlü kedilerin nazarı değmiş

O rüya etkisini bilirim sanki gerçekmiş gibi 2 gün düşünürsün berbat birşey

Maşallah kilosu süper
Biz de 6.5 olduk, kontrole kadar süte abanmaya devam :)

Oyy sen de finalini arasta gibi yap bence

Son düzenleme:

Ayy demek hep tutmuşuz kendimizi ve bu kızlar içimizdeki kokoşu dışarı çıkardı:115:

kızlar günaydın
biz 4. ay aşılarımızı olduk geldik
ateş düşürücüyü ne zaman vereyim ? doktor diyo ateşlenmeden verme hemşire diyo hemen ver?
sizler ne yaptınız ? acil fikir verin bana kızlar ...

finale kadar gidebilsem çok şey yapıcam da na mümkün.. ağlayarak uyanıyorum.. ama o sırada uyanık olsa bende surat yapardım.. bi bakıyorum yanımda yatıyor. ama hala içimde bir sinir patlaması olduğunu söylemeden geçemicem :)

Canım bizde dün olduk aşımızı. Ben aşıdan hemen sonra 1 çay kaşığı verdim

Kızlar geçenlerde Aşk Kırmızı vardı tvde. İzlediniz mi onu.
Bu aldatma, basma durumları filmin etkisi olmasın sakın
Ben izlemiştim benimki o yüzden olabilir

Öyle mi dersin hemen okuyım kendimi biliyosun hep okumak lazım

canım ben 2 aylık aşısından sonra hemen vermiştim.
ama şimdiki aşılar ateş yapmıyor diyorlar ne kadar doğrudur bilmiyorum.

kızlar aşüre yiyip akşama bebeği rahatsızlanan varmı bizimki sürekli uyandı ve ağladı anlayamadım aşüreden olablirmi 3 kase yemiştim
biz 2 ağustosda doğduk dün dr a gittik 65 cm ve 7.5 kilo olmuşuz hemen hemen 4 ay olmak üzre 10 günümüz var yani kiko biraz fazla sanırım ama sizce nasıl...
4 saatte bir emziriyorum reflümüzde var çoğunu çıkarıyor zaten birde allerjık egzama olmuş yüzü neye allerjisi var anlamak için herşeyi kestim umarım çikolataya değildir

Ben yedim bişey olmadı canım ama sen biraz fazla yemişsin :)
Ama o yüzden olacağını sanmam belki karnı falan ağrımıştır, ya da başka bir yeri.

Tavsiye ederim ben beğendim canım.
Film konusu açılmışken izlemediysen bunu da izle "Benim Adım Khan"
Hayatımda izlediğim en güzel film. İda uslu bebiş sana izin verir film izlemen için

Haa izliyim o zaman:26: Sen beğendiysen kesin güzeldir hatta şu kasım bitmeden "Kasımda Aşk Başkadır"ı da izliyim kasımda izlemek bir başka oluyo. Keanu Reeves hayranıyım da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…