- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #62.561
Gunun ilk gunaydini uykusunu almis siritan eylulden ve gozunden uyku akan annesinden gelsin ;-)
Kızlar günaydın. Akşam çok fena bir kabus gördümEşimi bir Çinliyle bastım. Elime bıçağı kaptım öldürcektim tam ki uyandım. Bu sabah dudağım filan uçuklamış Allah kimseye yaşatmasın rüyası bile kötü.
Sabah eşime anlatıyorum diyo ki minnacık Çinliyle mi gördünLütfen bi daha Brezilyalıyla gör, Rusla gör diyo Manyak yaa
Neyse bu akşam yemeğe davetliyiz ve ben uçuklu dudağımla gidicem, rezalet
Yav bizde iyi örtünme namümkün canım çestır gelip yorganın üstüne bi yatıyo çekebilene aşk olsun Kabustan sonra fırçalamadım ben ama ilk evlendiğimiz zamanlar hem fırça atıp hem de küser konuşmazdım Hatta o da görürdü ve öyle yapardı Çok alemiz ya
Maşallah çok iyi kilosu, boyu.Koca popolu nolcak
Öperim canım, inciden ne haber devam mı gazla savaşıOy masallah selime :)ben sivasliyim böylelerine yigido denir op yiğidimi benim icin
bende ilk cümleyi okuyunca aklımdan aynı şeyi geçirmiştim :))) çinli nerden girdi rüyana :)
Kızlar ikinizin de bebişleri birbirinden tatlı maşallah onlara :)) Bandanalar şapkalar bildiğin kokoş bunlar
Kızlar günaydın. Akşam çok fena bir kabus gördümEşimi bir Çinliyle bastım. Elime bıçağı kaptım öldürcektim tam ki uyandım. Bu sabah dudağım filan uçuklamış Allah kimseye yaşatmasın rüyası bile kötü.
Sabah eşime anlatıyorum diyo ki minnacık Çinliyle mi gördünLütfen bi daha Brezilyalıyla gör, Rusla gör diyo Manyak yaa
Neyse bu akşam yemeğe davetliyiz ve ben uçuklu dudağımla gidicem, rezalet
Kesin o yüzden canım :)
Kış geldi dünüş park soğuk olur gelsin alsında evde oynasınlar, ben bakarım onlara
Ne kadar güzel kızlar bunlar maşallah size
Geçmiş olsun canım, bilirim o rüyaların kötülüğünü. Bende sık sık görürüm birde sabah fırçalarım kocayı
İyi örtünmek lazım
Dün aşımız vardı bizim. Sağlık ocağına gittik. Aşımızı olduk, 7500 gr. kilomuz, 64 cm boyumuz var.
Demir damlasına da başladık. Ordan görümceme gittim akşam yemeğine kaldık, geldik hemen yattım.
geçmişi yeni bitirdim, kaynatmışsınız yine baya. Çeneler düşük her zaman ki gibi
o duyguyu çok iyi bilirim.. 2 gecedir bende rüyamda kocamı basıyorum.. bana onu sevdiğini ve boşanmak istediğini söylüyor.. ağlayarak uyanıyorum.. 2 gündür de çok mutsuzum etkisinde kaldığım için.. Allah gerçeğini kimseye yaşatmasın inş
günaydın herkese bugün uykumu adım sonunda kızım uynamış yatakta bakınıyodu yavrum gıkını bile çıkartmıyo anacım uyusun diye :) ya geç uyursa sabahta geç uyanıyor bende uykumu alıyorum.. normalde 10.30 da uyuyor ama dün akşam eltimlerdeydik 11.30-12.00 gibi uyudu doğal olarak sabahta geç uyandı.. geç uyutsam bencilik yapmış olurum dimi yaaa
teşekkür ederim canım seninde dediğin gibi kendim hiç kokoş degilim sade giyinirirm ama kızıma birşeyler almaya gelince en kokoş şeyi alasım geliyor :)
Canım o uçuk rüyadan değil, sana fosforlu gözlü kedilerin nazarı değmiş
O rüya etkisini bilirim sanki gerçekmiş gibi 2 gün düşünürsün berbat birşey
Maşallah kilosu süper
Biz de 6.5 olduk, kontrole kadar süte abanmaya devam :)
Oyy sen de finalini arasta gibi yap bence
Canım bizde dün olduk aşımızı. Ben aşıdan hemen sonra 1 çay kaşığı verdimkızlar günaydın
biz 4. ay aşılarımızı olduk geldik
ateş düşürücüyü ne zaman vereyim ? doktor diyo ateşlenmeden verme hemşire diyo hemen ver?
sizler ne yaptınız ? acil fikir verin bana kızlar ...
Canım o uçuk rüyadan değil, sana fosforlu gözlü kedilerin nazarı değmiş
O rüya etkisini bilirim sanki gerçekmiş gibi 2 gün düşünürsün berbat birşey
Oyy sen de finalini arasta gibi yap bence
kızlar günaydın
biz 4. ay aşılarımızı olduk geldik
ateş düşürücüyü ne zaman vereyim ? doktor diyo ateşlenmeden verme hemşire diyo hemen ver?
sizler ne yaptınız ? acil fikir verin bana kızlar ...
Kızlar geçenlerde Aşk Kırmızı vardı tvde. İzlediniz mi onu.
Bu aldatma, basma durumları filmin etkisi olmasın sakın
Ben izlemiştim benimki o yüzden olabilir
Tavsiye ederim ben beğendim canım.Ay yok ben izlemedim hiç o filmi:26:
Ben yedim bişey olmadı canım ama sen biraz fazla yemişsin :)kızlar aşüre yiyip akşama bebeği rahatsızlanan varmı bizimki sürekli uyandı ve ağladı anlayamadım aşüreden olablirmi 3 kase yemiştim
biz 2 ağustosda doğduk dün dr a gittik 65 cm ve 7.5 kilo olmuşuz hemen hemen 4 ay olmak üzre 10 günümüz var yani kiko biraz fazla sanırım ama sizce nasıl...
4 saatte bir emziriyorum reflümüzde var çoğunu çıkarıyor zaten birde allerjık egzama olmuş yüzü neye allerjisi var anlamak için herşeyi kestim umarım çikolataya değildir
Kadın milleti işte..
Öperim canım, inciden ne haber devam mı gazla savaşı
Tavsiye ederim ben beğendim canım.
Film konusu açılmışken izlemediysen bunu da izle "Benim Adım Khan"
Hayatımda izlediğim en güzel film. İda uslu bebiş sana izin verir film izlemen için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?