- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #62.581
Canım bizde dün olduk aşımızı. Ben aşıdan hemen sonra 1 çay kaşığı verdim
canım ben 2 aylık aşısından sonra hemen vermiştim.
ama şimdiki aşılar ateş yapmıyor diyorlar ne kadar doğrudur bilmiyorum.
Heheh sağol kedicikim yaa maalesef buralarda mesleğimi yapabileceğim imkanlar yok küçük yer olduğu için. Ben de bana iş imnaknı sağlayacak bişeyler bakayım dedim. İş bulamasam bile boş boş oturmaktan iyidir 1-2 üni daha bitirmek. İspanyolca süpermiş sayılmaz mı hiç. Ne demişler bir dil bir insan:)) Ben de İtalyanca öğreniyodum bi ara ama başka şeyler girdi araya yarım kaldı:))
Giydirme canım sen onu o kadar uyarmışsın kendi kaşınmışYav madem almaya niyetin var insan der ki gel çarşıya gidelim sen ne beğeinrsen ben ondan alıcam yeğenime der kendi kafasına göre almaz. Cins bu görümcekler canım
Sağol tatlım amin akşam başladım 1 ünite bitti bile :=) Ama baya körelmişim tüm bilgiler uçmuş zorlanıcam biraz ama değer
Kesin o yüzden canım :)
Kış geldi dünüş park soğuk olur gelsin alsında evde oynasınlar, ben bakarım onlara
Ne kadar güzel kızlar bunlar maşallah size
Geçmiş olsun canım, bilirim o rüyaların kötülüğünü. Bende sık sık görürüm birde sabah fırçalarım kocayı
İyi örtünmek lazım
Dün aşımız vardı bizim. Sağlık ocağına gittik. Aşımızı olduk, 7500 gr. kilomuz, 64 cm boyumuz var.
Demir damlasına da başladık. Ordan görümceme gittim akşam yemeğine kaldık, geldik hemen yattım.
geçmişi yeni bitirdim, kaynatmışsınız yine baya. Çeneler düşük her zaman ki gibi
kızlar günaydın
biz 4. ay aşılarımızı olduk geldik
ateş düşürücüyü ne zaman vereyim ? doktor diyo ateşlenmeden verme hemşire diyo hemen ver?
sizler ne yaptınız ? acil fikir verin bana kızlar ...
kızlar aşüre yiyip akşama bebeği rahatsızlanan varmı bizimki sürekli uyandı ve ağladı anlayamadım aşüreden olablirmi 3 kase yemiştim
biz 2 ağustosda doğduk dün dr a gittik 65 cm ve 7.5 kilo olmuşuz hemen hemen 4 ay olmak üzre 10 günümüz var yani kiko biraz fazla sanırım ama sizce nasıl...
4 saatte bir emziriyorum reflümüzde var çoğunu çıkarıyor zaten birde allerjık egzama olmuş yüzü neye allerjisi var anlamak için herşeyi kestim umarım çikolataya değildir
Ayy geçmiş olsun canım. Ne kadar mümkün bilmiyorum ama gün içinde mümkün olduğunca kucağına almadan oyalamaya çalış. Akşam gelincede babası baksın artık sen dinlen biraz :)Dün gece bir buçuğu gördük . Eskisine gore daha az ana her gun mutlaka en az bir kere yasıyoruz .
O değil de beklenen oldu fena hastayim . Diğer beklenen olmaz insallah bebisime birşey olmaz
O da güzel film. Arada film tavsiyelerinde bulunalım bari burda. Önümüz kış dışarı çıkılmazHaa izliyim o zaman:26: Sen beğendiysen kesin güzeldir hatta şu kasım bitmeden "Kasımda Aşk Başkadır"ı da izliyim kasımda izlemek bir başka oluyo. Keanu Reeves hayranıyım da
Sen grafiker değil miydin? Netten bulursun aslında oyalanacak iş :) yine de okumak en güzeli tabi
Ayy geçmiş olsun canım. Ne kadar mümkün bilmiyorum ama gün içinde mümkün olduğunca kucağına almadan oyalamaya çalış. Akşam gelincede babası baksın artık sen dinlen biraz :)
O da güzel film. Arada film tavsiyelerinde bulunalım bari burda. Önümüz kış dışarı çıkılmaz
Teşekkür ederiz günebakancım :)Maşallah Selim yağız bir delikanlı olacak
Canım genelde istisnalar dışında 3 aydan önce oluor öyle büyük gaz sancıları. Gaz sancısı oldugunda ayaklarını karnına çekiyor bebişler. Ama üşüttüyse de sancı yapar. ben bir kere havalansın diye ayaklarını açık bıraktım bezle durdu bir süre sonra kıyameti kopardı. Dinledim karnı gurul gurul. Ayakları üşüyünce gaz yaptı yani. O da öyle bişy olabilir ayaklarını sıcak tutmaya çalış.Günaydın kızlar, size bir sorum olacaktı,bu gaz ağlaması denen şey nasıl oluyor, bizim şimdiye kadar hiç gaz problemimiz olmadı, ama dün gece kızım birden ağlamaya başladı ama yok böyle bir şey, etinden et koparıyorlar sanki, bi 10 dakika bu şekilde ağladı, kıpkırmızı oldu sesi çıkmıyodu artık,nefesi kesildi resmen ağlarken, sonra güç bela memeyi verdim emerken uyudu. Doktoru aradım yarım fitil koy geçmezse getirin dedi ama uyuyunca fitilde koymadım. Gece emzirmeye kalktığımda pırtladı bi kaç defa,gazdan olduğunu düşündüm bende, bugur pilavı yemiştim ne kimyon ne rezene içmedim bi haftadır, ondanmıdır ki? :18: Şu an keyfi yerinde uyuyor ama tekrar o şekilde ağlıyacak diye çok korkuyorum. Sizin bebekleriniz gaz sancısı olduğunda bu kadar şiddetlimi ağlıyor cevap verirseniz çok sevinirm. Öpüyorum hepinizi.
Ben de bir kere en yakın arkadaşımla gormuştum emin ol iğrençti . Ama Çinliler de çirkin oluyor be ya :))
Oy masallah selime :)ben sivasliyim böylelerine yigido denir op yiğidimi benim icin
kızlar selam.. bir kaç tane sorum olacak eminim ki forumda konuşulmuş şeylerdir ama maalesef her zaman takip edemiyorum..
1.ROTA VİRÜSÜ AŞISI.. yaptırın deyin var yaptırmayın diyen var sizler yaptırdınız mı??
2.SÜTÜM YETİYOR MU?? kilo artışı dışında anlamanın bir yolu yok mudur yaa??? acaba sütüm yetiyo mu düşüncesinden kurtaramıyorum kendimi..öyle şakır şakır akan bi sütüm yok ama Allah'a çok şükür iki ay iyi gittik maşallah..ama her huzursuzlandığında acaba diyorum???
3.UYKU PROBLEMİ..gündüz uykularımız genel olarak 10 dk 15 dk bazen 5 dk. en uzun yarım saat ne olacak bu işin sonu?? sanki uyumak istiyor ama uykuya dalamıyor.. gece ne kadar gec yatarsak yatalım sabah 6.30 da ayaktayız..
4.KAKA...kakamızı yapamıyoruz 5 günü bulduğunda fitil ile yaptırıyoruz.doktorumuz gastroentolojiye yönlendirdi henüz gitmedik benzer durumu yaşayanınız var mı??? 5 günün sonunda yaptığı kaka da öyle çok çok fazla değil günlük kaka kadar...
5.NORMAL DOĞUM YAPAN arkadaşlarım kesi bölgesinde ağrım var..genelde ayakta iken oluyor ve kesinlikle oturmamı gerektiriyo aynı zamanda akıntım var..40.gün kontrolüme gidemedim doktorum hast.ayrıldığı için...bu konuda fikri olan var mı??
6.TIRNAK BATMASI..ayaklarım feci durumda pedikür diyenler var yaptırıp fayda gören oldu mu?
uzun oldu ama vakti olan arkadaşlarım cevaplarsanız sevinirim...
Tavsiye ederim ben beğendim canım.
Film konusu açılmışken izlemediysen bunu da izle "Benim Adım Khan"
Hayatımda izlediğim en güzel film. İda uslu bebiş sana izin verir film izlemen için
Haa izliyim o zaman:26: Sen beğendiysen kesin güzeldir hatta şu kasım bitmeden "Kasımda Aşk Başkadır"ı da izliyim kasımda izlemek bir başka oluyo. Keanu Reeves hayranıyım da
Dün gece bir buçuğu gördük . Eskisine gore daha az ana her gun mutlaka en az bir kere yasıyoruz .
O değil de beklenen oldu fena hastayim . Diğer beklenen olmaz insallah bebisime birşey olmaz
Günaydın kızlar, size bir sorum olacaktı,bu gaz ağlaması denen şey nasıl oluyor, bizim şimdiye kadar hiç gaz problemimiz olmadı, ama dün gece kızım birden ağlamaya başladı ama yok böyle bir şey, etinden et koparıyorlar sanki, bi 10 dakika bu şekilde ağladı, kıpkırmızı oldu sesi çıkmıyodu artık,nefesi kesildi resmen ağlarken, sonra güç bela memeyi verdim emerken uyudu. Doktoru aradım yarım fitil koy geçmezse getirin dedi ama uyuyunca fitilde koymadım. Gece emzirmeye kalktığımda pırtladı bi kaç defa,gazdan olduğunu düşündüm bende, bugur pilavı yemiştim ne kimyon ne rezene içmedim bi haftadır, ondanmıdır ki? :18: Şu an keyfi yerinde uyuyor ama tekrar o şekilde ağlıyacak diye çok korkuyorum. Sizin bebekleriniz gaz sancısı olduğunda bu kadar şiddetlimi ağlıyor cevap verirseniz çok sevinirm. Öpüyorum hepinizi.
Sen grafiker değil miydin? Netten bulursun aslında oyalanacak iş :) yine de okumak en güzeli tabi
Maşallah Selim yağız bir delikanlı olacak
Canım biz daha 4. ay aşılarımızı olmadık ama 2. ay aşıları hiç ateş yapmadı ve kullanmadım.
Canım alerjik egzamayı illaki yediklerine bağlama. Çocuğun şampuanını değiştir. Elbiselerini yıkadığın deterjanı değiştir. Ben en son dalan roxy aldım ve memnunum en ucuzu bazen en katkısızı oluyorve birde yüzzüncü kez yazıyorum linola yüz kremi
Arkadaslar suan panik icindeyim.oglum dogdugundan beri sadece anne sutu aliyor.ne biberon nede emzik almiyordu.fakat uyku problemimiz oldugu icin emzige alistirmanin faydali olacagini dusundum.birkac emzik cesidi denememden sonra emzige alistirdim diye sevinirken ertesi gun bebegim mememi almaz oldu.daha memeyi agzina bile sokmadan basliyobaglamaya.soklardayim.emzigi sokuyorum emiyo ama beni emmeyi reddediyo.emziren arkadaslara soruyorum emzik kullanmiyormusunuz.yoksa baska bi sebebimi var mememi almamasinin.cok uzgunum ne yapacagimi bilmiyorum!!!!!
benim adım khanı bende tavsiye ederim süper bide 3 idiots var oda çok süper ii seyirler,bu arada bende gecen eşimi imam nikahlı karısıyla gördüm hemde ikra kadar çocuğu var üstelik ikranın oyun halısı yokken ona almış ve dioki yazık onun annesi çalışmıo evden kovuodum ve şerefsiz die bağırarak uyandımmm ayyy çok zor allah korusunnn:)))
Günaydın kızlar, size bir sorum olacaktı,bu gaz ağlaması denen şey nasıl oluyor, bizim şimdiye kadar hiç gaz problemimiz olmadı, ama dün gece kızım birden ağlamaya başladı ama yok böyle bir şey, etinden et koparıyorlar sanki, bi 10 dakika bu şekilde ağladı, kıpkırmızı oldu sesi çıkmıyodu artık,nefesi kesildi resmen ağlarken, sonra güç bela memeyi verdim emerken uyudu. Doktoru aradım yarım fitil koy geçmezse getirin dedi ama uyuyunca fitilde koymadım. Gece emzirmeye kalktığımda pırtladı bi kaç defa,gazdan olduğunu düşündüm bende, bugur pilavı yemiştim ne kimyon ne rezene içmedim bi haftadır, ondanmıdır ki? :18: Şu an keyfi yerinde uyuyor ama tekrar o şekilde ağlıyacak diye çok korkuyorum. Sizin bebekleriniz gaz sancısı olduğunda bu kadar şiddetlimi ağlıyor cevap verirseniz çok sevinirm. Öpüyorum hepinizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?