2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım bizde dün olduk aşımızı. Ben aşıdan hemen sonra 1 çay kaşığı verdim

canım ben 2 aylık aşısından sonra hemen vermiştim.
ama şimdiki aşılar ateş yapmıyor diyorlar ne kadar doğrudur bilmiyorum.

sağolun kızlar bende hemen vermek istemiyorum ama tedirginim de yani
tetikte bekliyorum ateşi yükselirse diye :18::18:
daha vermedim ateş düşürücüyü

Sen grafiker değil miydin? Netten bulursun aslında oyalanacak iş :) yine de okumak en güzeli tabi

Maşallah Selim yağız bir delikanlı olacak

Canım biz daha 4. ay aşılarımızı olmadık ama 2. ay aşıları hiç ateş yapmadı ve kullanmadım.

Canım alerjik egzamayı illaki yediklerine bağlama. Çocuğun şampuanını değiştir. Elbiselerini yıkadığın deterjanı değiştir. Ben en son dalan roxy aldım ve memnunum en ucuzu bazen en katkısızı oluyor ve birde yüzzüncü kez yazıyorum linola yüz kremi

Günaydın kızlar, size bir sorum olacaktı,bu gaz ağlaması denen şey nasıl oluyor, bizim şimdiye kadar hiç gaz problemimiz olmadı, ama dün gece kızım birden ağlamaya başladı ama yok böyle bir şey, etinden et koparıyorlar sanki, bi 10 dakika bu şekilde ağladı, kıpkırmızı oldu sesi çıkmıyodu artık,nefesi kesildi resmen ağlarken, sonra güç bela memeyi verdim emerken uyudu. Doktoru aradım yarım fitil koy geçmezse getirin dedi ama uyuyunca fitilde koymadım. Gece emzirmeye kalktığımda pırtladı bi kaç defa,gazdan olduğunu düşündüm bende, bugur pilavı yemiştim ne kimyon ne rezene içmedim bi haftadır, ondanmıdır ki? :18: Şu an keyfi yerinde uyuyor ama tekrar o şekilde ağlıyacak diye çok korkuyorum. Sizin bebekleriniz gaz sancısı olduğunda bu kadar şiddetlimi ağlıyor cevap verirseniz çok sevinirm. Öpüyorum hepinizi.

Dün gece bir buçuğu gördük . Eskisine gore daha az ana her gun mutlaka en az bir kere yasıyoruz .

O değil de beklenen oldu fena hastayim . Diğer beklenen olmaz insallah bebisime birşey olmaz
Ayy geçmiş olsun canım. Ne kadar mümkün bilmiyorum ama gün içinde mümkün olduğunca kucağına almadan oyalamaya çalış. Akşam gelincede babası baksın artık sen dinlen biraz :)
Haa izliyim o zaman:26: Sen beğendiysen kesin güzeldir hatta şu kasım bitmeden "Kasımda Aşk Başkadır"ı da izliyim kasımda izlemek bir başka oluyo. Keanu Reeves hayranıyım da
O da güzel film. Arada film tavsiyelerinde bulunalım bari burda. Önümüz kış dışarı çıkılmaz

Nyese kızlar size doyum olmaz kahvaltımı ettim, kahvemi içtim şimdi ders zamanı. Sıkılınca gelir cööö yaparım ))

Evet babası artık iyileşti sayılır Allah'tan bugun öğlen gelcek yardımcı olur bana eger cok ders calışması gerekmiyorsa

İnci maalesef bensiz pek durmuyor sadece baba da biraz . Babasinda iken benim kucağıma vereceğini anlayınca iki metre öteden gülmeye başlıyor .

Maşallah Selim yağız bir delikanlı olacak
Teşekkür ederiz günebakancım :)
Canım genelde istisnalar dışında 3 aydan önce oluor öyle büyük gaz sancıları. Gaz sancısı oldugunda ayaklarını karnına çekiyor bebişler. Ama üşüttüyse de sancı yapar. ben bir kere havalansın diye ayaklarını açık bıraktım bezle durdu bir süre sonra kıyameti kopardı. Dinledim karnı gurul gurul. Ayakları üşüyünce gaz yaptı yani. O da öyle bişy olabilir ayaklarını sıcak tutmaya çalış.

Ben de bir kere en yakın arkadaşımla gormuştum emin ol iğrençti . Ama Çinliler de çirkin oluyor be ya :))

Oy masallah selime :)ben sivasliyim böylelerine yigido denir op yiğidimi benim icin

parme bende soracaktım kazadakiler akrabam deyince bende Sivaslıyım kız:)))

rota virüsü aşısını ben yaptırmadım .süte gelince de valla ben de sürekli emdiriyorum huzursuzluğu yok ama sanki kilo alımı yok gibi geliyor bana da .kaka problemi bizde de var 5 günde bazen haftada bir yapıyor bir aydır ama huzursuz değil ondan doktora götürmedik bazı bebeklerde öyle olabiliyormuş

Tavsiye ederim ben beğendim canım.
Film konusu açılmışken izlemediysen bunu da izle "Benim Adım Khan"
Hayatımda izlediğim en güzel film. İda uslu bebiş sana izin verir film izlemen için

kesinlikle benimde hayatımda izlediğim en güzel filmdi...
bu arada birkaç tane daha çok iddialı Hint filmi var, izleyin derim..bu film kadar güzel
adamlar olayı aşmış..
bide "black" diye bir filmini izledim, şimdi sinemalara geliyor bizimkilerin takliti uğur yücel beren saat oynuyor. arkadaş biraz değiştirseydiniz, tüm sahneleri kopyalamışız konuşma metinleri kıyafetler herşey aynı

Haa izliyim o zaman:26: Sen beğendiysen kesin güzeldir hatta şu kasım bitmeden "Kasımda Aşk Başkadır"ı da izliyim kasımda izlemek bir başka oluyo. Keanu Reeves hayranıyım da

benim adım khanı bende tavsiye ederim süper bide 3 idiots var oda çok süper ii seyirler,bu arada bende gecen eşimi imam nikahlı karısıyla gördüm hemde ikra kadar çocuğu var üstelik ikranın oyun halısı yokken ona almış ve dioki yazık onun annesi çalışmıo evden kovuodum ve şerefsiz die bağırarak uyandımmm ayyy çok zor allah korusunnn:)))

evet canım. tam anlattığın gibi oluyor.
bulgur pilavı yapmaz. başka bişey yemiş olabilir misin?
bizim ki geçmişti geçen kuru fasulye yapmıştım(yapmaz olaydım) o zaman oldu.
dün de aşure yemiştim 2 kase içinde fasulye var ya yine biraz oldu gece.
olduğu zaman bacak hareketi yap o geçiriyor
üşütünce de olur.
eskiler diyor ya yel yutar rüzgarlı havada dışarıda durunca da olur.

Son düzenleme:

salı günü kontroldeydik bizde, alerjik egzama
dediğin gibi doktorun tavsiyesi deterjan ve şampuanı değiştirin oldu...bende roxy aldım şimdi, dalin kullanıyordum
cilt ürünlerini de bioderma ile değiştirdik

benimki de aynı şeyi yapıyor yaklaşık bir haftadır sanırım bir ara öyle olabiliyormuş bebeklerde sonra geçiyormuş benimki memeye yaklaşınca açlıktan ölse de basıyor çığlığı sonra emzik veriyorum sakinleştiriyorum o farketmeden emziği çekip göğsümü veriyorum bu şekilde emiyo yada uykuda emiyor başka türlü emmiyor bu aralar bekliyorum ben de ne zaman düzelecek diye

film muhabbeti. çok özledim film izlemeyi.

sana aşkı öğreteceğim.
benim küçük gelinim.
her çocuk özeldir.
100 kiloluk güzel.
daisy.
tavsiye ederim...

Kızlar günaydın..
Damdan düşer gibi olacak ama sürekli takipteyim okuyorum hergün muhabbetlerinizi..
Size bi sorum olacak.. Bebeğim 10 gün sonra 4 aylık olacak tam.. Gündüz en fazla 2 saat dayanabiliyo uyanık durmaya 1,5-2 saatte bir uyuyo.. Annelik işte uyumasa üzülürüz bende acaba çok mu uyuyo diye sıkıntı yapıyorum

canım bizde de gaz bitti derken şimdi her akşamüstü 1 saatlik senin dediğin gibi krizimiz var
dik durduğunda rahatlıyor ama yatırınca çatlayana kadar ağlıyor. ne yaptıysam çare olmuyor, 1 saat sonunda sakinleşiyor.
sadece karnına ısıtılmış havlu ve acı elma yağıyla ayaklarına masaj yapmam biraz rahatlatıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…