2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yakışır sulozuma :) mahrimah gibi guzel olur o da :)

Ya benim rahmetli buyuk halamın adı mahi idi ne guzel isim vermişler kadına

Bizde ilginç isimler var ananem hatun, halamın adı parlakmis .
Parlak İlginçmiş gerçekten

Anladim sulozcum ben. Sagol bilgilendirmen icim umarim gecer bu donem bizde de..
İnşallah kolayca atlatırsınız canım

bende köye gittim babama hediye soyağacı çıkartayım diye...köyün büyükleriyle konuştum. babamın dedesi 7 kardeşmiş, her kardeş en az iki evlilik yapmış ve en az 5 çocuk..

burda adet böyledir dedi amca..bu hesaba göre çok normal ozaman :)

Tabi aklımıza geldikçe önerelim bence de :)))

Tavuklu kredi icin gerekli malzemem tamam . Öğleden sonra yapıcam :))

Kız git gez tiyatroya bayılırım fırsat olsa hiç kaçırmazdım

Öyle deme eğer tatarsan sende ukraynalı sayılırsın. Ben eşime hep öyle diyorum her Türk erkeği ukraynalı eş hayal eder sen benim kıymetimi bil diye :)

Evet ukraynalıyız Hürremin memleketten ordan geliyo zaten bu cadılık Bir yarım da arnavutluk benim. Şimdi sen düşün tatar+arnavut+oğlak burcu. La o değil de düşününce kocama acıdım şimdi ne çekiyo kim bilir benden ahahah

Kirazı bende duymuştum yöresel isinler demekki

Durun en bombası geliyor eski bir komşumuzun adı mantardi :))

Mantar mı Ailesi hiç mi sevmiyomuş o kızı Bu arada parmiş kredili mredili yap bakalım beğenecek misin Eğer güzel olursa bi dahakini ben de kredili yaparım

kızlar az önce çok garip bişey oldu, hala şaşkınım...
paşam yanımda dönencesindeki köpeklerle konuşuyor, bir anda anne diye çığlık attı..ama öyle böyle değil, gayet net anne kelimesi

salı kontrolümüzde doktor ses taklidine başlamış, erken konuşmaya başlayacak dedi ama bukadar erken ses çıkartabilir mi???
nette baktım 5 ay diyor, kendimden şüphe etmeye başladım kafayı mı yiyiyorum acaba

Yok gerçektir hepimiz iyi beslendik bebekler beklenilenden erken veriyolar tepkileri. Önde gidiyor hareketler filan :))

Almış bileti bakalım hayırlısı :))

Kocis geldi ıhlamurumu iceyim dogru mutfağa :))

Bence de doğrudur :)) tadını cikar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…