- 26 Eylül 2011
- 2.325
- 528
- 163
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #62.641
Terbiyesiz ayol bunlar
Bu arada bende gizlilik falan kalmadı tüm soyumu sopumu döktüm ortaya :))
Tanıdık, akraba varsa burdan okuyan herkese selam :))
Parlak İlginçmiş gerçektenYakışır sulozuma :) mahrimah gibi guzel olur o da :)
Ya benim rahmetli buyuk halamın adı mahi idi ne guzel isim vermişler kadına
Bizde ilginç isimler var ananem hatun, halamın adı parlakmis .
İnşallah kolayca atlatırsınız canımAnladim sulozcum ben. Sagol bilgilendirmen icim umarim gecer bu donem bizde de..
haha bizdede hatun var kiraz var mahi var
Ondan önce ben bi Sultan doğurcam canım
Kiz telefonu yeme atla gel beraber yiyelim krediyi :))
Kirazı bende duymuştum yöresel isinler demekki
Durun en bombası geliyor eski bir komşumuzun adı mantardi :))
diyorumki yaptığınız zinaaa kocamda dioki yok imam nikahı yaptım ben bak başıda kapalı bu karımın çalışmıo da yazık ondan aldım bu çocuğa oyun halısı dio ertesi gün kalktım kızıma oyun halısı aldım:))))
Oynasın sabi yazık
Oyyyyy o totoyu mıncırırımmmmm
sadece anadolumu avrupayada almanya ve danimarkada kaç bin Sivaslı var danimarkanın ishoj die bi şehri var hep şarkışlalı Sivaslı orda başka yerli olan türklerin %90ı Sivaslıyla evlenio evlenmek zorunda çünkü çoğunluktayız:)) bak sadece benim halam 3 kuzenim abim ve 5 tane arkadaşım var orda aileleriyle var sen düşün:)))
Vaaaay
İkametgahı önceden belirtmiştim evlilik cüzdan fotokopisi yeterli olur mu
Tabi aklımıza geldikçe önerelim bence de :)))Ayy geçmiş olsun canım. Ne kadar mümkün bilmiyorum ama gün içinde mümkün olduğunca kucağına almadan oyalamaya çalış. Akşam gelincede babası baksın artık sen dinlen biraz :)
O da güzel film. Arada film tavsiyelerinde bulunalım bari burda. Önümüz kış dışarı çıkılmaz
Tavuklu kredi icin gerekli malzemem tamam . Öğleden sonra yapıcam :))
Esım 6 Aralık icin tiyatro bileti almış evde durduğun yeter artık diye :)) sut sagar annemlere bırakırız inci essek kadar oldu artık biraz nefes al dedi . Hoş bir sürpriz ama acaba yapabilir miyiz bilmiyorum annem artık eskisi kadar güçlü değil Susturamiyor cocuğu ve yakın değiliz bırakması gitmesi geri gelmesi yine 4-5 saati bulur . Off ya anne olunca anlarsın derdi Annem, anne oldum anladım !!
Öyle deme eğer tatarsan sende ukraynalı sayılırsın. Ben eşime hep öyle diyorum her Türk erkeği ukraynalı eş hayal eder sen benim kıymetimi bil diye :)
Kirazı bende duymuştum yöresel isinler demekki
Durun en bombası geliyor eski bir komşumuzun adı mantardi :))
Olmaz mı güzelim imza olarak miyavvv de yeter :)
Tamam bi gün çalıcam kapını demedi deme
kızlar az önce çok garip bişey oldu, hala şaşkınım...
paşam yanımda dönencesindeki köpeklerle konuşuyor, bir anda anne diye çığlık attı..ama öyle böyle değil, gayet net anne kelimesi
salı kontrolümüzde doktor ses taklidine başlamış, erken konuşmaya başlayacak dedi ama bukadar erken ses çıkartabilir mi???
nette baktım 5 ay diyor, kendimden şüphe etmeye başladım kafayı mı yiyiyorum acaba
Tabi aklımıza geldikçe önerelim bence de :)))
Kız git gez tiyatroya bayılırım fırsat olsa hiç kaçırmazdım
Evet ukraynalıyız Hürremin memleketten ordan geliyo zaten bu cadılıkBir yarım da arnavutluk benim. Şimdi sen düşün tatar+arnavut+oğlak burcu. La o değil de düşününce kocama acıdım şimdi ne çekiyo kim bilir benden ahahah
Mantar mıAilesi hiç mi sevmiyomuş o kızı Bu arada parmiş kredili mredili yap bakalım beğenecek misin Eğer güzel olursa bi dahakini ben de kredili yaparım
kızlar az önce çok garip bişey oldu, hala şaşkınım...
paşam yanımda dönencesindeki köpeklerle konuşuyor, bir anda anne diye çığlık attı..ama öyle böyle değil, gayet net anne kelimesi
salı kontrolümüzde doktor ses taklidine başlamış, erken konuşmaya başlayacak dedi ama bukadar erken ses çıkartabilir mi???
nette baktım 5 ay diyor, kendimden şüphe etmeye başladım kafayı mı yiyiyorum acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?